Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατά καιρούς τα γούστα μου αλλάζουν και εκεί που κάνω κέφι καμιά χοντρή βυζαρού για ανελέητο ξεπούτσιασμα η διάθεση μου με φωνάζει για τρυφερά πιπινογάμια και τούμπαλιν.
Αυτό το απόγευμα ήθελα κάτι γρήγορο. Ήθελα κάτι στη λαδόκολλα με λιπαρά και υδατάνθρακες γιατί όπως πίστευα είχα φουλάρει από τρυφερότητες και γλυκανάλατα γαμήσια αυτή την περίοδο.
Η ώρα είχε πάει σχεδόν επτά και περίμενα στο σαλόνι του ισόγειου μαγαζιού απλωμένος σαν Τούρκος πασάς στον καναπέ. Ο ευγενικότατος τσάτσος με την ήρεμη ραδιοφωνική φωνή με είχε ενημερώσει ότι το κορίτσι είναι στο δωμάτιο και σύντομα θα είναι διαθέσιμη.
Το πρόγραμμα εδώ ήταν το βασικό με ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό και γλυφομούνι στο πακέτο για δεκαπέντε ευρώ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να γαμήσω και σπάνια πληρώνω πάνω από δέκα ευρώ για πουτάνα. Είναι κατά κάποιο τρόπο θέμα αρχών να γαμάς με ένα τέτοιο ευτελές ποσό και βαθιά εγκεφαλικά λειτουργεί κάπως αφροδισιακά αυτή η ιδέα.
Η πόρτα άνοιξε και άκουσα τα βήματα της να πλησιάζουν αργά στο σαλόνι...
Που είναι τα φτερά σου άγγελε μου;
Ο χώρος φωτίστηκε! Ένα πλάσμα παραμυθένιο πόζαρε δειλά και ανέκφραστα μπροστά μου όσο ο τσάτσος επαναλάμβανε το προσφερόμενο πρόγραμμα.
Κατάξανθα μακριά μαλλιά, αψεγάδιαστο σώμα με τριάρι βυζάκι και ένα αθώο πρόσωπο με γάλανα μάτια που θα ζήλευε και η Χιονάτη...
Με δεκαπέντε ευρώ και να σε άγγιζα μόνο θα μου ήταν αρκετό!
Έγνεψα καταφατικά στον τσάτσο και έψαξα για το πορτοφόλι μου.
Το δωμάτιο που μπήκα ήταν το πρώτο δεξιά της εισόδου και έμεινα με ανοιχτό το στόμα να κοιτάω σαν τουρίστας που θαυμάζει την καπέλα σιξτίνα... Το δεκάρι στην βαθμολογία το αξίζει με το παραπάνω. Ο χώρος είναι ο καλύτερος και φαινομενικά ο πιο καθαρός που έχω δει ποτέ στην ζωή μου σε μπουρδέλο και όχι μόνο, μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερος και από πολλά δωμάτια ξενοδοχείων! Γδύθηκα, φρέσκαρα το πουλάκι μου στον νιπτήρα και ξάπλωσα στο διπλό κρεβάτι κοιτάζοντας την γύψινη διακόσμηση της οροφής.
Το κορίτσι ήρθε σχεδόν αμέσως, ανέκφραστη όπως στο σαλόνι και με αργές κινήσεις. Έβγαλε τα πράσινα πορνοπάπουτσα και κατέβηκε ξανά στο 1,60. Με κοίταξε και με χαιρέτισε με ένα "γεια σου" που με το ζόρι ακούστηκε, ένοιωσα ότι αηδίαζε στην εικόνα ενός γυμνού μουσάτου κοιλαρά που χάιδευε τον πούτσο του και περίμενε να την γαμήσει αλλά μεταξύ μας δεν με ένοιαζε και πολύ...
Έβγαλε το στριγκάκι της και το ακούμπησε στο κομοδίνο, στάθηκε όρθια στον διάδρομο στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού να με κοιτάει με ένα θλιμμένο βλέμμα που δεν θα το βγάλω εύκολα από την μνήμη μου. Ένοιωσα λίγο άβολα ωστόσο είμαι σίγουρος ότι η ψυχολογία μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση από την δική της. Σταμάτησα να χαϊδεύω το καυλί μου που είχε αποκτήσει μια χλιαρή στύση και την ρώτησα πως την λένε.
- Ντορίνα.
- Ωραίο όνομα. Στα ελληνικά πρέπει να σε λένε Θοδώρα.
- Ντορίνα με λένε.
- Ντορίνα λοιπόν. Της έδειξα την δεξιά πλευρά του κρεβατιού. Θες να έρθεις να σε πάρω αγκαλιά;
Ανέβηκε πάνω μου και ήρθε στα δεξιά μου φέρνοντας το στήθος της πολύ κοντά στο πρόσωπο μου φορώντας ακόμα το μαύρο σουτιέν με τις πράσινες λεπτομέρειες που ταίριαζε με το βρακάκι και τα δεκαπεντάποντα γοβάκια που φόραγε προηγουμένως.
- Να στο βγάλω αυτό;
- Ναι.
Έλυσα το σουτιέν της με το δεξί χέρι και το απομάκρυνα με το αριστερό θαυμάζοντας ολόγυμνο αυτό το θαύμα της φύσης.
Το στήθος της ήταν ανάλογο των αρχαίων Ρωμαϊκών γλυπτών, η υπερβολή της τελειότητας. Κοίταξα τα μάτια της που έψαχναν στο δωμάτιο μια διέξοδο να απασχολήσουν την σκέψη της όσο φιλούσα και έγλειφα το νεανικό της στήθος. Είχα καταλάβει ότι δεν θα είχα καμία συμμετοχή από εκείνη και ήμουν σίγουρος ότι δεν της ήταν ευχάριστη για η παρουσία μου, προσπάθησα να την ηρεμήσω.
- Ομορφιά μου χαλάρωσε, μοιάζω αλλά δεν είμαι αγριάνθρωπος.
- Όχι είμαι εντάξει.
- Σίγουρα; Δεν σε βλέπω άνετη. Έχεις κάτι;
- Πολλά προμπλέμα.
- Εδώ με τον κόσμο;
- Όχι εδώ όλα καλά. Σπίτι έχω προμπλέμα.
- Όλοι έχουμε προβλήματα. Κάποτε όμως όλα περνάνε.
Δεν σχολίασα περισσότερα γιατί θα με έπιαναν οι συναισθηματισμοί και δεν θα έβγαινε σε καλό. Δεν είχα σκοπό να γίνω ο ψυχολόγος για άλλη μια πουτάνα ακομα και αν ήταν βγαλμένη μέσα από τα παραμύθια.
Κατέβηκα στο μουνάκι της και άρχισα να την φιλάω. Η περιοχή μύριζε σαπούνι, την έγλειψα χουφτώνοντας τα βυζάκια της και παρατηρώντας ότι απέφευγε να με κοιτάξει. Έκατσα εκεί κάτι παραπάνω από ένα λεπτό και την ξαναπήρα αγκαλιά φιλώντας την στους ώμους και το λαιμό και έχοντας μια απίστευτη στύση.
- Τσιμπούκι θέλεις; Με επανέφερε στην πραγματικότητα.
- Φυσικά!
Ξάπλωσα ανάσκελα και μου πέρασε την καπότα.
Η πίπα της είναι μηχανική και μονότονη δουλεύοντας πολύ με το χέρι, όχι ότι περίμενα κάτι περισσότερο φυσικά και αρχίδια ήταν αναμενόμενο ότι θα αρνιόταν να γλείψει.
Μέτα από λίγο την διέκοψα και της ζήτησα να κάτσει πάνω του.
Ξανά οι κινήσεις της ήταν ρομποτικές και απότομες αλλά ευτυχώς δέχτηκε να ακολουθήσει τον δικό μου πιο τρυφερό τρόπο και να το κάνει πιο ήρεμα φέρνοντας το στήθος της στο πρόσωπο μου.
Δεύτερη στάση την έφερα στα τέσσερα και δυνάμωσα τον ρυθμό μου.
Σε αυτή την στάση το κράτησα περίπου τρία λεπτά ίσως κάτι παραπάνω και κάπου εκεί μου έκανε και μια αναφορά για τον χρόνο που με χάλασε λιγάκι.
Η επόμενη ήταν ιεραποστολικό.
Έκανα ένα ρισέτ στον εγκέφαλο μου, αποφάσισα να απομακρύνω τους ρομαντισμούς και πλάκωσα το δυνατό και βαθύ σφυροκόπημα για κάνα δίλεπτο ακομα καυλώνοντας με κάποιες εκφράσεις πόνου που είδα στο πρόσωπο της και έχυσα έχοντας τα πόδια της στο στήθος μου.
Της έδωσα ακομα μερικά φιλάκια και βγήκα από μέσα της κρατώντας ακομα την στύση μου η οποία για κάποιο λόγο παρέμεινε σε ένα ποσοστό ακόμα και όταν έφυγα από το μπουρδέλο.
Με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε φεύγοντας με την ίδια καταθλιπτική εικόνα που είχε όταν μπήκε στο δωμάτιο.
Ο λόγος που δεν έχω παράπονο είναι ότι η κοπέλα είναι ένας άγγελος. Πραγματικά για μένα αυτή η ομορφιά είναι απερίγραπτη. Η συμμετοχή της είναι μηδενική αλλά δεν έφερνε αντιρρήσεις σε οτιδήποτε περιλάμβανε το πρόγραμμα της, αν μάλιστα δεν μου είχε κάνει και αυτή την μια και μοναδική νύξη για τον χρόνο θα ήταν καλύτερα.
Ο χώρος απίστευτος για μπουρδέλο και ο τσάτσος δεν με ενόχλησε καθόλου.
Το άξιζε το δεκαπεντάρι και άνετα μπορώ να την προτείνω για όσους δεν τους ενδιαφέρει τόσο η συμμετοχή αλλά επικεντρώνονται στην εμφάνιση της κοπέλας όσο για την φανερά πεσμένη διάθεση της τι να πω;
Δεν μπορώ να κατηγορήσω το άλογο που δεν του αρέσει το χαλινάρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντορίνα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 putaniaris89, ILIAS1339, Besito και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2016
Τι βαρδια τυπε να παω να την τιμησο?Αν και θα πιασουμε το μπλαμπλα απο οτι καταλαβα...Γερο-μύστης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1