Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 4 10
Call-Girls 17025
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Συνάντηση με Αρινα

Μια πολύ κακή εμπειρία λόγω συμπεριφοράς.

Την συγκεκριμένη την επέλεξα βάση φωτογραφιών και χαρακτηριστικών. Δυστυχώς δεν είχα βρει το προφίλ της εδώ για να διαβάσω την κριτική του προηγούμενου φίλου κι έτσι την πάτησα κι εγώ. Έζησα μια παρόμοια εμπειρία με την διαφορά ότι εγώ καθησα στο ραντεβού και πλήρωσα όλο το ποσό. Και εξηγώ.

Η κοπέλα ηταν όμορφη δεν λέω, ντυμένη σεξι με ένα κοντό baby doll και ωραία μαύρα εσώρουχα απο μέσα. Ύφος 100 καρδιναλίων λες και είναι τοπ μοντελ. Λες και θα μου κάνει χάρη που θα την πληρώσω για να τη γαμησω. Με τα πολλά ξεκινάμε, μου κάνει μια πίπα πολύ μέτρια, αεροπιπα, πολύ χέρι και καμία διάθεση για κάτι παραπάνω. Κάποια στιγμή σταμάτησε λίγο απότομα και στήθηκε στα τέσσερα για να ξεκινήσουμε. Και εκεί πάλι με ξενέρωσε αφού δεν στηνότανε καλά και έκλεβε με το κορμί της για να μην μπαίνει βαθιά. Τελοσπαντον την πήρα χαμπάρι ότι δεν θα πάει καλά η φάση και ξεκίνησα σφυροκόπημα όσο μπορούσα για να τελειώσω και να την κάνω.

Συμπέρασμα, δεν κάνει η κοπέλα για τη δουλειά αυτή. Ας βρει κανέναν αγαπητικό να της τα χώνει και να αποσυρθεί. Δυστυχώς φόλα και είχα και καιρό να κάνω ραντεβού. Μείνετε μακριά από την συγκεκριμένη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Niko_Like
Προμότορας
143
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Pa Luki Luk, LION-974 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2025
Με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο έχω περάσει πολύ καλύτερα.
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1