Κριτικές από blizardeye

40 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3
Διάταξη
28 Δεκεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Από τις δοξασίες των Χριστουγέννων ο blizardeye πάντα ταυτιζόταν με τους καλούς κανθάρους [καλικάντζαρους]. Η ιστορία του Βρέφους στην Βηθλεέμ και οι στερήσεις, που συνεπάγεται η αποδοχή της Θεοποίησής του, τον άφηναν παγερά αδιάφορο. Ο blizardeye παλεύει με αρκετά συγγενή προβλήματα. Δεν του περισσεύει χρόνος για επίκτητα. Αυτά όμως τα μαύρα, άσχημα, τριχωτά και με κόκκινα μάτια δαιμόνια, οι δαιμονικές Κήρες των Αρχαίων Ελλήνων ήταν πάντα πιο κοντά στα θέλω του. Ζουν στον ειλικρινή πάτο του βαρελιού της ανειλικρινούς Ελληνικής κοινωνίας. Μαζί με τον blizardeye και τους φίλους του. Εκεί στο σκοτάδι. Εκεί που το θέλω γίνεται πράξη και η πράξη γίνεται σύμβαση. Ρυθμισμένες λεπτομέρειες χωρίς παρεξηγήσεις, λελογισμένη επιβάρυνση, απενοχοποιημένη ηδονή, μεταγενέστερη λήθη, αποφυγή μελλοντικής δέσμευσης.

Στα πλαίσια αυτά επέλεξα την Liberta. Το παρελθόν της απετέλεσε εγγύηση για το παρόν μου.Η δημόσια έκθεση της ανηθικότητάς της με ιντρίγκαρε. Η απουσία αναστολών στο Είναι της με προσέλκυσε. Τα 'βρώμικα' είναι πάντα πιο νόστιμα. Οι vegans τα αποφεύγουν.Ο blizardeye τα επιλέγει.
Πολύ εύκολη συνεννόηση και η εργαζομένη υποδέχεται τον ηλικιωμένο και ευγενή τούτο άντρα ενδεδυμένη με διάφανα μαύρα εσώρουχα και off black κάλτσες. Το 35+ σώμα της είναι τοποθετημένο σε 12ποντες απαστράπτουσες μαύρες γόβες. Every man's guardian angel in her shining armour, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.

Μεταξένια ξανθά μαλλιά. Υπέροχα πράσινα μάτια.
Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός της. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος κανενός. Αλλά η Liberta δεν έχει κάνει τίποτε για να παλέψει τον χρόνο έστω και για την τιμή των όπλων. Στην συγκεκριμένη όμως φάση της ζωής της και λίγο πριν τραβήξει την κατηφόρα έχει το απόλυτο σώμα, που αρμόζει στο απόλυτο milf. Χαλαρό αλλά γεμάτο στήθος. Ηδονικές και χορταστικές θηλές. Εξαίρετα πόδια με υπέροχα άκρα. Τα κάποια επιπλέον κιλά της δεν φαίνονται πουθενά. Τουλάχιστον σ΄ αυτόν που δεν θεωρεί ως πρότυπο ομορφιάς την αγουρίδα των 20 ετών. Η λεκάνη της κοσμείται από καλόγουστη δερματοστιξία.

Δεν χάνει χρόνο. Κυριαρχεί στον χώρο της και ρυθμίζει τις παραμέτρους. Νιώθεις ότι την ξέρεις εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται να σπάσεις τον πάγο μαζί της αφού δεν υπάρχει πάγος στην ατμόσφαιρα. Ήρθες για σεξ; Θα πάρεις σεξ. Το καθιστά σαφές εξ αρχής. Γι΄ αυτό άλλωστε και ελάχιστες λέξεις της Αγγλικής γιγνώσκει. Τι να τις κάνει αφού το στόμα της είναι συνεχώς απασχολημένο.

Εύκολη υπόθεση ο γηραιός τούτος πελάτης για την Καλικαντζαρίνα της Ρωσικής Στέπας.
Είναι απίστευτα χυδαία. Είναι απίστευτα ανήθικη. Καθόλου φθηνή όμως.
Επιτίθεται με γλωσσόφιλα. Ουσιαστικά έβαλε το κεφάλι της πάνω από το κεφάλι του γεροτράγου blizardeye και φιλούσε ασίγαστα, υγρά και βαθιά έως ότου ο πελάτης αυτός αναζητήσει οξυγόνο. Και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Εκεί ο blizardeye την ερωτεύτηκε.
Λείχει τον λαιμό, τις θηλές και κατεβαίνει προς τα γεννητικά όργανα, τα οποία έχει επαρκώς θωπεύσει κατά την διάρκεια των ασπασμών. Σίελος ρέει από το ευωδιαστό στόμα της και η περιποίηση των όρχεων αρχίζει. Και το όσχεο επίσης.
Shut up, ήταν η απάντησή της όταν ο blizardeye αναρωτήθηκε γιατί η εργαζομένη τον οδήγησε εις θέσιν οσφυοκάμπτου. Η επιθετική πρωκτολειχία της που επακολούθησε έθεσε τέλος στα ρητορικά ερωτήματα του παππού Bliz. Το ερώτημα ήταν ένα πλέον. Που ήλθα; Με ποια έμπλεξα; Εκεί ο blizardeye πανικοβλήθηκε.

Της υπενθύμισα την ύπαρξη του πέους μου και η σκλάβα του σεξ κατευθύνθηκε προς αυτό, μουρμουρίζοντας χαρωπά κάτι εις την Ρωσικήν. Τώρα αυτοί οι αχρείοι στους παππούληδες θα πουν ότι ήταν ειρωνεία για το μέγεθος...
Εξαιρετική πεολειχία. Υγρή, ρυθμική, της γλωττός υποβοηθούσης, μετά μαλάξεων των όρχεων. Συνεχές DT, πράγμα που βεβαίως δεν λογίζεται ως κατόρθωμα με τον συγκεκριμένο πελάτη. Δείχνει ότι της αρέσει να πεολειχεί και ότι σημαντικός χρόνος της ενήλικης ζωής της έχει αφιερωθεί στην πεολειχία μετά θρησκευτικής προσηλώσεως. Μπορεί να πεολειχεί για ώρες εάν ο πελάτης δεν εκσπερματώνει ή εάν δεν την προτρέψει να ασχοληθούν οι δύο τους και με την υπόλοιπη διαδικασία της γενετήσιας πράξης. Ο blizardeye δεν την προέτρεψε και αφέθηκε στην πρωτόγνωρη από πλευράς ποιότητος περιποίησή της. Και κάπου εκεί σαν Άρχοντας από παλιά με την σκλάβα του σεξ στα πόδια του, ο blizardeye ένιωσε το ρίγος της απόλυτης ηδονής να τον διατρέχει, τα πόδια του να λυγίζουν και το σπέρμα του να εκτινάσσεται εν μέσω Πανηγυρικού Ύμνου, προσομοιάζοντος του Ύμνου για την επερχόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Ο blizardeye πάντως, που είναι προνοητικός και συνετός άνθρωπος, φρόντισε να εκσπερματώσει επί του στήθους της εργαζομένης αφού η εναπόθεση σπέρματος εις το πρόσωπον ή εις την στοματικήν κοιλότηταν της συγκεκριμένης εργαζομένης κοστολογείται επιπλέον.

Ήμασταν στα 25 λεπτά περίπου και το ερώτημα ήταν αμείλικτο για τον blizardeye, που δεν είναι μηχανή του σεξ. Τώρα τι κάνουμε;
Η εργαζομένη όμως είχε απάντηση και γι΄ αυτό. Τον έσπρωξε στο κρεβάτι υπό την καθοδήγηση του παραγγέλματος 'sit bed', αποτρέποντας σκέψεις του πελάτη για δεύτερη είσοδο στον λουτήρα. Ανάσκελα λοιπόν στο κρεβάτι με την εργαζομένη να εφαρμόζει σβέλτα το αιδοίο της στο στόμα του πελάτου, απαιτώντας αιδοιολειχία, μουρμουρίζοντας πάλι κάτι στα Ρώσικα και επιχειρώντας διορθωτικές κινήσεις της θέσεως της κεφαλής του λείχοντος ανδρός έως ότου επιτύχει το επιθυμητό γι΄ αυτήν αποτέλεσμα. Εκεί σταμάτησαν τα μουρμουρητά και άρχισαν τα βογγητά, που επαληθεύθηκαν από την αλλαγή της γεύσεως του αιδοίου επί τη εμφανίσει των γεννετησίων υγρών, που ήταν άφθονα, σχηματίζοντας μάλιστα ένα είδος υγρού μύστακος ύπερθεν του άνω χείλους του απολαμβάνοντος ενθουσιωδώς την περίστασιν blizardeye.

69 με νέα έναρξη περιποίησης της γεννετήσιας χώρας του ανδρός.Η ανταπόδοση όμως της πρωκτολειχίας ήταν αυτή που προκάλεσε νέα στύση στον άνδρα τούτο. Πεντακάθαρος πρωκτός μεν, εμφανώς δουλεμένος δε. Πράγμα που οδηγεί την γλώσσαν του λείχοντος εις τα ενδότερα. Η πρωκτολειχία του θήλεος τείνει να γίνει η νέα συνήθεια του blizardeye και η έως σήμερα ανταπόκριση των εργαζομένων δείχνει ενθουσιώδης. Πρωκτολειχία λοιπόν έως εκεί που δεν πήγαινε άλλο με την έμπειρη εργαζομένη όμως να αντιλαμβάνεται την στύση, να τοποθετεί το πέος εντός ελαστικού περιβλήματος, τα πόδια της επί των ώμων του πελάτου και το πέος εντός του αιδοίου της. Το θέαμα των παλλομένων στηθών της ήταν απολαυστικό. Τα υγρά πράσινα μάτια της και ο ρωσικός μονόλογός της στην διάρκεια των παλινδρομήσεων διεγερτικότατα. Απόλυτα πειστική τελετουργία. Το τέλος αναπόφευκτο εντός του αιδοίου της και εντός βεβαίως του ελαστικού περιβλήματος. Ικανοποίηση στο πρόσωπό της, λάμψη στα μάτια. Τρυφερές ρωσικές λέξεις στο αυτί του ασθμαίνοντος και έκπληκτου για τις επιδόσεις του, blizardeye.

Μία γυναίκα, που κάποτε ήταν πολύ όμορφη. Μία γυναίκα, που σήμερα είναι γοητευτική, ελκυστική και νόστιμη. Μία γυναίκα, που αξίζει κάποιος να γευθεί τις υπηρεσίες της. Μία γυναίκα, που μεταμορφώνεται σε ακόρεστο θηλυκό κάνθαρο μέσα στο δωμάτιο. Μία γυναίκα που αν δεν ήταν εργαζομένη, θα είχε συνουσιασθεί με όλα τα αρσενικά της Ρωσικής Υπαίθρου για να ικανοποιήσει τις αχόρταγες ορέξεις της. Τώρα τις ικανοποιεί εισπράττοντας χρήματα. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου και όχι μόνο γι΄ αυτήν αλλά και για εμάς. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για ωμό και κυρίως πραγματικό σεξ. Satisfaction guaranteed!

Χάθηκα μέσα στο πολύβουο εορταστικό πλήθος. Οι άνθρωποι δεν προσέχουν τους καλικάντζαρους. Οι άνθρωποι επιδιώκουν την ευτυχία μέσα από συμβατικές νόρμες. Η αλήθεια όμως κρύβεται αλλού και η ευτυχία ή θα είναι συνταρακτική ή δεν θα υπάρξει.
Καλή Χρονιά σε όλους σας!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 50 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
07 Σεπτεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Citytours

Μόνο οι παλαιότεροι εξ ημών γνωρίζουμε, έχουμε απολαύσει και πιθανώς έχουμε βιώσει το επικά κυνικό άσμα των Nazareth. Αναφέρομαι στο Telegram. Άλλωστε ποιοι από εσάς έχουν στείλει ή λάβει τηλεγράφημα στην διάρκεια του 21ου αιώνα. Εικοτολογώ πως ουδείς!
Η κριτική λοιπόν αυτή απευθύνεται σ΄ αυτούς τους λίγους. Σ΄ αυτούς που το FMradio κάποτε απετέλεσε την Πύλη Εξόδου τους από την εσωστρέφεια του μίζερου Ελληνικού μικρόκοσμου. Σ΄ αυτούς που ξέρουν αλλά που δεν μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στους νεότερους, που διακατέχονται από lack of experience.

Η Bella είναι μία γυναίκα στα μέσα της τέταρτης δεκαετίας της ζωής της. Η Φύση υπήρξε γενναιόδωρη απέναντί της. Της χάρισε απλόχερα την Ομορφιά. Ύψος που θα την βοηθούσε να κυριαρχεί στις δεξιώσεις της Αυτοκρατορικής Ρωσίας. Φινέτσα αντάξια των σεμιναρίων του Buckingham Palace προς τους ατάλαντους Πρίγκηπές του. Αντικείμενο πόθου του Ράσπιουτιν εκείνες τις μέρες. Απλησίαστη στους πολλούς. Προς πώλησιν για τους έχοντες και κατέχοντες της Εποχής εκείνης. Μπλε φωτεινά μάτια. Copy Paste της Φύσης από νερά της Βαϊκάλης στην Σιβηρία στην αρχή της Άνοιξης. Πλούσιο μητρικό στήθος με χορταστικές θηλές.
Σήμερα όλα τα παραπάνω εμπεριέχονται σε ένα χυμώδες σώμα, που το ύψος της δεν επιτρέπει να το χαρακτηρίσουμε εκτός των αποδεκτών αναλογιών. Αν είχε προσέξει λίγο παραπάνω το σώμα της και εάν εν τέλει εστίαζε στον τελικό στόχο στην ζωή της και όχι στην εφήμερη πραγματικότητα, τώρα θα βουτούσε από το Cruiser στα πράσινα νερά της Καραϊβικής, με μόνο προβληματισμό της αν θα έχει φέτος από νωρίς χιόνι στα resorts της Ελβετίας ή αν θα έπρεπε να ανεχθεί [ sic! ] για μία ακόμη χρονιά την εμφανή έλλειψη του European legacy στους εποίκους του Νέου Κόσμου, που κατακλύζουν το Aspen Co. Δαπάναις του παρόχου της πάντα όλα αυτά!
Δεν θα ανάλωνε την ζωή της παρέχοντας συντροφιά σε μοναχικούς ηλικιωμένους / υπερήλικες, ως ο υποφαινόμενος..

Δεν πρόσεξε όμως και έτσι βρήκε τον εαυτό της να ανοίγει την θύρα του δωματίου της στον χαμογελαστό blizrdeye, ο οποίος σήκωσε ψηλά το κεφάλι του για να την κοιτάξει στα μάτια , ευχαριστώντας το αυχενικό του που έχει καιρό να τον ενοχλήσει. Έχοντας τοποθετήσει το προκλητικό σώμα της σε μαύρα εσώρουχα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες ατένιζε τον τραγόγερο τούτο από ψηλά.
Πολύ γελαστή και πολύ επικοινωνιακή. Λατρεύει να μιλά για το χρήμα σε όλες τις εκφάνσεις του και η εμφανής συμπάθειά της προς τον blizardeye ήταν προφανώς αποτέλεσμα σκέψης για δυνητικό χρηματικό άμελγμά του [ άρμεγμά του ] στο μέλλον. Πένομαι όμως αλλά η Bella δεν το ήξερε ...
Ρώσικη προφορά εις την Ελληνικήν της. Σ΄ αυτό όμως ο blizardeye είναι εξοικειωμένος και μάλλον λειτούργησε πρόστυχα επάνω του και άρα ερεθιστικά.
Πεντακάθαρη παντού!

Η Bella αγαπά το χρήμα και γι΄αυτό δεν έχει προβεί σε εφαρμογή μονοχρωματικού φωτός [ laser ] για να επιτύχει την λεύκανσιν του πρωκτού της. Όλα όμως τα υπόλοιπα τα ξοδεύει απλόχερα.
Φιλάει με γλώσσα. Επενδύει τους ασπασμούς της με άφθονο και νόστιμο σίελο, πράγμα που εμπίπτει στις προτιμήσεις του blizardeye. Χαϊδεύει πρόστυχα και κυνικά. Η χαρά του γεροπόρνου! Καλή πεολειχία αποδεικνύουσα εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Εξαίρετος περιποίησις της γύρω περιοχής και των όρχεων.
Ασίγαστη κινητικότητα και εφευρετικότητα. Επιθετικότητα πολλές φορές.
Ερωτεύσιμη μέσα στην επιτηδευμένη αφέλειά της.
Ο blizardeye απώλεσε τον έλεγχο της συνεύρεσης και αφέθηκε στην ορμητικότητά της. Αρνήθηκε το προσφερόμενο Ισπανικό της και υποδέχθηκε ασμένως όλη την υπόλοιπη σεξουαλικότητά της.
Ακόμη και η ύπαρξη λιπαντικής γέλης εντός του καλοσχηματισμένου αιδοίου της δεν εστάθη αποτρεπτική για τον πελάτη τούτο παρά μόνο για την αιδοιολειξία.
Ξυπνά μνήμες από ανέμελες και εύρωστες εποχές στον γηραλέο πελάτη της. Μνήμες που αργότερα ο πελάτης θα ήθελε να παρέμεναν ξεχασμένες ...
Starbright, starbright, you've got the lovin' that I like
Turn this crazy bird around
Should not have got on this flight tonight.
Πρόθυμη για κάθε είδους στάση με τον πελάτη να πρέπει να επιλέγει αυτές που τον βοηθούν να την κουμαντάρει.
Και εκείνη την κρίσιμη στιγμή, που ο πελάτης στέκεται μετέωρος και μόνος στον χρόνο και στον χώρο, ακροβατώντας στα όριά του, η ίδια σε επαναφέρει και σου ψιθυρίζει με την συμπεριφορά της, με τα βογγητά της και με τους σπασμούς της:
Time has come to start the show
It's boogie time for everyone
Ηδονικό τέλος στην ιεραποστολικήν με λαβές τα πλούσια στήθη της. Τέλος αντάξιο της όλης υπέροχης συνεύρεσης, επενδεδυμένο με άγριες ροκ κραυγές.

7 στο VfM επειδή τα 200 ευρώ είναι πια εξωφρενική τιμή ακόμη και για καλής ποιότητας υπηρεσίες όπως της Bella.
Εγώ προσωπικά δεν θα την ξανασυναντήσω. Δεν αντέχω την παλινδρόμηση στο παρελθόν μου. Την συνιστώ όμως ανεπιφύλακτα.

Έφυγα χαμένος στις σκέψεις μου αλλά γαλήνιος.
Με μερικούς ανθρώπους το αισθάνεσαι και στην συνέχεια τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Το λέει και ο λαρυγγισμός του McCafferty όταν το τραγουδά...
Με την Bella πραγματικά ήμασταν και πάντα θα είμαστε:
Close enough for Rock 'n' Roll!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 48 άλλα μέλη
Σχόλια (10)
04 Σεπτεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Στα πλαίσια των εργασιών του νήματος των παππούληδων συζητούσαμε πρόσφατα για το αν μετανιώσαμε για πράγματα που έχουμε κάνει στην διάρκεια των πάμπολλων δεκαετιών της ζωής μας.
Για κάθε επιλογή που κάνουμε, χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τις πληροφορίες, που μας είναι διαθέσιμες τη δεδομένη στιγμή. Παίρνουμε την όποια απόφαση σε μια προσπάθεια να επιτύχουμε το στόχο που επιθυμούμε, με τους πόρους που κατέχουμε. Η ζωή μετά ξεδιπλώνεται με έναν τρόπο που αποτελεί εν μέρει το αποτέλεσμα της επιλογής μας και εν μέρει το αποτέλεσμα του μυστήριου τρόπου με τον οποίο η ζωή κυλά και αλλάζει, ένα μυστήριο που τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται μεγαλύτερο από όλες μας τις επιλογές.

Υποκινούμενος από τις συνεχείς παροτρύνσεις του κ. Excalibur αποφάσισα σε ανύποπτο χρόνο να συναντήσω την Εύα, διατηρώντας πάντως κάποιες επιφυλάξεις επειδή πολλοί πιστεύουν ότι το γεγονός ότι είναι Ρουμανίς θεωρείται επάγγελμα και όχι καταγωγή.
Πολύ εύκολη, γρήγορη και ευέλικτη από πλευράς εργασιακού ωραρίου συνεννόηση εις την Ελληνικήν και είσοδος του blizardeye στο ευάερον, ευήλιον και δροσερόν δωμάτιον της εργαζομένης.
Η διαφορετικότητά της από την πλειοψηφία των εργαζομένων φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Η Εύα με κοίταξε απευθείας στα μάτια και χαμογέλασε. Δεν έσκυψε ντροπαλά το κεφάλι. Δεν έδειξε φόβο για να αποφύγει βλέμματα τυχόν διερχομένων από τον διάδρομο του ξενοδοχείου. Δεν με κοίταξε ερευνητικά από πάνω έως κάτω προκειμένου να με απορρίψει εάν κάτι πήγαινε στραβά.

Η Βασίλισσα με υποδέχθηκε στον μικρόκοσμό της. Ο Αυλικός εισήλθε.
Εξουσιάζει τον χώρο της και συγχρόνως τον προσαρμόζει στα θέλω σου. Η Ηγεμόνας πρέπει να είναι αρεστή στον Λαό της.

Η Εύα δεν είναι στην ηλικία που αναγράφει το προφίλ της στο ΕΝ. Ελάχιστες είναι στην ηλικία που γράφουν στα προφίλ τους.
Η Εύα δεν είναι η πιο όμορφη εργαζομένη, που έχετε δει στις φωτογραφίες του ΕΝ. Σεις όμως πιστεύετε στο αληθές των φωτο των άλλων εργαζομένων στο ΕΝ;
Η Εύα έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα γεροδεμένο, εμφανίζον αρχήν χαλαρώσεως άκρως γοητευτικήν. Οι σκληρές και γραμμωμένες γάμπες της μαρτυρούν επίπονη άσκηση παλαιότερα ή pole dancing. Ο χρόνος την κατατάσσει στην κατηγορία των υπέροχων MILFs! Στο χέρι της είναι να παραμείνει εκεί για πολύ καιρό.
Το έμπλεο σιλικόνης στήθος της δεν με ενθουσίασε. Απεχθάνομαι την σιλικόνη. Ο Χρόνος πρέπει να είναι φίλος μας και όχι εχθρός μας. Βεβαίως αυτό αποτελεί καθαρά δική μου άποψη. Ερωτήστε τον κ. Excalibur περί του συγκεκριμένου στήθους της συγκεκριμένης εργαζομένης και αντί απαντήσεως θα εισπράξετε σιελόρροια. Drooling, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα το αποκαλούσε...

Η Εύα φιλάει. Υγρά και βαθιά. Επίμονα και ερωτικά. Τα φιλιά της διαρκούν πολύ. Η εκπαίδευσή της ως εργαζομένης της παλαιάς και υπέροχης κοπής είναι εμφανής.
Θέλει να ερεθίσει τον άνδρα. Της αρέσει να ερεθίζει τον άντρα.
Δείχνει να ερεθίζεται και η ίδια. Το πεντακάθαρο αιδοίο της δέχεται με λαχτάρα την γλώσσα του άνδρα. Πιθανώς και να τον ανταμείψει με την επίγευση των υγρών της. Εκεί η εργαζομένη δεν μπορεί να υποκριθεί. Ή γεύεσαι ή δεν γεύεσαι. Αν γευθείτε, το γεύμα είναι νόστιμο...
Ο πρωκτός της όμως αποτελεί το άβατό της. Εκεί ο άντρας δεν πλησιάζει ούτε για δακτυλοσκόπηση.
Η Εύα γνωρίζει όλα τα μυστικά του σεξ. Θα μου πείτε ότι και οι άλλες εργαζόμενες τα γνωρίζουν. Πιθανώς να είναι έτσι. Τα εφαρμόζουν όμως; Απαντήστε ειλικρινώς ...
Η υγρή και ρυθμική πεολειχία της περιλαμβάνει λάγνες ματιές και πλήρη περιποίηση των όρχεων, συνοδευόμενη από στοχευμένα παιχνιδίσματα της γλωττός επί των ευαισθήτων μερών του πέους.
Και όταν νιώσει ότι έχει πάρει τον έλεγχο του σώματος του ανδρός, τότε η Εύα γίνεται ανεξέλεγκτη. Ειδικά εάν έχει απολαύσει την αιδοιολειξία. Επιλέγει στάση, που αρέσει και την ίδια. Ευχαρίστως όμως ακολουθεί και την επιλογή της. Της αρέσει η κυνική. Πιστόνι στο Cow girl. Ακούραστη, ξεκουράζει τον άνδρα και τον οδηγεί στην κορύφωση. Δεν του αφήνει άλλωστε και άλλη επιλογή.
Veni, vidi, vici, συνήθιζε να λέει ο Καίσαρας μετά από κάθε νικηφόρο γενοκτονία, που μόλις είχε ολκληρώσει.
Veni, vidi, vici ανέκραξε θριαμβικά ο blizardeye βλέποντας τα εκατομμύρια σπερματοζωάρια επί των οπισθίων της εργαζομένης, τα οποία μετά από λίγο πήραν την άγουσα για την δική τους γενοκτονία εντός του βιολογικού καθαρισμού της Θεσσαλονίκης.

Η συνεύρεση με την Εύα αποτελεί εμπειρία. Θα θυμίσει στους παλιότερους πως ήταν κάποτε το μεγαλείο του πληρωμένου σεξ και θα δείξει στους νεότερους τι έχασαν κατά την διάρκεια εκείνων των χρόνων, που έπαιζαν με τις μπίλιες τους ... Ας φρόντιζαν να γεννηθούν νωρίτερα. Και αφού δεν γεννήθηκαν, ας εντρυφήσουν στην μετάνοια τώρα.
Εξαίρετο social εις την Ελληνικήν. Απολαυστική, χαρούμενη και ειλικρινής συζήτησις επί επαρκούς θεματικής.

Αν θα την ξανασυναντούσα; Πλέον ή βέβαιον. Όταν ο κ. Excalibur ομιλεί για την εργαζομένη αυτή, συνήθως εκφέρει άναρθρες και ακατάληπτες κραυγές. Παρόλα αυτά και εάν έχω κατανοήσει ορθώς, μου ορκίζεται ότι η Εύα είναι αυθεντική bisexual.
Επιτέλους το αληθινό FFM καθίσταται πραγματοποιήσιμη δυνητική επιλογή στο μέλλον του blizardeye.

Με κάθε επιλογή που κάνουμε, αλλάζουμε, γινόμαστε ένα διαφορετικό άτομο. Αυτό που είμαστε είναι το απόσταγμα των εμπειριών μας. Κάθε απόφαση που παίρνουμε μας φέρνει αντιμέτωπους με διαφορετικά δώρα και προκλήσεις. Ορισμένες φορές, οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες από εκείνα που αντιλαμβανόμαστε ως δώρα και κάποιες άλλες, το αντίθετο. Όποιο άτομο και αν γίνουμε, είμαστε το σωστό άτομο, αυτό που προοριζόμαστε να γίνουμε και το μόνο άτομο που θα μπορούσαμε να γίνουμε- επειδή αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα που θα μπορούσε να υπάρξει.
Έφυγα χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν μετάνιωσα.
Στην συγκεκριμένη εργαζομένη το Ρουμανίς είναι τελικά καταγωγή και όχι επάγγελμα.

Όπως είχα γράψει και τους παππούληδες ... Δεν μετανιώνω για όσα έκανα. Έχω μετανιώσει μόνο για πράγματα που είχα την ευκαιρία να κάνω αλλά τελικά δεν έκανα. Και κυρίως για ένα από αυτά ...

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 48 άλλα μέλη
Σχόλια (9)
23 Αυγούστου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Ο επικούρειος επίλογος της εξαίρετης τελευταίας κριτικής του κ. Vlandis [ Nick1000 ] αντί να με οδηγήσει σε βαθιά περισυλλογή - ως θα έπρεπε - με ώθησε να αγνοήσω την χρηματοβόρα και ενεργοβόρα καθημερινότητά μου και να αναζητήσω μία ώρα πληρωμένης συντροφιάς στην αγκαλιά της Olia.
Άλλωστε ουδέν παραπάνω έπραξα πλην να ακολουθήσω τις εντολές του μεγαλύτερου αντιπάλου της Επικούρειας Φιλοσοφίας και δηλαδή τις εντολές μίας από τις επικρατούσες σήμερα μεγάλες Θρησκείες. Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν· ζητείτε, και ευρήσετε· κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν. Πάς γάρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τώ κρούοντι ανοιγήσεται. (Ματθ. 7, 7-8 )

Έκρουσα λοιπόν το κατάλληλο τηλέφωνο και μετά από λίγο στεκόμουν έξω από την πόρτα της εργαζομένης, με το γνωστό ηλίθιο χαμόγελο που όλοι μας φοράμε έξω από αυτή την πόρτα, ευελπιστώντας να σπάσουμε τον πάγο άμεσα. Έκρουσα την θύρα και το μεγαλείο της Ώριμης Ομορφιάς αποκαλύφθηκε.
Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και πάνω σε δωδεκάποντες μαύρες γόβες με υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα πολύ ζεστό φιλί στο στόμα [ υγρά χείλη αλλά άνευ χρήσεως γλωττός ]. Η υποδοχή της μου θύμισε την θερμή υποδοχή, που συνήθιζε να κάνει η εργαζομένη Margo [ στις καλές και πρώιμες εποχές του escorting και για όσους παλιούς ενθυμούνται την Margo ].
Ο πάγος είχε σπάσει. Τα βλέμματα μίλησαν. Δύο ώριμοι ενήλικες με σαφείς και ξεκάθαρες προθέσεις. Η αμφοτεροβαρής σύμβαση χωρίς κεκρυμμένα ελαττώματα. Μου δίνεις και σου δίνω. Όλα στο φως! Ανήθικα και πρόστυχα. Έτσι όπως πάντα ήταν και έτσι όπως πάντα πρέπει να είναι.

Η Olia είναι μία πραγματικά όμορφη κοπέλα. Γεννήθηκε όμορφη και παραμένει όμορφη. Προφανώς και μέχρι κάποια ηλικία δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει για να είναι όμορφη. Από μία όμως ηλικία και έπειτα η κοπιώδης προσπάθειά της και οι στερήσεις που η προσπάθεια αυτή συνεπάγεται, την έχουν ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Σχεδόν ακριβείς φωτογραφίες και ειδικά οι τελευταίες στην σελίδα του ΕΝ. Υπέροχο σφιχτοδεμένα σώμα, με αυτά τα μακριά πόδια που τόσο μας αρέσουν και που τόσο πλουσιοπάροχα το DNA χάρισε στα θήλεα του Γεωγραφικού Βορρά. Φωτεινά πράσινα μάτια. Ώριμο και όμορφο πρόσωπο, που εκπέμπει την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας της.
Λαμπερό και αριστοκρατικό σύνολο. Τόσο λαμπερό και τόσο αριστοκρατικό που ο blilzardeye αγνόησε την πραγματικά κακή - σε σχέδια, όγκο και επιλογή σωματικών θέσεων - δερματοστιξία.
Πλούσιο στήθος, προϊόν της σύγχρονης επιστήμης. Αυτό βέβαια δεν αρέσει στον blizardeye, ο οποίος προτιμά την βιολογική ωρίμανση του γυναικείου στήθους αλλά στους κακόγουστους παππούληδες σίγουρα θα αρέσει.
Η Olia δεν είναι 28 ετών, όπως γράφει στο προφίλ της. Πόσο είναι; Να μην σας νοιάζει. Ούτε και εγώ ξέρω και δεν θα περιπέσω σε εικοτολογίες. Η ομορφιά είναι διαχρονική. Μήπως η Αφροδίτη της Μήλου [ Venus de Milo, ως και η Αγγλίς τροφός μου την αποκαλούσε ] είναι 28 ετών;

Έχει χαρτογραφήσει χιλιάδες πέη. Ξέρει όλα τα μυστικά. Καταλαβαίνει τον άνδρα από το πρώτο βλέμμα του. Αναγνωρίζει την ευγένεια και την πολιτισμική ωριμότητα και την τιμά. Αυτάρεσκα μερικές φορές αφού με την κατάλογη δοσολογία ανηθικότητας παίρνει των ώριμο άντρα από το χέρι ή καλύτερα από το πέος και τον οδηγεί στα μέρη εκείνα, που ο άντρας αυτός ονειρεύεται και η Γυναίκα αυτή ξέρει καλά.
Φιλάει υγρά, σφιχτά και παθιασμένα. Αγκαλιάζει τον άντρα όταν φιλάει. Παίζει με τα χείλη του. Τον χορταίνει με την γλώσσα του. Φιλάει με θέρμη και αφοσίωση.
Δεν βιάζεται. Δεν διεκπεραιώνει. Θέλει και η ίδια να περνά καλά. Και το δείχνει. Χαϊδεύει με ώριμο και ήρεμο τρόπο αφού είναι εμφανές ότι επιδιώκει την επίτευξη της ηδονής, της ψυχικής αταραξία και της έλλειψης σωματικού πόνου, ακολουθώντας εν αγνοία της τις Επικούρειες Εντολές.
Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, επιδεικνύοντας εσωτερική δύναμη, νηφαλιότητα και φρόνηση. Υποτάσσει τους αρχέγονους φόβους της και καταπατεί την ηθική. Δεν υπάρχει Θεός στην πληρωμένη αυτή ώρα μαζί της. Δεν υπάρχει φορέας παράλογων ηθικών κανόνων που επιβάλλουν με την αυθεντία τους στους ανθρώπους. Η Φύση δεν τιμωρεί και δεν εκδικείται όσους ζουν με τον Κώδικά της. Η Φύση δεν μνησικακεί και δεν εκδικείται.
Λείχει και λείχει παντού χωρίς υποδείξεις. Ζητάει όμως και την ανταπόκριση του πελάτη. Δεν είναι σκλάβα του επιμισθίου της. Της αρέσει και θέλει να την περιποιούνται. Δούναι και λαβείν στην έντιμη υλοποίησή του.
Η πεολειχία της ήτο εξαίρετος. Υγρή, βαθιά, ζεστή, με εναλλασσόμενο ρυθμό. Λάγνες και υγρές πράσινες ματιές. Και για να ερεθίσει αλλά και για να ελέγξει τα αποτελέσματα του καμάτου της και τις τυχόν απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις. Οι όρχεις δεν αδικούνται και απολαμβάνουν την θαλπωρή της τόσο νόστιμης αυτής γλώσσας.
Επιτρέπει τα χάδια και την δακτυλοσκόπηση παντού. Τα απολαμβάνει όταν αυτά εκτελούνται με τρόπο που δεν την προσβάλουν ή την ταπεινώνουν.
Η ίδια μοσχοβολάει καθαριότητα. Το ίδιο και το αιδοίο της, που δεν δείχνει να έχει υποστεί χαλάρωση αντίστοιχη με τον όγκο της εμπειρίας της. Είναι τόσο καθαρό και τόσο ευωδιαστό, που στην στάση Εξήκοντα Εννέα [ 69 ] το απήλαυσα με όλο μου το Είναι. Ένιωσα την γεύση της. Την τόσο προσωπική της γεύση. Την γεύση της Γυναίκας. Την ίδια ώρα και η Olia έδειχνε να απολαμβάνει την γεύση των προσπερματικών υγρών μου. Έπεισα τον εαυτό μου περί τούτου!
Συνέχισα με τρελή πρωκτολειχία. Έδειξε να ενθουσιάζεται. Να διεγείρεται. Έπεισα τον εαυτό μου επίσης περί τούτου.

Η ώρα είχε έλθει. Αρχικά στην ιεραποστολική αλλά η δερματοστιξία ύπερθεν του άνευ γέλης τρυφερού αιδοίου της λειτουργούσε αποτρεπτικά για τον άντρα αυτό. Εναλλαγή και στην κυνική στάση και με δύναμη. Fuck me harder! Το έχω ακούσει με την βρετανική προφορά είτε του East End είτε στην απαλότερη εκδοχή του Dorset και είναι άκρως διεγερτικό. Εξίσου όμως διεγερτικό ήταν και από το στόμα της Olia. Ανταποκρίθηκα. Χαστουκάκια εις τα οπίσθιά της έγιναν ασμένως δεκτά. Ουρανομήκης πανηγυρικός κατά την παγανιστική τελετή εναπόθεσης του κοπιωδώς συλλεχθέντος και αποθηκευθέντος σπέρματος.
Γύρισε και με κοίταξε χαμογελώντας γεμάτη αυταρέσκεια και ειλικρίνεια. Ήταν ικανοποιημένη. Ήταν ευγενική. Ήταν δίπλα μου. Ήταν γύρω μου. Ήταν η Ηδονή μου!

Η Olia δεν είναι μετριόφρων. Οδηγεί τις ενέργειές της εκεί που η ίδια έχει αποφασίσει και είχαμε φθάσει στο Τέλος.
Δεύτερος γύρος δεν επακολούθησε. Κύρια αιτία το παλιοκινητό, που εδονείτο συνέχεια. Πόσο δίκιο είχε η Αγγλίς τροφός μου που έλεγε ότι κάθε εφεύρεση, που έλκει την καταγωγή της από τις πρώην αποικίες του Στέμματος, είναι πηγή βασάνων!!!
Σε κάθε πάντως περίπτωση έχω ξαναγράψει ότι ο blizardeye θεωρεί την εγκεφαλική διαδικασία ουσιαστικό συστατικό στοιχείο του σεξ και δεν χρειάζεται ποσότητα για να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν διαθέτει την κτηνώδη ικανότητα του επιβήτορα. Η Φύση δεν του χάρισε αυτά που τόσο πλουσιοπάροχα χάρισε σε άλλους [ ενδεικτικά και μόνο αναφέρομαι στον κ. Vlandis ]. Για τα μέτρα των δυνατοτήτων του blizardeye ήταν μία υπέροχη συνεύρεση. Μία ολόφρεσκη εμπειρία, όπου όλα φάνηκαν να ξαναρχίζουν από την Αρχή.

Αγαπητή μου συναγωνιστές, η μπουρδολογία επιδιώκει την αποδόμηση της αντικειμενικότητας. Η μπουρδολογία αξιολογεί πρόσωπα και πράγματα με τρόπο, που μειώνει ή και εκμηδενίζει κάθε αξιολογική ή ιεραρχική διάκριση. Η μέθοδος αυτή βέβαια υπονομεύει και την εγκυρότητα της ίδιας της μπουρδολογίας αφού τα τελικά συμπεράσματά της δεν μπορούν να εξαιρεθούν από τον κανόνα της αμφισβήτησης.
Γι΄ αυτό λοιπόν και παραφράζοντας κάποιο τσιτάτο, σας λέγω ότι η Αλήθεια ή θα είναι συγκλονιστική ή δεν θα υπάρχει.
Η Αλήθεια σήμερα ήταν η Olia!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 51 άλλα μέλη
Σχόλια (8)
20 Αυγούστου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Πάντα το όνομα Tamara μου ασκούσε μία ακατανίκητη σεξουαλική έλξη . Κατά την διάρκεια του προηγούμενου αιώνα και όταν άρχισαν οι πρώτες αφίξεις εργαζομένων από την Ρωσία είχε επικρατήσει ο γενικός περιγραφικός όρος 'Τατιάνα η Πηγαδομούνοβα ". Για μένα όμως ήταν πάντα η 'Ταμάρα η Πηγαδομούνοβα' άσχετα εάν δεν είχα συνευρεθεί ποτέ με κάποια Ταμάρα.
Η παρουσία του ονόματος αυτού στις σελίδες του ΕΝ με ιντρίγκαρε εδώ και καιρό και έτσι σε μία στιγμή που είχαν ξυπνήσει οι αναμνήσεις του παρελθόντος και λίγο πριν έλθει η κατάθλιψη για την προ πολλού χαμένη νεότητα, αποφάσισα να επιχειρήσω επιστροφή στην πραγματικότητα με όχημα την Ταμάρα.

Εύκολη συνεννόηση και είσοδος του κάθιδρου blizardeye εις το δωμάτιο, όπου η Tamara ανέμενε τον πελάτη της έχοντας θέσει επιμελώς το μάλλον μικροκαμωμένο - για Ρωσίδα - σώμα της επί μελανών πορνοϋποδημάτων, τα οποία προσέθεταν πλέον των 12 πόντων στο επίπεδο από το οποίο συνήθως αντικρύζει τον πλανήτη τούτο.
Η Tamara αδικείται από τις φωτογραφίες της.
Η Tamara δεν είναι ο Υπερσιβηρικός που σταματά μόνο στο τέρμα του, όπου και αν βρίσκεται ο τερματικός σταθμός αυτός.
Η Tamara όμως δεν είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Η Tamara είναι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε να έχει δίπλα του. Δεν προκαλεί τον πανικό στον δρόμο αλλά δεν περνά απαρατήρητη.
Οι ζηλόφθονες θα σταθούν στο μικρό της στήθος προκειμένου να την μειώσουν. Οι ζηλόφθονες όμως δεν θα απολαύσουν ποτέ τις χορταστικές θηλές της, που ανταποκρίνονται άμεσα. Δεν θα απολαύσουν ποτέ το σφιχτό και τραγανό στήθος της που θα παραμένει στητό και μετά την πάροδο ετών και πάντως αρκετό καιρό μετά την εφαρμογή του νόμου της βαρύτητας στα στήθη των Υπερσιβηρικών καλλονών. Όσοι έχουν γνωρίσει την εργαζομένη Cinzia θα καταλάβουν τι εννοώ.

Η Tamara αδικείται από τις φωτογραφίες. Το λεπτό της πρόσωπο, που δεν φαίνεται στις φωτο, εξομαλύνει τα Σλάβικα χαρακτηριστικά της. Κοσμούμενο δε από ένα ζευγάρι πρασίνων οφθαλμών κάλλιστα μπορεί να γίνει paperwall στον υπολογιστή του κάθε λιγούρη [ sic! ]. Στιλπνά μαλλιά. Ηλικία κοντά στα 30, κατά την γνώμη μου.
Καλοσχηματισμένο σώμα με λεπτά και μακριά πόδια [ δεδομένου βεβαίως του ύψους της ]. Σφιχτοδεμένο και λαχταριστό σώμα χωρίς υπερβολές στην περιφέρειά του. Περιποιημένα άκρα. Δίνει έμφαση στο μακιγιάζ του προσώπου της και ιδίως των οφθαλμών της. Κακώς κατ΄ εμέ. Δεν το χρειάζεται.
Η Tamara είναι πολύ κοινωνική και εξαντλεί στο έπακρο τα μέτρια Αγγλικά της. Δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας εκτός εάν θέλετε να προβείτε εις αναλύσεις των έργων του Σαίξπηρ.

Ο blizardeye [ δεδομένου του προκεχωρημένου της ηλικίας του και της Αριστοκρατικής Παιδείας του ] αρέσκεται στα γλωσσόφιλα και στα προκαταρκτικά. Η Tamara είναι η Μητέρα όλων των προκαταρκτικών. Αρέσκεται στα γλωσσόφιλα και τα παρέχει με άφθονο σάλιο. Της αρέσει να την χαϊδεύουν και η ίδια χαϊδεύει πολύ και παντού. Είναι παιχνιδιάρα και πρόστυχη εν ταυτώ.
Εμείς, στο νήμα των παππούληδων, εντρυφούμε εις την Αλήθειαν. Και γι΄ αυτό θα σας πω το μυστικό της. Αν θέλετε να την ξεκλειδώσετε, παίξτε με το στήθος της και τις θηλές της. Είναι ασύγκριτα πιο ευαίσθητη εκεί παρά στην κλειτορίδα της ...

Η Tamara είναι πολύ εργατική, υπομονετική και επίμονη. Στερείται όμως φαντασίας.
Κάποια στιγμή και ενώ τα προκαταρκτικά παρετείνοντο ένιωσα ότι θα ήθελε να χωθεί στην αγκαλιά μου και να αναζητήσει εκεί την Γαλήνη, που μάλλον έχει στερηθεί, με την βοήθεια ενός υπνάκου. Βεβαίως κάτι τέτοιο είθισται στις συνευρέσεις του blizardeye. Παρέκαμψα όμως τις αρνητικές σκέψεις και την ρώτησα ρητορικώς: You 'd love to take a snooze now, huh? Προφανώς δεν κατενόησε την ερώτησή μου αφού αντί απαντήσεως χώθηκε ακόμη βαθύτερα στην αγκαλιά μου. Ή την κατενόησε...;;;
Αφήνοντας όμως κατά μέρους τα υπαρξιακά διλήμματά μου, της υπενθύμισα ότι το αντρικό σώμα φέρει το πέος, το οποίο χρειάζεται την θαλπωρή της στοματικής κοιλότητάς της.
Ο εργατικός μέρμηγξ αμέσως υπήκουσε και η πεολειχία εκκίνησε. Ρυθμική, έντονος αλλά μονότονος. Μου εδόθη η εντύπωση ότι θα μπορούσε να έλειχε ες αεί με αυτό τον τρόπο της. Της υπεδείχθη η χρήση της γλωττός επί και πέριξ της βαλάνου καθώς επίσης και επί των όρχεων. Υπήκουσε και προέβη άμεσα εις την εφαρμογήν των οδηγιών και τα αποτελέσματα του καμάτου της υπήρξαν εντυπωσιακά.
Δεδομένης της εργατικότητάς της, της εζητήθη, ως εναρκτήριος στάσις, η θέσις cowgirl. H εφαρμογή της στάσεως αυτής υπήρξε αρκούντως ικανοποιητική αφού δείχνει ακούραστη και με ρυθμό πιστονιού. Βεβαίως μην αναμένετε περιστροφές, συσφίξεις, λικνίσματα κλπ. Αυτά απαιτούν φαντασία. Αν όμως της υποδειχθούν, είμαι βέβαιος ότι θα πράξει εις υπερθετικόν βαθμόν. Έχοντας διαγνώσει την ευαισθησία του στήθους της, προσπάθησα να το περιποιηθώ όσο το γηρασμένο σώμα μου το επέτρεπε. Έδειχνε να ενθουσιάζεται. Και γι΄ αυτό τον λόγο συνεχίσαμε με την κλασική στάση [ παρακάμπτοντας την αγαπημένη μου κυνικήν ή τις παραλλαγές της ] προκειμένου η περιποίηση του στήθους της να συνεχίσει ενδελεχέστερα και επιμελέστερα.
Και κάπου εκεί επήλθε και η κορύφωσις για τον γηραιό τούτο άντρα εντός του σφιχτού και άνευ λιπαντικής γέλης αιδοίου της. Και εντός του προφυλακτικού εννοείται ...

Ντουζ για τον πελάτη με την Tamara να καιροφυλακτεί έξωθεν του λουτρού και να γραπώνει τους όρχεις του ταλαίπωρου τούτου ανδρός αν και δεν υπελείπετο επαρκής χρόνος πλέον.
Please, let me be... I 'm an old man. You are taking me down ... ψέλλιζε ο έκπληκτος blizardeye.
You 're fine. You 're fine ...
So be it ... συυγκατένευσε ξέψυχα ο blizardeye ...
Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. Μία ωραία ιστορία...!!!

Η Tamara ήρθε από του πουθενά και ελάμπρυνε τον μουντό και βαρετό μικρόκοσμο του blizardeye. Ξαναεπέστρεψε στο πουθενά της μόλις έκλεισα την πόρτα αποχωρώντας.
Αν θα την ξανασυναντούσα;;;
Την απάντηση την δίνει ένα μεταφρασμένο ιαπωνικό ποίημα που πριν από λίγο διάβασα ...

Το τζιτζίκι τσιρίζει με ένα φλεγόμενο Έρωτα.
Η πυγολαμπίδα καίγεται με ένα σιωπηρό Έρωτα ...

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, TOMCRUISE και 43 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
18 Ιουνίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε ότι η κατοικία του Γεροτράγου blizardeye είναι γεμάτη με τόνους φάρμακα, καθαρτικά χάπια και οσμή ούρων. Η μασέλα είναι τοποθετημένη στο ποτήρι πάνω στο κομοδίνο και ο Γεροτράγος τούτος ασχολείται, συνήθως, με το τακτικό άδειασμα και την απολύμανση του καθετήρα του.
Ε, λοιπόν... Ορθώς το πιστεύετε!

Παρόλα αυτά ο Γεροτράγος blizardeye δεν έχει πει την τελευταία λέξη του και άλλωστε ένα από τα βασικά πιστεύω του είναι ότι η Νεκρώσιμος Ακολουθία έχει γραφτεί από άτομα, που τελούσαν σε ερωτικό οργασμό κατά την διάρκεια της συγγραφής.
Ο blizardeye έτυχε να δει την Καρίνα στον δρόμο πριν από 2-3 μέρες, την αναγνώρισε από τις φωτογραφίες. Tο φωτεινό γαλάζιο βλέμμα της πλαισιωμένο από τα μαύρα μαλλιά της σε συνδυασμό με τα μακριά και δυνατά καλλίγραμμα πόδια της απετέλεσαν το κίνητρο ούτως ώστε ο Γεροτράγος να αντλήσει το κουράγιο και να ζητήσει συνάντηση μαζί της και μάλιστα σύντομα αφού ... όλα τα ανθρώπινα πράγματα είναι παροδικά και δεν υπάρχουν μετά τον θάνατο ούτε τα πλούτη παραμένουν ούτε η δόξα μας συνοδεύει... [ Απόσπασμα εκ της Εξοδίου Ακολουθίας ].
Οι δύο καλές κριτικές άλλωστε υπεδείκνυαν τον δρόμο προς το δωμάτιό της.

Εύκολη συνεννόηση και είσοδος στο πεπαλαιωμένο δωμάτιο παραβαρδαρείου ξενοδοχείου, όπου το υπηρετικό προσωπικό δεν είναι ψυχοπαθές.
Η Καρίνα, ενδεδυμένη με σετ μαύρων εσωρρούχων και έχοντας προσθέσει δώδεκα μαύρους πόντους στο ήδη ουχί αμελητέο ύψος της, υποδέχθηκε τον Γεροτράγο. Πιο όμορφη από ό,τι στις φωτογραφίες και ειδικά στο πρόσωπο. Εξαιρετικό στήθος, σφικτό και σφριγηλό πλαισιωμένο από χορταστικές θηλές, που συναγωνίζεται σε ομορφιά τα υπέροχα πόδια της. Ο συνδυασμός της μακράς και στιλπνής μαύρας κώμης της σε συνδυασμό με τα φωτεινά γαλανά μάτια της αποτελούν πίνακα ζωγραφικής. Ψηλοκάπουλη με σφιχτά καλοσχηματισμένα οπίσθια.

Από την αρχή εφάνη ότι δεν υπήρχε δυνατότητα επικοινωνίας εις την Αγγλικήν.
Αυτό το communication breakdown δεν εστάθη ικανό να πτοήσει τον κάθιδρο blizardeye, που αναζήτησε την δροσιά και την καθαριότητα στο καλώς συντετηρημένο πλην όμως επίσης πεπαλαιωμένο λουτρό της. Αγαπητοί συναγωνιστές, δεν μπορούν όλα να είναι ιδανικά. ...
Σύμφωνα άλλωστε και με τον σχετικό ψαλμό ... Ποια ἀπόλαυση τῆς ζωῆς βρίσκεται αμέτοχη λύπης; Ποια δόξα γήινη μένει σταθερὴ και αμετάθετη;Όλα είναι ασθενέστερα απὸ την σκιὰ και απατηλότερα απὸ το όνειρο, μία στιγμὴ καὶ όλα τα διαδέχεται ο θάνατος....

Σχεδόν αδύνατη λοιπόν η επικοινωνία εις την Αγγλικήν, με αποτέλεσμα η Καρίνα να κοιτά αμήχανα τον blizardeye και ο blizardeye να κοιτά με βουλημία το ψηλό και όμορφο κορμί της. Η αμηχανία της αυτή ενθυμίζει εν πολλοίς την ντροπαλή υποδοχή της εργαζομένης Cinzia προς τους πελάτες της. Ο blizardeye πάντως την απέδωσε στην εσωτερική πάλη της μεταξύ του να διώξω αυτόν τον Γεροτράγο ή να τον κρατήσω για το επιμίσθιό του. Προφανώς επεκράτησε η λογική της και γι΄ αυτό αγκάλιασε τον blizardeye, εγκαταλείποντας την αμηχανία της και παρέχοντας άφθονα υγρά και βαθιά γλωσσόφιλα ενώ συγχρόνως θώπευε το σώμα και κυρίως τους όρχεις και το πέος μου. Πολύ παιχνιδιάρα γλώσσα, που έδειξε στον blizardeye ότι τελικά αυτή η εργαζομένη είναι ένα έμπειρο ζουζούνι.

Αρχίσαμε λοιπόν τις ζουζουνιές, της εργαζομένης επιτρεπούσης απρόσκοπτην δακτυλοσκόπησιν, η οποία εμφάνισε ύπαρξιν μετρίας ποσότητος λιπαντικής γέλης εις το αιδοίον και απουσίαν λιπαντικής γέλης εις τον πρωκτόν.
Ζεστή και γελαστή και πάνω από όλα δείχνει να θέλει να έχει τον έλεγχο της επ΄ αμοιβή ανήθικης συνεύρεσης, γεγονός που ενθουσίασε τον blizardeye αφού έτσι θα έκανε οικονομίαν δυνάμεων, πράγμα πολύ σημαντικό για την προκεχωρημένη ηλικία του Γεροτράγου τούτου.
Η εργαζομένη αυτονομήθηκε τελείως. Έκανε ό,τι ήθελε προς μεγίστην απόλαυσίν μου. Ανέβηκε πάνω στον ξαπλωμένο blizardeye και εγκαταλείποντας τα γλωσσόφιλα, έλειχε τον δύσμοιρο τούτο πελάτη εκκινώντας από τα χείλη του και ακολουθώντας καθοδική πορεία, με μία μικρή στάση εις τας θηλάς του στήθους του, κατέληξε εις το ήδη διεγερθέν πέος του και εις την απαραίτητην πεολειχίαν. Εκείνο που θυμάμαι δεν ήταν τόσο η πεολειχία της όσο η άφθονη και υγρή και αρκετά έντονη περιποίηση της γύρω περιοχής, γεγονός που υψιστοποίησε την διέγερσιν.
Της εζητήθη η στάση cowgirl, την οποία εξετέλεσε με φρενήρην εξ αρχής ρυθμόν, της στενότητος του αιδοίου της βοηθούσης, για να καταλήξουμε εις την αγαπημένην κυνικήν, φυσική συνέπεια της οποίας ήτο να φθάσουμε στην υπέροχη εκείνη στιγμή, που διαχρονικά ... καταπάτησε τον θάνατο και κατάργησε τον διάβολο και χάρισε ζωή στον κόσμο ... οδηγώντας για μερικά δευτερόλεπτα όποιον βιώνει τον υπέροχο κόσμο της εκσπερμάτισης ... σε τόπο φωτεινό, σε τόπο χλοερό, σε τόπο αναψύξεως, όπου δεν υπάρχει, οδύνη, λύπη και στεναγμός.... Μόνο αναστεναγμοί απόλαυσης και αγαλλίασης.

Λουτρό για τον πελάτη και φρεσκάρισμα για την εργαζομένη, με τον blizardeye να αναρωτάται πως θα αναλωθεί το υπόλοιπον της μισθωμένης ώρας αφού δεν υπήρχε δυνατότητα γλωσσικής επικοινωνίας.
Η Καρίνα όμως είχε λύση και σ΄αυτό το θέμα. Νέα επίθεση κατά του ηλικιωμένου τούτου ανδρός, αγνοούσα παντελώς τις επικλήσεις του ... Μη! Άφησέ με. Είμαι γέρος. Θα με πεθάνεις κλπ κλπ
Σε όλα αυτά απαντούσε με κάτι ακατάληπτα στην μητρικήν της από τα οποία ξεχώριζε μόνο το όνομα Vlandis. Καταλαβαίνοντας ότι η πανέμορφη ζουζουνίτσα ζούσε κάποια σεξουαλική της φαντασίωση με τον κ. Vlandis, o blizardeye το εκμεταλλεύθηκε. Της ζήτησε να αφεθεί στα χέρια του και μετά από τρυφερούς εναγκαλισμούς και ασπασμούς, ο blizardeye οδηγήθηκε εις αιδοιολειχείαν, επικεντρώνοντας την προσοχή τους εις την έντονην περιποίησιν της κλειτορίδος της, πράγμα που έδειξε να ευχαριστεί και εν τέλει να ικανοποιεί την εργαζομένη, η οποία του το ανταπέδωσε με νέα πεολειχία και έτι εντονοτέρα περιποίηση των όρχεων και της γύρω περιοχής.
Η εργαζομένη επέδειξε πλεόνασμα υπομονής και επιμονής και περίσσευμα εργατικότητας και χωρίς να δείχνει σημάδια κοπώσεως οδήγησε τον καθυστερούντα blizardeye σε δεύτερη εκσπερμάτωση, γεγονός που είναι πολύ ψηλά στην κλίμακα των θαυμάτων που μπορεί να συμβούν στην ζωή του blizardeye.

Η ώρα πια είχε περάσει και όλα έβαιναν να γίνουν πια μία ανάμνηση. Αναπόφευκτος η επιστροφή στην πεζότητα της καθημερινότητας αφού προηγήθηκε εγκάρδιος, ευχαριστήριος αποχαιρετισμός συνοδευόμενος από ελαφρά υπόκλιση ευαρέσκειας εκ μέρους του πελάτου.
Come again, ήταν οι δύο από τις 7 αγγλικές λέξεις της, τις οποίες επέλεξε για να ξεπροβοδίσει τον blizardeye, που είχε ήδη βυθισθεί στις σκέψεις του ...
... Που είναι πλέον η προσπάθεια για τα υλικά; Που είναι πια οι ιδέες για τα πρόσκαιρα; Που είναι ο χρυσός και ο άργυρος; Που είναι των ὑπηρετών το πλήθος και ο θόρυβος; Όλα σκόνη, όλα τέφρα, όλα σκιά. ...

Μία εξαίρετη συνάντηση με μια όμορφη κοπέλα που όμως δεν μένει περίκλειστη στην αυταρέσκειά της. Βγαίνει, δίνει και παίρνει. Το απολαμβάνει και αν της φερθείτε ευγενικά και την σεβαστείτε, θα οδηγήσει και εσάς στην κατάσταση όπου δεν υπάρχει, οδύνη, λύπη και στεναγμός....
Στην επικοινωνία έβαλα 8 αν και δεν υπήρξε λεκτική επικοινωνία. Θα ήταν άδικο όμως να της χαλάσει τον μέσο όρο αφού στα υπόλοιπα είναι εξαιρετική.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα τουλάχιστον όσο είναι ακόμη ξεκούραστη. Να ξέρετε επίσης ότι σε 25 περίπου έτη από σήμερα θα της αποστείλω πρότασιν προς έγγαμον συμβίωσιν.
Προσοχή στους αγαπούληδες. Η κοπέλα είναι ερωτεύσιμη και ίσως είναι καλό ότι δεν ομιλεί την Αγγλικήν. Αλλιώς το δωμάτιό της θα ήτο γεμάτο από αρκουδάκια, σοκολατάκια και λοιπά εμέσματα...

Η Καρίνα καταχωρήθηκε ανεξίτηλα στο DNA της σωματικής μνήμης μου. Άλλωστε. όπως δίδαξε κάποιος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή την στιγμή. η πραγματικότητα δεν υπάρχει παρά μονάχα επειδή εμείς την κατασκευάζουμε σ' ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, με επιλογές, απλοποιήσεις, παραμορφώσεις, εκλογικεύσεις, πρόσθεση και αφαίρεση στοιχείων .
Έτσι λοιπόν η ανάμνηση είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό μια ανακατασκευή του παρελθόντος με τη βοήθεια δεδομένων που δανειζόμαστε στο παρόν, ανακατασκευή την οποία έχουν προετοιμάσει άλλες ανακατασκευές που έχουν δημιουργηθεί σε προηγούμενες εποχές κι απ' όπου η εικόνα του παρελθόντος έχει προκύψει ήδη παραλλαγμένη, συνεχίζει ο μέγας αυτός Δάσκαλος.
Υπ΄ αυτή την έννοια λοιπόν:
Αιωνία η μνήμη σου αξιομακάριστη και αείμνηστη Καρίνα!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 2 review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 40 άλλα μέλη
Σχόλια (7)
20 Απριλίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Citytours

Το μηδέν είναι υπαρκτό ή αποκύημα της φαντασίας μας που φέρνει στην επιφάνεια το πάγιο πρόβλημα αν τα πράγματα ανακαλύπτονται ή επινοούνται, και μέσω αυτού το ακόμα βαθύτερο ερώτημα για το ποια είναι η θέση μας στην ιεραρχία: Είμαστε, άραγε, δημιουργήματα ή δημιουργοί, κατώτεροι – ή ελάχιστα κατώτεροι- από τους αγγέλους ως προς την ικανότητά μας να αξιολογούμε; [ Robert Kaplan ].

Η Sisi αυτοδιαφημίζεται ως BDSM Queen. Παρόλα αυτά όμως και επειδή είχα μία εξαιρετική εμπειρία με μία ανάλογη fetish escort στα πλαίσια του φυσιολογικού σεξ και για την οποία έχω γράψει: https://www.bourdela.com/list/my-reviews/user:144988/#jr_review_44113 , αποφάσισα να την συναντήσω. Την είχα άλλωστε εντοπίσει και παλαιότερα σε ταξίδια μου στην Κύπρο και σε εκεί καταλόγους του ΕΝ αλλά δεν ήμασταν στην ίδια πόλη και έτσι εκεί συνάντηση δεν έγινε. Υπόψη ότι στην Κύπρο δεν διαφημιζόταν [ τουλάχιστον τω καιρώ εκείνω ] ως BDSM Queen.
Εξαιρετικά εύκολη συνεννόηση και συνάντηση στο AirBnB διαμέρισμά της.

Για πολλούς αιώνες το Μηδέν δεν υπήρχε στην Μαθηματική Επιστήμη και η συζήτηση για το Μη Ον ήταν φιλοσοφική και δυσνόητη, όπου γινόταν ... αν γινόταν. Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν το χρησιμοποίησαν. Παρόλα αυτά υπάρχουν εικασίες ότι τελικά οι Έλληνες υπό τις διαταγές του Αλεξάνδρου ήταν εκείνοι οι οποίοι ανακάλυψαν τον ζωτικό ρόλο που έπαιζε το μηδέν στη μέτρηση, όταν εισέβαλαν στα υπολείμματα της Βαβυλωνιακής αυτοκρατορίας το 331 π.χ. και ανάμεσα στα λάφυρα που πήραν μαζί τους, εκτός από το χρυσάφι και τις γυναίκες. ήταν και το μηδέν. Στα χρόνια του Μεσαίωνα θα αντιμετωπιστεί και ως σύμβολο του διαβόλου, μέχρι να εισβάλλει αδέξια στην Αναγέννηση με τα αραβικά στοιχεία και να γίνει απαραίτητο για τους υπολογισμούς.

Όμως δεν χρειάζεται να σκοτιζόμαστε για την ιστορική διαδρομή του Μηδενός.
Η Sisi ενσαρκώνοντας το απόλυτο ΜΗΔΕΝ είναι εδώ για να μας το διδάξει, συμπυκνώνοντας μαθηματική και φιλοσοφική διαδρομή αιώνων σε μία συνεύρεση μίας ώρας αντί του επιμισθίου των 200 ευρώ.
Με υποδέχθηκε πρόχειρα ενδεδυμένη ως εάν είχε μόλις γυρίσει από το super market. 35+. Καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Σώμα λαμπάδα με μικρό και σφιχτό στήθος. Μέτριο πρόσωπο. Ξυπόλητη κοντά στο 1,73.
Πρόσχαρη, με καλά Αγγλικά και επικοινωνιακή, με οδήγησε στο δωμάτιο επιδεικνύοντας τα σύνεργα του BDSM και καλώντας με να διαλέξω. Της είπα ότι ενδιαφέρομαι για φυσιολογικό σεξ και την ρώτησα εάν το παρέχει.
Βεβαίως, μου απάντησε, ενώ στο πρόσωπό της ζωγραφιζόταν απέραντη απογοήτευση. Αποφασισμένος να συνεχίσω, έλαβα το λουτρό εις το πεντακάθαρο μπάνιο της και εξήλθα γυμνός ενώ η Sisi παρέμενε ντυμένη. Έτσι εκκίνησε η μονόπρακτη φάρσα.

Την θέση των εργαλείων του BDSM είχαν λάβει πλέον ευάριθμα σκευάσματα, εκνεφώματα και γέλες.
Antibacterial, όπως μου εξήγησε και ενώ στο πρόσωπό της πλέον η απογοήτευση είχε αντικατασταθεί από την απελπισία. Ψέκασε και ελίπανε με τα σκευάσματά της κάθε πιθανό σημείο του σώματός μου, που θα μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί της. Εννοείται ότι το πέος μου είχε την τιμητική του ημέρα! Αποσύρθηκε επ΄ ολίγον στο λουτρό της. Δεν δύναμαι να επιβεβαιώσω αν οι ήχοι που άκουσα αντιστοιχούσαν σε γαργάρες με Lysterine και κρούσεις απελπισίας της κεφαλής της εις τον τοίχον.
Όταν επιτέλους τελείωσε η διαδικασία αυτή και κατανόησε ότι το Μοιραίον Φυγείν Αδύνατον, με πλησίασε με την ίδια ζέση που κάποιος από εμάς θα επλησίαζε ένα νεροσκώληκα. Εκδύθηκε - επιτέλους - με την βοήθειά μου σε τελείως παγωμένη ατμόσφαιρα.
Εις μάτην όλες μου οι ενέργειες να την ζεστάνω. Απούσα από παντού. Σιχαίνεται τα πάντα. Αρνείται τα πάντα. Δεν έχουν νόημα περισσότερες λεπτομέρειες. Θα έχω άλλωστε να αντιμετωπίσω και τους παππούληδες στο νήμα με το νου τους πλάθουν παραμύθια. Γέροι! Τι να πεις;;;
Με τα χίλια ζόρια και εν μέσω αυτοθαυμασμού προς τον εαυτό μου που κατάφερα να επιτύχω διείσδυση και με την συνεπικουρία της εδώ και καιρό αποχής μου από το άθλημα, κατάφερα να εκσπερματώσω ουσιαστικά στον αέρα αφού η Sisi μόλις κατάλαβε ότι έρχεται το τέλος αποσύρθηκε από την Cow Girl στάση που είχε και επέλεξε την θέση του παρατηρητή της εκσπερμάτωσής μου.
Το αιδοίο της αρκούντως σφιχτό παρά την ύπαρξη [ εικάζω άφθονης λιπαντικής γέλης και λοιπών antibacterial σκευασμάτων ]. Αναμενόμενη βεβαίως η σύσφιξη αυτή αφού προφανώς σπανίως πέος εισέρχεται εντός του αιδοίου τούτου.

Η ανακάλυψη του μηδενός μας επέτρεψε να κατασκευάσουμε και τους αρνητικούς αριθμούς που επίσης δεν χρειαζόμασταν μέχρι κάποια περίοδο. Δεν χρειαζόταν να ξέρουμε τους αρνητικούς αριθμούς όταν μετρούσαμε καμήλες. Αρνητικές καμήλες θα σήμαινε μόνο χρέος σε καμήλες. Η Sisi άλλωστε δεν ζούσε εκείνη την εποχή ...

Για να μην την αδικώ όμως. Πιθανώς στο BDSM να είναι τέλεια. Το φυσιολογικό σεξ όμως είναι terra incognita για την Sisi. Καλείσθε να την αποφύγετε όσοι επιθυμείτε φυσιολογική συνεύρεση μαζί της.
Ομιλεί την Αγγλικήν καλώς. Στο τέλος της συνεύρεσης ανακάλυψα ότι ομιλεί και την Ελληνικήν αρτίως.

Δεκτά όλα τα σχόλια αλλά σας παρακαλώ όχι την τετριμμένη ερώτηση του στυλ: Γιατί έμεινες; Έμεινα γιατί ήθελα να μείνω και να το πάω ως το τέλος. I 'm going it alone. Δεν ήσασταν μαζί μου παρέα.
Ημερομηνία ενδεικτική.

Έφυγα περιχαρής. Η ικανότητά μου να επιβιώνω υπό ακραίες συνθήκες επιβεβαιώθηκε. Κακό [ και λίαν γέρικο ] σκυλί ψόφο δεν έχει! Έχει;

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 44 άλλα μέλη
Σχόλια (10)
19 Δεκεμβρίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Η διαφορά ανάμεσα στην μπούρδα και το ψέμα είναι ότι ο ψεύτης παρουσιάζει ως αληθινό κάτι που ο ίδιος θεωρεί ψέμα. Ο ψεύτης συνεπώς έχει σαφή άποψη περί του αληθινού. Ο μπουρδολόγος ενδέχεται να μη γνωρίζει, ή το πιθανότερο, να μην ενδιαφέρεται για την αλήθεια. Εκπέμπει ανοησίες, δηλαδή λεκτικές κατασκευές δίχως νόημα, ή ωραιολογίες που χαϊδεύουν τα αυτιά των ακροατών του χωρίς να εναποθέτουν εκεί κάποιο έλλογο μήνυμα.

Εύκολη συνεννόηση και καθορισμός τρίωρης συνάντησης με την Έλενα.
Βεβαίως ο σώφρων και νουνεχής blizardeye γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αντέξει στις απαιτήσεις μίας τέτοιας μακρόχρονης συνεύρεσης αφού η Φύση φρόντισε να προικίσει με τέτοιου είδους αντοχή τους κ.κ. Vlandis, popov, Dirty69, Excalibur, Karelias κ.α. αλλά [ Φευ! ] όχι αυτόν ... Οφείλω να μην αδικήσω επίσης τον κ. Bladesinger. Απλά αυτός πιστεύει ότι την αντοχή του την έδωσε το Κόμμα και όχι η Φύση.
Ο προσγειωμένος στην πραγματικότητα λοιπόν blizardeye επέλεξε η συνάντηση αυτή να εκκινήσει με ένα γεύμα σε bar restaurant της επιλογής της Έλενας, πλησίον όμως του ξενοδοχείου του για τους ευνόητους λόγους, τους οποίους ελπίζω ότι δεν χρειάζεται να σας εξηγώ.
Ο ευγενής blizardeye έφτασε δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα στον τόπο της μελλούσης εστιάσεως και με ένα ποτό [ whiskey ] προσπάθησε να καταπνίξει την αγωνία του για την αντίδραση της Έλενας όταν θα τον αντίκρυζε.
Η Έλενα ήρθε ακριβώς στην συμφωνημένη ώρα και ενώ ο blizardeye ήτο πια πεπεισμένος ότι αυτή θα έφευγε τρέχοντας μόλις τον αντίκριζε. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, πράγμα που αποδεικνύει την μεγαθυμία και τον επαγγελματισμό της εργαζομένης τούτης.
Η Έλενα κυριαρχεί στον χώρο που βρίσκεται. Ντυμένη σέξυ αλλά όχι χυδαία, έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στην φρεσκάδα της ομορφιάς της. Γεμάτη αυτοπεποίθηση αλλά όχι αλαζόνας συζητά για πολλά θέματα. Το πρασινωπό και ευθύβολο βλέμμα της παραμένει καρφωμένο στα μάτια του συνομιλητή της απαιτώντας ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Άλλωστε και η ίδια είναι ειλικρινής και πολύ αυθόρμητη. Το ιδιότυπο βάψιμό της σε προϊδεάζει ότι δεν έχεις μπροστά σου ένα συνηθισμένο άνθρωπο.
Εκεί καταλαβαίνει κάποιος ότι η Έλενα καλύπτει τον λίγο χώρο που η μπουρδολογία και το ψέμα αφήνουν κενό.

Και αυτό αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση στο κρεβάτι. Εκεί όπου ο δύσμοιρος blizardeye είχε αφεθεί στις επιθέσεις της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν είναι η Έλενα που χρειάζεται το σεξ αλλά είναι το σεξ που χρειάζεται την Έλενα.
Η Έλενα ήλθε για να ταράξει τα νερά και ήλθε για να μείνει.
H Ντίβα βγαίνει από μέσα της, από τον αέρα της, από την αύρα της. Η φωνή της συμπεριφοράς, των κινήσεων και του βλέμματός της θα μιλήσει λεπτομερώς σε σένα. Όταν από όμορφη και κούκλα χαρακτηρίζεται ως μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα διαφορετική από τις άλλες τις κοινότυπες, τις δήθεν και τις κάλπικες, τότε η Έλενα τραβάει για τα ψηλά.
Ελέγχει τον χώρο της και επιβάλλει τους όρους της είτε στην κοινωνική συναναστροφή είτε στο σεξ. Σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί εκεί που η ίδια θέλει. Σε μέρη που σίγουρα οι περισσότεροι έχουν ξαναπάει. Στα μέρη όμως αυτά η Έλενα σου δείχνει και μία άλλη διάσταση αφού παντρεύει την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό με την ανηθικότητα και την γενετήσια ευχαρίστηση.
Η Έλενα δεν είναι χυδαία. Είναι ανήθικη! Όπου ήθος ορίζεται εννοιολογικά από Θεοκρατικές αντιλήψεις.
Η Έλενα δεν είναι δίκαιη. Είναι άδικη! Όπου το δίκαιο ορίζεται από την κρατούσα συντηρητική άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Η Έλενα δεν είναι το κορίτσι που θα ήθελε κάθε μητέρα για τον γιο της. Η Έλενα είναι ό,τι μισεί η μέση Ελληνική οικογένεια και ό,τι ποθεί ο ταξιδευτής της ζωής, που δεν δεσμεύεται από συμβατικότητες και εμμονές, που απορρέουν από την μιζέρια της καθημερινότητας.

Θα αναρωτιέστε βέβαια τι έκανε ο blizardeye μαζί της στο κρεβάτι. Ό,τι έχει κάνει και με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι τα έκανε με την Έλενα. Είναι αστείο και κοινότοπο να ομιλήσω για την καθαριότητά της, την εξαίρετη γεύση του αιδοίου της, τα αισθησιακά γλωσσόφιλά της, την εξαιρετική πεολειχία της ή την ευλυγισία της στο σεξ. Αυτά όλα είναι δεδομένα για την Έλενα ενώ παραμένουν ζητούμενα για άλλες εργαζόμενες. Η Έλενα ξεκινά με βάση αυτά και πάει ακόμη παραπέρα. Πολύ πιο παραπέρα.
Η Έλενα είναι η Ντίβα της εποχής μας. Στο χέρι της είναι να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη. Βαρίδια και πειρασμοί για να την τραβήξουν προς τα κάτω υπάρχουν άφθονοι. Φαίνεται ότι καταφέρνει και τα νικά όλα αυτά και συνεχίζει.

Οι περισσότεροι από εμάς, που είπαν κάποια ψέματα κατά τη διάρκεια του βίου τους, το έκαναν με επίγνωση της παρασπονδίας αυτής. Τα λιγότερο αξιόμεμπτα, που είναι και τα πιο συνηθισμένα, είναι είτε τα κατά συνθήκη είτε τα ζωτικά ψεύδη. Τα τελευταία έχουν συνήθως ευγενικά κίνητρα, όπως να προστατεύουν αγαπητά πρόσωπα από περιττό πόνο. Οι μπουρδολόγοι όμως που δεν υπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες δεν είναι συχνά σε θέση να διακρίνουν τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.
Γι΄ αυτό θα μείνω μόνο σε ένα χαρακτηρισμό που της έχει αποδοθεί με προηγούμενες κριτικές. Την ονομάζουν γυναίκα της διπλανής πόρτας. Δεν θα επιχειρήσω να το αντικρούσω. Απλά παρακλητικά ζητώ από όσους της έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό αυτό, να μου στείλουν - με π.μ. - την γειτονιά τους για να μετακομίσω και εγώ εκεί. Αν έχετε τέτοιες γυναίκες στην διπλανή σας πόρτα, τότε δεν χρειάζεται ποτέ να εξέλθετε από τα στενά όρια της γειτονιάς σας.

Αν θα την ξανασυναντούσα;
Χαχαχαχαχαχα... Έλενα RULES!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 59 άλλα μέλη
Σχόλια (12)
10 Δεκεμβρίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Ο blizardeye έχει συνηθίσει να εισπράττει την αδιαφορία στα θηλυκά βλέμματα. Για τον λόγο αυτό δεν διέλαθε της προσοχής του μία στιγμιαία γαλαζοπράσινη γυναικεία ματιά που εισέπραξε σε κεντρικό πολύβουο δρόμο της πόλης του. Στην ματιά αυτή δεν υπήρχε ούτε η συνήθης αδιαφορία, ούτε περιφρόνηση ή / και αηδία. Γύρισα και αναγνώρισα την Αφροδίτη, η οποία - στα πλαίσια της εξαιρετικής επαγγελματικής διακριτικότητάς της - με προσπέρασε, αφήνοντας σ΄ εμένα την ευχέρεια να την χαιρετήσω ή όχι.
Εννοείται ότι την χαιρέτησα και μετά τα πρώτα λόγια, η μεταξύ μας οικειότητα και ζεστασιά, αποτέλεσμα παλαιότερης συνάντησής μας, μας οδήγησε να δώσουμε ραντεβού για ανήθικη συνεύρεση μετά από δύο ώρες σε κεντρικότατο ξενοδοχείο ημιδιαμονής.
Ο blizardeye εισήλθε στο ξενοδοχείο αυτό, χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία προκειμένου να διακτινισθεί εις την ασφάλεια του δωματίου και να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα των πολλών που περιδιαβαίνουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Αφροδίτη ήλθε στην ώρα της και έχοντας αλλάξει ρούχα. Το κομψό και καλόγουστο ντύσιμο μίας γυναίκας γεμάτης αυτοποπεποίθηση για την εμφάνισή της είχε δώσει την θέση του σε μία κοντή μαύρη δερμάτινη φούστα, ψηλές μαύρες μπότες, see through top και όλα αυτά επιμελώς κεκρυμμένα εντός ενός ακριβού μάλλινου παλτό. Το μήνυμα ήταν σαφές. Ήρθα για σεξ και θα κάνω σεξ!
Ελάχιστο βάψιμο που δεν έκρυβε τα όμορφα και ώριμα χαρακτηριστικά του προσώπου της και που άφηνε τα υπέροχα μάτια της να κυριαρχούν.
Τα μάτια του θήλεος τούτου μπορούν να αποτελέσουν ένα αυτοτελές κεφάλαιο στην ζωή του κάθε άντρα. Μία εξαίσια μίξη από πράσινο και γαλάζιο, που αλλάζουν αποχρώσεις ανάλογα με την φωτοσκίαση. Ο blizardeye θα μπορούσε να παρακολουθεί τα μάτια αυτά για ώρες. Τέτοια μάτια πρέπει να ενέπνευσαν τον μεγάλο David Bowie να τραγουδήσει ... see these eyes so green, I can stare for a thousand years ...

Και πράγματι ο blizardeye θα μπορούσε να περάσει όλη την ωριαία συμφωνηθείσα συνεύρεση ασχολούμενος με τα μάτια αυτά. Αλλά η έμπειρη εργαζομένη είχε άλλα στο μυαλό της. Το έμπειρο χέρι της ανίχνευε τα ανατομικά χαρακτηριστικά του κουρασμένου - από την ζωή και τους ανθρώπους - τούτου μεσήλικος, επαναφέροντάς τον στην υπέροχη πραγματικότητα της συναινετικής ανήθικης συνεύρεσης δύο ενηλίκων.
Παρηγγέλθη εις το διακριτικόν υπηρετικόν προσωπικόν του ξενοδοχείου φιάλη οίνου μετά φρούτων και οι δύο ενήλικες εισήλθαν στον μικρό λουτήρα για κοινό ντουζ, όπου βεβαίως ξεκίνησαν και οι προκαταρκτικές άσεμνες χειρονομίες, γαρνιρισμένες από άφονα και βαθιά γλωσσόφιλα και με την Αφροδίτη να αναλαμβάνει την έκπλυση των ευαισθήτων σημείων του blizardeye, επιτυγχάνοντας έτσι την πρώτην ανέγερσιν του πέους!
Η φιάλη οίνου ήλθε, ακριβώς με την λήξη του λουτρού μας, συνοδευόμενη από φρούτα και δηλαδή μόνο από μήλα ..., επιμελώς κεκαθαρισμένα ωστόσο.

Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, μονολόγησε η Αφροδίτη, ενθυμούμενη το σχετικό λαϊκό ρητό.
Όπως όμως πολλοί γνωρίζετε, ο blizardeye δεν ασπάζεται τα ρητά του τρακτεροκουδουνοκέφαλου λαού.
Ο blizardeye πιστεύει ότι το Μήλο είναι από την φύση του πονηρό και ανήθικο. Με το Μήλο ο Όφις εξηπάτησε τον Αδάμ και την Εύα. Με το Μήλο οι Ούννοι [ κυρίως ] παρασκεύαζαν τον μηλίτη οίνο, οδηγούμενοι σε ηδυπαθείς καταστάσεις. Για να μην επεκταθούμε στα όσα έπαθε η φουκαριάρα, η Χιονάτη από το Μήλο και χρειάσθηκε σεξ [ Ο.Κ. ασπασμό για τα μικρά παιδιά στο σχετικό παραμύθι ] για να επανέλθει στην ζωή.
Και με το Μήλο λοιπόν ξεκίνησε το παιχνίδι.
Γρήγορα, ωμά, έμπειρα και ώριμα όπως η Φύση υπαγορεύει στον Άντρα και στην Γυναίκα.

Η Αφροδίτη πήρε ένα κομμάτι με τα χείλη της και το εναπέθεσε στο στόμα του ενθουσιασμένου πελάτου, λείχοντάς τον παράλληλα γύρω από το στόμα του ενώ το χέρι της είχε εγκατασταθεί στην γενετήσια περιοχή του, μαλάζοντάς την και θωπεύοντας αργά και βασανιστικά.
Η Αφροδίτη, φρονώ, βρίσκεται στο απώγειο της σεξουαλικής ωριμότητάς της. Τα 5 - 6 κιλά που έχει χάσει, ως αποτέλεσμα αυστηρής διατροφής και κοπιώδους και συστηματικής αθλήσεως, όπως επίσης και η γράμμωση που έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο απίθανο, για την ηλικία της, σώμα της έχουν προσδώσει έτι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην εργασία της.
Γνωρίζει όλα τα μονοπάτια του έρωτα και έχει την εμφάνιση για να υποστηρίξει την διαδρομή της στην εντέλεια.
Η πεολειχία της σε συνδυασμό με τις λάγνες πρασινογάλαζες ματιές της αποτελεί υπέρτατη εμπειρία. Σφιχτή, υγρή, ρυθμική. Ανελέητη και ακούραστη. Ένας μόνο θα βγει νικητής από το παιχνίδι της και αν ο πελάτης δεν αποτραβηχθεί για να συνεχίσει με άλλες μορφές σεξ, τότε είναι λίαν πιθανό ότι θα εκσπερματώσει στην ζεστή στοματική κοιλότητά της, άδοντας θριαμβικούς παιάνες.
Ο blizardeye, παρά την μικράν εμπειρίαν του εις τα θήλεα, κατόρθωσε να αποτραβηχθεί και άρχισε να λείχει το εξαίρετο αυτό ώριμο σώμα που είχε μπροστά του.
Οι θηλές της είναι χορταστικές και ανταποκρίνονται στην λειχία.
Αλλά ο blizardeye ήθελε αιδοίο και για ώρα έλειχε μανειοδώς το ροδαλό αιδοίο της με την Αφροδίτη ανάσκελα στο κρεβάτι και να έχει εναποθέσει τα καλλίγραμμα πόδια της στους ώμους του και τον blizardeye να εισπράττει, ως πλουσιοπάροχη ανταμοιβή, εύγεστα υγρά από ένα πεντακάθαρο και ευωδιαστό αιδοίο.
Πόσο όμως θα μπορούσε να αντέξει ο δύστυχος αυτός άντρας; Επακολούθησε η κυνική στάση, που είναι από τις αγαπημένες του blizardeye, που απολάμβανε το γυμνασμένο και ακούραστο σώμα της εργαζομένης να ακολουθεί τον ρυθμό και την εργαζομένη να μου φωνάζει... πες μου όταν είσαι έτοιμος ...
Της το είπα μετά από λίγο. Σχεδόν κωλοτούμπα από την Αφροδίτη, που άρπαξε το πέος μου, αφαίρεσε το προφυλακτικό και έλειχε την βάλανό μου, χαϊδεύοντας τους όρχεις μου συγχρόνως ενώ εγώ εκσπερμάτωνα στο πρόσωπό της.

Σχεδόν ξέπνοος, έπεσα ανάσκελα στο κρεβάτι, προσπαθώντας να ηρεμήσω ενώ η Αφροδίτη χαμογελούσε αυτάρεσκα, επιθεωρώντας το έργο της και σκουπίζοντας το πρόσωπό της. Ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, που έχουν την ικανότητα να συζητήσουν. Η Αφροδίτη έχει μεγάλη παιδεία και μαζί της μπορεί κάποιος να συζητήσει τελείως ετερόκλητα θέματα. Από το ψάρεμα και τα καμώματα της θάλασσας έως την ζωγραφική. Και πολλά άλλα ακόμη.
Δεύτερος γύρος δεν επακαλούθησε. Ο blizardeye θεωρεί την εγκεφαλική διαδικασία ουσιαστικό συστατικό στοιχείο του σεξ και δεν χρειάζεται ποσότητα για να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν διαθέτει την κτηνώδη ικανότητα του επιβήτορα σε αντίθεση με αρκετούς από τους παππούληδες και ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρω τους κ.κ. Vlandis, Excalibur, Dirty69, popov, Karelias, Zebu κ.α. Αυτό βέβαια έχει ως αντίτιμο να εισπράττει την συνεχή ειρωνεία τους και τον αδιάκοπο εμπαιγμό τους στο νήμα μας αλλά έχει μάθει να ζει μ΄ αυτό.
Η βαθμολογία για την Αφροδίτη, όπως άλλωστε έχω ξαναγράψει, είναι για μία γυναίκα της ηλικίας της [ 45+ ]. Μία γυναίκα που οι συνομήλικές της κοιτούν με φθόνο στο δρόμο. Μία γυναίκα που ο πελάτες που αρέσκεται στις ώριμες και έμπειρες γυναίκες. Γυναίκες που ορίζουν την τύχη τους μόνες τους. Για όσους δεν ενδιαφέρονται, υπάρχουν οι αγουρίδες από την Σιβηρία.
Αν θα την ξανασυναντούσα; Χρειάζεται και ερώτημα;

Φύγαμε μαζί. Σαν δύο γνωστοί από παλιά. Μασουλώντας Μήλο.

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, amjik, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 63 άλλα μέλη
Σχόλια (12)
20 Νοεμβρίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Λένε ότι ο Θεός, προκειμένου να εξασκηθεί, έπλασε τα φίδια πριν πλάσει τους Δικηγόρους.
Φαντάζομαι όμως ότι ουδείς εξ υμών ασπάζεται την παραπάνω άποψη, που αποτελεί καθαρή κακία εκπορευόμενη από τον φθόνο των αμαθών μαζών κατά των ανωτέρων όντων και διανοητών και δηλαδή των Δικηγόρων.
Ο blizardeye εμφορούμενος από την πεποίθηση ότι εν Αρχή ην το Χάος και στην συνέχεια εμφανίσθηκαν οι Δικηγόροι και έτσι μπήκε τάξη στο Σύμπαν, υπήξε να συναντήσει την εξ Ουκρανίας συνάδελφο, Tanya, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την έλευση της αλλοδαπής τούτης Δικηγόρου στην πόλη από τον συναγωνιστή, μύστη και ρέκτη, κ. Mallias.

Εύκολη συνεννόηση, ταχυτάτη είσοδος στο ξενοδοχείο εξαιτίας γνωστών περιπατητών και επίσης συναδέλφων στην γύρω περιοχή και θριαμβική είσοδος στο δωμάτιο της συναδέλφου, η οποία με υπεδέχθη έχοντας τοποθετημένο το χυμώδες σώμα της εντός see through εσωρούχων, συνοδευόμενα από off black κάλτσες, που κατέληγαν σε 18 ποντες γόβες, οι οποίες τελικώς δημιουργούσαν ένα θέμα υψομετρικής διαφοράς, προστιθέμενες στο περίπου 1,72 της.
Επαγγελματικές συστάσεις που έλιωσαν αμέσως τον πάγο, με την Tanya να με αγκαλιάζει συναδελφικά και τα άφθονα και βαθιά και υγρά γλωσσόφιλα να καταδεικνύουν την επαγγελματική αλληλεγγύη μας. Οι μαλάξεις του πλουσιοτάτου στήθους της, καίτοι ακόμη κεκαλυμμένου, απολαυστικές.
Η διέγερση είχε ξεκινήσει αφού η γοητεία της ωριμότητάς της είχε καταλάβει τον δύσμοιρο τούτο μεσήλικα, ο οποίος - παρά την γενική χλεύη που υφίσταται στους παππούληδες - ουδέποτε απέκρυψε την απέχθειά του προς τα ελεεινά πιπίνια, πίσω από τα οποία σιελορροούν τα τζόβενα του νήματός μας. Η διέγερσίς όμως διεκόπη από την αδήριτον ανάγκην του λουτρού. Φευ! Ταυτόχρονα η συνάδελφος, με συνοπτικές διαδικασίες, εξάλειψε το πρόβλημα του υψομέτρου αφαιρώντας τις γόβες της.

Εξήλθα του λουτήρος, ως ένας άλλος road runner, και επεχείρησα να πέσω στην αγκαλιά της συναδέλφου μου εκ νέου αλλά βρέθηκα να αγκαλιάζω τον αέρα αφού η συνάδελφος προτίμησε να ακολουθήσει το νόμο της βαρύτητος και να πέσει στο πάτωμα προς εκτέλεσιν πεολειχίας. Της υπενθύμισα ότι της κυρίας δικονομικής διαδικασίας προηγείται η προδικασία και δηλαδή τα προκαταρκτικά. Ανταποκρίθηκε πολύ πρόθυμα με άφθονα χάδια και φιλιά ενώ τα μαύρα και στιλπνά μαλλιά της παιχνίδιζαν ανάμεσα στα πρόσωπά μας. Τα ζεστά καστανά μάτια της μία ευχάριστη αλλαγή στην εικόνα της ανατολικοευρωπαίας εργαζομένης. Όμορφο πρόσωπο!

Λένε ότι ένας Δικηγόρος στον βυθό της θάλασσας είναι μία καλή αρχή.
Αμήν λέγω υμίν ότι δύο Δικηγόροι πάνω σε ένα κρεβάτι είναι η Αρχή του Παντός.
Πάλη λοιπόν πάνω στο κρεβάτι με όλη την γκάμα των χυδαίων κινήσεων και δακτυλοσκοπήσεων να λαμβάνουν χώρα ενώ παράλληλα μία ενδελεχής ανίχνευση απεκάλυψε την απουσία λιπαντικής γέλης εντός του αιδοίου της συναδέλφου. Ελειξα αρκούντως το πλούσιο στήθος της και τις ανταποκρινόμενες θηλές της. Οι λάτρες του Ισπανικού ή οι κατεχόμενοι εξ Οιδιποδείου συμπλέγματος θα ενθουσιασθούν. Χαλαρό σχετικά σώμα, ουδόλως αποτρεπτικό επί του παρόντος. Στο μεσοπρόθεσμο μέλλον θα πρέπει να το εκγυμνάσει.

Έναρξη της πεολειχίας. Σλουρπ, σλαρπ, σλουρπ και άφθονος σίελος. Σφιχτή και ρυθμική πεολειχία εν τη απουσία οδόντος. Της εζητήθη η περιποίησις της γύρω περιοχής και ιδίως των ασφυκτιούντων και ετοίμων να εκραγούν όρχεων, πράγμα που η συνάδελφος υλοποίησε με μεγάλη ζέση και προθυμία, επιδεικνύοντας εξειδίκευση στο εν λόγω αντικείμενο. Διέκρινα μία εμμονή στην πεολειχία και γι΄ αυτό και αφού της υπενθύμισα - διακριτικώς - ότι οι δικηγορικές υπηρεσίες πρέπει να κατανέμονται ισομερώς και ισοβαρώς, της την ανταπέδωσα με μία αργή αρχικά και στην συνέχεια έντονη αιδιοιολειξία, την οποία έδειξε να απολαμβάνει εάν κρίνω από την σωρεία των εύγεστων υγρών, που γεύθηκα σε συνδυασμό με την παραληρηματική φωνασκία - αγόρευση της συναδέλφου.
Προφυλακτικό και αρχικά στην κλασσική στάση για να θαυμάζω τα παλλόμενα στήθη της συναδέλφου μου. Συνέχεια με την κυνική στάση για να θωπεύω τα προπεριγραφέντα παλλόμενα στήθη της. Και εκεί κάπου η ακροαματική διαδικασία έλαβε τέλος με τον blizardeye να απαγγέλλει, θριαμβικά, εδάφια του Αστικού Κώδικος, εναποθέτοντας το κοπιωδώς συλλεχθέν και αποθηκευθέν σπέρμα του εις τα οπίσθια της συναδέλφου.

Πολύ καλοσυνάτο κορίτσι, με μία αγωνία να επικοινωνήσει με τον πελάτη της αν και τα Αγγλικά της δεν είναι καλά. Γι΄ αυτό τον λόγο στην επικοινωνία βάζω 8.
Δείχνει έναν ειλικρινή αυθορμητισμό και μία εντιμότητα. Ώριμη, χυμώδης, όμορφη, με έκδηλη την σαγήνη και την γοητεία, που αναδύονται αυθόρμητα από κάποιο παρελθόν της γεμάτο με άλλου είδους όνειρα και ιδανικά. Οι φωτογραφίες είναι τελείως παραπλανητικές και αυτό την αδική αφού είναι μία πραγματικά όμορφη αλλά και γοητευτική γυνή!
Συνιστάται για όσους αρέσκονται σε χυμώδη σωματότυπο, χωρίς όμως εκχυδαϊσμούς ή σιλικόνες. Satisfaction guaranteed!

Δεν ξέρω αν είναι δικηγόρος. Δεν ξέρω αν είναι από το Κίεβο. Δεν ξέρω αν την λένε Tanya. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια εκτός από αυτά που αληθινά απήλαυσα στην μία υπέροχη ώρα, που μου χάρισε. Άλλωστε για την αλήθεια σε μία ανήθικη συνεύρεση ενηλίκων, την απάντηση μου την έχει δώσει το Αφεντικό ...
Sometimes the truth justa ain't enough
Or it's too much in times like this
Let's throw the truth away, we 'll fing it in this kiss
In your skin upon my skin, in the beating of our hearts
May the living let us in before the dead tear us apart.
Bruce Springsteen - Worlds apart.

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 38 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
17 Νοεμβρίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι για την συνεύρεση αυτή για προσωπικούς μου λόγους.
Τα τεκταινόμενα των ημερών όμως αυτών μου θύμισαν ότι ζω σε μία χώρα μηδενικής προσωπικής ευθύνης, σε μια χώρα που ζει μέσα σε μια ψευδαίσθηση μεγαλείου και αναπαράγει φαιδρά στερεότυπα (περί ελληνικού dna , αδούλωτης ελληνικής ψυχής κ.α.), βαφτίζοντας την αδυναμία της, όχι απλώς να εκσυγχρονισθεί αλλά να κάνει έστω τα αυτονόητα, ως εθνική / φυλετική ιδιαιτερότητα και εν πολλοίς ανωτερότητα.
Μία χώρα όπου η καταδίκη της απύθμενης και εγκληματικής ηλιθιότητας και η ανάδειξη της κανονικότητας δεν φαίνεται ως κάτι φυσιολογικό και εφικτό...
Πολύ εύκολη συνεννόηση με την Cinzia για συνεύρεση μαζί της κατά την διάρκεια του τελευταίου ταξιδιού της στην πόλη μου.
Με υποδέχεται στο πεντακάθαρο και τακτοποιημένο δωμάτιό της με το ντροπαλό χαμόγελό της, που την χαρακτηρίζει, που όμως επισκιάζεται από το άπλετο φως που εκπέμπουν τα καταπράσινα μάτια της.
Ατενίζει τον πλανήτη αυτό από το 1,73 της στο οποίο προσθέτει αρκετούς ακόμη πόντους με τα πάντα καλόγουστα και σέξι υποδήματά της. Η ποικιλία στα εσώρουχα είναι η ειδικότητά της και η διέγερση του άντρα το χόμπι της.
Από χρόνια έχει χαρτογραφήσει όλα τα μυστικά του πέους και της αντρικής ανατομίας γενικότερα. Το κρεβάτι είναι το μέρος όπου αισθάνεται πιο άνετα από όλα τα υπόλοιπα μέρη του κόσμου. Εκεί είναι ο δικός της κόσμος και ανοίγει γενναιόδωρα την πόρτα σε όποιον επιθυμεί να τον επισκεφθεί.
Η Cinzia είναι μία διαχρονική γυναίκα. Μία γυναίκα που δέχθηκε την ευλογία της φύσης να είναι όμορφη και φέρθηκε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο σώμα της και αυτό της το ανταποδίδει.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κάποιος με την ηλικία της. People age, Cinzia matures, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, καταπνίγοντας μία ελαφρά ζήλια μέσα στο Βρετανικό φλέγμα της.
Ζητείστε και θα σας δοθεί, είχε πει εκείνος ο ειρηνόφιλος ακτιβιστής από την Ναζαρέτ. Ζητείστε το, με σεβασμό προς την ίδια, και θα σας δοθεί απλόχερα από την Cinzia.
Και όταν πια ασχοληθεί μαζί της, αφήστε την να σας καθοδηγήσει. Μπορεί να μην είναι η πανέμορφη Ρωσίδα από την Σιβηρία [ εχμμμ... από την Μόσχα ήθελα να γράψω ] αλλά κάνει όσα πολλές πανέμορφες Ρωσίδες δεν κάνουν. Η Cinzia πράττει τα αυτονόητα, χωρίς αλλαζονεία και χωρίς να κάνει οικονομία στην ενέργειά της. Είναι εκεί για σεξ και παρέχει σεξ. Σε όλες του τις εκφάνσεις. Και το παρέχει έτσι απλά και ανεπιτήδευτα. Όπως είναι κάθε ακριβώς πράγμα που είναι φυσικό και αυτονόητο.
Τιμά τον εραστή της σε όλη την διάρκεια της ανήθικης και επί χρήμασι συνεύρεσης, μεταδίδοντας παράλληλα το αίσθημα της οικειόητας.
Και εκείνη την στιγμή, που η εκπνοή είναι πια από τα βάθη του είναι της , που οι μυρωδιές και οι ήχοι της είναι ανέλεγκτοι και αυθόρμητοι, το σφίξιμο των μυών αντανακλαστική κίνηση και οι κραυγές φυσική συνέπεια, ο πελάτης δεν ζει το Déjà vu όσες φορές και αν την έχει συναντήσει στο παρελθόν. Σε ξαναγυρνά στην πρώτη σου φορά μαζί της, όπου όλα ήταν πρωτόγνωρα και φρέσκα.
Για τις υπηρεσίες της έχουν γράψει πάμπολλα οι προηγούμενοι αλλά και ο blizardeye πριν από χρόνια και γι΄ αυτό δεν έχει νόημα να γράψω παραπάνω. Αυτή όμως βρίσκει πάντα το κάτι παραπάνω για να χαρίσει στον πελάτη της.
Δύο ενήλικες, που έχουν ένα κοινό σκοπό. Να πετύχουν και να απολαύσουν μέσα στην κανονικότητα της Φύσεως και την ομορφιά του αυτονόητου.
Θα ξανάρθεις; Με ρώτησε με τα μάτια της όταν έφευγα.
Όχι. Της απάντησα με τα μάτια μου.
Η γυναίκα αυτή μου αρέσει πολύ και γι΄ αυτό δεν πρόκειται να την ξανασυναντήσω. Συνιστάται όμως ανεπιφύλακτα για όσους δεν την έχουν γνωρίσει και ιδίως γι΄ αυτούς που δεν γνώρισαν τις εργαζόμενες της παλαιάς κοπής.
Φερθείτε της με σεβασμό. Το δικαιούται και το αξίζει. Ακόμη και αν πάτε με σκοπό να εξορύξετε πετρέλαιο, κάντε το με ευγένεια. Η ίδια στην συνέχεια θα σας δείξει την πετρελαιοπηγή.
Έφυγα χαμένος σε προσωπικές σκέψεις για να συνειδητοποιήσω ότι κάποια στιγμή ήμουν περικυκλωμένος από 30 ηλίθιους, που διαδήλωναν για την εναπόθεση του χρέους τους στην περιουσία κάποιου φυγόποινου επενδυτή... Εκείνη την στιγμή σκέφθηκα ότι η επιτυχία έχει σαφώς υπερτιμηθεί ενώ η πραγματική ιδιοφυΐα βρίσκεται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Το να είσαι πραγματικά αποτυχημένος απαιτεί επιδεξιότητα, στυλ και απόλυτο ατομικισμό.

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 55 άλλα μέλη
Σχόλια (10)
06 Οκτωβρίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Citytours

Ο λαός λέει ότι οι περισσότεροι προτιμούν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα που βγάζει πιο πολύ γάλα παρά να δουν γιατί η δική τους κατσίκα βγάζει λιγότερο. Από την άλλη πλευρά ο blizardeye συμβιώνει, γενικότερα στο μπου και ειδικότερα στους παππούληδες, με επιβήτορες που χαρακτηρίζονται από απεριόριστη αντοχή, επαναληπτικότητα και καθημερινό πόθο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά όχι το μόνο, είναι ο κ. Vlandis.
Επειδή όμως όλα τα του λαού πόρρω απέχουν από τον πεπολιτισμένο μικρόκοσμο του blizardeye, ο blizardeye δεν φθονεί τον κ. Vlandis ή τους αρκετούς ομοίους του αλλά αντίθετα προσπαθεί να υιοθετήσει κάτι από την λάμψη τους και έτσι να τους μοιάσει έστω και για λίγο.
Γι΄ αυτό λοιπόν και αντί ο blizardeye να τριγυρνά στους δρόμους φωνάζοντας, ως έτερος Θεμιστοκλής ... ουκ εα με καθεύδειν το του κ. Vlandis τρόπαιον ... επέλεξε να συναντηθεί με τη Nancy.
Εύκολη συνεννόηση με 3 sms και άφιξη σε παραβαρδάρειο ξενοδοχείο ευτυχώς διάφορον του ξενοδοχείου όπου εργάζεται ψυχοπαθές υπηρετικόν προσωπικόν.
Είσοδος στο δωμάτιο και η Nancy με υποδέχεται με ένα ευγενικό χαμόγελο αυτοπεποίθησης έχοντας τοποθετήσει το μικρό δέμα της σε 12ποντες γόβες αφού το είχε περιενδύσει με ένα ολόσωμο μαύρο εσώρουχο. 23 ετών αλλά δείχνει έτι μικρότερη. Δροσερή και συνάμα λαμπερή.
Οι φωτογραφίες την αδικούν στο πρόσωπο. Είναι πιο όμορφη. Μακριά, λαμπερά και φυσικά ξανθά μαλλιά. Μπλε μάτια. Μικροκαμωμένη αλλά απόλυτα αρμονικό σώμα. Τίποτε δεν είναι παράταιρο. Ίσια περιποιημένα λεπτά πόδια. Σφιχτά οπίσθια. Μικρό και σφριγηλό στήθος με χορταστικές ρώγες, που ανταποκρίνονται.
Έξοδος από το καλώς συντετηρημένο λουτρό του παλαιού παραβαρδαρείου ξενοδοχείου και η Nancy περιμένει στο κρεββάτι.
Η ίδια στο προφίλ της λέει ότι είναι του GFE. Και αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που εισπράττει ο πελάτης. Ένα γλυκύτατο μικροσκοπικό πλάσμα.
Φευ όμως!
Επιτίθεται η ίδια και αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες. Τα πιο επιθετικά γλωσσόφιλα που έχω εισπράξει από εργαζομένη. Παθιασμένα και συνεχή, εμφαίνοντα πόθο ως εάν ήμην ο ναύτης που επέστρεψε από 12μηνη θητεία στο θωρηκτό Potemkin και τον οποίο η καλή του περίμενε υπομονετικά. Κάποιες στιγμές αναγκαζόμουν να απομακρύνω το στόμα αφού έχανα την αναπνοή μου από το πάθος της. Λίγο υπερβολική στην αναπνοή της για να δείξει την διέγερσή της και αυτή ήταν και η μόνη ατέλειά της ... αν θεωρείται ατέλεια.
Το γλυκό και απροστάτευτο κοριτσάκι, που είχα συναντήσει πριν από λίγο, ανήκε πια στο παρελθόν. Στο παρελθόν επίσης ανήκε και η κατσίκα του γείτονα.
Πάλευα πια με τον Διάβολο της Τασμανίας. Μικρό, σαρκόφιλο αλλά πολύ επιθετικό το μακρυνό τούτο άσχημο ον. Μικρή, σαρκόφιλη και πολύ επιθετική η πανέμορφη τούτη εργαζομένη.
Χρώμα δέρματος που θυμίζει τον ρωσικό χειμώνα και ταμπεραμέντο που θυμίζει μεσογειακό ηφαίστειο.
Συνεχείς πρωτοβουλίες της με τον blizardeye να εστιάζει στο να εισπράξει αυτό που η Nancy διαφημίζει στο προφίλ της. Το swallow! Μου έχει ξανατύχει με εργαζόμενη αλλά ανέμενα ότι θα ήταν μία καθαρά επαγγελματική υπηρεσία. Γκλουπ και κατευθείαν στο νιπτήρα. Τίποτε από αυτά συνέβη. Η ίδια εργαζομένη δείχνει να λατρεύει την πεολειχία. Στην αρχή με χρήση χειρός αλλά στην συνέχεια απόλαυσα μία καθαρή, ρυθμική, βαθεία και υγρή πεολειχία.
Η αριστοκρατική ανατροφή του blizardeye του υπέδειξε να ανακοινώσει στην εργαζομένη ότι το τέλος είναι κοντά. Η Nancy δέχθηκε την ανακοίνωση αυτή ενθουσιωδώς και κυριολεκτικά εξηφάνισε το πέος μου εντός της στοματικής κοιλότητάς της αφήνοντας απρόσκοπτη την ροή του, κοπιωδώς συλλεχθέντος, σπέρματός μου στην λαρυγγική κοιλότητά της και στην συνέχεια μεγιστοποίησε την ηδονή μου με κυκλικές κινήσεις της γλώσσας της γύρω από την βάλανό μου και ενώ οι σπασμοί μου ακόμη συνεχίζοντας τη συνοδεία θριαμβικών ιαχών.
Δεν χρειάσθηκε λουτρό αφού η εργαζομένη συνέχισε να λείχει και καθάρισε επιμελώς όλα τα προϊόντα της εργασίας της.
Στην επικοινωνία βάζω 9. Δεν ξέρει παρά ελάχιστες λέξεις της Αγγλικής αλλά η διάθεσή της είναι τόσο μεγάλη που θα την αδικούσα αν έβαζα χαμηλότερο βαθμό.
Όλα τα παραπάνω δεν κράτησαν πολύ και υπήρχε αρκετή ώρα και για δεύτερο γύρο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τον προβληματισμό του κουρασμένου - από την ζωή και τους ανθρώπους - τούτου μεσήλικος. Δεύτερος γύρος σε τόσο μικρή χρονική απόσταση από τον πρώτο ισοδυναμεί με το βάδισμα του Ιησού επί του ύδατος για τον blizardeye.
Ο Διάβολος όμως της Τασμανίας είχε άλλη άποψη. Ελλείψει γλωσσικής επάρκειάς της για ένα αξιοπρεπές σόσιαλ, άρχισε τις σκανταλιές.
Ξέρει να λατρεύει το καλοδιατηρημένο αντρικό σώμα, ανιχνεύσει την ανατομία και της αρέσει να το φιλάει μυρίζοντάς το παράλληλα ενώ τα χέρια της κυριολεκτικά οργώνουν το σώμα του πελάτου.
Παθιασμένο σεξ. Και μία και δύο και τρεις στάσεις. Ακολουθεί σε όλα και είναι εύκολα διαχειρίσιμη εξαιτίας της σωματότυπού της. Λατρεύει το σεξ και το απολαμβάνει. Σφιχτό αιδοίο, το οποίο όμως επέλεξα να μην λείξω. Τομή καισαρικής ουδόλως ενοχλεί.Νέα εκσπερμάτωση. Στο στόμα ξανά. Πρωτείνες για την ενδυνάμωσή της.
Απεχώρησα ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να ξέρω την απόδοσή της σε μελλοντικές συνευρέσεις. Της αρέσει όμως το σεξ και ο Διάβολος κρύβεται μέσα της. Απολαύστε την γλυκύτητα που εκπέμπει όταν σας υποδέχεται. Δεν θα κρατήσει για πολύ. Στην συνέχεια καλωσορίστε τον Διάβολο. Είναι εκεί και μάλιστα at your service.
Τολμώ να πω ότι μου θύμισε εργαζόμενες μίας άλλης γενεάς. Εργαζόμενες του επιπέδου Cinzia ή Juliette κλπ Το μέλλον της θα αποδείξει αν είναι σ΄ αυτό το επίπεδο.
- You were bloody awesome, της είπα φεύγοντας.
- What?
Δεν πειράζει που δεν με κατάλαβε. Θα με καταλάβουν οι συναγωνιστές! Φερθείτε της με τρυφερότητα και ευγένεια στην αρχή και η Κόλαση θα παρουσιασθεί μπροστά σας!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 60 άλλα μέλη
Σχόλια (12)
28 Ιουνίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Εσχάτως ο blizardeye γίνεται αποδέκτης μεμονωμένων παραπόνων από μέλη του μπου της γενεθλίου πόλης του περί του ότι εξαιτίας του ύφους των κριτικών του, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή η περιγραφή και η απόδοση της εργαζομένης. Καίτοι δεν ασπάζομαι τα παράπονα αυτά αφού θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να γράφω ότι η τάδε εργαζομένη συνιστάται για λάτρες του hardocore skinny και μετά να ακούω παράπονα περί του ότι δεν καταλάβαμε ότι η εργαζομένη ήταν πολύ αδύνατη...
Σε κάθε περίπτωση αποφάσισα να δώσω δύο όψεις την κριτική μου αυτή. Η πρώτη όψη θα είναι γραμμένη από τον μέσο χρήστη του μπου [ υποκλέπτοντας την ιδέα από μία ευφυέστατη παλαιότερη ανάρτηση του κ. Vlandis σε κάποιο νήμα ]. Η δεύτερη όψη είναι γραμμένη από τον blizardeye.
Ελπίζω έτσι να γίνω κατανοητός από αρκετούς.

Μέσος χρήστης του μπου.
Εύκολη συνεννόηση με το μωρό και άφιξη του παίδαρου στο ξενοδοχείο της μικρής κοντά στο Βαρδάρι. Το μωρό είναι τέλειο μουνέτο. Ψηλή, σώμα φιδίσιο, στήθος φυσικό και στητό. Μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Μούναρος εν ολίγοις! Αυτό έλειπε ο παλλήκαρος να μην διαλέξει πανέμορφο παιδί. Τι κάνουμε τόσα χρόνια; Τζιτζίκια πεταλώνουμε;
Απαλή μουσική στο δωμάτιο. Βάλε, βρε παιδί μου, λίγο Καρά να γουστάρουμε και να βγάλουμε ντέρτια ...
Ντούζ και κατευθείαν στο ψητό, να 'ούμε. Πολύ χαρούμενη και παθιασμένη για σεξ. Το αντίθετο θα ήταν έκπληξη. Αφού είχε τέτοιον παίδαρο στο κρεββάτι της πως να μην έχει όρεξη για γαμήσι. Βαθειά γλωσσόφιλα και χάδια στα υπέροχα γεννητικά όργανά μου. 69 λοιπόν και το μωρό λατρεύει το παλούκι μου ενώ γλύφω το μουνί της και τον πεντακάθαρο κώλο της. Βογγούσε και υγρά άρχισαν να τρέχουν. Κατέχουμε την τέχνη. Αυτή η Λιθουανή θα μας ξέφευγε;
Όταν ήμασταν έτοιμοι και οι δύο της πρόσφερα αυτό που πάντα επιθυμούσε από τότε που γεννήθηκε. Το πέος μου [ επενδυμένο με προφυλακτικό ] μέσα στο μουνί της. Εφάρμοσα 3 στάσεις από τις 487 που γνωρίζω. Ε, δεν πήγαμε εκεί για να διδάξουμε σεξ. Για να γαμήσουμε πήγαμε, το λοιπόν. Έχυσα και είμαι σίγουρος ότι το μωρό τελείωσε τουλάχιστον 2 φορές. Σιγά τα ωά! Μέτρια ήταν η απόδοσή μου. Συνήθως τελειώνουν τουλάχιστον τρεις φορές μαζί μου. Έτσι τελείωσε το πρώτο μανίκι που της έριξα!
Ντουζ αν και τι θα την πείραζε να γευθεί λίγο από το εξαίσιο σπέρμα μου, που είχε απομείνει στον πούτσο μου. Έχει ξαναγευθεί τέτοιο νέκταρ.
Σόσιαλ. Τι σόσιαλ, μωρή; Είχες και στο χωριό σου σόσια; Εδώ ήρθαμε να γαμήσουμε και όχι να μιλήσουμε για την πυρηνική ιατρική. Επειδή όμως ο μεγάλος είναι ευγενικός της έκανα την χάρη και καταδέχθηκα να της μιλήσω.
Δεύτερος γύρος. Σιγά μην ξανακαταναλώσω ενέργεια για να την γαμήσω. Τσιμπούκι ακούραστο έως το τέλος και δεύτερο τέλος για τον Άρχοντα.
Πλήρωσα και έφυγα σαν Κύριος. Που να ξαναδεί τέτοιον gentleman το άτομο;

blizardeye.
Γρήγορη και άμεση συνεννόηση με την Anastasia και άφιξη στο παραβαρδάρειο. Το δωμάτιό της είναι δυστυχώς σε όροφο, που το αγενέστατο υπηρετικό προσωπικό του δεν είναι φιλόξενο για τον blizardeye αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε επαφή.

Η Anastasia μου άνοιξε με ένα χαμόγελο έως τα αυτιά. Πάρα πολύ όμορφη. Πανύψηλη και χαριτωμένη όμως παρά το ύψος της. Εξαιρετικό σώμα που κοσμείται από δύο πολύ μακριά και υπέροχα πόδια που καταλήγουν σε καλοσχηματισμένα και περιποιημένα άκρα. Στήθος μεσαίο και σφριγηλό. Θηλές, που ανταποκρίνονται. Ιδανικές για πιπίλισμα. Μακριά μαύρα μαλλιά και ζεστά καστανά μάτια. Μικρή σε ηλικία. 23 ετών συστήνεται η ίδια. Piercing στον οφαλό και δερματοστιξία δεξιά και χαμηλά της κοιλίας της [ το λαγουδάκι του playboy ] και στο εσωτερικό του αριστερού ποδιού της στο ύψος του αστραγάλου [ το πουλί Φοίνιξ ].
Ευγενέστατη και πολύ χαρούμενη. Γελαστή. Λίγα Αγγλικά αλλά καταλαβαίνει περισσότερα από όσα η ίδια μπορεί να μιλήσει. Κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία.
Έξοδος από το λουτρό και η Anastasia περιμένει στο κρεββάτι ενώ παίζει [ επιτέλους ] απαλή διακριτική μουσική, που δεν έχει καμία σχέση με τις ρώσικες σαχλαμάρες, που οι εργαζόμενες συνήθως προτιμούν. Λιθουανή είναι άλλωστε.

Παθιασμένο σεξ από την πρώτη στιγμή σε βαθμό που με εξέπληξε. Συνεχή γλωσσόφιλα και χάδια και άσεμνες θωπείες. Δεν ανιχνεύθηκε λιπαντική γέλη στο αιδοίο της. Δεν μου επετράπη η δακτυλική εξερεύνησις του πρωκτού της. Έδειχνε να της αρέσει το γλύψιμο σε όλο το σώμα της. Επέτρεπε τα πάντα με το στήθος. Φιλιά, χούφτωμα, λειχία και πιπίλισμα στις χορτασττικές ρώγες της. Επιτέλους σφιχτό και φυσικό στήθος από μία πραγματικά νέα κοπέλα.
69 με δική της προτροπή με εμένα να λείχω το πεντακάθαρο αιδοίο της και το κόλον της και αυτή το διεγερμένο πέος μου. Ανταμοιβή μου τα υγρά της και τα βογγητά της. Ανταμοιβή της ένα διεγερμένο πέος.
Επένδυση με προφυλακτικό και έντονες παλινδρομήσεις. Εκεί έδειξε ένα άλλο εαυτό. Ενώ έως εκείνη την στιγμή ήταν ένα τρυφερό πανέμορφο κορίτσι, μεταμορφώθηκε σε μία απαιτητική θεά του σεξ. Harder, φώναζε συνέχεια. Αντέχει και της αρέσει. Εκείνος όμως που δεν άντεξε ήταν ο δόλιος τούτος μεσήλικας, που αφού πέταξε με μία αστραπιαία κίνηση το προφυλακτικό εκσπερμάτωσε στην διεγερμένη θηλή του αριστερού στήθους του, με την ίδια να την τρίβει στην βάλανό μου κατά την ώρα της εκσπερμάτωσης. Απίθανη αίσθηση.

Ντούζ και οι δύο και αμοιβαίο ολιγόλεπτο μασάζ.
Πολύ γελαστή και χαρούμενη στο σόσιαλ. Μου μιλούσε για τις εξόδους της στην Θεσσαλονίκη και για τον κόσμο που συνάντησε. Δεν ξεχνούσε όμως το καθήκον της. Το ανήσυχο χέρι της πηγαινοερχόταν στα κρίσιμα σημεία του σώματός μου και - πράγμα σπάνιο για τον blizardeye και να το βουλώσουν εκεί στο νήμα των παππούληδων για την παραδοχή μου αυτή - η δεύτερη διέγερσις επετεύχθη.
Ο blizardeye όμως δεν είχε ενέργεια δια δεύτερην συνουσίαν και γι΄ αυτό άφησε την περιποίηση του πέους του στο ζεστό και υγρό στάμα της εργαζομένης, η οποία επιδεικνύοντας επιμονή, εργατικότητα και μεθοδολογία, τη βοηθεία της χειρός της και απουσία οδόντος τινος, τον οδήγησε σε δεύτερη πανηγυρική εκσπερμάτωση ακριβώς με την λήξη της ώρας.

Η Anastasia είναι μία υπέροχα όμορφη κοπέλα. Μία κοπέλα που είναι όμορφη. Που ξέρει ότι είναι όμορφη. Μία κοπέλα που όμως της αρέσει να μοιράζεται την ομορφιά της με τους άλλους. Ζει τις στιγμές της και φαίνεται να της αρέσει αυτό που κάνει.
We only live once, της είπα φεύγοντας. Δεν φάνηκε να το κατάλαβε. Αλλά δεν έχει σημασία. Το βιώνει κάθε μέρα και τυχεροί αυτοί που την επιλέγουν να την γευθούν.

Πληρωμή κατά την απποχώρηση και υπόσχεση για επανάληψη της συνεύρεσης στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου που θα ξαναέλθει για 3 μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Αγαπητοί συναγωνιστές, όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα με χιούμορ. Ελπίζω να το εκτιμήσουν και οι παραπονούμενοι ... Δεν κρατώ κακία σε κανένα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 60 άλλα μέλη
Σχόλια (11)
16 Ιουνίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

You won't always be there
Ο blizardeye αρέσκεται στην λιτή και μοναχική ζωή. Για να νιώσει καλά του αρκούν 2-3 καλοί φίλοι, ένα πεπαλαιωμένο εκ Σκωτίας ρόφημα σερβιρισμένο σε κρυστάλλινο ποτήρι, ένα πούρο ενίοτε και ένα διαθέσιμο αιδοίο. Ένα αιδοίο από το οποίο θα μπορέσει να αντλήσει όλες τις ευεργετικές ιδιότητές του αποφεύγοντας την γκρίνια και την βαρεμάρα που προξενεί ένα διαθέσιμο αλλά σε μόνιμη σχέση αιδοίο. Ένα αιδοίο που θα τον αγαπάει όταν αυτός θα φύγει.

There 's another world inside of me, that you may never see.
Ένα αιδοίο που πρόθυμα θα τον υποδεχθεί όταν αυτός επιστρέψει από άλλη διάσταση.

Άφιξη στο παραβαρδάριο ξενοδοχείο και άνοδος σε όροφο, που ο blizardeye έκρινε ότι ήταν ασφαλής από ανεπιθύμητες κοινωνικές επαφές ...

Η Angelina με υποδέχθηκε με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Είχε τοποθετήσει το ύψους 1,67 σώμα της σε 12 ποντες εξώφτερνες μαύρες γόβες. Crystall blue eyes, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα τα εχαρακτήριζε. Μπλε ελεκτρίκ εσώρρουχα. Θελκτική παρουσία. Κοντά στα 30 έτη. Δυνατή ρώσικη μουσική στο δωμάτιο.
Αγγλικά ελάχιστα αλλά αυτό δεν απετέλεσε πρόβλημα.
Ο blizardeye ελούσθη στο πεπαλαιωμένο πλην όμως πεντακάθαρο λουτρό, παρατηρώντας μία σειρά από μπουκαλάκια, που η εργαζομένη είχε παραθέσει εν είδη εκθέσεως εις το χείλος της επίσης πεπαλαιωμένης μπανιέρας.
Η Angelina έξω ήταν στο τσακίρ κέφι, τραγουδώντας ένα ρώσικο τραγούδι και ενώ η μουσική ήταν στην διαπασών....

So hold me when i 'm here
Κατευθείαν στο παιχνίδι με την Angelina να βγάζει τα εσώρρουχά της και να αποκαλύπτεται ένα μεγαλειώδες στήθος, σαν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία του προφίλ της. Απόλυτα φυσικό και με θηλές που ανταποκρίνονται άμεσα στην λειχία.
Το σώμα της είναι στιβαρό. Δεν είναι λεπτή αλλά δεν είναι και χοντρή. Έχει την στιβαρότητα του σώματος που έχουν αρκετές Βορειοευρωπαίες και κυρίως οι Σκανδιναβές. Χορταστική γυναίκα! Δερματοστιξία στο δεξιό μπράτσο της και στο θελκτικό υπογάστριό της. Τριαντάφυλλα, ρουμπίνια κλπ. Ελαφρώς χαλαρή κοιλία προφανώς εξαιτίας σχετικά πρόσφατης εγκυμοσύνης.
Γευστικότατα γλωσσόφιλα, γεμάτα σάλιο. Γλώσσα έτοιμη να εξευρευνήσει όλη την στοματική κοιλότητα του πελάτη. Πρόστυχες χειρονομίες και θωπείες στο σώμα του ενθουσιασμένου blizardeye, ο οποίος ανταπέδιδε.
Αιδοίο άνευ λιπαντικής γέλης. Κολονοσκόπηση δεν επετράπη [ niet! ].

Hold me when I 'm here
Right me when I 'm wrong
Hold me when I 'm scared
Και εκεί, μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα και με το A/C να μην λειτουργεί δύο άγνωστοι έως πριν από λίγο ξεκίνησαν τον αρχαίο ανήθικο χορό. Αγαστή χημεία και ερωτική πάλη. Από την πρώτη στιγμή η Angelina έδειξε την επιθυμία της να τελειώσει και μάλιστα να τελειώσει γρήγορα. Her session, her rules λοιπόν και ο έμπειρος τούτος μεσήλικας άφησε το θήλυ να αναλάβει πρωτοβουλία. Αναρίθμητα φιλιά και η Angelina να ζητά λειχία των θηλών της. Απίστευτα στήθη. Χάνεται μέσα τους το κεφάλι του πελάτη και θηλές που δύσκολα τις χορταίνεις. Η ίδια μου κατέβασε το κεφάλι στον οφαλό της και ζήτησε και εκεί λειχία. Προθυμότατος μαθητής ο blizardeye υπάκουσε για να ανταμειφθεί από την εργαζομένη με ένα τέλειο 69. Η ίδια ζήτησε, παρακλητικά, την αιδοιολειχία ανταποδίδοντας με μία εξαιρετική πεολειχία μετ΄ επαρκούς ποσότητας σιέλου επί του πέους και της γύρω περιοχής.

I'll never let you down even if I could
I'd give up everything if only for your good
Το αιδοίο της ήταν πεντακάθαρο,σαρκώδες και ευωδιαστό. Απολαυστική η αιδοιολειχία με την ίδια να υπαγορεύει τον ρυθμό και να τελειώνει λέγοντας κάτι στα ρώσσικα, που άφησε παντελώς αδιάφορο τον blizardeye που ρουφούσε πλέον μετά μανίας τα υγρά της, που είχαν αλλάξει γεύση προς το όξινο πλέον.
Ο ιδρώτας έρεε πια άφθονος και τα δύο σώματα λαμπίριζαν. Γλυστρούσαν τον ένα πάνω στο άλλο διευκολύντας συνεχείς αλλαγές στάσεως προς αλληλολειχίαν. Της αρέσει εξαιρετικά να λείχουν το αιδοίο της. Σίγουρα τελείωσε και δεύτερη φορά έτσι.
Δεν ξέρω αν έτσι είναι το ταμπεραμέντο της ή αν το κάνει συνειδητά, πάντως μου δημιούργησε την τάση να την ικανοποιήσω πριν από την δική μου ικανοποίηση. Συνεύρεση χωρίς εγωισμούς και χωρίς ρόλους [ εργαζόμενη - πελάτης ].
Ο ρυθμός μας είχε παρασύρει και σε κάποια στιγμή το γυμνό πέος μου τριβόταν πάνω στην κλειτορίδα της. Συνειδητοποιημένοι όμως και οι δύο διακόψαμε αμέσως την τριβήν.
Τοποθέτηση προφυλακτικού και εξάσκηση στάσεων ξεχασμένων - για τον blizardeye - από καιρό.
Επιστροφή στην συνήθη θεματολογία και εξαιρετικά στην κλασσική στάση με τα στήθη της να πάλλονται πάνω κάτω και έτι εξαιρετικότερα στην κυνική στάση, με τα στήθη της να γεμίζουν τον κενό χώρο και τον blizardeye να τα χρησιμοποιεί ως λαβές.
Εκσπερμάτιση επί του σώματος της εργαζομένης, με την ίδια στην συνέχεια να λείχει τον ιδρώτα μου από τους ώμους και τα μπράτσα μου.

Love me when I 'm gone.
Είχε περάσει πια αρκετά η ώρα και η ζέστη ήταν αφόρητη. Μου είπε ότι θα ζητήσει να επιδιορθώσουν το A/C αμέσως μόλις θα έφευγα ή να της αλλάξουν δωμάτιο.
Φιλώντας με στο λαιμό, μου ζήτησε να κάνουμε μπάνιο μαζί. Εκεί και για πρώτη φορά στην ζωή του, ο δύσμοιρος τούτος μεσήλικας ένιωσε υπέροχα αφού η Angelina ανέλαβε και με έλουσε ενδελεχώς, χρησιμοποιώντας διάφορα ευωδιαστά oil gels. Το λουτρό διήρκεσε αρκετά και ήταν αργό και ηδυπαθές. Frome head to toe, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα το εχαρακτήριζε, με ελαφρά ζηλόφθονο ύφος. Περιελάμβανε και ολίγον handjob χωρίς όμως περαιτέρω συνέχεια.
Ήρθε η ώρα της αποχώρησης και αποχαιρετισμός με σφικτό εναγκαλισμό και ένα τελευταίο γλωσσόφιλο για τον δρόμο.
Την αγάπησα και με αγάπησε για μία ώρα. Και αν την συναντήσετε, θα σας πει ότι με αγαπάει και τώρα που έφυγα.

Roaming through this darkness I'm alive but I'm alone
Part of me is fighting this but part of me is gone

* When I 'm gone / 3 doors down

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 43 άλλα μέλη
Σχόλια (12)
02 Ιουνίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Στην Ιρλανδία δεν υπάρχουν φίδια. Τα πέταξε όλα στην θάλασσα ο εθνικός τους Άγιος, ο Άγιος Πατρίκιος. Τα φίδια κολύμπησαν προς τα δυτικά και βγήκαν στις Η.Π.Α. και έτσι η Αμερική γέμισε δικηγόρους. Η χάρη του Αγίου Πατρικίου δεν έφθασε στην ηπειρωτική Ευρώπη, όπου υπάρχουν φίδια. Κατά συνέπεια υπάρχουν και δικηγόροι.
Ένα από τα πολλά κοινά που έχουν οι δικηγόροι με τα φίδια είναι ότι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την αδυναμία του άλλου και τότε χτυπούν.
Σε μία πόλη, που εσχάτως ταλανίζεται από άσχημα σχόλια για την ποιότητα των υπηρεσιών των εργαζομένων, ο όφις blizardeye επέλεξε γραφείο για το οποίο δεν είχε υπόψη άσχημα σχόλια και για το οποίο ήλπιζε ότι θα έφερνε εργαζόμενες καλών υπηρεσιών σε μία καλή ευκαιρία να συλλέξουν τον οβολό των συναγωνιστών.
Προτιμήθηκε η Αναστασία από την ομόσταυλή της επειδή είχε στις υπηρεσίες της και το βαθύ γαλλικό φιλί σε αντίθεση με την άλλη εργαζομένη του ιδίου γραφείου.
Εύκολη και ευγενική συνεννόηση και είσοδος του blizardeye στο γνωστό παραβαρδάρειο ξενοδοχείο. Η είσοδος έγινε μετά περισσής προφυλάξεως προκειμένου να αποφευχθεί δυσάρεστος συνάντησις με το υπηρετικό προσωπικό και ειδικότερα με μία συγκεκριμένη καθαρίστρια...
Η Αναστασία με υποδέχθηκε ενδεδυμένη με τα λιγοστά ρούχα των φωτογραφιών της.
Πολύ ζεστή και χαμογελαστή από την αρχή. Ρωσίς εκ Μόσχας [ όπως και οι υπόλοιπες 157.000 Ρωσίδες, που έχουν εργασθεί στην χώρα μας]. Φυσικό ύψος γύρω στο 1,65, καστανά μαλλιά και μεγάλα, ζεστά καστανά μάτια. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Υπέροχα μακριά και λεπτά πόδια. Μικρό και σφιχτό στήθος. Στενή περιφέρεια όμως με μικρά αλλά σφιχτά οπίσθια. Skinny η γενική εμφάνισή της και γι΄ αυτό συστήνεται σε όσους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος.
Ο blizardeye ενίφθη κάτωθεν του ευρύθμως λειτουργούντος καταιωνηστήρος και έπεσε στο κρεββάτι όπου τον ανέμενε γυμνή πλέον η Αναστασία.
Πολύ γλυκειά και ζεστή συμπεριφορά από την αρχή. Αίσθηση ότι γνωριζόμαστε από χρόνια. Ο πάγος έσπασε αμέσως. Τα ανύπαρκτα όμως αγγλικά της δεν βοηθούν για παραπάνω επικοινωνία. Το έλειμμα όμως αυτό καλύπτεται από την ίδια και σε μεγάλο βαθμό με την γλυκύτητα, την φιλικότητα και την οικειότητα που εκπέμπει.
Πολλά υγρά και βαθιά φιλιά ενώ παράλληλα ανίχνευε τους μύες του πελάτου της εν είδη ανατόμου. Ανιχνευτική δακτυλοκσκόπηση του αιδοίου της απεκάλυψε εφαρμογή λιπαντικής γέλης ...
Απόπειρα ανιχνευτικής δακτυλοσκόπησης του πρωκτού δεν στέφθηκε από επιτυχία αφού η εργαζομένη ζήτησε χρήματα επιπλέον για ό,τι έχει σχέση με τον πρωκτό της. Τα χρήματα αυτά δεν εδόθησαν.
Ο blizardeye της κατηύθηνε τα χέρια προς τον μοναδικό μυ του σώματός του, για τον οποίο η εργαζομένη έπρεπε να ενδιαφέρεται εκείνη την στιγμή. Χάδια και μαλάξεις των όρχεων. Έναρξη διεγέρσεως.
Αληθοφανέστατη και επαγγελματικότατη συμμετοχή της εργαζομένης αν και οι θηλές της έδειχναν το αντίθετο.
Πεολειχία από την έμπειρη εργαζομένη. Δεν ξέρω αν ήταν η στιγμή, αν έτυχε ή αν το σύμπαν συνωμότησε αλλά απήλαυσα την καλύτερη πεολειχία ever! Ζεστή, υγρή, βαθεία και ρυθμική. Θα ήθελα να κρατήσει μία αιωνιότητα. Τίποτε όμως δεν κρατά για πάντα, όπως καλά έχει μάθει ο κουρασμένος από την ζωή τούτος μεσήλικας [ sic! ] και εφαρμογή προφυλακτικού και είσοδος εις το μικρό και σφιχτό αιδοίο της, που μου έδωσε καλή αίσθηση παρά την ύπαρξη της γέλης.
Η πεολειχία της όμως ήταν όλα τα λεφτά. Επιστροφή στα χάδια και στα φιλιά. Νέος γύρος ακάλυπτης πεολειχίας, με την εργαζομένη να γλύφει γύρω γύρω την βάλανο όταν πλησίαζε η κρίσιμος στιγμή και να υποδέχεται το κοπιωδώς συλλεχθέν σπέρμα μου εις την ζεστή, φιλόξενη και υγρή στοματική κοιλότητά της.
Διακριτική απόχρεμψη του σπέρματος.
Η υπόλοιπη ώρα αναλώθηκε εις gfe [γούτσου - γούτσου ] και παρά την εμφανή διάθεση της εργαζομένης και τις προτροπές της για δεύτερο γύρο, αυτός δεν έλαβε χώρα αφού ο blizardeye δεν διαθέτει την απεριόριστη σεξουαλική ικανότητα των κ.κ. Vlandis, popov, Αιδοιολείχου & Excalibur και δεν ήθελε να θέσει εν αμφιβόλω την αξιοπρέπειά του. Μεγάλο χαμόγελο
Συμπερασματικά ήταν μία πολύ καλή ανήθικη συνεύρεση σε πολύ gfe κλίμα.
Η εργαζομένη συστήνεται για λάτρεις των hardocore skinny σωματοτύπων και για όσους θέλουν να απολαύσουν τρυφερότητα και εξαιρετική πεολειχία.
Σε άλλες εποχές θα έβαζα 8 ή 9 για το vfm. Το 2017 βάζω 7 επειδή δε νοείται, κατά την ταπεινή γνώμη μου, να μην συμπεριλαμβάνεται σήμερα, στην Ελλάδα, το anal στα 180 €.
Ο blizardeye απεχώρησε από το ξενοδοχείο σχεδόν τρέχοντας εξαιτίας της θερμής του σχέσης με την προαναφερόμενη καθαρίστρια, την οποία ευτυχώς δεν συνήντησε τελικώς.
Ο όφις εξήλθε του ξενοδοχείου και απήλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο, ευχαριστημένος και κινούμενος νωχελικά όπως όλη η συνομοταξία του είδους πράττει.

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 39 άλλα μέλη
Σχόλια (9)
09 Μαρτίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Citytours

Όταν άνοιξα το νήμα των παππούληδων, είχα στο μυαλό μου να δημιουργηθεί μία φωλιά όπου όλοι εμείς που έχουμε μάθει την γυναικεία ανατομία από εγκυκλοπαίδειες, όλοι εμείς που δεν προξενούμε το ενδιαφέρον ούτε σε θηλυκό γεωσκώληκα, όλοι εμείς που διαφέρουμε τόσο πολύ από τον μέσο χρήστη του μπου, να βρούμε μία φωλιά για να ανταλλάσουμε τις πίκρες και τις αποτυχίες μας.
Αντ΄ αυτού το νήμα βρίθει από στυγνούς χοίρους - επιβήτορες όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, θα μπορούσα να αναφέρω τους κ.κ. Vlandis, κωλόγερος, popov, Αιδοιολείχος, Excallibur κ.α. Έχουμε πρώην μεγάλους επιβήτορες όπως ο κ. NICK TRIVE, ο οποίος απέχει από το άθλημα τον τελευταίο χρόνο και περιορίζεται να μεταλαμπαδεύει την εμπειρία του στους πιο άπειρους. Έχουμε επίσης τον κ. The Saint, που συνουσιάσθηκε το 1916. Τέλος έχουμε και τον κ. raopau ...

Αιφνίδιο επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα και ο κ. Vlandis προθυμοποιήθηκε να περισυλλέξει τον κοπιωδώς εργασθέντα blizardeye από το σημείο της επαγγελματικής ενασχόλησής του. Ως ανεμένετο, ο κ. Vlandis δεν εφάνη ποτέ αφού εσυνουσιάζετο και παράτησε τον blizardeye να ψάχνει ΤΑΞΙ στους κρύους και απρόσωπους δρόμους της ελληνικής αυτής μεγαλούπολης.
Η συνεχής παρότρυνση όμως αργότερα το βράδυ από τον χοίρο - επιβήτορα, κ. Vlandis και τον συνταξιούχο πρώην χοίρο και πρώην επιβήτορα, κ. NIKC TRIVE, ώθησαν τον blizardeye να επιζητήσει συνεύρεση με θήλυ και να αποκομίσει έτσι μία αίσθηση του πως είναι το γυναικείο σώμα στην πραγματική ζωή ...!
Μεταμεσονύκτια συνάντηση με την Maria, που είσήλθε χαμογελαστή στο δωμάτιο του κουρασμένου τούτου μεσήλικος.
Έξοχα ευγενική είπε ότι με θυμόταν από προηγούμενη συνεύρεση, γεγονός για το οποίο o blizardeye αμφέβαλε αφού τα θήλεα συνήθως τον ξεχνούν το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο.Για τον blizardeye όμως το γεγονός ότι είχε ξαναβρεθεί μαζί της τον βοήθησε να αισθάνεται πιο οικεία και πιο ικανό να εισέλθει ταχύτερα στα ενδότερα της συνάντησης χωρίς να χρειάζεται να σπάσει ο πάγος κλπ. Άλλωστε η επανάληψις είναι μήτηρ μαθήσεως και η γνώση είναι όπλο. Ακόμη και στο σεξ!

Το εκτυφλωτικό πράσινο βλέμμα της με καθήλωνε και κυριολεκτικά με ξεσήκωσε. Αδυνατώντας να συγκρατήσω τα ζωώδη ένστικτά μου, της έβγαλα το παλτό και όταν αποκαλύφθηκε το υπέροχο λεπτό σώμα της τοποθετημένο εντός ενός πλεκτού, εφαρμοστού, μαύρου μίνι φορέματος, η διέγερσις υπήρξε άμεσος. Ακαριαία έκδυσις του φορέματος και σφικτές αγκαλιές με πολύ βαθιά και υγρά γλωσσόφιλα. Ταχύτατη απομάκρυνσις των μικροσκοπικών εσωρούχων και πτώση εις το κρεβάτι όπου κυριολεκτικά διεξήχθη πάλη ανάμεσα στο αρσενικό και στο θηλυκό. Η εξαιρετική καθαριότητά της σε συνδυασμό με το υπέροχα απαλό και λείο δέρμα της με ωθούσε εις συνεχήν ολόσωμην λειχίαν της, γεγονός που και η ίδια το ανταπέδιδε με λειχία σε διάφορα σημεία του σώματός μου όπως στις θηλές, στους ώμους, στα μπράτσα, στους κοιλιακούς ...
Επιμελής και απρόσκοπτη δακτυλοσκόπησις και εις τας δύο χαμηλάς οπάς του σώματός της απέδειξε απουσία λιπαντικής γέλης, προς μεγάλη ευχαρίστησή μου.
Δεν χόρταινα να λείχω το στήθος της και ιδίως τις θηλές του φυσικού και μεσαίου στήθους της, οι οποίες είναι ίσως και από τις πλέον χορταστικές που έχω γευθεί σε μέγεθος και σχήμα.
Εξαιρετικά μακριά και λεπτά πόδια, τα οποία τυλίγονταν γύρω μου καλώντας με να εισέλθω στο ζεστό, υγρό, άτριχο και φιλόξενο αιδοίο της το οποίο είχα ήδη γευθεί λειχοντάς το και απολαμβάνοντας την ευωδιαστή καθαριότητά του αρχικά, που γαρνιρίστηκε από εύγεστα υγρά στην συνέχεια.
Με χαρτογραφημένα όλα τα μυστικά του πέους, η Maria είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης. Ένας ακούραστος και ακόρεστος θηλυκός δαίμων στο κρεβάτι του αντρός αυτού.
Επιθετικός πεοθηλασμός όπου εκεί εντοπίστηκε η χρήση οδόντος. Της υπεδείχθη η προσήκουσα προσαρμογή και βελτίωσις της εξασκούμενης εφαρμογής και τα πράγματα βελτιώθηκαν άμεσα. Σφιχτή, υγρή και εντατική. Ιδίως μετά την απομάκρυνσιν της χειρός της εκ του πέους του αντρός τούτου.
Μετά από όλα αυτά η εκσπερμάτωσις έκρουσε την θύραν. Εφαρμογή προφυλακτικού. Αρκετές παλινδρομήσεις και ανακουφιστική εναπόθεσις του σπέρματος εντός του σώματος της εργαζομένης, προφυλακτικού παρόντος βεβαίως!
Οι επελαύνουσες συνέπειες του ημερησίου κάματου απέτρεψαν σκέψεις για οποιαδήποτε συνέχεια της ανήθικης συνεύρεσης. Ακολούθησε ζεστή, φιλική και αστεία συζήτηση. Λίγο μασάζ και η Maria χάθηκε μέσα στην Αθηναϊκή νύχτα.

Έμπλεως ικανοποίησης ο blizardeye ήπιε ένα ποτό, γυμνός στο δωμάτιό του και σκεπτόταν πόσο σοφά ήταν τα λόγια του γέροντα από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε συμβουλεύσει τον blizardeye να ξεχάσει την κούραση από την δουλειά και να συνευρεθεί με θήλυ ...

Έλα μωρέ... Δες το σαν φάρμακο... Κλείσε τα μάτια και πάρτο....

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 47 άλλα μέλη
Σχόλια (9)
03 Μαρτίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Citytours

Στο θεωρείο του θεάτρου του muppet show υπάρχουν δύο γκρινιάρηδες γέροι. Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί. Όλοι δέχονται την ύπαρξή τους ως αυτονόητη.
Στα υπόγεια της Όπερας των Παρισίων υπάρχει ένα φάντασμα. Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί. Όλοι δέχονται την ύπαρξή του ως αυτονόητη.
Στον συγκεκριμένο όροφο του συγκεκριμένου παραβαρδάριου ξενοδοχείου υπάρχει μία Ρωσσίς καθαρίστρια, για την οποία έχω αναφερθεί και παλαιότερα. Ο blizardeye δεν αναρωτιέται γιατί. Δέχεται την ύπαρξή της ως αυτονόητη.

Συνεννόηση με μόλις 3 sms με την Mira και άφιξη στον όροφο του δωματίου της. Ενώ αναζητούσα το δωμάτιό της, που δεν βρίσκεται εύκολα, ο βραχνός συριγμός του φιδιού ακούστηκε από πίσω μου. Μια φωνή όμοια με της δαιμονισμένης στον Εξορκιστή!
- Πάλι τα γκαμήσεις εσύ;
- Και τι σε νοιάζει εσένα;
- Εσύ γκαμάς. Εγκώ μαζεύω τα καπότια.

Ο blizardeye κολακευμένος από την χρήση της λέξεως πάλι και τον πληθυντικό και δηλ. τα καπότια, εισήλθε άμεσα στο δωμάτιο αφού η Mira είχε ακούσει τις τσιρίδες της ψυχοπαθούς καθαρίστριας και άνοιξε μόνη της την πόρτα για να δει τι συμβαίνει.
Με υποδέχθηκε φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα, δικτυωτές μαύρες κάλτσες και 12ποντες μαύρες γόβες. Εμφάνιση που μου θύμισε τις πρώτες ελεύσεις Ρωσίδων εργαζομένων σε περασμένες δεκαετίες. Εμφάνιση που όμως αύξησε τον πόθο μου αφού μου έφερε στο μυαλό μου τις πρώτες εκείνες καύλες μόλις βλέπαμε τον καινούργιο, για τα ελληνικά δεδομένα, σωματότυπο των εργαζομένων.
Πολύ όμορφο πρόσωπο, russian made, με υπέροχα φωτεινά πράσινα μάτια. Χαμογελαστή και με διάθεση που σπάει αμέσως τον πάγο. Ηλικία περίπου 25 ετών και ύψος γύρω στο 1,65 cm. Σώμα με κάποια πολύ λίγα κιλά επιπλέον που πραγματικά δεν ενοχλούν ακόμη και αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα, που αρέσκεται σε λεπτές κοπέλες. Αντίθετα φρονώ ότι η περιφέρειά της, που είναι πανέμορφα τουρλωτή και σφιχτή θα ξεσηκώσει τους ass lovers. Σωματότυπος λοιπόν σχεδόν κανονικό με μόνο μείον το χαλαρό για την ηλικία της στήθος.
Άφησα τα χρήματα σε ένα τραπεζάκι και προς τιμήν της ούτε τα μέτρησε αλλά ούτε και τα άγγιξε έως την ώρα που έφυγα.

Ντούζ εις τον πεπαλαιωμένο πλην όμως συντετηρημένο λουτήρα και κατευθείαν στις αγκαλιές και τα χάδια με την εργαζομένη, που είχε ήδη μείνει με τα καλόγουστα μαύρα εσώρουχά της. Γρήγορα κατέστη αντιληπτό ότι της αρέσουν πολύ τα γλωσσόφιλα αφού μετά από το πρώτο, που ήταν διστακτικό και μάλλον ανιχνευτικό του αν μυρίζει η αναπνοή μου, επιδόθηκε σε ένα μαραθώνια από βαθιά και υγρά γλωσσόφιλα. Λειχία του λαιμού της έως και τα αυτιά της, όπου οι ρώγες της ανταποκρίθηκαν άμεσα και η αναπνοή της βάρυνε.

Δακτυλοσκόπηση συνεχής και εις τας δύο σωματιάς οπάς της. Δεν έφερε καμία αντίρρηση και δείχνει να της αρέσει. Κατά την δακτυλοσκόπηση του αιδοίου της ανιχνεύθηκε προεφαρμοσμένη λιπαντική γέλη. Δεν μου χάλασε όμως την διάθεση αφού η εργαζομένη έδειχνε να φλέγεται από επιθυμία. Ήταν ξεκούραστη και μάλλον δεν είχε και πολλούς πελάτες την περασμένη βραδυά.
Βουτιά στο κρεβάτι με συνεχή χάδια και φιλιά. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και πρέπει ο πελάτης να της υποδείξει τι επιθυμεί. Μόλις της υποδειχθεί η απαιτούμενη ενέργεια, πράττει χωρίς αντιρρήσεις και με μεγάλη ζέση και επιθυμία.
Έτσι συνέβη και στην πεολειχία. Εκκίνησε να λείχει χρησιμοποιώντας το χέρι της. Της υπεδείχθη η απομάκρυνσις της χειρός εκ του διεγερμένου πέους και η εργαζομένη υπήκουσε πρόθυμα [ σλουρπ, ντα, σλαρπ, σλαρπ, ντα ντα ... ήχος κατάφασης με πεολειχία εν εξελίξει ]. Τελικά η πεολειχία της ήτο θαυμάσια. Υγρή, βαθιά και σφιχτή χωρίς καθόλου δόντι.

Πολύ λαχταριστό πλάσμα που σε ωθεί να την λείχεις σε ανταπόδοση, πράγμα που δείχνει ότι της αρέσει και από ένα σημείο και μετά το επιζητά.
Συνουσία αρχικά στα 4 και στη συνέχεια στην κλασσική στάση. Δείχνει να είναι δεκτική σε έντονους ρυθμούς και μάλλον να τους απολαμβάνει.
Όσο έντονους ρυθμούς μπορεί βέβαια να ανεβάσει αυτός ο κουρασμένος μεσήλικας. Ίσως τα αστέρια από το νήμα των παππούληδων, που εσχάτως επιδεικνύουν τις ικανότητές τους ως επιβήτορες, να είναι πλέον αρμόδια στο να κρίνουν το θέμα αυτό. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντως αντέχει και το θέλει!
Θέλησα να εκσπερματώσω στο σώμα της αλλά εκεί ανέλαβε αυτή. Με ξάπλωσε μπρούμητα, πεολείχησε και η πανηγυρική εκσπερμάτωση έλαβε χώρα εντός της φιλόξενης και ζεστής και υγρής στοματικής κοιλότητάς της ενώ συγχρόνως η εργαζομένη έπαιζε με την γλώσσα της γύρω από την βάλανο, επιτείνοντας έτι περαιτέρω την απόλαυση.

Ο blizardeye δεν ένιωθε ικανός για δεύτερο γύρο και γι΄ αυτό η υπόλοιπη ώρα αναλώθηκε σε μασάζ και συζήτηση.
Πολύ μέτρια Αγγλικά αλλά το χαμόγελό της, η καλή διάθεσή της και το εξαιρετικό σέρβις της υποκαθιστούν στην εντέλεια τις λέξεις που της λείπουν.
Φεύγει την Κυριακή και θα ξαναέρθει αργότερα. Πρώτη της φορά στην Ελλάδα και όχι Αθήνα αυτή την φορά.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Αντιμετωπίστε την με ευγένεια και χαμόγελο. Ζητήστε της πράγματα και θα σας τα χαρίσει απλόχερα. Όπως χαρίζει και το χαμόγελό της!

Αποχώρησα χαλαρός από το δωμάτιο, βαδίζοντας αργά προς τον ανελκυστήρα και σκεπτόμενος ότι μία τόσο ωραία συνεύρεση θα έπρεπε να με οδηγήσει να απολαύσω ένα λαϊκό ποτό από την Σκωτία με την συνοδεία ενός λαϊκού πούρου από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κούβας.
Γρήγορα όμως εγκατέλειψα αυτές τις σκέψεις αφού αναγκάστηκα να επιταχύνω και να ευρεθώ στην ασφάλεια του κλωβού του ανελκυστήρος εξαιτίας του θερμού ξεπροβοδίσματος ...
- Να βρεις γκόμινα να γκαμάς. Φύγκε. Ντρόμο ...

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 !blis, Johnny Red2, Rebirthed Sapiens Sapiens και 59 άλλα μέλη
Σχόλια (11)
20 Ιανουαρίου, 2017
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Στους παροικούντες στο νήμα των παππούληδων είναι γνωστό ότι ο blizardeye εμφανίζει μία συγγενή δυσανεξία προς κάθε τι που χαρακτηρίζεται ως λαϊκό. Ό.τι παράγεται και σερβίρεται στις μάζες και καταναλώνεται με βουλιμία από αυτές του δημιουργεί απέχθεια. Ό,τι παράγεται από τις μάζες και βγαίνει προς τα έξω με μορφή δημωδών ρήσεων τον απωθεί.
Λαός, μάζες, πόπολο, δημώδεις ρήσεις ... Λέξεις - έννοιες που μπορούν να οδηγήσουν τον blizardeye εις κατάστασιν αναφυλακτικού σοκ και υπό προϋποθέσεις εις κατάστασιν επιληπτικού σοκ.

Στους παροικούντες στο νήμα των παππούληδων είναι επίσης γνωστό ότι ο blizardeye αρέσκεται στα ώριμα θήλεα.
Εύκολη συνεννόηση με την Αφροδίτη, χωρίς να την πληροφορήσω για την διαδικτυακή γνωριμία μας στο νήμα των παππούληδων έτσι ώστε και εγώ να αισθάνομαι πιο άνετα.

Εισήλθε ακριβώς στην ώρα της στο δωμάτιο ενδεδυμένη με ένα μαύρο κοντό φόρεμα, που ερχόταν σε ταιριαστή αντίθεση με τα υπέροχα και φωτεινά πρασινογάλαζα μάτια της. Μακριά ξανθά μαλλιά και πρόσωπο γοητευτικότατο για την ηλικία της [ 45+ ]. Πρόσωπο που τονίζεται όχι μόνο από τα μάτια της αλλά και από το απαστράπτον πάλλευκο χαμόγελό της. Αρμονικές γραμμές, βιολογικά ώριμες. Ύψος γύρω στο 1,65.
Στο σώμα έχει κάποια κιλά πλέον του ιδανικού βάρους πλην όμως αυτά είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα και στην πλειονότητα των περιπτώσεων έλκουν τον μιλφάκια πελάτη! Στήθος μεσαίο, εμφανίζον την χαλαρότητα της ηλικίας, γεγονός που αρέσει στον blizardeye, ως θαυμαστή των μιλφ. Θηλές χορταστικές που ανταποκρίνονται άμεσα στα χάδια αλλά και στα χείλη ή την γλώσσα του πελάτου.

Ντουζ και οι δύο και η ανήθικη συνεύρεση εκκίνησε με βαθιά γλωσσόφιλα και χάδια και με μία οικειότητα, που δημιούργησε η ελληνική γλώσσα και το ώριμο της ηλικίας της. Σαν παλιοί εραστές που ξαναβρίσκονται μετά από καιρό, η συνεύρεση εκινείτο σε πολύ τρυφερό επίπεδο έως ότου τα πρώτα ίχνη διέγερσης εφάνησαν εις το πέος του μεσήλικος τούτου.
Αυτό ήταν...! Η Αφροδίτη έπεσε με μανία επί του πέους μου και άρχισε μία βαθιά, υγρή, σφιχτή και γρήγορη πεολειχία. Αυτονομήθηκε και το ηφαίστειο ξύπνησε μέσα της. Της αρέσει να πεολειχεί και αυτό είναι εμφανές. Λατρεύει το πέος με την γλώσσα της ενώ συγχρόνως δεν παραμελεί την γύρω περιοχή, την οποία επίσης περιποιείται και επαλείφει τόσο με τον σίελό της όσο και χαϊδεύει ή γρατζουνάει με τα μακριά νύχια της. Δακτυλοσκόπησις έντονη και επανειλημμένη επί των οπών της έδειξε εις τον blizardeye απουσία λιπαντικών προσθέτων, καθαριότητα.
Αιδοιολειχία εις την στάσιν 69 έδωσε στον blizardeye την δυνατότητα να απολαύσει το πεντακάθαρο και ευωδιαστό αιδοίο της Αφροδίτης και να παρατηρήσει την σταδιακή ύγρανσή του από εύγευστους χυμούς.
Βεβαίως η λατρεία της εργαζομένης προς το πέος είναι ικανή να οδηγήσει εις πρόωρον εκσπερμάτωσιν, γεγονός που ο blizardeye αντελήφθη εγκαίρως και γι΄ αυτό υπεδείχθη εις την εργαζομένην να παύσει να πεολειχεί και να ασχοληθεί με την βασικήν γενετήσιαν πράξιν και δηλαδή την συνουσίαν.
Το αίτημα έγινε με ευχαρίστηση αποδεκτό και υπήρξε εναλλαγή στάσεων τινών, στις οποίες έδειχνε να απολαμβάνει και η ίδια. Ασίγαστο πάθος και ανεξάντλητη εφευρετικότητα σε αντίθεση με την αντοχή του μεσήλικος τούτου που δεν είναι ανεξάντλητη.
Και επειδή ουδέν διαρκεί για πάντα και όταν η Αφροδίτη αντελήφθη ότι το σπέρμα του σπαρταρούντος blizardeye ήταν έτοιμο να εμφανισθεί εις τον πλανήτη αυτό, μόνη της έβγαλε το πέος από το αιδοίο της, αφαίρεσε το προφυλακτικό και επέτρεψε στο σπέρμα να αναπαυθεί εντός της υγρής και ζεστής στοματικής κοιλότητάς της ενώ παράλληλα ο blizardeye προσπαθούσε να κατευνάσει τους αναστεναγμούς ηδονής του για να μην κινήσει το ενδιαφέρον της σπαστικότατης καθαρίστριας του 6ου ορόφου του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, περί της οποίας έχει γράψει σε άλλη κριτική του. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι ακόμη και αφού είχε τελειώσει η εκσπερμάτωση η Αφροδίτη συνέχιζε να ρουφά και να περιποιείται την περιοχή, προτού αποσυρθεί εις το λουτρόν για την διακριτική απόρριψη εκατομμυρίων μικροσκοπικών blizardeye.
Ακολούθησε σόσιαλ, όπου με έκπληξη διαπίστωσα την ευρύτητα των θεμάτων που κάποιος μπορεί να συζητήσει με την Αφροδίτη.
Ήταν τόσο απαιτητικός ο πρώτος γύρος, που ο blizardeye δεν είχε κουράγιο για δεύτερο αφού υπήρχε επαρκές απόθεμα απόλαυσης. Άλλωστε είμεθα εις μίαν ηλικίαν [ ... σκασμός εσείς, τα μέλη του νήματος των παππούληδων ... ]. Κουλ

Είναι άδικο να συγκρίνει κάποιος την εμφάνιση της Αφροδίτης με την εμφάνιση του Σιβηρικού πιπινίου ή του εκ του Ντνίπερπετρώφ ορμωμένου ουκρανικού πιπινίου. Είναι μεγέθη ανόμοια αφού υπάρχει η μεγάλη διαφορά ηλικίας. Από την άλλη όμως είναι επίσης άδικο να μην υποστηρίξει κάποιος ότι τα πιπίνια αυτά χρειάζονται να φάνε πολλά πεόσχημα καρβέλια για να αποκτήσουν - αν αποκτήσουν - την γκάμα των υπηρεσιών της Αφροδίτης.
Η βαθμολογία μου είναι σε σχέση με την ηλικία της και δεν λαμβάνει ως μέτρο σύγκρισης τα πιπίνια αλλά τις γυναίκες της ηλικίας της. Όπως είπα και στην ίδια αν όλες οι συνομήλικές της ήταν σαν αυτή, τότε οι Έλληνες θα ήταν ένας από τους πιο όμορφους λαούς στον κόσμο. Φευ όμως, οι συνομήλικές της δεν είναι σαν αυτήν. Συνιστάται, ανεπιφύλακτα, στους αρέσκοντες τις μιλφ. Satisfaction guaranteed!

Ο blizardeye έφυγε από το ξενοδοχείο στραγγισμένος σωματικά αλλά γεμάτος ψυχολογικά από την ωραιοτάτη συνεύρεση. Παρά την σωματική κούρασή του, βρήκε το κουράγιο να ψελλίσει στον εαυτό του αυτό που ο [ τελικά σοφός ] λαός λέει:
Είπα τον δεσπότη Παναγιώτη ...!

blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.126
Πόντοι:
26.096
review reaction 1 Johnny Red2, Annapurna, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 57 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
40 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3