Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν είχα ως τώρα την τιμή να πάρω την Ντάρια αν και την είχα δει πολλές φορές σε τσάρκες να σαλονάρει ολόγυμνη και την είχα προσθέσει στις προσεχώς καταθέσεις μου. Ξανθούλα με μπουκλέ μαλλάκια και ωραίο σωματάκι με στητά βυζιά που καλούσαν τις παλάμες μου.
Ήμουν μόνος στο σαλόνι και παρουσιάστηκε μόνη της τραγουδώντας ένα Ρουμάνικο γυφτοτσιφτετέλι. Μουνάκι, τσιμπουκάκι, έξτρα περιποίηση και τραγούδι τσάμπα.
Δεν μπήκα αμέσως. Έφυγα για να φάω την απογοήτευση από την Ντάνα και ξαναγύρισα.
Την δεύτερη φορά εμφανίστηκε τσατσά όπου της έδωσα το δεκάρικο πριν δω ξανά την Ντάρια και με έστειλε στο δωμάτιο στο τέλος του διάδρομου.
Ο χώρος είναι καλός με μεγάλο κρεβάτι και τούλια στις γωνίες έτσι για τους ρομαντικούς. Αυτή την φορά το σάουντρακ της αναμονής ήταν Βασίλης Καρράς και πριν προλάβει να τελειώσει το τραγούδι η Κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο.
Χαμογελαστή και κεφάτη, δεν είχε και τίποτα να βγάλει και όρμισε στο κρεβάτι κρατώντας την καπότα στο στόμα όπως κρατούσαν το μαχαίρι οι πειρατές καθώς έκαναν ρεσάλτο στα πλοία.
Με το γεια σας μου πέρασε την καπότα καλτσώτα στο πεσμένο πουλί, της λέω. "Είναι πεσμένο ακόμα κούκλα μου. Και μου απαντάει "Θα στο σηκωθεί εγώ..." κοπανώντας το πουτσοκέφαλο στην γλώσσα της.
Στην πίπα δεν έχω παράπονο σήμερα πέτυχα τρία στα τρία όμως αυτή εδώ έκανε την διαφορά βάζοντας τα αρχίδια μου στο στόμα.
Τα πιασίματα ήταν ελεύθερα και άφηνε και δαχτυλάκι στο μουνί. Πρώτη στάση κλασικά με αυτή από πάνω που την ευχαριστήθηκα πραγματικά και συνέχεια στα τέσσερα με δυνατό κάρφωμα αδιαμαρτίριτα με ελαφρά σκαμπίλια στα κωλομέρια και με πολλά όμως ψεύτικα βογκητά που θύμιζαν ντουμπλαρισμένη γερμανική τσόντα του ενενήντα.
Θα μπορούσα να χύσω έτσι όμως εκμεταλλεύτηκα το όψιον του καραμελώματος και έχυσα με τα αρχίδια μου στο στόμα της.
Στο τέλος της είπα ότι όλα ήταν καλά μόνο που δεν μου είπε το τραγούδι όπως είχε ανακοινώσει. Φυσικά δεν μου χάλασε το χατίρι και άρχισε να τραγουδάει κάτι στα ρουμάνικα φεύγοντας.
Θα προτιμούσα βέβαια να καταλαβαίνω τι λέει το τραγούδι αλλά όπως και να έχει η δουλειά της έγινε σωστά και έφυγα ευχαριστημένος. Αν τύχει μπορεί να την ξαναπάρω, στο μέλλον σίγουρα δεν θα κλάψει κανείς το δεκάρικο μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , fouxter, antiosmuchachos και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού