Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πάντα το όνομα Tamara μου ασκούσε μία ακατανίκητη σεξουαλική έλξη . Κατά την διάρκεια του προηγούμενου αιώνα και όταν άρχισαν οι πρώτες αφίξεις εργαζομένων από την Ρωσία είχε επικρατήσει ο γενικός περιγραφικός όρος 'Τατιάνα η Πηγαδομούνοβα ". Για μένα όμως ήταν πάντα η 'Ταμάρα η Πηγαδομούνοβα' άσχετα εάν δεν είχα συνευρεθεί ποτέ με κάποια Ταμάρα.
Η παρουσία του ονόματος αυτού στις σελίδες του ΕΝ με ιντρίγκαρε εδώ και καιρό και έτσι σε μία στιγμή που είχαν ξυπνήσει οι αναμνήσεις του παρελθόντος και λίγο πριν έλθει η κατάθλιψη για την προ πολλού χαμένη νεότητα, αποφάσισα να επιχειρήσω επιστροφή στην πραγματικότητα με όχημα την Ταμάρα.

Εύκολη συνεννόηση και είσοδος του κάθιδρου blizardeye εις το δωμάτιο, όπου η Tamara ανέμενε τον πελάτη της έχοντας θέσει επιμελώς το μάλλον μικροκαμωμένο - για Ρωσίδα - σώμα της επί μελανών πορνοϋποδημάτων, τα οποία προσέθεταν πλέον των 12 πόντων στο επίπεδο από το οποίο συνήθως αντικρύζει τον πλανήτη τούτο.
Η Tamara αδικείται από τις φωτογραφίες της.
Η Tamara δεν είναι ο Υπερσιβηρικός που σταματά μόνο στο τέρμα του, όπου και αν βρίσκεται ο τερματικός σταθμός αυτός.
Η Tamara όμως δεν είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Η Tamara είναι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε να έχει δίπλα του. Δεν προκαλεί τον πανικό στον δρόμο αλλά δεν περνά απαρατήρητη.
Οι ζηλόφθονες θα σταθούν στο μικρό της στήθος προκειμένου να την μειώσουν. Οι ζηλόφθονες όμως δεν θα απολαύσουν ποτέ τις χορταστικές θηλές της, που ανταποκρίνονται άμεσα. Δεν θα απολαύσουν ποτέ το σφιχτό και τραγανό στήθος της που θα παραμένει στητό και μετά την πάροδο ετών και πάντως αρκετό καιρό μετά την εφαρμογή του νόμου της βαρύτητας στα στήθη των Υπερσιβηρικών καλλονών. Όσοι έχουν γνωρίσει την εργαζομένη Cinzia θα καταλάβουν τι εννοώ.

Η Tamara αδικείται από τις φωτογραφίες. Το λεπτό της πρόσωπο, που δεν φαίνεται στις φωτο, εξομαλύνει τα Σλάβικα χαρακτηριστικά της. Κοσμούμενο δε από ένα ζευγάρι πρασίνων οφθαλμών κάλλιστα μπορεί να γίνει paperwall στον υπολογιστή του κάθε λιγούρη [ sic! ]. Στιλπνά μαλλιά. Ηλικία κοντά στα 30, κατά την γνώμη μου.
Καλοσχηματισμένο σώμα με λεπτά και μακριά πόδια [ δεδομένου βεβαίως του ύψους της ]. Σφιχτοδεμένο και λαχταριστό σώμα χωρίς υπερβολές στην περιφέρειά του. Περιποιημένα άκρα. Δίνει έμφαση στο μακιγιάζ του προσώπου της και ιδίως των οφθαλμών της. Κακώς κατ΄ εμέ. Δεν το χρειάζεται.
Η Tamara είναι πολύ κοινωνική και εξαντλεί στο έπακρο τα μέτρια Αγγλικά της. Δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας εκτός εάν θέλετε να προβείτε εις αναλύσεις των έργων του Σαίξπηρ.

Ο blizardeye [ δεδομένου του προκεχωρημένου της ηλικίας του και της Αριστοκρατικής Παιδείας του ] αρέσκεται στα γλωσσόφιλα και στα προκαταρκτικά. Η Tamara είναι η Μητέρα όλων των προκαταρκτικών. Αρέσκεται στα γλωσσόφιλα και τα παρέχει με άφθονο σάλιο. Της αρέσει να την χαϊδεύουν και η ίδια χαϊδεύει πολύ και παντού. Είναι παιχνιδιάρα και πρόστυχη εν ταυτώ.
Εμείς, στο νήμα των παππούληδων, εντρυφούμε εις την Αλήθειαν. Και γι΄ αυτό θα σας πω το μυστικό της. Αν θέλετε να την ξεκλειδώσετε, παίξτε με το στήθος της και τις θηλές της. Είναι ασύγκριτα πιο ευαίσθητη εκεί παρά στην κλειτορίδα της ...

Η Tamara είναι πολύ εργατική, υπομονετική και επίμονη. Στερείται όμως φαντασίας.
Κάποια στιγμή και ενώ τα προκαταρκτικά παρετείνοντο ένιωσα ότι θα ήθελε να χωθεί στην αγκαλιά μου και να αναζητήσει εκεί την Γαλήνη, που μάλλον έχει στερηθεί, με την βοήθεια ενός υπνάκου. Βεβαίως κάτι τέτοιο είθισται στις συνευρέσεις του blizardeye. Παρέκαμψα όμως τις αρνητικές σκέψεις και την ρώτησα ρητορικώς: You 'd love to take a snooze now, huh? Προφανώς δεν κατενόησε την ερώτησή μου αφού αντί απαντήσεως χώθηκε ακόμη βαθύτερα στην αγκαλιά μου. Ή την κατενόησε...;;;
Αφήνοντας όμως κατά μέρους τα υπαρξιακά διλήμματά μου, της υπενθύμισα ότι το αντρικό σώμα φέρει το πέος, το οποίο χρειάζεται την θαλπωρή της στοματικής κοιλότητάς της.
Ο εργατικός μέρμηγξ αμέσως υπήκουσε και η πεολειχία εκκίνησε. Ρυθμική, έντονος αλλά μονότονος. Μου εδόθη η εντύπωση ότι θα μπορούσε να έλειχε ες αεί με αυτό τον τρόπο της. Της υπεδείχθη η χρήση της γλωττός επί και πέριξ της βαλάνου καθώς επίσης και επί των όρχεων. Υπήκουσε και προέβη άμεσα εις την εφαρμογήν των οδηγιών και τα αποτελέσματα του καμάτου της υπήρξαν εντυπωσιακά.
Δεδομένης της εργατικότητάς της, της εζητήθη, ως εναρκτήριος στάσις, η θέσις cowgirl. H εφαρμογή της στάσεως αυτής υπήρξε αρκούντως ικανοποιητική αφού δείχνει ακούραστη και με ρυθμό πιστονιού. Βεβαίως μην αναμένετε περιστροφές, συσφίξεις, λικνίσματα κλπ. Αυτά απαιτούν φαντασία. Αν όμως της υποδειχθούν, είμαι βέβαιος ότι θα πράξει εις υπερθετικόν βαθμόν. Έχοντας διαγνώσει την ευαισθησία του στήθους της, προσπάθησα να το περιποιηθώ όσο το γηρασμένο σώμα μου το επέτρεπε. Έδειχνε να ενθουσιάζεται. Και γι΄ αυτό τον λόγο συνεχίσαμε με την κλασική στάση [ παρακάμπτοντας την αγαπημένη μου κυνικήν ή τις παραλλαγές της ] προκειμένου η περιποίηση του στήθους της να συνεχίσει ενδελεχέστερα και επιμελέστερα.
Και κάπου εκεί επήλθε και η κορύφωσις για τον γηραιό τούτο άντρα εντός του σφιχτού και άνευ λιπαντικής γέλης αιδοίου της. Και εντός του προφυλακτικού εννοείται ...

Ντουζ για τον πελάτη με την Tamara να καιροφυλακτεί έξωθεν του λουτρού και να γραπώνει τους όρχεις του ταλαίπωρου τούτου ανδρός αν και δεν υπελείπετο επαρκής χρόνος πλέον.
Please, let me be... I 'm an old man. You are taking me down ... ψέλλιζε ο έκπληκτος blizardeye.
You 're fine. You 're fine ...
So be it ... συυγκατένευσε ξέψυχα ο blizardeye ...
Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. Μία ωραία ιστορία...!!!

Η Tamara ήρθε από του πουθενά και ελάμπρυνε τον μουντό και βαρετό μικρόκοσμο του blizardeye. Ξαναεπέστρεψε στο πουθενά της μόλις έκλεισα την πόρτα αποχωρώντας.
Αν θα την ξανασυναντούσα;;;
Την απάντηση την δίνει ένα μεταφρασμένο ιαπωνικό ποίημα που πριν από λίγο διάβασα ...

Το τζιτζίκι τσιρίζει με ένα φλεγόμενο Έρωτα.
Η πυγολαμπίδα καίγεται με ένα σιωπηρό Έρωτα ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
18.925
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, TOMCRUISE και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2018
Μας προβληματίσατε αγαπητέ. Πρώτα απ' όλα εκλείπει η διδακτική ιστορία, απ' όπου προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα. Στη συνέχεια το κείμενο σας βρίθει πεσιμιστικών υπονοουμένων, τα οποία αν τα αποκωδικοποιήσουμε, μας αποθαρρύνουν από το να ερωτοτροπούμε. Εσείς βέβαια, ωσάν διορατικός πορνοθέτης, είχατε την εμπειρία και την τόλμη να υποδείξετε στην κοπέλα την πρέπουσα πεολειχία, την απολαυστική θέση της γελαδάρισσας και πάλι σας γράπωσε από τους όρχεις! Εμείς οι ταπεινοί που να τολμήσουμε …
21 Αυγούστου, 2018
Για να είναι κοντή και να τη λένε Ταμάρα από Γεωργία θα έχει καταγωγή, ήταν η βασίλισσα της γεωργίας που απέκρουσε τους Πέρσες την ίδια εποχή που τους αποκρουσαμε και εμείς τότε με τον Ξέρξη. Γερο-μύστης
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
review reaction 1 hornyasfuck
21 Αυγούστου, 2018
δεν ειχε φαντασια η ταμαρα τυπε? απογοητευθηκες που δεν σε περασε για τον πητερ νορθ? Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck
21 Αυγούστου, 2018
Ο γερο τραγος παλι εδρασε. Χμ..., η μονομελης επιτροπη θα αποφασισει για την τιμωρια του.
review reaction 1 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2018
Γερο-μύστης ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του (του πέους)
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5