Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 6 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Διδαχή των Αποστόλων είναι ένα κείμενο ιδιαίτερης θεολογικής αξίας, το οποίο ουδείς γνωρίζει ποιος και πότε το συνέταξε. Νομίζω ότι δεν έχει εγκριθεί από την Εκκλησία αλλά για περισσότερα απευθυνθείτε στον Ποιμένα του Site και δηλαδή τον κ. The Saint. Δεν διεκδικώ την Σωτηρία της Ψυχής μου. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει όταν πεθάνω.
Η σκληρή και γεμάτη στερήσεις θρησκευτική ανατροφή του blizardeye είχαν ως αποτέλεσμα αυτός, ο ταπεινός και υπέργηρος σήμερα άντρας, να είναι συνειδητά άθεος. Παρόλα αυτά οι μνήμες ανακαλούν διάφορά τσιτάτα θρησκευτικού περιεχομένου. Ένα από αυτά, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΡΟΜΟ, είναι αυτό από το 12ο -νομίζω- κεφάλαιο της Διδαχής:
Οὐ γὰρ οἴδατε τὴν ὥραν, ἐν ᾗ ὁ κύριος ἡμῶν ἔρχεται.

Και επειδή ο Κύριος μπορεί τελικά να έρθει ανά πάσα στιγμή και ο blizardeye να ευρεθεί εις τον πάτον πυρακτωμένου βαρελίου σε συνδυασμό με την Διδαχήν των κ.κ. mallias20 και Odin, o blizardeye επέλεξε να συνευρεθεί μετά της φυσικής μελαχρινής Raya, εκ Ρωσίας.

Πράσινα μάτια, όχι όμως τόσο φωτεινά όσο θα έπρεπε για να έρχονται σε αντίθεση με το μακρύ και κατάμαυρο μαλλί της, το οποίο ο blizardeye ελάτρεψε. Παρόλα αυτά πράσινα μάτια, σε ένα όμορφο πρόσωπο μίας Γυναίκας, που βρίσκεται στην πιο μεστή ηλικία της για σεξ αφού βρίσκεται στο 30+ και ίσως 30++.
Ύψος χαμηλό για Ρωσσίδα, η οποία όμως ξέρει να το βελτιώνει με καλαίσθητες μαύρες γόβες.
Πολύ ωραίο σώμα, το οποίο επιδεικνύει με μεγάλη αυτοπεποίθηση αφού με υποδέχθηκε σχεδόν γυμνή, έπειτα από πολύ εύκολη συνεννόηση με το καλό Πρακτορείο της.
Χορταστικές θηλές, που ανταποκρίνονται! Δεκτικές εις λειχίαν.
Δεν έδειξε απογοήτευση όταν άνοιξε την θύραν του δωματίου της και είδε τον blizardeye. Αντιθέτως επέδειξε ενθουσιασμόν ... Αυτό μάλλον πρέπει να αναλυθεί ψυχιατρικώς. Φευ!

Η έξοδός μου εκ του ευρύθμως λειτουργούντος λουτήρος του δωματίου της υπήρξε θριαμβική αφού η εργαζομένη, μετά από ένα σύντομο ασπασμόν, επέπεσε επί του πέους μου και εξασκούσα βεζουντοειδήν πεολειχίαν, επέτυχε την ανόρθωσίν του, παρά το ότι κάπου εκεί ένα ακόμη τσιτάτο της Διδαχής ήρθε στο μυαλό μου: Ἀπέχου τῶν σαρκικῶν καί σωματικῶν ἐπιθυμιῶν.
Πως όμως ο δύσμοιρος τούτος άντρας να απέχει όταν αυτή η απίθανη αλεπού της Ρωσσικής Στέπας ήταν ασταμάτητα σαρκοβόρα.

Η ακάλυπτος πεολειχία συνοδεύθηκε από χάιδεμα των όρχεων, λειχία των όρχεων και κάπου εκεί ο άντρας τούτος επρόσεξε την ύπαρξιν κρεβατιού εις το δωμάτιο. Επέδειξε το κρεβάτι εις την εργαζομένην, η οποία αφού εφήρμοσε προφυλακτικόν επί του διεγερμένου πέους, μετά προθυμίας εξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά και σηκωμένα ελαφρώς.
Που να αντέξει ο blizardeye εις το θέαμα αυτό και αμέσως εφόρμησε προς ιεραποστολικήν συνουσίαν, προσέχοντας όμως την αρκετά χαλαρήν οπήν του πρωκτού της, θέαμα το οποίο προκάλεσε έτι περαιτέρω διέγερσιν, αφού είναι γνωστό τοις πάσιν ότι ο blizardeye δεν αρέσκεται εις το πρωκτικόν πλην όμως αρέσκεται εις την πρωκτολειχίαν.
Ακολουθήθηκε μόνο η ιεραποστολή στάσις μετά αφθόνων ασπασμών μετά της γλωττός και ο blizardeye εκσπερμάτωσε εντός του αιδοίου της εργαζομένης και εντός βεβαίως του προφυλακτικού εκπέμποντας κραυγές, οι οποίες απέδιωξαν την απογοήτευσιν της απώλειας του Κυπέλου.

Ο blizardeye είναι ολιγαρκής άντρας. Δεν είναι τόσο μεγάλος επιβήτωρ όσο οι περισσότεροι από εσάς και δύσκολο γι΄ αυτόν είναι να υπάρξει 2ος γύρος σε μία περίπου ώρα και χωρίς να υπάρχει για τον blizardeye συναισθηματικό περιβάλλον.
Το λέει άλλωστε και η Διδαχή:
Τέκνον μου, μὴ γίνου ἐπιθυμητής· ὁδηγεῖ γὰρ ἡ ἐπιθυμία πρὸς τὴν πορνείαν· μηδὲ αἰσχρολόγος μηδὲ ὑψηλόφθαλμος· ἐκ γὰρ τούτων ἁπάντων μοιχεῖαι γεννῶνται.

Όμορφη Γυναίκα, καλή επικοινωνία στα πλαίσια μίας πληρωμένης συνεύρεσης. Της αρέσει το σεξ. Κάνει σεξ και επιπλέον πληρώνεται γι΄ αυτό. Μακάρι και εμάς, που μας αρέσει το σεξ, να μας πλήρωναν οι εργαζόμενες για να τις κάνουμε σεξ. Φευ εννεάκις!

Συνιστάται ανεπιφύλακτα αλλά με Προσοχή: Να την σεβαστείτε και να της φερθείτε ευγενικά. Είναι όμορφη, είναι ώριμη, είναι εργαζόμενη αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι Άνθρωπος.
Διδαχή: Τὰ συμβαίνοντά σοι ἐνεργήματα ὡς ἀγαθὰ προσδέξῃ, εἰδὼς ὅτι ἄτερ θεοῦ οὐδὲν γίνεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
blizardeye
Τιμημένος
48
Πόντοι:
29.086
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Zebu, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2026
Πάντα οὖν ὅσα ἐὰν εἴπωσιν ὑμῖν τηρεῖν, τηρεῖτε καὶ ποιεῖτε, κατὰ δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν μὴ ποιεῖτε· λέγουσι γὰρ, καὶ οὐ ποιοῦσι.
Δεσμεύουσιν γὰρ φορτία βαρέα καὶ ἐπιτιθέασιν ἐπὶ τοὺς ὤμους τῶν ἀνθρώπων, τῷ δὲ δακτύλῳ αὐτῶν οὐ θέλουσι κινῆσαι αὐτά.

Κατά Ματθαίον Κεφ. 23
review reaction 1 Zebu, BMWR75, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη
29 Απριλίου, 2026
Αν καθε φορα που χανει ο ΠΑΟΚ εσεις συνευρισκεστε με εργαζομενη για να απαλυνετε τον πονο σας, με ποσες χιλιαδες εργαζομενες εχετε συνευρεθη;;;
review reaction 3 review reaction 6 Zebu, hornyasfuck, blizardeye και 1 ακόμα μέλος
29 Απριλίου, 2026
Σε οτι αφορα ψυχιατρο , εχω να σου συστησω ενα καλο στο χωριο σου.
Ειμαι βεβαιος οτι θα σε προσεξει και θα σου κανει και καλη τιμη
Μωρη γρια σβουνιά παλι στα παραβαρδαρια γυρναγες
Ελα στους παππουληδες να κλαφτεις ....παρε τα μουτρα σου
review reaction 1 review reaction 6 review reaction 3 hornyasfuck, blizardeye, Ωρίων
29 Απριλίου, 2026
Και τα τέκνα του Θεού έχουν δικαίωμα στην αμαρτία, στην πόρνη δηλαδή.

Καπέλο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, blizardeye
29 Απριλίου, 2026
τέλεια περιγραφή
review reaction 1 hornyasfuck, blizardeye
30 Απριλίου, 2026
Καλημέρα! Ὡραῖος ΥΓ: "μετά της γλωττός"= "μετά τῆς γλώσσης"
review reaction 1 blizardeye
30 Απριλίου, 2026
Θα ηθελα να επισημάνω οτι ο τρισμεγιστος , γεροξουρας νηματοθετης μας @blizardye, δεν προεβη στην προσφιλη του πρωκτολειχία κατα τη διαρκεια των οργιων ...
Και εγω σαν ταπεινος επιτιμος ερωτω ...Why ?
review reaction 4 review reaction 6 hornyasfuck, blizardeye
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7