Κριτικές από StrangeKindOfHuman

111 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7
Διάταξη
02 Οκτωβρίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Κατά καιρούς τα γούστα μου αλλάζουν και εκεί που κάνω κέφι καμιά χοντρή βυζαρού για ανελέητο ξεπούτσιασμα η διάθεση μου με φωνάζει για τρυφερά πιπινογάμια και τούμπαλιν.
Αυτό το απόγευμα ήθελα κάτι γρήγορο. Ήθελα κάτι στη λαδόκολλα με λιπαρά και υδατάνθρακες γιατί όπως πίστευα είχα φουλάρει από τρυφερότητες και γλυκανάλατα γαμήσια αυτή την περίοδο.
Η ώρα είχε πάει σχεδόν επτά και περίμενα στο σαλόνι του ισόγειου μαγαζιού απλωμένος σαν Τούρκος πασάς στον καναπέ. Ο ευγενικότατος τσάτσος με την ήρεμη ραδιοφωνική φωνή με είχε ενημερώσει ότι το κορίτσι είναι στο δωμάτιο και σύντομα θα είναι διαθέσιμη.
Το πρόγραμμα εδώ ήταν το βασικό με ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό και γλυφομούνι στο πακέτο για δεκαπέντε ευρώ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να γαμήσω και σπάνια πληρώνω πάνω από δέκα ευρώ για πουτάνα. Είναι κατά κάποιο τρόπο θέμα αρχών να γαμάς με ένα τέτοιο ευτελές ποσό και βαθιά εγκεφαλικά λειτουργεί κάπως αφροδισιακά αυτή η ιδέα.
Η πόρτα άνοιξε και άκουσα τα βήματα της να πλησιάζουν αργά στο σαλόνι...
Που είναι τα φτερά σου άγγελε μου;
Ο χώρος φωτίστηκε! Ένα πλάσμα παραμυθένιο πόζαρε δειλά και ανέκφραστα μπροστά μου όσο ο τσάτσος επαναλάμβανε το προσφερόμενο πρόγραμμα.
Κατάξανθα μακριά μαλλιά, αψεγάδιαστο σώμα με τριάρι βυζάκι και ένα αθώο πρόσωπο με γάλανα μάτια που θα ζήλευε και η Χιονάτη...
Με δεκαπέντε ευρώ και να σε άγγιζα μόνο θα μου ήταν αρκετό!
Έγνεψα καταφατικά στον τσάτσο και έψαξα για το πορτοφόλι μου.
Το δωμάτιο που μπήκα ήταν το πρώτο δεξιά της εισόδου και έμεινα με ανοιχτό το στόμα να κοιτάω σαν τουρίστας που θαυμάζει την καπέλα σιξτίνα... Το δεκάρι στην βαθμολογία το αξίζει με το παραπάνω. Ο χώρος είναι ο καλύτερος και φαινομενικά ο πιο καθαρός που έχω δει ποτέ στην ζωή μου σε μπουρδέλο και όχι μόνο, μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερος και από πολλά δωμάτια ξενοδοχείων! Γδύθηκα, φρέσκαρα το πουλάκι μου στον νιπτήρα και ξάπλωσα στο διπλό κρεβάτι κοιτάζοντας την γύψινη διακόσμηση της οροφής.
Το κορίτσι ήρθε σχεδόν αμέσως, ανέκφραστη όπως στο σαλόνι και με αργές κινήσεις. Έβγαλε τα πράσινα πορνοπάπουτσα και κατέβηκε ξανά στο 1,60. Με κοίταξε και με χαιρέτισε με ένα "γεια σου" που με το ζόρι ακούστηκε, ένοιωσα ότι αηδίαζε στην εικόνα ενός γυμνού μουσάτου κοιλαρά που χάιδευε τον πούτσο του και περίμενε να την γαμήσει αλλά μεταξύ μας δεν με ένοιαζε και πολύ...
Έβγαλε το στριγκάκι της και το ακούμπησε στο κομοδίνο, στάθηκε όρθια στον διάδρομο στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού να με κοιτάει με ένα θλιμμένο βλέμμα που δεν θα το βγάλω εύκολα από την μνήμη μου. Ένοιωσα λίγο άβολα ωστόσο είμαι σίγουρος ότι η ψυχολογία μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση από την δική της. Σταμάτησα να χαϊδεύω το καυλί μου που είχε αποκτήσει μια χλιαρή στύση και την ρώτησα πως την λένε.
- Ντορίνα.
- Ωραίο όνομα. Στα ελληνικά πρέπει να σε λένε Θοδώρα.
- Ντορίνα με λένε.
- Ντορίνα λοιπόν. Της έδειξα την δεξιά πλευρά του κρεβατιού. Θες να έρθεις να σε πάρω αγκαλιά;
Ανέβηκε πάνω μου και ήρθε στα δεξιά μου φέρνοντας το στήθος της πολύ κοντά στο πρόσωπο μου φορώντας ακόμα το μαύρο σουτιέν με τις πράσινες λεπτομέρειες που ταίριαζε με το βρακάκι και τα δεκαπεντάποντα γοβάκια που φόραγε προηγουμένως.
- Να στο βγάλω αυτό;
- Ναι.
Έλυσα το σουτιέν της με το δεξί χέρι και το απομάκρυνα με το αριστερό θαυμάζοντας ολόγυμνο αυτό το θαύμα της φύσης.
Το στήθος της ήταν ανάλογο των αρχαίων Ρωμαϊκών γλυπτών, η υπερβολή της τελειότητας. Κοίταξα τα μάτια της που έψαχναν στο δωμάτιο μια διέξοδο να απασχολήσουν την σκέψη της όσο φιλούσα και έγλειφα το νεανικό της στήθος. Είχα καταλάβει ότι δεν θα είχα καμία συμμετοχή από εκείνη και ήμουν σίγουρος ότι δεν της ήταν ευχάριστη για η παρουσία μου, προσπάθησα να την ηρεμήσω.
- Ομορφιά μου χαλάρωσε, μοιάζω αλλά δεν είμαι αγριάνθρωπος.
- Όχι είμαι εντάξει.
- Σίγουρα; Δεν σε βλέπω άνετη. Έχεις κάτι;
- Πολλά προμπλέμα.
- Εδώ με τον κόσμο;
- Όχι εδώ όλα καλά. Σπίτι έχω προμπλέμα.
- Όλοι έχουμε προβλήματα. Κάποτε όμως όλα περνάνε.
Δεν σχολίασα περισσότερα γιατί θα με έπιαναν οι συναισθηματισμοί και δεν θα έβγαινε σε καλό. Δεν είχα σκοπό να γίνω ο ψυχολόγος για άλλη μια πουτάνα ακομα και αν ήταν βγαλμένη μέσα από τα παραμύθια.
Κατέβηκα στο μουνάκι της και άρχισα να την φιλάω. Η περιοχή μύριζε σαπούνι, την έγλειψα χουφτώνοντας τα βυζάκια της και παρατηρώντας ότι απέφευγε να με κοιτάξει. Έκατσα εκεί κάτι παραπάνω από ένα λεπτό και την ξαναπήρα αγκαλιά φιλώντας την στους ώμους και το λαιμό και έχοντας μια απίστευτη στύση.
- Τσιμπούκι θέλεις; Με επανέφερε στην πραγματικότητα.
- Φυσικά!
Ξάπλωσα ανάσκελα και μου πέρασε την καπότα.
Η πίπα της είναι μηχανική και μονότονη δουλεύοντας πολύ με το χέρι, όχι ότι περίμενα κάτι περισσότερο φυσικά και αρχίδια ήταν αναμενόμενο ότι θα αρνιόταν να γλείψει.
Μέτα από λίγο την διέκοψα και της ζήτησα να κάτσει πάνω του.
Ξανά οι κινήσεις της ήταν ρομποτικές και απότομες αλλά ευτυχώς δέχτηκε να ακολουθήσει τον δικό μου πιο τρυφερό τρόπο και να το κάνει πιο ήρεμα φέρνοντας το στήθος της στο πρόσωπο μου.
Δεύτερη στάση την έφερα στα τέσσερα και δυνάμωσα τον ρυθμό μου.
Σε αυτή την στάση το κράτησα περίπου τρία λεπτά ίσως κάτι παραπάνω και κάπου εκεί μου έκανε και μια αναφορά για τον χρόνο που με χάλασε λιγάκι.
Η επόμενη ήταν ιεραποστολικό.
Έκανα ένα ρισέτ στον εγκέφαλο μου, αποφάσισα να απομακρύνω τους ρομαντισμούς και πλάκωσα το δυνατό και βαθύ σφυροκόπημα για κάνα δίλεπτο ακομα καυλώνοντας με κάποιες εκφράσεις πόνου που είδα στο πρόσωπο της και έχυσα έχοντας τα πόδια της στο στήθος μου.
Της έδωσα ακομα μερικά φιλάκια και βγήκα από μέσα της κρατώντας ακομα την στύση μου η οποία για κάποιο λόγο παρέμεινε σε ένα ποσοστό ακόμα και όταν έφυγα από το μπουρδέλο.
Με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε φεύγοντας με την ίδια καταθλιπτική εικόνα που είχε όταν μπήκε στο δωμάτιο.
Ο λόγος που δεν έχω παράπονο είναι ότι η κοπέλα είναι ένας άγγελος. Πραγματικά για μένα αυτή η ομορφιά είναι απερίγραπτη. Η συμμετοχή της είναι μηδενική αλλά δεν έφερνε αντιρρήσεις σε οτιδήποτε περιλάμβανε το πρόγραμμα της, αν μάλιστα δεν μου είχε κάνει και αυτή την μια και μοναδική νύξη για τον χρόνο θα ήταν καλύτερα.
Ο χώρος απίστευτος για μπουρδέλο και ο τσάτσος δεν με ενόχλησε καθόλου.
Το άξιζε το δεκαπεντάρι και άνετα μπορώ να την προτείνω για όσους δεν τους ενδιαφέρει τόσο η συμμετοχή αλλά επικεντρώνονται στην εμφάνιση της κοπέλας όσο για την φανερά πεσμένη διάθεση της τι να πω;
Δεν μπορώ να κατηγορήσω το άλογο που δεν του αρέσει το χαλινάρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 putaniaris89, ILIAS1339, Besito και 16 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
26 Σεπτεμβρίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Πρωινό ξύπνημα Κυριακής, απολάμβανα μπαλκονάτο καφεδάκι και χάζευα τις τελευταίες κριτικές για τα μπουρδέλα του αγαπημένου Μεταξουργείου, μια από αυτές ήταν η προηγούμενη κριτική για αυτό το σπίτι όπου ο συναγωνιστής Μαύρος Γάτος μου κέντρισε το ενδιαφέρον για την Αννούλα.
Παρά την πρωινή δροσιά το πουλάκι μου άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία και τότε μου ήρθε η καλύτερη ιδέα της μέρας. Πρωινή μπουρδελότσαρκα ελπίζοντας στην πιθανότητα ότι θα δούλευε η Άννα ή ότι θα έβρισκα κάποιο ανάλογο πιπίνι στα χαμαιτυπεία της περιοχής.
Μπανάκι και προετοιμασία για να βρεθώ κατά τις εννιά και μισή στον χώρο υποδοχής του αριστερού σπιτιού της Κολωνού 15.
Η κοπέλα που δούλευε εκείνη την ώρα ήταν αδύνατη, την έλεγαν Άννα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια που αναφερόταν ο συναγωνιστής γιατί ως αδύνατη Άννα θυμώνουν από τις δυο φορές που την είχα δει μια κοπέλα με γυαλιά και πιο κοντό σκούρο μαλλάκι και τούτη εδώ στην ουσία το μόνο κοινό ήταν το όνομα και το πολύ αδύνατο κορμί και δυστυχώς δεν θυμάμαι από τις άλλες φορές τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Αν και εκείνη την στιγμή δεν είχα προσέξει διαφορές (και ακομα δεν μπορώ να πάρω όρκο ότι είναι ή δεν είναι η ίδια) η αλήθεια είναι ότι δεν θα πέρναγα στα ενδότερα λόγο του γνωστού χοντρομπουχέσα τσάτσου που που δούλευε μαζί με την κοπέλα εκείνη την ώρα και έχει την κακιά συνήθεια να κρατάει χρόνο από την στιγμή που θα μπει ο πελάτης στο δωμάτιο και όχι από την είσοδο της πουτάνας. Βγήκα από το μπουρδέλο και έκανα μια μικρή βόλτα. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να ρισκάρω γιατί εκτός ότι δεν έπαιζε κάτι καλύτερο παρατήρησα ότι ο κόσμος ήταν ελάχιστος και έτσι όπως το έκοβα ο χοντρός δεν είχε λόγο να με ενοχλήσει πριν τουλάχιστον κλείσω δεκάλεπτο.
Επέστρεψα στο μαγαζί και για καλή μου τύχη είδα ότι ο τσάτσος είχε δώσει την θέση του σε μια θείτσα τσατσά με γυαλιά τύπου Νανά Μούσχουρη.
Η θείτσα με ενημέρωσε ότι η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και ότι για δέκα ευρώ πρόσφερε βασικό πρόγραμμα μετά γλειφομουνιάσματος για τους πελάτες που αρέσκονται σε αυτό.
Έδωσα τα δέκα και με έβαλε στο τελευταίο δωμάτιο στα δεξιά του διαδρόμου.
Για το δωμάτιο τα λόγια είναι λίγα. Σίγουρα ένας από τους καλύτερους χώρους στο Μεταξουργείο. Καθαρός, άοσμος και
περιποιημένος από γωνία σε γωνία ενώ διέθετε και ντουζιέρα που πρώτη φορά συναντάω σε δωμάτιο μπουρδέλου την οποία δεν χρησιμοποίησα φυσικά και δεν νομίζω ότι γενικώς την χρησιμοποιούν. Εκτός από καθαρός, το παράθυρο με το αμμοβολισμένο τζάμι που βλέπει στον εξωτερικό διάδρομο φέρνει πολύ φως στο δωμάτιο και το κλιματιστικό φροντίζει την σωστή θερμοκρασία του χώρου. Το διπλό κρεβάτι με τα καθαρά σεντόνια περίμενε να φιλοξενήσει την κορμάρα μου, γδύθηκα και άραξα να περιμένω.
Η κοπέλα έκανε πάνω από πεντάλεπτο να έρθει στο δωμάτιο αλλά έτσι και αλλιώς περίμενα να αργήσει αφού ήταν ήδη με άλλο πελάτη. Όταν τελικά ήρθε ήταν χαμογελαστή και με χαιρέτισε με πολύ καλά ελληνικά, η προφορά της μαρτυράει την καταγωγή της που είναι από την Αλβανία όπως μου είπε και εκείνη όταν την ρώτησα.
Το κοριτσάκι είναι είκοσι ενός χρονών και το μόνο αρνητικό στην εμφάνιση της είναι το ανύπαρκτο βυζάκι, κατά τα άλλα είναι κουκλί με τα όλα της. Όμορφο προσωπάκι που ξεφεύγει πολύ από το συνηθισμένο αλβανικό, αψεγάδιαστο και απαλό κορμάκι με κωλαράκι που χωράει σχεδόν όλο στην μια χούφτα μου.
Το πουλάκι μου ήταν έτοιμο όταν ήρθε και έτσι το πέρασμα του σκούφου έγινε με τον σωστό τρόπο. Παρόλα αυτά δεν βιάστηκε να με ξεπετάξει και με άφησε να την χαϊδέψω και να την φιλήσω παντού εκτός από το στόμα.
Η πίπα της ήταν κάπως απότομη και νευρική αλλά την διόρθωσε αμέσως όταν της το ζήτησα. Μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την πίπα της αν και σίγουρα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Η πρώτη στάση ήταν με αυτή από πάνω, τρυφερά και ήρεμα με πολλά φιλάκια και καλή συμμετοχή χωρίς υπερβολές.
Δεύτερη στάση στα τέσσερα, εκεί το απόλαυσα πραγματικά πολύ. Τέλειο στήσιμο και εντελώς αληθινά (όπως θέλω να πιστεύω) βογκητά. Έδειχνε να το απολαμβάνει και εκείνη όμως εγώ δεν έβλεπα να τελειώνω εύκολα ακόμα και όταν πλάκωσα τα γκάζια χουφτώνοντας άπληστα το μικροσκοπικό κωλαράκι. Στη συνέχεια ξανά αλλάξαμε στάση βάζοντας την στο πλάι για να περάσω ξανά στο τρυφερό γαμώντας την αργά και παίζοντας με την κλειτορίδα της.
Είχα φάει κάνα οκτάλεπτο στον αγώνα και της είπα ότι δεν το κόβω να χύνω σύντομα και αφού μου είπε να μην αγχώνομαι μου είπε επίσης ότι αν ήθελα μπορούσα να χύσω στο στήθος της.
Η πρόταση της και μόνο με καύλωσε πολύ περισσότερο και συνέχισα να την παίρνω σε αυτή την στάση χαϊδεύοντας και φιλώντας την παντού.
Μετά από κάνα σκάρτο δίλεπτο ένιωσα ότι έφτασε η στιγμή της εκτόνωσης, της είπα ότι είναι κρίμα να λερώσω τα βυζάκια της και σφίγγοντάς την λίγο ακόμα στην αγκαλιά μου έχυσα όσο πιο βαθιά μπορούσα αδειάζοντας τα φλόκια στην καπότα.
Κάπου εκεί άκουσα την τσατσά να την φωνάζει αλλά πλέον δεν ήταν πρόβλημα.
Μιλήσαμε ελάχιστα γιατί την περίμεναν και σε άλλο δωμάτιο και έφυγε χαμογελαστή και ευδιάθετη.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την εμπειρία ήθελα τρυφερές στιγμές με ένα ωραίο κοριτσάκι και μου τις πρόσφερε ακούραστα. Πλέον είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρόβλημα να διαλέξω ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα του απέναντι μαγαζιού.
Οπωσδήποτε θα την προτιμήσω ξανά και θα είμαι στο εξής τακτικός πελάτης της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2016
Υπηρεσίες
Στάση 69
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 putaniaris89, ILIAS1339, sexdreamer και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
18 Σεπτεμβρίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Φορτισμένη συναισθηματικά Κυριακή και αναζητούσα λίγη από την μηδενιστική ενεργεία της Κολωνού. Η ώρα ήταν περίπου έντεκα το βράδυ, κάποια σπίτια έκλειναν και σε κάποια άλλαζε η βάρδια.
Στάθηκα έξω από το οίκημα της Κολωνού 27 και σκέφτηκα ότι τόσα χρόνια μπουρδελοκαριέρας δεν έχω γαμήσει ποτέ στο ισόγειο του. Έσπρωξα την μεγάλη πράσινη πόρτα και μπήκα.
Η κοπέλα ήρθε μόνη της και μου ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα χωρίς πολλά φρουφρού για την βασική τιμή των δέκα ευρώ.
Δεν την έλεγες άσχημη αν και το πρόσωπο της είχε αρκετά σημάδια ακμής. Ωραίο οπτικά σώμα με σωστή κατανομή, μαύρα μακριά μαλλιά και όμορφος κώλος. Ήμουν σίγουρος ότι η συμμετοχή της θα είναι ανύπαρκτη όπως και η παρουσίαση που έκανε στον εαυτό της όμως δεν με ένοιαζε, ήθελα αυτή την εμπειρία. Έβγαλα το τσαλακωμένο δεκάρικο από την τσέπη μου και το έδωσα.
Το δωμάτιο ήταν στα αριστερά του διαδρόμου, πέρασα μέσα και γδύθηκα. Απλός ο χώρος, ένα κρεβάτι στα δεξιά, ένα παράθυρο στο κέντρο του απέναντι τοίχου με έναν νιπτήρα στα αριστερά του και έναν καλόγερο. Απλά πράγματα και ευτυχώς καθαρά.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει, είχα μόλις ξαπλώσει. Ανέβηκε στο κρεβάτι και κάθισε γονατιστή και ανέκφραστη ανάμεσα στα πόδια μου βγάζοντας μόνο το κάτω εσώρουχο.
- Κοριτσάρα μου επειδή δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι, μπορείς να έρθεις να σε πάρω λίγο αγκαλίτσα να ξυπνήσει ο μικρός;
Δεν μου απάντησε αλλά ήρθε αμέσως στο δεξί μου χέρι όπως της είχα υποδείξει με το βλέμμα μου αλλά με μια αμυντική στάση κρατώντας μια απόσταση. Το δέρμα της δυστυχώς είναι κάπως σκληρό, τα πόδια της με τσίμπαγαν ελαφρά και η μυρωδιά του τσιγάρου μου ενόχλησε αμέσως τα ρουθούνια.
- Να κόψεις το τσιγάρο.
Με κοίταξε και χαμογέλασε.
- Δύσκολο.
- Το ξέρω, κάπνιζα χρόνια.
Άρχισα τα φιλάκια στους ώμους και μερικά στον λαιμό ενώ της έβαλα το χέρι να χαϊδεύει τα αρχίδια μου.
Δεν αρνήθηκε τα φιλάκια αλλά η στάση της μαρτυρούσε ότι δεν γούσταρε καθόλου να νιώθει το στόμα μου πάνω της και δεν επιτρέπει τα χέρια στην ευαίσθητη περιοχή, παρόλα αυτά δεν το γλίτωσε και χούφτωσα λίγο και το μουνάκι της.
Της έλυσα το σουτιέν και απελευθέρωσα τα πανέμορφα μικρομεσαία βυζάκια της.
Πραγματικά το στήθος της είναι για Όσκαρ, Νόμπελ, Πούλιτζερ, χρυσή σφαίρα και επτά αστέρια μισελέν.
Τα κοίταξα και γούρλωσα τα μάτια! Τέλειο σχήμα, τέλεια υφή και πανέμορφες εφηβικές ροζ ρόγες.
Το μόνο που μπόρεσα να πω σαν σχόλιο ήταν απλά και μόνο σαν άλλος Βαρουφάκης ένα "Ουάου" και η κοπέλα χαμογέλασε ακομα περισσότερο.
Όπως είπα είχα καταλάβει ότι τα φιλιά δεν της άρεσαν αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην πάρω αυτά τα βυζάκια στο στόμα μου. Ευτυχώς δεν μου έκανε κόλπα και με άφησε να καυλώσω με το στήθος της.
Πέρασμα καπότας και πίπα που δεν είχε να μου πει και πολλά. Στο λεπτό της είπα να έρθει από πάνω μου.
Χαλαρό πήδημα με τα βυζάκια της στο πρόσωπο που για κάνα δίλεπτο και αλλαγή σε πισοκολλητό.
Καλό στήσιμο και ωραίο θέαμα. Την πήδηξα λίγο πιο δυνατά αλλά με μετριότατη αίσθηση στο μουνί της λόγο της αρκετής ποσότητας λιπαντικού.
Τρίτη αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό αφού πριν την ρώτησα αν μπορώ να φιλήσω το μουνάκι της και το αρνήθηκε.
Κάνα δίλεπτο πάλι σε αυτή την στάση και ήμουν έτοιμος να χύσω. Βγήκα από μέσα της και ξάπλωσα. Έβγαλα την καπότα και την πήρα αγκαλιά παίζοντας τον πούτσο μου και ταυτόχρονα ρουφώντας και γλείφοντας τα βυζάκια της.
Κάπως έτσι ήρθε το τέλος.
Δεν βιάστηκε να φύγει. Ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες και με καληνύχτισε.
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το εξαιρετικό. Η συμμετοχή της ήταν μηδενική. Απλά γαμάς και φεύγεις. Τυποποιημένο γαμήσι κονσέρβα δυστυχώς.
Είναι ωραίο κοριτσάκι είκοσι χρονών όπως μου είπε και αυτό ήταν στην ουσία το μόνο καλό.
Ήταν στο περίπου ότι περίμενα από την στιγμή που την είδα στο σαλόνι και το δεκάρικο δεν το έκλαψα.
Δεν νομίζω ότι θα αποζητήσω ξανά την συντροφιά της και δεν μπορώ να την προτείνω σε κάποιον άλλο. Σίγουρα παίζουν πολύ καλύτερα μωρά με δέκα ευρώ αλλά πέρα από αυτό όλα είναι θέμα γούστου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 putaniaris89, makhswrx, Kavouras13 και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
04 Σεπτεμβρίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

...κράτα και μικρό καλάθι. Έτσι λέει ο σοφός ελληνικός λαός και στα μπουρδέλα αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά.
Ευτυχώς στην περίπτωση της Μαρίας σημείωσα μια αναπάντεχη διάψευση της παραπάνω παροιμίας.
Η ώρα περίπου οκτώ, βραδάκι Σαββάτου. Ο χώρος το ρομαντικό Μεταξουργείο.
Μη έχοντας παραπάνω από μισή ώρα που βγήκα από το μπουρδέλο της οδού Κολωνού 48 μετά από ένα δυνατό γαμήσι με την γνωστή και μη εξαιρετέα Βαλέρια βρέθηκα με πολλές αμφιβολίες στο σαλόνι του αριστερού μπουρδέλου της δεξιάς εισόδου. (Όσο ήταν Περδίκα 3 δεν είχαμε τέτοια θέματα κατατοπισμού...)
Την Μαρία την είχα δει αρκετές φορές στο σύντομο παρελθόν και πάντα θρονιαζόταν στα πόδια μου ψιθυρίζοντας στο αυτάκι μου. Ο χύμα τρόπος της με τις πολλές υποσχέσεις για αξέχαστες στιγμές εντός δωματίου αλλά και ένας τσακωμός με την τσατσά (λόγο ότι η δεύτερη δεν είχε χτυπήσει την πόρτα στο δεκάλεπτο) που έτυχε να πετύχω πριν δυο-τρεις βδομάδες όταν την είδα πρώτη φορά με απέτρεπαν να την επιλέξω. Σήμερα ήμουν σίγουρος ότι το δεκάρικο θα έφευγε άδοξα. Ήμουν σίγουρος ότι μετά το άδειασμα στη Βαλέρια αποκλείεται να κατάφερνα δεύτερη αξιοπρεπή κατάθεση αλλά η περιέργεια να επιβεβαιώσω την αρνητική συμπεριφορά που ήμουν τόσο βέβαιος ότι θα έχει με οδήγησε στο να ακουμπήσω με χαμόγελο το παράβολο στην τσατσά.
Η κοπέλα είναι είκοσι χρονών από την Ρουμανία, παχουλή με πολύ καλά πιασίματα και απαλό δέρμα. Μαλλιά καστανά σκούρα (Αν έβλεπα καλά) μέχρι τους ώμους, μεσαίο βυζάκι στητό και κωλάρα για σκαμπίλια με μια κάποια κυτταρίτιδα που δεν με ενοχλεί καθόλου.
Στο σαλόνι είναι όπως ανέφερα πολύ εκδηλωτική. Αγκαλιές, φιλάκια και τριψίματα η στάνταρ προσπάθεια της να ψαρέψει τον πελάτη. Έβγαλα το δεκάρικο από την τσέπη και το έδωσα. Η Μαρία με συνόδευσε μέχρι το δωμάτιο δίπλα από αυτό της υπηρεσίας, μου τρίφτηκε λίγο ακόμα και με άφησε λέγοντας μου ότι επιστρέφει αμέσως.
Μόλις είχα ξαπλώσει και εμφανίστηκε με την καπότα στο χέρι. Ανέβηκε στο κρεβάτι και γονάτισε δίπλα μου και αφού ανταλλάξαμε τα γνωστά "πόσο είσαι και από που" άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και το στήθος ενώ με χάιδευε παντού. Στη συνέχεια με καβάλησε φορώντας ακομα τα εσώρουχα και άρχισε να τρίβει το μουνί της στον πούτσο μου συνεχίζοντας τα φιλιά στο στήθος, το λαιμό και μερικά πεταχτά στο στόμα.
Της έβγαλα το σουτιέν και πήρα τα βυζιά της στο στόμα. Η κοπέλα συνέχιζε να τρίβεται και να καυλοβογγάει σιγανά εκπλήσσοντας με για όλο το αναπάντεχο πάθος που έδειχνε. Σηκώθηκε και έβγαλε το βρακάκι της και διαβάζοντας την σκέψη μου έφερε το παχουλό ροζ μουνάκι της στο πρόσωπο μου.
Της το φίλησα και η μυρωδιά του σαπουνιού με προκάλεσε να το γλείψω σαν να μην έχει αύριο. Την ξάπλωσα και άρχισα να γλείφω κλειτορίδα και να ελαφροδαχτυλιάζω την τρυπούλα της. Δεν την είδα να το απολαμβάνει και ιδιαίτερα αλλά παίζει καλά τον ρόλο. Μετά από κάνα λεπτό ξάπλωσα μου πέρασε την καπότα και ξεκίνησε να με πιπώνει με φιλότιμες προσπάθειες παίζοντας την γλώσσα της στο πουστοκέφαλο και χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου με τα δάχτυλα της.
Της ζήτησα να μου τα γλείψει και στην αρχή το αρνήθηκε. Της είπα ότι καυλώνω πολύ με αυτό και τελικά δοκίμασε δειλά να τα περάσει με την γλώσσα της. Μπορεί το καραμέλωμα να ήταν επιφανειακό αλλά με καύλωσε πολύ και πήρα ξανά το μουνί της στο στόμα μου σε στάση 69. Θα μπορούσα να χύσω έτσι και να φύγω ευχαριστημένος αλλά ήθελα πολύ να δοκιμάσω την τρυπούλα της. Την έβαλα να κάτσει από πάνω και άρχισα να την γαμάω τρυφερά με πολλά φιλάκια παρατείνοντας όσο μπορούσα την διάρκεια της πράξης. Δυστυχώς λόγο μεγέθους και κιλών δεν βόλευε σε αυτή την στάση και περάσαμε στην δεύτερη που ήταν στα τέσσερα.
Έκανα ένα πέρασμα την γλώσσα μου από την κωλότρυπά της και της τον έβαλα στο ροδαλό μουνάκι. Η θέα της σε αυτή την στάση είναι απλά υπέροχη. Η στρογγυλή μεγάλη κωλάρα και η πανέμορφη πλάτη δεν μου επέτρεπαν να ήμουν τόσο τρυφερός όσο πριν και άρχισα το σφυροκόπημα με συνοδεία μερικά ελαφριά σκαμπίλια.
Η πράξη κράτησε αρκετά, η κοπέλα δεν είχε θεατρινισμούς και τέτοιες μαλακίες. Από μια άποψη η συμμετοχή της είναι επαγγελματική αλλά το επίπεδο της είναι αρκετά καλό. Ήμουν έτοιμος προς εκτόξευση και ξάπλωσα στο κρεβάτι βγάζοντας την καπότα. Μου είπε ότι δεν κάνει ακάποτη πίπα και της απάντησα ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Της ζήτησα να με γλείψει ξανά στα αρχίδια και το έκανε λίγο διστακτικά στην αρχή αλλά με περισσότερο πάθος από πριν στη συνεχεία. Το απλό καραμέλωμα είχε μετατραπεί σε δυνατό ρούφηγμα και σάλιωμα της περιοχής. Με το δεξί μου χέρι έπιανα την κωλάρα της και με το αριστερό τον έπαιζα.
Προσπάθησα να καθυστερήσω αλλά ήταν αδύνατον και τα λιγοστά φλόκια που είχαν μείνει από την Βαλέρια έφυγαν βρίσκοντας στόχο το χέρι μου εκτός από μια σταγόνα στο μάγουλο της Μαρίας.
Μερικά ακομα πεταχτά φιλάκια και τυπικές κουβέντες με αλληλοευχαριστίες και έφυγε ήρεμα χωρίς βιασύνη από το δωμάτιο.
Η κοπέλα είναι αρκετά τίμια στις υπηρεσίες της. Δεν βιάζεται και δεν σε κομπλάρει. Αν έκανα αναζήτηση για τσόντα με πρωταγωνίστρια μια σαν αυτή ο πιθανός τίτλος θα ήταν "Chubby teen sucking cock and get her pussy nailed" και αυτή είναι μια αναζήτηση που κάνω συχνά.
Αν γουστάρετε τα παχουλά μωρά τότε η Μαρία συνιστάται και προτείνεται.
Ο χώρος είναι από τους καλύτερους στο Μετάξι και η τσατσά δεν με ενόχλησε καθόλου.
Κάποια στιγμή θα ξαναβρεθώ με την Μαρία σίγουρα μπορεί να μην της φαίνεται λόγο του τρόπου που πλασάρεται αλλά το τιμάει το δεκαρικάκι με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2016
Υπηρεσίες
Στάση 69
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 doc_lin, putaniaris89, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σχόλια (0)
28 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Πρωινή στοχευμένη βόλτα στο Μεταξουργείο με σκοπό να επισκεφτώ μια πολύ καλή μου φίλη που δούλευε στην περιοχή. Εκμεταλλεύτηκα το ρεπό μου και την χαλαρή κίνηση του πρωινού και αφού έκανα μια φουλ έξτρα κατάθεση άραξα στο κατάστημα για καμιά ώρα πίνοντας καφέ και αναπτύσσοντας μια γενική συζήτηση με την υπηρεσία και την κοπέλα μέχρι περίπου τις δώδεκα που έφυγα κάνοντας μια περατζάδα από μερικά μαγαζιά για ακόμα μια εκτόνωση πριν πάω σπίτι και μιζεριάσω ξανά μπροστά από τον υπολογιστή.
Δεν είχα όρεξη να περάσω από όλα τα σπίτια γιατί ο ήλιος είχε αρχίσει να επηρεάζει τις φωτοαλλεργίες μου και αν το παράκανα στους δρόμους σύντομα θα έμοιαζα με λεπρό που δραπέτευσε από τη Σπιναλόγκα. Έτσι επέλεξα να δω μερικά από τα σπίτια που είχα στο παρελθόν καλές εντυπώσεις και φυσικά ένα από αυτά είναι το Κολωνού 15 που είναι από τα ελάχιστα που έχω βάλει δεκάρι στην βαθμολογία απόδοσης/τιμής.
Στο αριστερό μαγαζί δούλευε ένα ξανθό καυλοπίπινο. Ήταν αρκετά αδύνατη, όμορφη φατσούλα με αψεγάδιαστο κορμάκι και πρόσφερε βασικό πρόγραμμα στην βασική τιμή. Όμως χωρίς να μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη μου προτίμησα την Τζωρτιάνα που μου παρουσίασε ο κοντόχοντρος τσάτσος κακέκτυπο του Τζέι Λένο στο δεξί μαγαζί.
Την Τζωρτιάνα την έχω ξαναπάρει στο Κεραμικού 15 πριν αρκετό καιρό και αν δεν κάνω λάθος άλλη μια φορά ακόμα πιο παλιά με κώλο στο πρόγραμμα στο Ιάσωνος 44. Μελαχρινή με ίσιο μαλλί και ωραίο σφιχτό σώμα με μεσαίο βυζάκι δυστυχώς ελαφρά πεσμένο ίσως λόγο θηλασμού που συμπέρανα λόγο των ραγάδων χαλάρωσης που έχει.
Από κορμί είναι αρκετά δυνατή αλλά δυστυχώς το δέρμα της είναι τραχύ με αρκετό σκληρό ξανθό χνούδι που δεν φαίνεται στο σαλόνι.
Το πρόσωπο της από την άλλη είναι επιεικώς μέτριο με μεγάλα μάτια και έντονα ζυγωματικά, γαμψή στραβή μύτη και δυστυχώς άθλια οδοντοστοιχία που την παρατήρησα στο δωμάτιο. Ο τσάτσος ενημέρωσε για ελεύθερα πιασίματα, 69, τσιμπουκάκι ακάποτο μόνο για Έλληνες και το κυριότερο ότι η κοπέλα δεν βιάζεται καθόλου.
Το παράβολο των δέκα κατατέθηκε και μπήκα στο δωμάτιο στο τέλος του διάδρομου.
Ο χώρος δεν ήταν ο άοσμος που είχα βρει την προηγούμενη φορά και τα σεντόνια δεν ήταν καν τυπικά στρωμένα έχοντας ακόμα το τσαλάκωμα από το προηγούμενο γαμήσι που φιλοξένησαν. Κοίταξα το κρεβάτι για τίποτα γυμνοσάλιαγκες και αφού δεν βρήκα κανέναν πήρα το ρίσκο και ξάπλωσα φορώντας την μπλούζα μου.
Στα άλλα δωμάτια δεν υπήρχε πελάτης και η κοπέλα ήρθε σχεδόν αμέσως με ένα πλατύ χαμόγελο που μου αποκάλυψε τα σάπια δόντια και με έκανε να θυμηθώ αμέσως τις προηγούμενες καταθέσεις με αυτή.
Έκατσε γονατιστή στο κρεβάτι δίπλα μου με την κλειστή καπότα στο χέρι.
- Ελλήνας; (Ορθός παρατονισμένο για την καλύτερη διατύπωση της προφοράς της)
- Τούρκος! Αφιόν Καραχισάρ!
Βάζει τα γέλια αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερο το κάποτε υγιές στοματικό περιβάλλον και μετά από λίγο αφού ηρέμησε με ξαναρωτάει.
- Πλάστικο νο πλάστικο;
- Πλάστικο και βάλε και τ' αρχίδια μέσα.
Ξαναρχίζει να γελάει και σηκώνεται από το κρεβάτι σχεδόν με δάκρυα στα μάτια υποταγμένη στο νευρικό γέλιο που την είχε πιάσει. Είχα μείνει να κοιτάω σαν μαλάκας να χτυπιέται σε όλο το δωμάτιο χωρίς να έχω καταλάβει τι σκατά της έχει φανεί τόσο γελοίο αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και ήρθε γελώντας ξανά στο κρεβάτι μου πέρασε καπότα και άρχισε την πίπα.
Η πίπα της είναι καλή αλλά ένα μικρο ψυχολογικό για το στόμα της το είχα και την ρώτησα αν γλείφει αρχίδια.
Στην αρχή μου είπε όχι αλλά τελικά άρχισε το καραμέλωμα μόνο με την γλώσσα χωρίς ευτυχώς να τα βάζει στο στόμα.
Σε αυτή την στάση έβλεπα το καλοσχηματισμένο της μουνί από τον καθρέφτη και άρχισα να το δαχτυλιάζω χωρίς καμία διαμαρτυρία ή αντίσταση από αυτή.
Η πρώτη στάση ήταν με εκείνη από πάνω, καβάλησε καλά και άρχισα να την πηδάω με δύναμη από την αρχή κρατώντας την πότε από τα κωλομέρια και πότε από την μέση ανεβοκατεβάζοντας την σχεδόν βίαια πάνω στον πούτσο μου.
Όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά έδειχνε να γουστάρει κιόλας ενώ κάνα δυο φορές αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να με φιλήσει.
Δεύτερη στάση στα τέσσερα, δοκίμασα την τύχη μου πιέζοντας τον πούτσο μου στην κωλότρυπα της αλλά μου απαγόρευσε την είσοδο και συνέχισα στο μουνάκι της με ακόμα πιο δυνατό κοπάνιμα και με μερικές φάπες στην κωλάρα που σε αυτή την στάση διπλασίασε το μέγεθος της και προκαλούσε για πολλά κωλοσκάμπιλα.
Δεν είχαν περάσει πάνω από επτά οκτώ λεπτά και εκεί που γαμούσα και πέρναγα πραγματικά μια χαρά ακούγεται ο χοντρομπουχέσας ο τσάτσος έξω από την πόρτα να γκαρίζει "Τελείωνε!"
Ρε μαλάκα ζω την τσόντα αυτή τη στιγμή! Την ιππεύω στα τέσσερα κρατώντας την από τα μαλλιά και με το δεξί της κωλομέρι κόκκινο από τα σκαμπίλια και μου έρχεσαι έξω από την πόρτα και φωνάζεις;
- Αυτό μαλάκα κανε εσύ. Με καθησύχασε η κοπέλα και συνέχισα να γαμάω.
Δεν περνάει ένα λεπτό και ο σκατοσακούλας με τις σαγιονάρες επαναλαμβάνει την ατάκα του αλλά ευτυχώς και για εμένα και για αυτόν εκείνη την στιγμή άδιαζα τους απόγονους στην καπότα.
Η κοπέλα δεν έφυγε αμέσως παρά την κατάσταση με τον τσάτσο και μου ζήτησε και συγνώμη για αυτόν δικαιολογώντας τον με τα λίγα ελληνικά που ξέρει ότι είναι μαλάκας.
Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο την στιγμή που η κοπέλα έμπαινε στο διπλανό και βλέπω τον τσάτσο στην μέση του διάδρομου.
- Τι φωνάζεις ρε μαλάκα;
Ο τύπος τρόμαξε και παραπάτησε.
- Έχει πελάτες...
- Και αν σε ακούν να γκαρίζεις έτσι δεν θα ξαναέρθουν.
Έφυγα ζοχαδιασμένος χωρίς να πω τίποτα άλλο.
Από την κοπέλα δεν έχω κανένα μα κανένα παράπονο και ελπίζω σύντομα να κάνει κάτι για τα δόντια της γιατί είναι κρίμα 26 χρονών να έχει τέτοιο χάλι στο στόμα της. Πραγματικά είναι ο μόνος λόγος που δεν θα την προτιμήσω ξανά. (Αρκεί να την θυμηθώ)
Για τον τσάτσο τι να πω; Με νευρίασε και δεν παίζει να γαμήσω ξανά σε μπουρδέλο που θα είναι αυτός. Του αξίζει κρύο ντουζ και ξύλο και απομόνωση σε δεξαμενή με βδέλλες να μάθει τρόπους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2016
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 putaniaris89, paparotriftoulas, DeanCorso και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
22 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Μετά από μιάμιση ώρα γυρομπουρδελιάσματος με γνωστό μύστη κατέληξα ότι θέλω να ρισκάρω και να ποντάρω το δεκάρικο μου στην μελαχρινή νταρντάνα του Ιάσωνος 31 που κάθε φορά που την βλέπω μου τσιμπάει τα συναισθήματα αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να με πείσει ότι θα κάνω ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές γαμήσι. Δυστυχώς τέτοια μουνιά και τίμια σπανίζουν στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου και ο αέρας της φωνάζει ότι το δεκαρικάκι σου θα κάνει φτερά. Πίστευα ότι μπορώ να πάρω το ρίσκο, έτσι χωριστήκαμε και τράβηξε ο καθένας μας για διαφορετικά σπίτια.
Μπήκα στο σαλόνι και έκατσα. Ο τσάτσος μου ξαναπαρουσίασε την κοπέλα για μερικά δευτερόλεπτα και εκείνη μπήκε στο δωμάτιο που την περίμενε προφανώς κάποιος πελάτης. Αυτή ήταν μια καθοριστική κίνηση για την εξέλιξη της βραδιάς που με έκανε να δώσω μια μικρή αναβολή στο τεστάρισμα της κοπέλας. Για την πράξη μου αυτή κυριότερος λόγος ήταν ότι δεν μου είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και ότι δεν είχα όρεξη να περιμένω με το πουλί στο χέρι για κάνα δεκάλεπτο. Ακόμα ένας λόγος και αφορμή για να εγκαταλείψω το χαμαιτυπείο ήταν ότι θυμήθηκα πως προηγουμένως λόγο κοσμοσυρροής στο Ιάσωνος 36 δεν είχα δει την πουτάνα.
Σηκώθηκα και έφυγα με προορισμό το 36 ελπίζοντας στην μηδαμινή πιθανότητα να δούλευε η Μαρία η Ρωσίδα που δυστυχώς λόγο ωραρίου δεν μπορώ τα πρωινά να την επισκεφτώ.
Αυτό το μπουρδέλο κάποτε ήταν αν όχι το αθλιότερο της Αθήνας τότε σίγουρα ένα από τα φαβορί για αυτόν τον τίτλο. Με την σχετικά πρόσφατη ανακαίνιση ο χώρος άλλαξε και βελτιώθηκε στα νέα στάνταρς του Μεταξουργείου. Τόνοι ιδρώτα και πεθαμένων οργασμών χάθηκαν κάτω από τις γυψοσανίδες και την μπογιά που κάλυψε τους τοίχους του αφήνοντας ως ανάμνηση την τσιγαρίλα και την μυρωδιά φαντάρων που μοιράστηκαν δέκα λεπτά από την ζωή τους με αυτό το σπίτι.
Στο σαλόνι ήμουν μόνος και η τσατσά με ελληνικά του Ασπροπύργου μου παρουσίασε την Τάνια.
- Τάνια, Ρουσίδα, μιλφάρα ντέκα ευρώ να πιεράσει πολύ καλά το ντομάτιο, τώρα να έρτει να ντεις, πολύ καλό κοπιέλα...
Η κουρτίνα τραβήχτηκε και η Τάνια εισέβαλε στον χώρο.
Με την πρώτη ματιά είναι μια εντυπωσιακή γυναικάρα με επιβλητική παρουσία. Οι βυζάρες της ήταν το πρώτο πράγμα που καρφώθηκαν τα μάτια μου. Διαθέτει γεροδεμένο σώμα με ανάστημα που με τα πορνοπάπουτσα ξεπερνάει το 1.80. Κατάμαυρο μακρύ σγουρό μαλλί και ωραίο πρόσωπο με ρυτίδες γοητείας στα μάτια. Την εικόνα συμπλήρωνε το δαντελωτό μαύρο-κόκκινο κορμάκι που την έκανε να μοιάζει με Ιταλίδα πορνοστάρ του Μάριο Σαλιέρι.
Η Τάνια με κοίταξε λάγνα, μου έπιασε το μάγουλο και σαν τσιγγάνα μάγισσα μου είπε.
- Εσύ καυλιάρη μου ή Ζυγός ή Αιγόκερος είσαι.
- Ζυγός είμαι...
- Το κατάλαβα. Μου έκανες το κλικ.
- Τι κλικ σου έκανα δηλαδή;
- Το κλικ, σου έκανα και εγώ το ξέρω. Μετά που θα έρθεις μέσα θα δεις.
- Αν έρθω.
- Θα έρθεις το ξέρω...
Έκανε μια στροφή και μπήκε σε ένα από τα δωμάτια.
Βγήκα από το μπουρδέλο και μόλις έκανα δυο βήματα είπα από μέσα μου ένα "Δεν γαμιέται;" και γύρισα πίσω. Έτσι βρέθηκα στο δεύτερο δωμάτιο δεξιά αραχτός με τον πούτσο όρθιο να περιμένω. Πέρασε κάνα πεντάλεπτο και άκουσα την δίπλα πόρτα να ανοίγει και την τσατσά να διαλαλεί την πραμάτεια της. Περίμενα μετρώντας δευτερόλεπτα και η Τάνια ήρθε στο δωμάτιο.
- Είδες που ξέρω ποιος θα μπει και ποιος όχι;
- Έχεις και μια πείρα. Πόσο είσαι;
- 38. Εσένα δεν σε έχω ξαναδεί. Δεν γαμάς στα μπουρδέλα;
- Είμαι απογευματινός τύπος.
Έβγαλε την κιλότα και απελευθέρωσε τις βυζάρες της από το κορμάκι.
- Τώρα θα γίνεις βραδινός γιατί εγώ πάντα νύχτα δουλεύω και θα γίνεις πελάτης. Ξέρω εγώ.
Μου πέρασε εύκολα την καπότα στο εργαλείο και άρχισε το τσιμπούκι. Την συνοδεία της πίπας είχαν τα ηχητικά εφέ που έκανε καθώς τον ρούφαγε με ήχους που θυμίζουν μπουρμπουλήθρες ναργιλέ και γέρο που πνίγεται στην πλαζ. Μέτρια η πίπα της, τον έπαιρνε αρκετά βαθιά αλλά πολύ νευρικά και δυστυχώς δεν έγλειφε αρχίδια. Μετά από κάνα λεπτό και κάτι στην πίπα άρχισε να μου τον παίζει και μου είπε τα εξής.
- Σου αρέσει η πίπα καυλιάρη μου;
- Καλή είναι.
- Αυτά θέλουν χρόνο και εδώ δεν προλαβαίνω με δέκα λεπτά να το κάνω καλά.
Το μήνυμα δεν ήταν σαφές. Το σίγουρο ήταν ότι γνωστοποιούσε τα χρονικό όρια και ίσως άφηνε ένα υπονοούμενο ότι αναλαμβάνει και εκτός έδρας αποστολές. Έκανε λίγη πίπα ακόμα και από μόνη της αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να γαμηθούμε.
Η πρώτη στάση ήταν με αυτή από πάνω να χτυπιέται σαν τρελή και να ουρλιάζει υπερβολικές ατάκες του τύπου "Καυλιάρη μου η πουλάρα σου" και "Μου έκαψες το μουνί μωρό μου". Παρά το ξενέρωμα με τους θεατρινισμούς της η αίσθηση ήταν αρκετά καλή και αν το πάλευε ακόμα κάνα δίλεπτο θα τα άδιαζα άνετα στην καπότα και όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι.
Δυστυχώς άλλη μια φορά πήρε την πρωτοβουλία και σηκώθηκε για να στηθεί στα τέσσερα αφού πρώτα τον ξαναπήρε στο στόμα για λίγο τρίβοντας το μουνί της.
Έκανε ένα πολύ καλό στήσιμο με την κωλάρα ψηλά. Με το χέρι της μου κράταγε τα αρχίδια και γενικά βοηθούσε αρκετά στο κοπάνιμα. Φυσικά οι ατάκες συνεχίστηκαν μαζί με τα υπερβολικά βογκητά και τα ουρλιαχτά ντεμέκ καύλας.
Κάπου στο δίλεπτο μου λέει καθώς την γαμούσα.
- Καυλιάρη δεν θα χύσεις ακόμα; Δέκα λεπτά έχουμε δεν είναι πολύ.
Τι σκατά να της πω; Το πάλευα αλλά είχε αρχίσει να βγάζει πολλά σημάδια βαρεμάρας και με όλο το θέατρο είχα αρχίσει να ξενερώνω. Για τρίτη και φαρμακερή φορά πήρε την πρωτοβουλία και άλλαξε στάση ξαπλώνοντας ανάσκελα και παίρνοντας ξανά τον πούτσο μου στο στόμα βάζοντας το χέρι μου στο μουνί της.
Η πίπα της σε αυτή την άβολη θέση το μόνο που κατάφερνε ήταν να με πονάει και της είπα να σηκωθεί. Έβγαλα την καπότα, ξάπλωσα και άρχισα να τον παίζω ρουφώντας τις βυζάρες της.
Η πολυλογία της δεν σταματάει ίσως και εσκεμμένα και άρχισε πάλι τον μονόλογο.
- Γιατί δεν χύνεις καυλιάρη μου; Το έπαιξες σήμερα; Δεν γάμησες πριν πάντως, ήταν καθαρή η πουλάρα σου. Τα ξέρω εγώ αυτά. Οι ζυγοί είναι καυλιάρηδες θέλουν να χύνουν όλη μέρα, και εσύ θες το βλέπω, αλλά δεν μπορείς.
Μερικά στιγμιαία νεύρα έκαναν την εμφάνιση τους. Δεν ήθελα να της πω κάτι και να την προσβάλω αλλά είχα χάσει την όρεξη μου και το στόμα της με αυτά που έλεγε το μόνο που δεν έκανε ήταν να με βοηθάει. Σφύριξα την λήξη, της είπα ότι είμαστε εντάξει και ότι μπορεί να φύγει.
- Εμένα οι άντρες με φοβούνται. Με βλέπουν έτσι και κομπλάρουν δεν ξέρω γιατί. Εσύ όμως δεν είσαι έτσι σε βλέπω ξέρω εγώ από τους άντρες. Εσένα σου σηκώνεται καλά γιατί σου κάνω το κλικ αλλά θέλεις ώρα, τα δέκα λεπτά δεν φτάνουν.
Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από την λογοδιάρροια που την είχε πιάσει. Από μια στιγμή και μετά δεν άκουγα καν τι έλεγε και δεν σχολίασα τίποτα. Αποδέχτηκα την ήττα μου και άρχισα να ντύνομαι ενώ η Τάνια συνέχισε να μιλάει.
Είχα βγάλει κιόλας τα συμπεράσματα μου.
Στις περιπτώσεις που κάποιος είναι αθεράπευτα βυζολάγνος ή το Οιδιπόδειο για μια νταρντανομούνα μαμά που έχει τις πρωτοβουλίες και το πάνω χέρι τον εξιτάρει και οι καύλες του λυτρώνονται με πίεση άνετα στο πεντάλεπτο η Τάνια πιστεύω ότι ταιριάζει.
Χωρίς να είμαι απόλυτα απογοητευμένος και σε καμία περίπτωση φυσικά ευχαριστημένος από αυτή την εμπειρία δεν θα την προτιμήσω ξανά. Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε εκείνη γιατί με τον δικό της τρόπο προσπαθούσε, απλά δεν μου έκανε τελικά το κλικ που μου είχε πει στο σαλόνι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
17 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Μπαίνω κατά τις οκτώμισι το βράδυ στο δεξί σπίτι και βλέπω μια νέα σε ηλικία τσατσά, χοντρούλα με γυαλιά που θα την πήδαγα άνετα αν μου καθόταν.
- Κάτσε παλικάρι μου να βγει η κοπέλα, να την πάρεις μάτι... Να σε πάρουμε και εμείς μάτι...
- Θα με πάρεις και μάτι;
- Να μην σε πάρω λίγο; Μόνο εσύ δηλαδή;
- Τότε να με πάρεις. Άμα το θέτεις έτσι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Την τσατσά την λιγουρευόμουνα κανονικά και είχα ξεκινήσει να της παίζω ματιές και κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου η ιδέα να γαμάω και να με παίρνει μάτι βοήθησε να ανέβει η θερμοκρασία στο πουλάκι μου.
Βγαίνει η κοπέλα και τι είδαν τα ματάκια μου; Ένα κοριτσάκι με καστανόξανθο σγουρό μακρύ μαλλάκι. Μέτριο ανάστημα με πιασίματα, στητό βυζάκι, πεταχτό κωλαράκι μεσαίου μεγέθους και σκούρο χρώμα δέρμα με έντονα "ταν λάινς".
Το πακέτο έδενε με ένα ωραίο και χαμογελαστό πρόσωπο με τσιγγάνικα χαρακτηριστικά.
Για κάποιο λόγο μου θύμισε την Σοφία Αρβανίτη που σαν όραμα εμφανίστηκε μπροστα στα μάτια μου φορώντας λευκό καλοκαιρινό φόρεμα, μάλιστα την άκουσα να μου τραγουδάει. "Μην μου μιλάς για καλοκαίρια για ακρογιαλιές και αστέρια...". Ανέβασα πίεση, τούρμπωσα, αισθάνθηκα τον σφυγμό μου να βαράει διπέταλο και τα αυτιά μου βούλωσαν. Η τσατσά είπε το πρόγραμμα αλλά δεν άκουσα τίποτα και πριν τελειώσει της έδωσα τα δέκα και μπήκα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο ήταν καθαρό, σφουγγαρισμένο, σε αρκτική θερμοκρασία από το κλιματιστικό και γενικά περιποιημένο. Στα δεξιά της πόρτας βρισκόταν η κρεμάστρα και ένα ξύλινο κουτί που λειτουργούσε σαν κομοδίνο. Στον απέναντι τοίχο είχε ένα διπλό μεταλλικό κρεβάτι με έναν στρογγυλό καθρέφτη δίπλα του. Τα σεντόνια του ήταν καθαρά και καλοστρωμένα. Γδύθηκα και ξάπλωσα.
Η κοπέλα ήρθε σχεδόν αμέσως με πολλά κέφια και χαμόγελα. Οι πιο ωραίες εμπειρίες στα μπουρδέλα ξεκινάνε με μια τέτοια είσοδο και σίγουρα αυτή ήταν μια από αυτές.
Την ρώτησα από που είναι, πόσο είναι κλπ. Μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα γίνει είκοσι έξι και ότι είναι από την Ρουμανία. Τα ελληνικά της είναι σχεδόν τέλεια αν και μου είπε ότι είναι μόνο ένα χρόνο εδώ.
Ήρθε στο κρεβάτι την πήρα αγκαλιά και άρχισα να την χαϊδεύω παντού, να της πιπιλάω τις ρώγες, και να την φιλάω όπου μπορούσα. Απαλό δέρμα και σφιχτό σώμα, με καύλωνε μόνο που την έπιανα. Δεκτική σε φιλάκια (Εκτός από στόμα) και χάδια που τα ανταποδίδει και γενικά είναι παθιάρα με δυνατές αγκαλιές και τριψίματα.
Με το ζόρι την άφησα να βγει από τα χέρια μου. Ξάπλωσα ανάσκελα, μου έβαλε την καπότα και τον πήρε στο στόμα στήνοντας το κωλαράκι της πολύ κοντά μου ώστε να μπορώ να την πιάνω άνετα. Δυστυχώς δεν έγλειφε αρχίδια και η πίπα της ήταν μέτρια αν και προσπαθούσε πολύ να τον παίρνει βαθιά με κλειστά τα μάτια βγάζοντας σιγανούς καυλιάρικους ήχους. Παρά την μέτρια πίπα που έκανε απολάμβανα όλη την εικόνα της και την άφησα να με γλείφει για περίπου τρία λεπτά όπου έκανα ένα μικρο διάλειμμα για να ασχοληθώ ξανά με το στήθος της.
Η πρώτη στάση ήταν με εκείνη από πάνω στα κλασσικά τα γούστα μου αλλά με τα βυζάκια της κολλημένα στο πρόσωπο μου και τα χέρια της να με σφίγγουν πάνω τους. Οι κινήσεις της ήταν αργές, κούναγε την λεκάνη της μπρος-πίσω πιέζοντας την αρκετά και προσπαθώντας να μην ξεκολλήσει το σώμα της απ' το δικό μου. Που και που την σήκωνα την κράταγα από το στήθος δυναμώνοντας λίγο τον ρυθμό μου, εκεί ήταν όλα τα λεφτά με το κεφάλι της γερμένο στο πλάι, τα μάτια της κλειστά και το στόμα μισάνοιχτο βγάζοντας μια απίστευτη εικόνα καύλας.
Σε αυτή την στάση κάτσαμε αρκετά λεπτά και αλλάξαμε για πισωκολλητό, γύρισε στα τέσσερα αγκαλιάζοντας το μαξιλάρι και σήκωσε τον κώλο της ψιλά.
- Τι κωλάρα είναι αυτή μωράκι μου; Τι καύλα είσαι εσύ;
Σπάνιες οι φορές που κάνω τέτοια σχόλια σε πουτάνα αλλά δεν ήταν τα πρώτα που άκουγε από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο, πάντα η απάντηση της ήταν ένα πλατύ χαμόγελο και κάποιες φορές με ευχαρίστησε για αυτά που της έλεγα.
Ο κώλος της έτσι ήταν τέλειος, λες και ο θεός της τον έφτιαξε με διαβήτη!
Τον χούφτωσα, τον φίλησα και έκανα ένα πέρασμα την γλώσσα μου από την πίσω τρυπούλα. Αν δεν είχε λιπαντικό θα την είχα λιώσει στο γλείψιμο αλλά το έχω υπόψη μου για επόμενη συνάντηση.
Άρχισα να την γαμάω αργά χουφτώνοντας τα κωλομέρια με δύναμη, οι αντιδράσεις της ήταν μόνο θετικές και έδειχνε να το γουστάρει πολύ. Επιτάχυνα και δυνάμωσα το σφυροκόπημα κρατώντας την από όπου μπορούσα και χαϊδεύοντας την παντού.
Εκεί έγινε πόλεμος. Την πούτσα μέσα και τέρμα γκάζι! Ενώ ένιωθα ότι όπου να 'ναι θα χύσω η λύτρωση δεν έλεγε να έρθει. Έφαγα κάμποσα λεπτά έτσι προσπαθώντας αλλά πάρα την πολύ καλή αίσθηση που είχα μέσα της, τα καυλιάρικα βογκητά της, και το υπέροχο θέαμα μπροστά μου δεν τα κατάφερνα με τίποτα.
Είχα αρχίσει να ιδρώνω και να νιώθω ότι έχω πυρετό.
Κουράστηκα να γκαζώνω και ξάπλωσα δίπλα της. Της είπα ότι δεν το βλέπω να τελειώνω, με ρώτησε αν ήθελα να με βοηθήσει με το χέρι της και άρχισε να μου τον παίζει κολλημένη πάνω μου. Από το σαλόνι ακούσαμε την υπηρεσία να λέει, "Καθίστε παιδιά θα βγει το κορίτσι σε λίγο μην φεύγετε" και το τρίξιμο της πόρτας. Κοίταξα την Άννα και είπα, "Που πάνε ρε οι μαλάκες; Που θα βρούνε τέτοιο μουνί;" Έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο και άρχισε να με φιλάει στο στήθος παίζοντας τον πούτσο μου. Οι καύλες δεν μου έφευγαν και δεν έφευγα και εγώ αντουφέκιστος. Την Έβαλα να κάτσει ξανά πάνω του και την πήδηξα ξανά ανεβοκατεβάζοντας την δυνατά. Το πάλεψα για κάνα δίλεπτο και επιτελούς έχυσα πανηγυρικά όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσα ενώ ταυτόχρονα έχωσα το κεφάλι μου στα βυζάκια της μέχρι να στραγγίξω και την τελευταία σταγόνα.
Δεν βιάστηκε να φύγει από το δωμάτιο και έμεινε καθιστή πάνω μου χαμογελώντας και χαϊδεύοντας με παρά την παρατεταμένη διάρκεια που είχε η όλη φάση.
Της είπα μερικά ακόμα κοπλιμέντα με ευχαρίστησε πριν φύγει όπως την ευχαρίστησα και εγώ για αυτή την εμπειρία που μου πρόσφερε.
Ντύθηκα και βγήκα. Η υπηρεσία έβαζε κάποιον στο διπλανό δωμάτιο και την βρήκα έξω από την πόρτα. Μου χαμογέλασε και της είπα.
- Δεν ήρθες να με πάρεις μάτι.
- Δεν μπορώ, στοιχίζει αυτό.
- Δεν θα σε χρέωνα.
- Για εσένα το λέω. Εμείς πουτάνες είμαστε στοιχίζουν οι υπηρεσίες μας. Θέλουμε λεφτά.
- Την επόμενη τότε θα προτιμήσω εσένα.
Χαμογέλασε πουτανιάρικα και κάτι με κράτησε να μην της βάλω σφαλιάρα στον κώλο.
Ωραίος τύπος και η τσατσά. Πέρα από το ότι της τον έβαζα άνετα, ήταν χαμογελαστή, ευγενική, ναζιάρα και φυσικά δεν με ενόχλησε καθόλου όσο ήμουν στο πεντακάθαρο δωμάτιο.
Για την Άννα τι να πω; Η κοπέλα ήταν το κάτι άλλο. Μπορεί να μην είναι μοντέλο και το πρόγραμμα της να είναι απλό αλλά είναι πολύ όμορφη τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και τα δίνει όλα. Από προσωπικές εμπειρίες η συμμετοχή της μπορεί να συγκριθεί μόνο με μια κοπέλα που είχα πάρει πριν μερικά χρόνια στη Φυλής. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που θα την προτιμήσω όσες φορές ακόμα έχω αυτή την ευκαιρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 paparotriftoulas, DeanCorso, antiosmuchachos και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
15 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Ο τίτλος τα λέει όλα. Δεν υπάρχει στην ουσία κριτική γιατί πέρα από μια μέτρια πίπα σε ένα άθλιο δωμάτιο που έχει περιγραφεί πολλές φορές δεν συνέβη τίποτα άλλο.
Η κοπέλα είναι το πολύ 25 και συστήνεται ως Μαρία. Είναι ρουμανογυφτάκι, ομορφούλα με σγουρό μαλλί και τσουπωτό σώμα με πιασίματα.
Το χρονικό έχει ως εξής.
Μπήκε στο δωμάτιο και ήρθε αμέσως για πίπα απομακρυσμένη από τα χέρια μου.
Πέρασε καπότα σε πεσμένο εργαλείο και η πίπα αν και ήταν βαθιά με γλωσσοκοπανίματα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
Όταν της είπα να έρθει από πάνω αρνήθηκε, μου είπε να κάτσει στα τέσσερα και σχεδόν με έσπρωξε από το κρεβάτι για να στηθεί. Εκεί της έπιασα το μουνί όπου ανακάλυψα ότι τα μουνόχειλα ειδικά αλλά και η γύρω περιοχή είναι γεμάτη κονδυλώματα, την έδιωξα ευγενικά και εκείνη έφυγε βιαστικά και γκρινιάζοντας.
Το νου σας συναγωνιστές. Η πουτάνα ξέρει ότι τα κουβαλάει και προσπαθεί να το περάσει απαρατήρητο αφήνοντας τρίχα στο μουνί της για κάλυψη και μην αφήνοντας καμία επαφή. Οι αντιδράσεις της όταν της το έπιασα που πετάχτηκε λες και την χτύπησε κεραυνός και η βιαστική αποχώρηση χωρίς καν να με ρωτήσει τον λόγο πιστεύω ότι το επιβεβαιώνουν.
Μακριά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 digger, targetass, fouxter και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
15 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Ξεκίνησα την βόλτα μου στο ρομαντικό Μετάξι στις επτά το απόγευμα. Ο στόχος μου ήταν η Νίκη στο γωνιακό σπίτι των οδών Κολωνού και λεωνίδου αλλά για κακή μου τύχη το κατάστημα ήταν κλειστό. Αυτό ήταν κάτι που σχετικά μου χάλασε την διάθεση γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν το στανταράκι μου από τις αρχές Ιουλίου και είχα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Δυστυχώς από όσα μου είχε πει αυτό θα ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο που θα δούλευε γιατί θα έφευγε για την Ρουμανία με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής.
Μάζεψα τις καύλες μου και άρχισα μια αποσυντονισμένη τσάρκα στα υπόλοιπα σπίτια.
Συνήθως όταν επισκέπτομαι την περιοχή χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη κοπέλα στα υπόψιν μου κάνω μια βόλτα και ξεχωρίζω μερικές κοπέλες ανεξαρτήτου εμφάνισης και προγράμματος που μου χτυπάνε κάπως στο μάτι από τις οποίες διαλέγω ποια ή ποιες θα εμπιστευτώ για κατάθεση -Αυτό πιστεύω κάνουμε όλοι- Κάτι τέτοιο προσπάθησα να κάνω και αυτό το απόγευμα αφού τα σχέδια μου για την Νίκη έληξαν τόσο άδοξα.
Γενικά μπορώ να πω ότι το συνολικό επίπεδο από τα κορίτσια που δούλευαν ήταν σε έναν μέτριο βαθμό, ωστόσο υπήρχαν αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα και έπαιζε και κουλουράκι σε αρκετά σπίτια για τους οπαδούς της πίσω εισόδου.
Από τις επισκέψεις που έκανα ξεχώρισαν τρεις κοπέλες. Η πρώτη ήταν λόγο του συνδυασμού καλής εμφάνισης και προσφοράς κώλου και βρισκόταν στο Ιάσωνος 37Α. Η δεύτερη δούλευε με βασικό πρόγραμμα στο Κολωνού 15 αλλά η συμπεριφορά της στο σαλονάρισμα και τα νάζια που έκανε μου κέντρισαν ιδιαίτερα την προσοχή και ελπίζω να την δοκιμάσω στο μέλλον.
Σε αυτή την αναμέτρηση κέρδισε η Μαρία στο αριστερό Ιάσωνος 44. Η Μαρία είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα από την Αλβανία που φλερτάρει τα όρια της νευρικής ανορεξίας. Η ηλικία της είναι λίγο απροσδιόριστη και ξέχασα να την ρωτήσω, αν πιστεύω ότι διανύει τα πρώτα χρόνια της τρίτης δεκαετίας της ζωής της. Είναι λίγο ποντικόφατσα με σημάδια ακμής αλλά δεν την λες άσχημη. Έχει κατά κάποιο τρόπο γοητευτικά μάτια και πολύ γλυκό χαμόγελο. Το σώμα της είναι απαλό για χάδια και τα δέχεται εύκολα και παντού. Το στήθος της είναι το νορμάλ μεσαίο αυτής της κατηγορίας στητό και πολύ ωραίο στην αφή.
Στο πρόγραμμα η τσατσά με την φωνή του Μάρκου Βαμβακάρη με ενημέρωσε ότι πέρα από τα βασικά προσφερόμενα υπάρχει και κώλος στο μενού. Έτσι έδωσα το δεκάρικο και πέρασα στα ενδότερα.
Το δωμάτιο ήταν καθαρό αλλά και σχετικά σκοτεινό, απλά πράγματα στην διακόσμηση, ένα κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι και ένας καλόγερος που σε μια από τις κρεμάστρες του φιλοξενούσε ένα ρολό από χαρτί υγείας.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν οι σωλήνες του εξαερισμού και οι διακόπτες από τα φώτα που έκαναν έναν παράξενο θόρυβο.
Η Μαρία δεν άργησε και μπήκε κεφάτη βγάζοντας μόνο το στρινγκάκι της. Ανέβηκε στο κρεβάτι και άρχισε τα σχόλια για την εμφάνιση μου και συγκεκριμένα για τα γένια μου που είχε χώσει τα δάκτυλα της και τα περιεργαζόταν τρίβοντας όλο το σώμα της πάνω μου.
Το πουλί μου μόλις είχε πάρει να ξυπνάει. Η Μαρία μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και κατέβηκε να περάσει την καπότα. Με δυσκολία κατάφερε να την βάλει αλλά ευτυχώς με τα δάχτυλα μου στις τρύπες της καύλωσα εύκολα και πλέον ο σκούφος εφάρμοζε άψογα στο εργαλείο. Η πίπα της είναι αδιάφορη αν και προσπάθησε να τον πάρει βαθιά και έδειχνε οτι ήθελε πολύ ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να έφταιγε το προφυλακτικό αλλά ότι και να έκανε δεν ένοιωθα τα αναμενόμενα. Ευτυχώς μου έκανε την χάρη μετά από δυο τρεις παρακλήσεις να μου καραμελώσει αρκετά τα αρχίδια και πλέον ήμουν έτοιμος.
Η πρώτη στάση ήταν με αυτή από πάνω. Το μουνί της ήταν πολύ στενό και ένοιωθα να με σφίγγει παντού, εκείνη όμως ένιωθε χειρότερα και πονούσε πάρα τον υπερβολικά αργό ρυθμό μου, έτσι μετά από δυο λεπτά σε αυτή την στάση μου ζήτησε να κάτσει στα τέσσερα για να πονάει λιγότερο.
Έτσι ήταν καλύτερα και για τους δυο και σύντομα σφυροκοπούσα με δύναμη έχοντας το δάχτυλο μου στον κώλο της. Αφού ένοιωσα ότι το τέλος ήταν κοντά της ζήτησα κωλαράκι με σκοπό να τελειώσω έτσι. Παρά την χωντροψωλίαση που έχω η κοπέλα το πάλεψε και κατάφερα να την πάρω για πολύ λίγο από τον κώλο μέχρι που τραβήχτηκε και το έβαλε ξανά στο μουνί της ζητώντας μου να την γαμήσω από εκεί. Την πήρα έτσι για λίγο και ξαναδοκίμασα για κώλο όμως άρχισε τις γκρίνιες και τα νευράκια, μιλώντας μόνο στα Αλβανικά φυσικά και προσπαθώντας ξανά να το βάλει στο μουνί της. Κάποια στιγμή άκουσα να λέει και την ατάκα "Άντε να τελειώνουμε".
Μπορεί να φανώ κακός αλλά εκείνη την στιγμή όμως οι γκρίνιες και τα νεύρα που ήθελε να βγάλει δεν δικαιολογούνται και νευρίασα με αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς αλλά δεν έχασα τις καύλες μου. Έβγαλα την καπότα και την έβαλα να μου γλείψει τα αρχίδια ενώ τον έπαιζα. Και για αυτό είχε πάλι τις αντιρρήσεις της αλλά τελικά το έκανε και έχυσα με τα αρχίδια μου στο στόμα της.
Η επόμενη αλλαγή ήταν την στιγμή που σκόρπαγα τα φλόκια όπου μου ήρθε ξανά με νάζια και φιλάκια και μου τριβόταν λέγοντας πάλι για τα γένια μου.
Δεν βιάστηκε να φύγει από το δωμάτιο παρά το "Άντε να τελειώνουμε" που είχε ξεστομίσει μερικά λεπτά πριν.
Όταν βγήκα από το δωμάτιο με καληνύχτισε με χαμόγελο και ναζιάρικες ματιές.
Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα, η τσατσά δεν με ενόχλησε και τα προσωρινά νεύρα ήταν το μόνο μελανό σημείο της επίσκεψης μου. Μπορεί να ξαναδοκιμάσω μήπως κάτι αλλάξει προς το καλύτερο ή το χειρότερο την επόμενη φορά.
Άβυσσος η ψυχή της πουτάνας...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2016
Υπηρεσίες
Πρωκτικό σεξ
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 alpula, alex2003, antiosmuchachos και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
13 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Απογευματινός περίπατος κατά τις επτά στο Μεταξουργείο. Στα ακουστικά μου ο Τσακ Σούλντινερ και στο στόμα μου η γεύση της αποτυχίας κάποιας ντεμέκ μπαρίστα.
Παρατηρούσα την περιοχή με τα γκράφιτι και την σήψη στους τοίχους της και σκέφτηκα ότι ίσως το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε εδώ στην πορεία του χρόνου είναι οι οσμές αρχαίας βρόμας και ούρων σε κάθε στενό.
Μια ομάδα με πιτσιρικάδες κατεβαίναν την Ιάσωνος γελώντας και σχολιάζοντας κάποια πουτάνα που είδαν πριν από λίγο σε κάποιο σπίτι όπως και μια σκηνή τσόντας από τα λίγα που πρόλαβα να ακούσω. Το θυμάμαι και εγώ να το ζω όμως τότε το γαμήσι έκανε τρία χιλιάρικα στη Φυλής και οι Ελλεηνίδες πουτάνες που είχα πέσει δεν έχαναν ευκαιρία να με κομπλάρουν. Τις τσόντες τις αγόραζες από τα περίπτερα της Ομόνοιας στριμωγμένος ανάμεσα σε πορνόγερους που έτριβαν την πέτσα τους με τα εξώφυλλα ή την νοίκιαζες μαζί με κάποια άλλη άσχετη ταινία και τον τύπο του βίντεο κλαμπ να σε κοιτάει με το βλέμμα που σκοτώνει.
Με νοσταλγική διάθεση μπήκα στο "νέο" μπουρδέλο στα δεξιά του εξωτερικού διαδρόμου και ένας διοπτροφόρος βετεράνος πούστης τσάτσος με καλωσόρισε. Εκείνη την ώρα δούλευαν δυο κοπέλες, ένα ωραίο μουνί με καρέ μαύρα μαλλιά με βασικό πρόγραμμα και μια άλλη που ο χαρακτηρισμός ως κοπέλα έπαψε να ισχύει προ δεκαπενταετίας με κώλο στο μενού σαν αντίβαρο της εμφάνισης της.
Επέλεξα την δεύτερη κάπως βιαστικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό. Σίγουρα ο κώλος είναι ένα κίνητρο αλλά η συγκεκριμένη δεν μου έκανε από την αρχή. Ίσως κάποια νοσταλγία στο υποσυνείδητο για κακοφτιαγμένες πουτάνες της εφηβείας μου τράβηξε τον διακόπτη και έτσι μπήκα στο δωμάτιο στο τέλος του διαδρόμου.
Ο χώρος είναι τυπικά καθαρός με πολύ μίνιμαλ διακόσμηση. Ένα μεταλλικό χειροποίητο κρεβάτι με έναν καθρέφτη στον τοίχο από πάνω του, ένα κομοδίνο και μια κρεμάστρα με μεταλλικά γαντζάκια σε σχήμα καρδιάς.
Ο νιπτήρας σε μια γωνιά με μια βρύση κήπου από πάνω του και μια ακόμα χειροποίητη μεταλλική κατασκευή για την στήριξη του κωλόχαρτου.
Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αναρωτήθηκα αν ο σιδεράς που έφτιαξε τον διάδρομο με τις λαμαρίνες είχε πάρει εργολαβία τα κρεβάτια, τις βάσεις του κωλόχαρτου και τις πόρτες που ανοίγουν μόνο απ' έξω.
Η Σάρα όπως την λένε την τύπισσα ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο. Ηλικιακά την έκανα κάτι πάνω από σαράντα. Κατσαροκαμένο καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους και ταλαίπωρο πρόσωπο. Πεσμένος κώλος και σώμα με πολλές ραγάδες που αποκαλύφθηκαν με το βγάλσιμο του κόκκινου δικτυωτού που φόραγε. Το θέαμα αυτό ήταν αναμενόμενο και δεν με σόκαρε όπως και δεν μου έκανε καμία εντύπωση το πεσμένο πουλάκι μου.
Η κοπέλα προσπάθησε αρκετά να με καυλώσει με γλύψιμο στις ρώγες αλλά δυστυχώς αυτό και η μηχανική αδιάφορη πίπα δεν κατάφεραν να μου δώσουν το ανώτερο της στύσης μου.
Με το μελάτο εργαλείο και με εκείνη από πάνω έκανα ένα γαμήσι του λεπτού και άρχισα να το χάνω πάλι.
Είχα χάσει την όρεξη να την γαμήσω και της ζήτησα να φύγει αλλά δεν το έκανε. Καθάρισε με μαντιλάκι τον πούτσο μου και ξανά έκανε προσπάθεια να με καυλώσει για να επαναληφθεί άλλη μια φορά το ίδιο σκηνικό όπου και τελικά την έπεισα να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να φύγει.
Από την κοπέλα και τον τσάτσο δεν έχω παράπονο. Έκανε ότι μπορούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή χωρίς να έχω καμία ενόχληση για όση ώρα κράτησε.
Πιστεύω ότι κάποιος που μπορεί να καυλώσει με την Σάρα θα περάσει καλά. Δυστυχώς εγώ δεν τα κατάφερα και δεν θα δοκιμάσω ξανά σε καμία περίπτωση.
Έφυγα χωρίς να έχω διάθεση για δεύτερη κατάθεση κάπου αλλού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2016
Υπηρεσίες
Πρωκτικό σεξ
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 kafearkoudas, antiosmuchachos, professorx και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
09 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η κριτική αφορά το μπουρδέλο της δεξιάς πόρτας που είναι αριστερά στο διάδρομο το οποίο στην ουσία είναι το παλιό δεξί στην Πέρδικας 3 όπου κατά το παρελθόν είχα ρίξει μερικά επικά αξέχαστα γαμήσια.
Στο μαγαζί βρισκόμουν περίπου στις επτά το απόγευμα. Άραξα στο σαλόνι ακούγοντας την τσατσά να ανακοινώνει ότι δουλεύουν δυο κοπέλες με διαφορετικά προγράμματα. Η πρώτη κοπέλα δούλευε με βασικό πρόγραμμα και η δεύτερη, η Πατρίτσια, με ακάπωτο τσιμπούκι και τελειωτικό στα βυζιά.
Περίμενα να δω την πρώτη κοπέλα κάνα πεντάλεπτο μέχρι να βγει από το δωμάτιο. Στο μεταξύ στο σαλόνι ήμασταν εγώ, τρεις φαντάροι απ'την Κρήτη, δυο Σομαλοί πειρατές, δυο Μουτζαχεντίν μυστακιοφόροι παλαιάς κοπής, ένας μπάρμπας ντυμένος στα λευκά έτοιμος για βόλτα με το κότερο, και ο ντιλιβεράς από το κατάστημα που είχε παραγγείλει καφέδες η τσατσά ο οποίος αφού παρέδωσε άραξε και περίμενε να δει και αυτός τις κοπέλες.
Η πρώτη κοπέλα ήταν μια ξανθιά κοντή με πολύ πρόστυχο στιλάκι η οποία δεν με έψησε να της εμπιστευτώ κατάθεση.
Ο ντιλιβεράς έφυγε, μαζί του την έκαναν και οι Μουτζαχεντίν. Έμεινα εγώ, ο μπάρμπας, τα φαντάρια και οι Σομαλοί.
Περνάει κάνα δίλεπτο, η πόρτα ανοίγει και σκάει μια πολύ παράξενη πουτάνα. Το πέρασμα της ήταν γρήγορο όπως και ο μπάρμπας που πετάχτηκε σαν ελατήριο. Έδωσε το δεκάρικο στην τσατσά και με κινήσεις νίντζα μπήκε στο αριστερό δωμάτιο.
Δεν είχα προλάβει να την δω καλά αλλά στα γρήγορα είδα μια χοντρούλα μεσαίου μεγέθους με μακριά ξανθά μαλλιά, με μπουτάρες μεγάλο κώλο και τα βυζιά αμόλα. (Τριάντα χρονών από Ρουμανία όπως μου είπε μετά)
Το σωματότυπο ωστόσο είναι αυτό του Πολωνού αρσιβαρίστα. Κοντά χοντρά πόδια, τετράγωνος κορμός και κοντά χεριά με μπράτσα. Οι άλλοι την έκαναν και εγώ περίμενα λίγο ακόμα να την ξαναδώ. Όταν βγήκε παρατήρησα ότι το σώμα της είναι σφιχτό και δεν έχει μεγάλη κοιλιά. Φυσικά δεν μπόρεσα να μην δω ότι φόραγε περούκα και ότι το πρησμένο χαμογελαστό πρόσωπο με τα καταγάλανα μάτια έμοιαζε με ρώσικη Μπαμπούσκα.
Έφυγα και το επεξεργάστηκα μέχρι να δω κάνα δυο ακόμα μπουρδέλα. Κάτι τέτοια κομμάτια δεν τα χάνω εύκολα. Καλά τα πιπίνια αλλά χρειάζεται και καμιά χοντρούλα να σου δείξει αγάπη. Στην τελική είχα σκοπό να ρίξω ακόμα ένα πουλί και έτσι γύρισα και την περίμενα στο μεσαίο δωμάτιο.
Η αλήθεια είναι ότι άργησε πολύ. Μπορεί και τέταρτο μέχρι να έρθει. Έβγαλε το εσώρουχο και μου ήρθε καρφί στον πούτσο με ένα χαμόγελο υπερβολικής χαράς. Με ρώτησε αν θέλω καπότα και της είπα σε λίγο μόλις μου σηκωθεί. Την ρώτησα αν γλείφει αρχίδια και μου απάντησε ναι ενώ έβγαλε γρήγορα ένα μαντιλάκι να καθαρίσει την περιοχή και ξεκινάει να μου ρουφάει τα αρχίδια και να γλείφει σχεδόν κωλότρυπα ενώ εγώ τον έπαιζα και ήμουν σε πλήρη στύση.
Βάζω την καπότα και της τον δίνω στο στόμα. Η πίπα δεν έλεγε και πολλά. Τον ρούφηξε λίγο και της ξανά έδωσα τα αρχίδια μου για λίγο ακόμα.
Η πρώτη στάση ήταν με αυτή από πάνω να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου και εμένα να χουφτώνω τις βυζάρες της. Μεγάλα βυζιά και σφιχτά όπως όλο το σώμα της, οι ρόγες της σκληρές και μεγάλες που αν δεν ήξερα ότι της πρόσφερε για χύσιμο τότε σίγουρα θα τις πιπιλούσα.
Δεύτερη στάση στα τέσσερα Νορμάλ στην αρχή και συνέχεια με δυνατές πουτσιές και μερικά σκαμπίλια στην κωλάρα. Το δούλευε κόντρα πούτσα με καλό στήσιμο και άντεχε κάργα, επέτρεψε και λίγο δάχτυλο στον κώλο.
Τρίτη στάση ιεραποστολικό και τετάρτη στο πλάι.
Έβγαλα την καπότα και τον έπαιξα ξαπλωμένος με αυτή να μου γλείφει τα αρχίδια μέχρι να χύσω.
Μου έφερε από μόνη της χαρτί να σκουπίσω τα φλόκια, μου είπε ευχαριστώ και έφυγε χαμογελαστή όπως ήταν και σε όλη την διάρκεια της πράξης.
Δεν γκρινιάζει και δεν διαμαρτύρεται. Είναι αρκετά πρόθυμη και παρά τα κιλά της δεν με κούρασε. Ο χώρος πολύ καθαρός, τα σεντόνια σχεδόν φρέσκα, άοσμο δωμάτιο με νορμάλ φωτισμό και κλιματισμό. Όσο για την τσατσά δεν ενόχλησε παρά το πατημένο δεκάλεπτο της παραμονής.
Στα θετικά φυσικά το ακούραστο γλείψιμο αρχιδιών και η αληθινή συμμετοχή της χωρίς θεατρινισμούς.
Δεν το μετάνιωσα καθόλου και σκέφτομαι να ξανά περάσω σύντομα.
Κάτι ήξερε ο μπάρμπας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2016
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
  • «Ισπανικό»
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 doc_lin, antiosmuchachos
Σχόλια (0)
08 Αυγούστου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Είχα ήδη ρίξει δυο καλά γαμήσια και ενώ ετοιμαζόμουν να φύγω απ την γειτονιά μου ήρθε μια μικρή όρεξη για κώλο. Η ώρα ήταν οκτώμισι το βραδάκι και κατεβαίνοντας την Ιάσωνος μπήκα στο συγκεκριμένο σπίτι.
Λίγο πριν είχα βρει κώλο στο Ιάσωνος 31 διπλά από το υπόγειο χόστελ αλλά δεν μου έκανε καθόλου η εμφάνιση της.
Μπαίνοντας στο μαγαζί η τσατσά ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα με ακάπωτη πίπα και κώλο στα δέκα ευρώ.
Η κοπέλα εμφανίστηκε χαμογελαστή στο σαλόνι, είναι χοντρούλα μελαχρινή με μεγάλη κωλάρα και βυζάρες, αντικειμενικά καλή για τους λάτρεις των BBW.
Την φαντάστηκα να την κωλογαμάω στα τέσσερα και το πουλί μου κελάηδησε. Έδωσα τα δέκα και μπήκα στο πρώτο δωμάτιο δεξιά του διαδρόμου.
Από την τελευταία φορά που είχα έρθει εδώ μέσα λίγα πράγματα άλλαξαν, δυο από αυτά είναι το κρεβάτι και ο κλιματισμός.
Γδύθηκα και ξάπλωσα.
Το κομμάτι ήρθε μετά από πέντε λεπτά σέρνοντας τα πόδια της με έναν βηματισμό που θα τον ζήλευαν και τα Σόγκοθ από τα βιβλία του Λάβκραφτ. Φορούσε ένα δικτυωτό κορμάκι με κρόσσια που έκρυβαν καλά την κοιλιά με τις ραγάδες και τις πεσμένες βαριές βυζάρες.
Το λοιπόν εγώ είμαι από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού και μου έρχεται και αυτή από αριστερά και μου κάνει νόημα με το κεφάλι της να πάω από την άλλη. Εγώ δεν κάθισα τυχαία αριστερά, είμαι αριστερόχειρας και με αυτό το χέρι τον παίζω ενώ το δεξί χαϊδεύει την πουτάνα και έτσι της είπα να έρθει εκείνη από δεξιά.
Ξεφυσώντας και μουτσουνιάζωντας ήρθε από δεξιά και άνοιξε την καπότα. Το πουλί μου εκτός λειτουργίας. Δεν με ρώτησε αν θέλω ακάπωτο που η τσατσά ανέφερε στο πρόγραμμα της παρά προσπάθησε να βάλει την καπότα έτσι. Κάπως τα κατάφερα και καύλωσα. Έβαλα την καπότα καλύτερα και ξεκίνησε την πίπα που κράτησε ένα λεπτό. Μετά από αυτό το ένα λεπτό αερόπιπας σηκώνεται και βγάζει το κορμάκι για να αποκαλυφθούν οι πατσάδες και τα βυζόμπαλα.
Ξαναέρχεται στην ίδια στάση και απλά μου τρίβει το μπούτι και κοιτάει την πούτσα μου. Έτσι γιατί γούσταρε σταμάτησε την πίπα και περίμενε να χύσω από την μαλακία που έπαιζα για να βρω μια αξιοπρεπή στύση.
Τέλος πάντων για από πάνω δεν ήταν και την στήνω στα τέσσερα. Τον βάζω και αρχίδια. Κοίταγα να δω αν είναι μέσα ή όχι. Η πουτάνα απλά δεν έκανε τίποτα, δεν κουνιόταν, δεν μίλαγε. Την παίρνω και λίγο ιεραποστολικά με αυτή να κοιτάει το ταβάνι και να ξεφυσάει ξανά χωρίς να νιώθω τίποτα και της λέω για κώλο.
Στήνεται στα τέσσερα αλλά δεν έβλεπα κωλότρυπα λόγο του ευμεγέθη κώλου.
Την εντοπίζω τελικά και δοκιμάζω να τον βάλω αλλά μόλις έβαζα το κεφάλι η τύπισσα τραβιόταν, κάτι μου έλεγε στα μάλλον ρουμάνικα και αφού έκανε δυο-τρεις μορφασμούς γκρίνιας και νεύρων ξαναστηνόταν.
Δοκίμασα να την γαμήσω τρεις-τέσσερις φορές και έκανε το ίδιο.
Ε! Εντάξει, το θέμα είχε παρατραβήξει και της είπα πούλο. Σηκώθηκε νευρικά έβαλε το κορμάκι και εξαφανίστηκε.
Βγαίνοντας η τσατσά με ρώτησε αν πέρασα καλά. Κρέας της λέω. Σκέτη απάτη, κρέας και τίποτα άλλο. Δεν απάντησε. Είπα καληνύχτα και έφυγα. Όνομα δεν έμαθα, ούτε άλλα στοιχεία γιατί από ελληνικά καταλαβαίνει ότι γουστάρει και απαντάει πάλι σε ότι γουστάρει. Μακριά και αλάργα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2016
Υπηρεσίες
  • Πρωκτικό σεξ
  • Στάση 69
  • «Ισπανικό»
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 antiosmuchachos, professorx, ThE
Σχόλια (1)
31 Ιουλίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Δεν είχα ως τώρα την τιμή να πάρω την Ντάρια αν και την είχα δει πολλές φορές σε τσάρκες να σαλονάρει ολόγυμνη και την είχα προσθέσει στις προσεχώς καταθέσεις μου. Ξανθούλα με μπουκλέ μαλλάκια και ωραίο σωματάκι με στητά βυζιά που καλούσαν τις παλάμες μου.
Ήμουν μόνος στο σαλόνι και παρουσιάστηκε μόνη της τραγουδώντας ένα Ρουμάνικο γυφτοτσιφτετέλι. Μουνάκι, τσιμπουκάκι, έξτρα περιποίηση και τραγούδι τσάμπα.
Δεν μπήκα αμέσως. Έφυγα για να φάω την απογοήτευση από την Ντάνα και ξαναγύρισα.
Την δεύτερη φορά εμφανίστηκε τσατσά όπου της έδωσα το δεκάρικο πριν δω ξανά την Ντάρια και με έστειλε στο δωμάτιο στο τέλος του διάδρομου.
Ο χώρος είναι καλός με μεγάλο κρεβάτι και τούλια στις γωνίες έτσι για τους ρομαντικούς. Αυτή την φορά το σάουντρακ της αναμονής ήταν Βασίλης Καρράς και πριν προλάβει να τελειώσει το τραγούδι η Κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο.
Χαμογελαστή και κεφάτη, δεν είχε και τίποτα να βγάλει και όρμισε στο κρεβάτι κρατώντας την καπότα στο στόμα όπως κρατούσαν το μαχαίρι οι πειρατές καθώς έκαναν ρεσάλτο στα πλοία.
Με το γεια σας μου πέρασε την καπότα καλτσώτα στο πεσμένο πουλί, της λέω. "Είναι πεσμένο ακόμα κούκλα μου. Και μου απαντάει "Θα στο σηκωθεί εγώ..." κοπανώντας το πουτσοκέφαλο στην γλώσσα της.
Στην πίπα δεν έχω παράπονο σήμερα πέτυχα τρία στα τρία όμως αυτή εδώ έκανε την διαφορά βάζοντας τα αρχίδια μου στο στόμα.
Τα πιασίματα ήταν ελεύθερα και άφηνε και δαχτυλάκι στο μουνί. Πρώτη στάση κλασικά με αυτή από πάνω που την ευχαριστήθηκα πραγματικά και συνέχεια στα τέσσερα με δυνατό κάρφωμα αδιαμαρτίριτα με ελαφρά σκαμπίλια στα κωλομέρια και με πολλά όμως ψεύτικα βογκητά που θύμιζαν ντουμπλαρισμένη γερμανική τσόντα του ενενήντα.
Θα μπορούσα να χύσω έτσι όμως εκμεταλλεύτηκα το όψιον του καραμελώματος και έχυσα με τα αρχίδια μου στο στόμα της.
Στο τέλος της είπα ότι όλα ήταν καλά μόνο που δεν μου είπε το τραγούδι όπως είχε ανακοινώσει. Φυσικά δεν μου χάλασε το χατίρι και άρχισε να τραγουδάει κάτι στα ρουμάνικα φεύγοντας.
Θα προτιμούσα βέβαια να καταλαβαίνω τι λέει το τραγούδι αλλά όπως και να έχει η δουλειά της έγινε σωστά και έφυγα ευχαριστημένος. Αν τύχει μπορεί να την ξαναπάρω, στο μέλλον σίγουρα δεν θα κλάψει κανείς το δεκάρικο μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 Ημεδαπος , fouxter, antiosmuchachos και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
31 Ιουλίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Απ' το συγκεκριμένο μπουρδέλο είχα περάσει τρία τέταρτα νωρίτερα για να δω τι παίζει όμως η αναμονή ήταν τεράστια και βαρέθηκα,έφυγα χωρίς να δω την πουτάνα, έκανα μια βόλτα και έριξα έναν σε ένα στανταράκι μου. Έχοντας γνώση τι παίζει στα άλλα μαγαζιά ξαναγύρισα να τσεκάρω την πουτάνα και αν άξιζε για δεύτερο γύρο.
Η τσατσά ενημέρωσε για απλό πρόγραμμα και μόλις το μελαχρινό άλογο εμφανίστηκε στο σαλόνι χλιμίντρισα σαν άλλος Κωνσταντάρας και έδωσα βιαστικά το αντίτιμο μπαίνοντας καμαρωτός στο δεύτερο δωμάτιο δεξιά.
Για τον χώρο τα έχω πει ξανά. Καθαρό και τυπικό δωμάτιο μπουρδέλου.
Ξεγύμνωσα την κορμάρα μου και άραξα στο κρεβάτι να περιμένω. Δυστυχώς η αναμονή με έναν πρόχειρο υπολογισμό βάση των τραγουδιών που έπαιζε στο ράδιο ήταν περίπου ένα τέταρτο.
Συγκεκριμένα στο ράδιο ακούστηκαν με την σειρά.
1.Toto - Africa. Περίπου πέντε λεπτά διάρκεια. 2.House of Love - Shine On. Περίπου τέσσερα λεπτά διάρκεια. 3.The Smiths - How Soon Is Now? Έξι λεπτά και κάτι. Το τέταρτο τραγούδι δυστυχώς δεν το ήξερα αλλά μας έφαγε κάνα δίλεπτο μέχρι να μπει στο δωμάτιο η Ντάνα.
Και τώρα ο κόσμος ξάφνου μπαίνει σε φαστ φόργουορντ! Κατεβαίνει από τις πορνογόβες που και χωρίς αυτές πάλι ψηλή είναι. Κατεβάζει στριγκάκι και απελευθερώνει τις βυζάρες της. Ανοίγει καπότα και την κρατάει στο στόμα. Έρχεται στο κρεβάτι και αρχίζει να παίζει νευρικά την πεσμένη τσούνα μου ενώ με το δάχτυλο της ξεκινάει αυτή την μαλακία που σου ζουλάνε ανάμεσα στα αρχίδια και νομίζουν ότι κάτι κάνουν.
Όλα αυτά χωρίς να πει μια λέξη. Όλα στο μπαμ. Εν πάση περιπτώσει το πουλί μου ζωντάνεψε και μου πέρασε την καπότα.
Τον παίρνει στο στόμα και αρχίζει τα μπουκώματα. Οφείλω να παραδεχτώ ότι η πίπα της είναι πολύ καλή. Τον παίρνει αρκετά βαθιά και κάνει καλό παιχνίδι με την γλώσσα της. Αν μου έγλειφε και τα αρχίδια θα την άφηνα να γλύφει μέχρι τέλους και θα έγραφα σίγουρα μια καλύτερη κριτική για τις υπηρεσίες της, δυστυχώς όμως αυτό ήταν το λιγότερο. Η πίπα της αν και πάρα πολύ καλή χωρίς καμία υπερβολή, ήταν νευρικιά και βιαστική. Εκτός αυτού δεν με άφηνε να την αγγίξω ελεύθερα ούτε καν στο στήθος. Είχε πάρει μια κλασσική στάση με τα πόδια κλειδωμένα και απόμακρη ώστε να μην μπορώ να αγγίξω πιο πάνω από τις γάμπες της.
Τέρμα η πίπα.
Πρώτη στάση με αυτή από πάνω να χοροπηδάει σαν καγκουρό προσέχοντας όμως να μην τον βάζει όλο μέσα ενώ με το ένα χέρι να κρατάει τα βαριά βυζιά της και να μου απαγορεύει να τα πιάσω.
Της πάτησα μερικά καλά καρφώματα και της είπα να γυρίσει στα τέσσερα. Με κάποιους ήχους γκρίνιας γύρισε κρατώντας πάλι τα βυζιά της. Στήσιμο καμπούρα και καθόλου σταθερό. Τον έβαλα και έβαλε και αυτή το χέρι της και τον κράταγε να μην μπαίνει όλος μέσα, έριξα κάτι ψιλά και ξενέρωσα απότομα. Όλη η στάση της ήταν αγχωτική και μετέδιδε μια αρνητική ένταση. Δεν είμαι μέντιουμ με παραφυσικές δυνάμεις αλλά σαν να ένοιωσα το σώμα της να μου λέει "Χύσε μαλάκα και τον πούλο. Περιμένουν και άλλοι"
Κάπως έτσι τελείωσε το επεισόδιο. Την έδιωξα και ντύθηκα με την πούτσα σηκωμένη.
Κρίμα που έγινε έτσι. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, έχει προσωπάρα και κορμάρα δυνατή με καμπύλες. Είναι πραγματικά γυναικάρα, ίσως για αυτόν τον λόγο να μην εκτιμά το δεκάρικο του Μεταξιού.
Φυσικά με μόνο όπλο την εμφάνιση της και μόνο δεν με κερδίζει. Δεν θα ξαναπάρω. Κρίμα και ξανά κρίμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 antiosmuchachos, n.smirni76, new21 και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
27 Ιουνίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η τσατσά μου παρουσίασε ένα μελαχρινό κοριτσάκι με κόκκινα εξτένσιον και ανύπαρκτο στήθος.
Το όνομα της ήταν Νίκη και τα κιλά της λιγότερα από το ένα τρίτο των δικών μου. Πολύ αδύνατη αλλά όχι κοκαλιάρα, λεπτή με αρμονικό σώμα και γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο.
Η υπηρεσία μου είπε ότι αν δεν θέλω να την γαμήσω μπορώ άνετα να την χρησιμοποιήσω για βαράκια και αφού μου φύτεψε στο μυαλό την εικόνα του να την έχω πάνω μου έφυγα προσθέτοντας την στην κορφή των επιλογών μου.
Έφαγα την απογοήτευση από την Σουζάνα στο Ιάσονος 20α και επέστρεψα. Η τσατσά με θυμόταν και με έστειλε στο δωμάτιο που βρίσκεται δεξιά της εισόδου.
Ο χώρος είναι κάτω του μετρίου με μια ελαφριά μυρωδιά στον αέρα και αρκετές χυσοβολές στους τοίχους, ευτυχώς τα σεντόνια ήταν από όσο είδα καθαρά και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Όσο περίμενα άκουσα την τσατσά να λέει κάτι στην κοπέλα και εκείνη να της απαντάει στα αγγλικά ότι είναι ψεύτρα. Σκέφτηκα ότι η επικοινωνία θα είναι δύσκολη γιατί φαντάστηκα ότι δεν ξέρει ελληνικά.
Πολύ γρήγορα η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο με χαμόγελο κρατώντας την περικαυλίδα και το λιπαντικό και έπλυνε τα χέρια της. Με χαιρέτισε στα ελληνικά και έκατσε γονατιστή δίπλα μου.
Μιλήσαμε λιγάκι, μου είπε ότι είναι από την Ρουμανία και ότι είναι είκοσι χρονών καταρρίπτοντας την φοβία μου ότι δεν ξέρει την γλώσσα.
Την ρώτησα αν τρώει καθόλου καθώς το κωλαράκι της χώραγε σχεδόν ολόκληρο στην παλάμη μου και μου απάντησε γελαστή ότι το κάνει και αυτό καμιά φορά. Έβαλε την καπότα και άρχισε την πίπα.
Η πίπα της αν και βαθιά είναι μέτρια αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ γιατί πραγματικά ήταν μια απόλαυση να έχω ένα τόσο όμορφο μωρό να με γλείφει και μάλιστα να με αφήνει να χαϊδεύω το πιο μικροσκοπικό μουνάκι που έχω δει ποτέ. Αυτό δεν μπόρεσα να μην το σχολιάσω και μου είπε ότι πάρα το μικρό μέγεθος και το νεαρό της ηλικίας της έχει και ένα παιδί... Το εργαλείο ήταν έτοιμο και έφτασε η ώρα της πράξης.
Κλασσικά η πρώτη στάση ήταν με αυτή από πάνω, έβαλε λιπαντικό και έκατσε σιγά-σιγά μορφάζοντας και βγάζοντας μερικούς ήχους πόνου. Κατάφερε και το έβαλε και μετά από μερικά δευτερόλεπτα σε αυτή την στάση έπεσε πάνω μου με πήρε αγκαλιά και ανταλλάξαμε κάποια φιλιά στο λαιμό και το πρόσωπο. Σε αυτή την στάση με άφησε κιόλας να της βάλω λίγο δάχτυλο στον κώλο και όλο το σκηνικό μου άρεσε πάρα πολύ.
Δεύτερη στάση πισωκολλήτο. Άδραξα την ευκαιρία και την έγλυψα λίγο στη σουφρίτσα της αν και δυστυχώς δεν ήθελε και με απώθησε με ευγενικό και όμορφο τρόπο. Στήθηκε πολύ καλά με ψηλά τον κώλο και ανοιχτά τα πόδια κάνοντας με να νιώθω πορνοστάρ βλέποντας τον πούτσο μου να μοιάζει τεράστιος ανάμεσα σε αυτά τα μικρά κωλομέρια. Την πήρα αργά στην αρχή ενώ με το χέρι της χάιδευε τα αρχίδια μου, δυνάμωσα μετά από λίγο και έβαλε το χέρι της στο μουνί της ζητώντας μου ευγενικά να μην το βάζω όλο μέσα (αν μπορώ) γιατί πονούσε.
Συνέχισα για μερικά απολαυστικά λεπτά ετσι χαϊδεύοντας και δίνοντας της φιλιά όπου μπορούσα μέχρι που έχυσα επιτελούς γεμίζοντας την καπότα αδικοχαμένους απογόνους.
Έφυγε το ίδιο χαμογελαστή όπως ήρθε και μου άφησε αρκετή καύλα για να τον παίξω το βράδυ και να χύσω άλλη μια φορά για πάρτη της.
Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό εκτός από την ελαφριά μυρωδιά του δωματίου και τα ξεραμένα χύσια στους τοίχους.
Όμορφη, ευγενική, πολύ γλυκιά. Ελπίζω να μην χαθεί όπως πολλά άλλα διαμαντάκια που εχω συναντήσει στην καριέρα μου σαν μπουρδελιάρης και να μπορέσω να επαναλάβω ξανά αυτή την εμπειρία.
Η τσατσά το ίδιο ευγενική και πρόσχαρη δεν ενόχλησε παρά το πατημένο δεκάλεπτο.
Πραγματικό value for money και με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, TZOYLI, antiosmuchachos και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
27 Ιουνίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Η τσάρκα μου ξεκίνησε στις εννέα το βραδάκι με την συνηθισμένη πορεία από Μ.Αλεξάνδρου, Κολωνού και Ιάσονος. Είχα περάσει από όλα τα σπίτια και είχα καταλήξει σε δυο κοπέλες όπου τις έπαιξα κορόνα-γράμματα για να αποφασίσω. Στον τελικό ήταν η κοπέλα από το Κολωνού 32α και η μπαμπάτσικια Σουζάνα που τελικά κέρδισε την αναμέτρηση με την τύχη.
Ξανά δεν μπορώ να βρω τον λόγο που με έκανε να την επιλέξω μιας και υπήρχαν αρκετές πιο όμορφες κοπέλες άλλα εν πάση περιπτώσει πλήρωσα το δεκάρικο στην συμπαθητική τσατσά και πέρασα στο δωμάτιο.
Ο χώρος ήταν καλός και σχετικά καθαρός. Άραξα στο κρεβάτι και περίμενα για κάνα δίλεπτο μέχρι που ήρθε η κοπέλα.
Μεσαίου αναστήματος, μελαχρινή με πιασίματα και στρογγυλό μεγάλο κώλο. Μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο και μικρομεσαία βυζάκια. Μου είπε ότι είναι εικοσιδύο αλλά είναι σίγουρα μια πενταετία παραπάνω και έχει καταγωγή από την Βουλγαρία.
Είχα καιρό να δώσω ακάπωτη πίπα σε πουτάνα και πάνω στην μαλακία της τον έδωσα για κάνα δίλεπτο. Παρά το ακάποτο δεν έλεγε πολλά από τσιμπούκι, το μόνο καλό ήταν η κωλάρα της που χούφτωνα ενώ ταυτόχρονα την έπαιρνα μάτι από τον καθρέφτη.
Μόλις έκανε να ζωντανέψει το καυλί μου σηκώθηκε και με ρώτησε πως θέλω. Της είπα να κάτσει πάνω και άρχισε ο αγώνας. Άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή πάνω μου αλλά δυστυχώς η αίσθηση που είχα εκτός από το βάρος της ήταν ότι απλά κάπου ακούμπαγα το πουλί μου και τίποτα παραπάνω, ενώ κοίταγε οπουδήποτε εκτός από εμένα. Ένα ριπλέι δηλαδή της προηγούμενης βδομάδας στο διπλανό μπουρδέλο της Ιάσονος 20γ.
Γύρισμα στα τέσσερα με την κωλάρα της στο πιάτο και σφυροκόπημα μέχρι που ένιωσα τα ποδιά μου να πονάνε. Δυστυχώς ήθελα πολύ ακόμα, αυτή το κατάλαβε και γυρίζει και μου λέει.
- Αν δεν μπορείς να τελειώσεις δεν φταίω εγώ.
- Οκ, τελειώσαμε καλό σου βράδυ.
Κουράστηκε αυτή, κουράστηκα και εγώ να το παλεύω.
Σηκώθηκε σχετικά γρήγορα και έγινε καπνός.
Δεν θα την προτιμήσω ξανά, δεν φταίει φυσικά αυτή που το πουλί μου τελευταία δουλεύει στον δεύτερο γύρο αλλά γενικά η εικόνα της δείχνει μια κοπέλα που βαριέται και δεν θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη, δηλαδή ενώ είχε φουλ διάθεση να μου πιάσει κουβέντα για το χωρίο της στην Βουλγαρία και για το έγκαυμα που έπαθε από τον ήλιο, η βιαστική αερόπιπα και το νευρικό γαμήσι με αποτρέπουν από επόμενη συνεύρεση μαζί της.
Έφυγα με πλώρη για την άδικα δεύτερη στο μπουρδέλο τις Κολωνού 32α.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 antiosmuchachos
Σχόλια (1)
23 Ιουνίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Είχα βγει άπω το Ιάσονος 20γ αντουφέκιστος και τσάρκαρα μέχρι που έφτασα σε αυτό το ημιυπόγειο χαμαιτυπείο.
Η Μυρωδιά υγρασίας και τσιγαρίλας στο σαλόνι δύσκολα καλύπτονται με τα αποσμητικά του κιλού.
Η χοντρή φαφούτα τσατσά με κοιτάει λάγνα από την κουρτίνα στο κουζινάκι.
- Κάνει ζέστη έξω καυλιάρη;
- Ψήνεται ο τόπος.
- Έλα να ψηθούνε τα κορμιά μας...
Αμηχανία...
Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι μόλις εμφανιζόταν η πουτάνα θα έκανα μεταβολή και θα έφευγα αμίλητος.
- Η Τζώρτζια είναι μωρό μου. Θα περάσεις;
Η κουρτίνα τραβήχτηκε και η γνώριμη μορφή εμφανίστηκε στο σαλονάκι.
- Φυσικά και θα περάσω. Ένιωσα Μάχιμος, δυνατός, γνώστης, καμικάζι γαμιάς.
Βγάζω το πορτοφόλι μου και δίνω στην τσατσά ένα εικοσάρικο. Μου δείχνει το δωμάτιο που βρίσκεται στα αριστερά, η Τζώρτζια μου χαμογελάει και μπαίνω.
Το δωμάτιο είναι ένα ορθογώνιο κουτί, στα αριστερά ένα παράθυρο και το κρεβάτι, στα δεξιά ο νιπτήρας και ένα ξύλινο παγκάκι, από πάνω βρίσκεται μια δεκατεσσάρα τηλεόραση που παίζει μια θολή τσόντα με δυο αραπάδες να ξεκωλιάζουν ένα πιπίνι.
Άρχισα να γδύνομαι, ακούμπησα τα ρούχα στο παγκάκι. Το εργαλείο μου κράταγε μια χαλαρή αιμάτωση από πριν και κρεμόταν μελάτο, η πόρτα άνοιξε και η τσατσά μπήκε αργά με τα ρέστα από το εικοσάρικο. Έκανε ένα βήμα μπροστά για να δει τον πούτσο μου και δαγκώθηκε με τα τρία δόντια που της είχαν μείνει στην πρόσοψη, άπλωσε το χέρι της να μου δώσει το δεκάρικο και την στιγμή που δοκίμασα να το πάρω το τράβηξε απότομα και προσπάθησε να χαϊδέψει τα αρχίδια μου με αυτό... Πρόλαβα και έκανα ένα βήμα πίσω και έτριψε το στήθος μου με δύναμη.
- Θα έρθει τώρα να την γαμήσεις καυλιάρη μου... Να την σκίσεις...
Μου έδωσε το δεκάρικο και έφυγε αργά.
Ένιωσα ελαφρά βιασμένος...
Ξάπλωσα και χάζεψα για λίγο την τσόντα, ένοιωθα ότι η τσατσά με παρακολουθούσε από κάπου και την φαντάστηκα να τρίβει το σαπιόμουνο της για μένα.
Πριν με κατακλύσουν περισσότερες φριχτές σκέψεις η πόρτα άνοιξε και η Τζώρτζια μπήκε με τις κλασσικές αργές κινήσεις της. Με την Τζώρτζια γνωρίστηκα πριν τρία χρόνια στο υπόγειο της Κολωνού 27 και από τότε μετράω διψήφιο αριθμό επισκέψεων. Γυναίκα με κυβικά αλλά σφιχτό σώμα, ελάχιστη κυτταρίτιδα, βυζάρες αρκετά στητές για το μέγεθος τους, ξανθά μαλλιά και ηλικία γύρω στα σαράντα.
Όσοι την γνωρίζουν οφείλουν να παραδεχτούν ότι μόνο βελτίωση έχει παρουσιάσει η εμφάνιση της. Πάντως όπως και να έχει απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό ατόμων που γουστάρουν αυτού του τύπου γυναίκες.
Έβγαλε τα πορνοπάπουτσα και το μαύρο δικτυωτό και ήρθε στο κρεβάτι.
Μαζί της πάντα θα βρεθεί κάτι να συζητήσω και να με κάνει να χαλαρώσω αρκετά πριν απολαύσω την πίπα της.
Πίπα με καπότα, βαθιά και δυνατή, φουλ ντίπθροτ με σωστό παιχνίδι. Την έβαλα να γλύφει τα αρχίδια μου, τον έπαιζα με το αριστερό και της χούφτωνα την κωλάρα με το δεξί μαζί με τα ανάλογα σκαμπίλια.
- Μην χύσεις έτσι. Πρέπει να με γαμήσεις... Η σωστή κουβέντα την σωστή στιγμή.
Την βάζω στα τέσσερα και αρχίζω τις ανασκαφές στη μουνάρα της. Δεν πρέπει να το κράτησα πάνω από δυο λεπτά και τον έβαλα με μια κίνηση στον κώλο της.
Η Τζώρτζια είναι από τις ποιο συνειδητοποιημένες πουτάνες που έχω γνωρίσει. Δεν δουλεύει μόνο με τις τρύπες της αλλά με ολόκληρο το σώμα και το μυαλό της. Ξέρει να σε ψυχολογήσει και να σε κάνει να το απολαύσεις στα τέρματα.
Η πράξη συνεχίστηκε με ιεραποστολικό από κώλο και φινάλε στο πλάι με τις βυζάρες της στα χέρια μου. Κατά την όλη διάρκεια η Τζώρτζια έπαιζε με ατάκες του στιλ "Τι μου κάνεις; Σκίσε μου τον κώλο!" και άλλα ανάλογα.
Μετά την αποφόρτιση άραξε στο κρεβάτι και πιάσαμε κουβέντα για γενικά θέματα.
Παραμονή χαλαρά πάνω από είκοσι λεπτά ενώ το μισό πρέπει να ήταν η καθαρή πράξη.
Η ερώτηση αν θα ξαναπάω δεν πρέπει καν να ειπωθεί, είμαι και θα είμαι πελάτης της στην κάθε ευκαιρία.
Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο. Η τσατσά είναι μπροστά στην πόρτα, μου χαϊδεύει τον ώμο και μου βαράει μια στο αριστερό κωλομέρι. Σεξουαλική παρενόχληση...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2016
Υπηρεσίες
Πρωκτικό σεξ
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 targetass, fouxter, antiosmuchachos και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
21 Ιουνίου, 2016
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Μεσημέρι Κυριακής με μια δόση από Αύγουστο, καύσωνας και η πόλη άδεια. Με τις σόλες των παπουτσιών μου να κολλάνε στο πεζοδρόμιο και με πολλές άκυρες σκέψεις στο κεφάλι μου μπήκα στο σπίτι της οδού Ιάσονος 20γ.
Η τσατσά με καλησπέρισε και μου είπε το πρόγραμμα της κοπέλας.
Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα και 69 προσφερόντουσαν κατά τα λεγόμενα της συμπαθητικής θείτσας που φορούσε τα βιντάτζ πατομπούκαλα της Νάνας Μούσχουρη.
Η κουρτίνα άνοιξε και ένα πιπίνι που φαινόταν ψηλό πάνω στα πορνοπάπουτσα εμφανίστηκε. Χαμογελαστή, με μεσαία στητά βυζάκια και όμορφο νεανικό κορμάκι.
Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς μου έκανε το κλικ μιας και υπήρχε σχετικά καλός ανταγωνισμός στην περιοχή έδωσα το δεκάρικο στην τσατσά και ανέβηκα στο δωμάτιο.
Ο χώρος στα δωμάτια είναι απλά καλός για μπουρδέλο, έχω ξαναγαμήσει εδώ και τον θυμάμαι καλά μόνο που αυτή τη φορά η πόρτα δεν έκλεινε λόγο ελλείψεως πόμολου και κλειδαριάς, το οίκημα μετράει αρκετές δεκαετίες και η πιτσικαρισμένη πόρτα που είναι αδύνατον να μείνει εντελώς κλειστή αφήνει ένα κενό περίπου 20 εκατοστά.
Με το που γδύθηκα η πόρτα άνοιξε και αντί να εμφανιστεί η πουτάνα έσκασε μύτη ένας κοντός μπάρμπας με καράφλα και κοίταξε επίμονα την πούτσα μου. Η τσατσά μάλλον τον είδε από κάποια κάμερα και άρχισε να ωρύεται από το ισόγειο.
Ο μπάρμπας έφυγε αμέσως και πριν περάσει λεπτό η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα με το κομοδίνο.
Μερικές κουβέντες στο όρθιο με αφορμή τον πρωτότυπο τρόπο που κλείνει η πόρτα και οι κλασσικές ερωτήσεις για να μάθω όνομα και ηλικία. Μου είπε ότι είναι εικοσιδύο χρονών και την λένε Γκαμπριέλα, καταγωγή δεν ρώτησα αν και είμαι σίγουρος ότι είναι πιο Ρουμάνα και από τον Βλαντ τον παλουκωτή. Στη συνέχεια ακολούθησαν μερικά φιλάκια στους ώμους και τον λαιμό της ενώ ο γκιόνης μου άρχισε παράδοξος να ζωντανεύει.
Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και την αρχίζω στα φιλάκια και στο πιπίλιμα για μερικά δευτερόλεπτα και αλλάζουμε θέση για να μου περάσει το λάστιχο και να μου κάνει μια από τις καλύτερες πίπες με καπότα που μου έχουν κάνει ποτέ.
Το πρόσωπο της ήταν μέτριο, ένα μπέρδεμα από γλυκά και άγρια χαρακτηριστικά, σκούρα καστανά ίσια μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους ασορτί με τα καστανά όμορφα μάτια που ατένιζαν το τίποτα.
Το νεανικό σύνολο με καύλωνε πολύ θυμήθηκα ότι η τσατσά είπε για 69 και ήθελα πολύ να την γλείψω. Της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα και έσκυψα στο μουνί της. Ίσα που πρόλαβα να του δώσω ένα φιλί και η κοπέλα μου απαγόρεψε να κάνω οτιδήποτε άλλο. Χαλάστηκα λίγο αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα ακόμα και όταν διαπίστωσα ότι ούτε και τα ελεύθερα πιασίματα που ανακοινώθηκαν από την τσατσά ίσχυαν.
Ξεκίνησα λοιπόν ιεραποστολικό και συνέχισα για μερικά λεπτά έτσι. Δυστυχώς αντιμετώπισα δυο προβλήματα. Το πρώτο και κυριότερο ήταν ότι η αίσθηση δεν ήταν καλή, υπήρχε πολύ λιπαντικό εκεί μέσα και δεν καταλάβαινα τίποτα. Το δεύτερο ήταν ότι η κοπέλα απέφευγε να με κοιτάει όχι μόνο στα μάτια αλλά γενικά. Έτσι με το τσουτσούνι μου να μην νιώθει τριβή και το κεφάλι της γερμένο στο πλάι να κοιτά τον τοίχο ένοιωθα άβολα και της πρότεινα να αλλάξουμε στάση.
Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να καρφώνω δυνατά. Μπορώ να πω ότι υπήρχε μια μικρή διαφορά στην αίσθηση αλλά όχι μεγάλες διαφορές από πριν, το μόνο που με καύλωνε ήταν το καλοσχηματισμένο σφιχτό κωλαράκι της και ο όμορφος τρόπος που είχε στηθεί με τα χέρια της κόντρα στο κεφαλάρι να σπρώχνει και αυτή ρυθμικά και δυνατά.
Κάπου εκεί ακούστηκε το κουδουνάκι της τσατσάς.
Έκανα ακόμα μια αλλαγή και την έβαλα από πάνω. Το πάλεψε πολύ αλλά μου ήταν αδύνατον να χύσω, ειδικά τώρα που άρχιζα να χάνω και την στύση μου.
Δεν ωφελούσε να το κουράζω άλλο, την ευχαρίστησα και της είπα ότι μπορεί να φύγει. Με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσει με το χέρι της αλλά ακούστηκε άλλη μια το κουδούνι και της είπα ξανά ότι είμαστε εντάξει.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αν και έχασα στον τελικό. Στα θετικά ήταν πρώτα απ' όλα η πίπα της και μετά ότι είναι όμορφη, επικοινωνιακή και δεν έδειξε να δυσανασχετεί με κάτι. Φυσικά η κακή ενημέρωση από την τσατσά, το πολύ λιπαντικό και η ολοκληρωτική απουσία οπτικής επαφής βρίσκονται στον αντίποδα.
Δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω.
Βγήκα από το σπίτι ξανά στο λιοπύρι και αναζήτησα ξανά μια δεύτερη ευκαιρία εκτόνωσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2016
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
review reaction 1 antiosmuchachos, DeanCorso, ThE και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (0)
111 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7