Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο blizardeye επιστρέφει;;; Χμ! Δεν είμαι σίγουρος.
Μετά από αρκετά χρόνια με μία μόνο γυναίκα και με απεριόριστο σεξ, σε όλες τις εκφάνσεις του και διανθισμένο με όλες τις φαντασιώσεις μας ... Τίποτε όμως δεν κρατά για πάντα και ο blizardeye είναι ξανά μόνος. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες μέχρι να νιώσω την ανάγκη για ένα νέο γυναικείο κορμί δίπλα μου. Δεν πίεσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή η σωματική ανάγκη με οδήγησε.
Ο blizardeye αρέσκεται εις τα ώριμα θήλεα. Θήλεα απηλλαγμένα εκ της αλλαζονείας της νιότης, της εφήμερης εκπάγλου καλλονής και της λατρείας των αγαπούληδων.
Διά τούτο επέλεξα την Liliya. Υπέροχο όνομα και φωτογραφίες που δεν κρύβουν την ηλικία και τον σωματότυπον της εργαζομένης.
Με υποδέχθηκε με ένα διστακτικό χαμόγελο, ένα sexy κοντό φόρεμα, peep toe platform shoes και με δύο υπέροχα φωτεινά πράσινα μάτια. Με κοίταξε από πάνω έως κάτω καθώς έμπαινα στον χώρο της. Την ανακούφισε η ώριμος ηλικία μου, το χαμόγελό μου και ο ζεστός χαιρετισμός μου. Είχα χρόνια να πάω με εργαζόμενη και ήμουν αρκετά αμήχανος αλλά old habbits die hard, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, ανασηκώνοντας ελαφρώς το δεξιό φρύδι της καθώς θα παρατηρούσε τον άψογο ψιλόλιγνο σωματότυπο της εργαζομένης.
Η Liliya δεν είναι 29 ετών, όπως λανθασμένα αναγράφεται στο προφίλ της. Είναι 40+. Δύο ώριμοι ενήλικες αποφασισμένοι διά μίαν ώραν ανήθικης συντροφίας and fuck the establishment.
Είναι ψηλή γυναίκα. Είναι αδύνατη γυναίκα. Γυναίκα με σώμα όχι γυμνασμένο αλλά με σώμα και δέρμα, που για την ηλικία της είναι άψογο. Δεν είναι σφιχτοδεμένη όπως ήταν στα 30 της αλλά εμφανίζει την γοητεία της ωριμότητας, συνυπάρχοντας αρμονικά με την ηλικία της. Αξιοθαύμαστο Θήλυ!!! Στήθος μικρό με χορταστικές θηλές ευκόλως ερεθιζόμενες και δεκτικές εις λειχείαν απεριορίστου διαρκείας. Θήλυ, που ενδεδυμένο, θα προσήλκυε τα βλέμματα των ανδρών εις δεξίωσιν επί των Ελβετικών Άλπεων.
Δύσκολος λεκτική επικοινωνία αλλά η ωριμότητα της ηλικίας μας βοήθησε να μας φέρει πολύ κοντά από την αρχή. Της αρέσει να την περιποιούνται και να της φέρονται με τρυφερότητα και στοργή. Κούρνιαζε στην αγκαλιά μου. Υπάκουη γυναίκα που αφού κερδίσεις την εμπιστοσύνη της σε ακολουθεί. Δεν προτείνει. Εκτελεί και εκτελεί εξαίρετα.
Σιελώδης περιποίησις των όρχεων του ηλικιωμένου τούτου γερο-τράγου και της πέριξ αυτών περιοχής. Ικανοποιητικότατη σιελώδης ακάλυπτος πεολειχία. Ασπασμοί μετά γλωττός και σιέλου.
Δεκτική μετ΄ ενθουσιασμού ιδίως εις την πρωκτολειχίαν αλλά και εις την αιδειολειχίαν [αιδοίον άνευ λιπαντικής γέλης]. Έχω την αίσθησιν ότι η πρωκτολειχία την ενεθουσίασεν αν και ο πρωκτός της δεν μου έδωσε την εντύπωσιν ότι είναι λίαν δουλεμένος. Εις κάθε περίπτωσιν ο δύσμοιρος τούτος άνδρας αρέσκεται εις την πρωκτολειχίαν πλην όμως δεν είναι οπαδός του πρωκτικού. φευ!
Η ερωτική πράξις εκκίνησε με την στάσιν cowgirl, ήντινα επρότεινε ο κουρασμένος από την πολύχρονον ζωήν του τούτος μεσήλιξ. Οι περιστροφικές κινήσεις της εργαζομένης ξύπνησαν εις τον γερο-τράγον αναμνήσεις από άλλες ζωές και η πράξις εσυνεχίσθη εις την αγαπημένην κυνικήν στάσιν. Έδεινε να το απολαμβάνει. Ίσως και να ετελείωσε. Τα υπόκωφα βογγητά της αυτό έδειχαν πλην όμως εάν δεν δω την έκφρασιν του πόνου, που όλα τα θήλεα λαμβάνουν όταν τελειώνουν, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και εις την κυνικήν στάσιν τούτην δεν ήτο δυνατόν να δω την έκφρασιν τούτην.
Εκσπερμάτωσις εντός του αιδοίου της εργαζομένης [και εννοείται εντός προφυλακτικού] συνοδευομένης της εκσπερματώσεως μετά θριαμβικών κραυγών διά τα 100χρονα γενέθλια της Ομάδος του ΠΑΟΚ.
Δεν υπήρξε 2ος γύρος. Ο blizardeye δεν είναι fucking machine και πάντως χρειάζομαι ιδιαίτερες συναισθηματικές συνθήκες για ένα 2ο γύρο εντός της ιδίας ώρας.
Φιλάκια και τρυφερότητες για λίγο και ύστερον αποχώρησις.
Ικανοποιημένος επειδή λειτούργησα με διαφορετική γυναίκα μετά από χρόνια. Δυσαρεστημένος για τόσα πράγματα, που δεν έκανα στην ζωή μου, όπως για παράδειγμα να είχα συνατήσει την Liliya όταν αυτή ήταν 20 ετών, να την πάρω από το χέρι και να πάμε όπου μας βγάλει ο δρόμος ...
Για τα δεδομένα του bou οφείλω να απαντήσω ότι σίγουρα θα την ξανασυναντούσα και όχι μόνο σε δωμάτιο αλλά και σε δημόσιο χώρο. Για τα δικά μου δεδομένα;;; Δεν ξαναεπιστρέφω επειδή φοβάμαι την ερωτική πλευρά του εαυτού μου.
Το είπαν καλύτερα από εμένα οι Placebo:
Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
blizardeye
Τιμημένος
48
Πόντοι:
29.086
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, Mojo Risin, captain 69 και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Ὡραῖο συγγραφικόν στύλ καί ὡραία κριτική! Σᾶς συγχαίρω
review reaction 1 boudog, Senteron, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Εχουμε και λέμε ..Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων για τον αχρηστο και καταπτυστο Blizako
Καλα ξεκινησαμε με πρωκτολειχία κλπ
..το μονο που μας λειπει ειναι η καθαρίστρια να κραζει τον γεροτράγο
review reaction 1 review reaction 2 review reaction 3 NICK TRIVE, Johnny Red2, spipis71 και 3 άλλα μέλη
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Ο blizardeye αρέσκεται εις τα ώριμα θήλεα. Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο αμα σε εχει ξεχασει ο Χαρουλης ! αρεσκεσαι μονο σε παραγινωμενα θηλεα!! Ραμολιμεντο!!!!
review reaction 3 review reaction 1 NICK TRIVE, Ιζνογκουντ, spipis71 και 2 άλλα μέλη
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Απολαυστικός κ Μπλιζ

Καπέλο
review reaction 1 Senteron, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Αφωνος,έγραψες!
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Σπουδαία επιστροφή στους αγωνιστικούς στίβους για έναν εκ των κορυφαίων συναγωνιστών.
Όπως πάντα, εξαιρετική γραφή και απολαυστική κριτική που σε ταξιδεύει....
review reaction 1 hornyasfuck, blizardeye
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Κύριε κατακουζινε εσείς
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, blizardeye
05 Σεπτεμβρίου, 2025
Εξαιρετικος!Το ζησαμε
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, blizardeye
17 Σεπτεμβρίου, 2025
Φυσικά και έγραψε ,τσακαλακο @billgun...με τηλεπάθεια μας έστειλε αυτό το εμπνευσμένο κείμενο;
@blizardeye,ευ γέ!
Fuck it all and no regrets
Metallica-St.Anger.
review reaction 1 hornyasfuck, blizardeye
24 Σεπτεμβρίου, 2025
Επέστρεψε δυναμικά ο Bliz. Θα γίνει της πρωκτολειχίας το κάγκελο. Ναι!
review reaction 3 hornyasfuck, blizardeye
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2