Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 25 10
Call-Girls
50703
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Συνάντηση με Μιλένα
Επέλεξα την Μιλένα κυρίως λόγω των πάρα πολλών κριτικών που έχουν γράψει οι συναγωνιστές στην συμπρωτεύουσα. Βλέποντας την να κατεβαίνει Αθήνα λέω ευκαιρία είναι. Τι το ήθελα..
Και εξηγώ.. η κοπέλα δεν είναι άσχημη και δεν έχει κακό σώμα. Άλου είναι το πρόβλημα, στο μυαλό της και στον χαρακτήρα της. Η κοπέλα πρώτον είναι τρελή και εκτός αυτού ήταν και πιωμενη. Αυτός ο συνδυασμός από μόνος του αρκεί για την καταστροφή. Εκατσα και το προσπάθησα γιατί λέω τόσοι πέρασαν καλά, θα το παίξω κι εγώ λίγο τρελιτσα και θα το βρούμε.. αν δε.. όσο και να προσπάθησα, χειροτερευε η κατάσταση. Μην τα πολύ λόγω, πιστεύω δεν ήταν μια καλή στιγμή έχει κακό χαρακτήρα και πολλαπλασιάζεται το κακό με το αλκοόλ. Την έβαλα στα τέσσερα και έριξα ένα σφυροκόπημα για να τελειώσω έστω και έτσι άδοξα.
Απορώ ρε μάγκες τι γίνεται εκεί στην Σαλόνικα και την γουστάρετε τόσο. Μακριά από εμένα. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!
Επέλεξα την Μιλένα κυρίως λόγω των πάρα πολλών κριτικών που έχουν γράψει οι συναγωνιστές στην συμπρωτεύουσα. Βλέποντας την να κατεβαίνει Αθήνα λέω ευκαιρία είναι. Τι το ήθελα..
Και εξηγώ.. η κοπέλα δεν είναι άσχημη και δεν έχει κακό σώμα. Άλου είναι το πρόβλημα, στο μυαλό της και στον χαρακτήρα της. Η κοπέλα πρώτον είναι τρελή και εκτός αυτού ήταν και πιωμενη. Αυτός ο συνδυασμός από μόνος του αρκεί για την καταστροφή. Εκατσα και το προσπάθησα γιατί λέω τόσοι πέρασαν καλά, θα το παίξω κι εγώ λίγο τρελιτσα και θα το βρούμε.. αν δε.. όσο και να προσπάθησα, χειροτερευε η κατάσταση. Μην τα πολύ λόγω, πιστεύω δεν ήταν μια καλή στιγμή έχει κακό χαρακτήρα και πολλαπλασιάζεται το κακό με το αλκοόλ. Την έβαλα στα τέσσερα και έριξα ένα σφυροκόπημα για να τελειώσω έστω και έτσι άδοξα.
Απορώ ρε μάγκες τι γίνεται εκεί στην Σαλόνικα και την γουστάρετε τόσο. Μακριά από εμένα. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2026
Η συγκεκριμενη ειναι ετσι χρονια και δεν κανεις τπτ γι αυτο,φαντασου ποσο μειον σε επιλογες ειναι αυτη η πολη που η συγκεκριμενη δουλευει ακομα,καταντια..
Doran_G
20 Μαΐου, 2026
Να φανταστώ δεν πήρε το μάτι σου πόσα διαγραμμένα μέλη είναι αυτά που της έχουν κάνει κριτικές ε; Θα έπρεπε να σου χτυπήσει καμπανάκι όχι με τόσα που είχε/έχει, άλλα και με πολύ λιγότερα μη σου πω και ένα ακόμα…
th0dor1s
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2