Βαθμολογίες αξιολογητών

7 κριτικές με τη λέξη
243 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.2(243)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.2(243)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.5(243)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.7(243)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.3(243)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ο φίλος Paluki luk, ζήτησε να μεταφερθεί εδώ η εμπειρία μου για να μην χαθεί. Λοιπόν βγάλτε τον έξω και αρχίστε να τον αργοπαιζετε...

Κάνω ζέσταμα, Ψαλιδάκια, πους απς, ρίχνω και δυο απτσακι στον αέρα και ξεκινάω...
Ήμουν αραχτός και έτρωγα τα παριζακια μου, ο Ζήκος, μου εφτιανε μια δευτερη ομελέτα και ρεμβαζα στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς.
Ενημέρωση για πολιτική, αθλητικά και άπειρες άλλες γνώσεις, μόνο από το σαι βουρδελα. κομ.
Στεναχώρια όμως μεγάλη. Τα πιτσιρίκια αλλά και οι βαθμοφοροι του σαι, τρώνε τις φόλες τους την μια πίσω από την άλλη. Πνιγουν δε τον πόνο τους, στα παρακειμενα ζαχαροπλαστεία. Δεν θα μείνει πάστα για πάστα. Γι'αυτό και εγώ σας ζήτησα να μου προτείνετε μια φολαρα ομορφη να την δοκιμάσω.
Ευχαριστώ για τα μυνήματα σας.


Ετσι λοιπόν, η εβδομάδα πέρασε κάνοντας casting.
Κάποια πορνιδια γνωστά, δεν με είχαν φολιασει στο παρελθόν, αλλά και έχω πάρει και διαφημισμενα στανταρακια συναγωνιστών που με έχουν φολιασει...
Ωσάν το βρωμερό όρνιο, κατέβηκα χαμηλά και εντόπισα όμως το κουνελάκι που θα ξέσκιζα τα σωθικά του. Κυριολεκτικά όμως!
Προ της άφιξης μου όμως εις το αξιοπρεπές ίδρυμα, κάλεσα στα ιδιαίτερα διαμερίσματα μου τον προσωπικό μου κομμωτή Michelle, να περιποιηθεί, να χτενίσει ,να βάψει την αλογισια κόμη μου και να με ξυρίσει.
Η μικρή βοηθός του, είχε πάρει σαφής οδηγία να μουλιαζει τα αρχίδια μου στο στόμα της, μέχρι το πέρας του ρεκτιφιε...
(Δηλαδή, πήγα στο μπαρμπερικο του κυρ Μιχάλη και φανταζόμουν οτι με τσιμπουκωνε μια μικρή κινεζουλα) spam.

Πιο φρέσκος και από το ίδιο το shower, μπαίνω στο κατάστημα και βάζω μπροστά την χορογραφία μου. Θα με θαυμάσω και θα μου δώσω συγχαρητήρια στο τέλος της ημέρας, αν δεν με φάνε λάχανο τίποτα νταβαδες...
Η σοφη γερόντισσα απαγγέλει το πρόγραμμα, ενώ έγκυρος συναγωνιστής με έχει διαβεβαιώσει ότι το διαμάντι που διαφημίζει είναι γυάλινο και δεν ισχύει. Ψεύδεται.
Χώρια ότι μάλλον η τσα2, γεννήθηκε με την κλειτορίδα στο κόμπο του δαχτυλου της και καυλώνει να χτυπάει το χέρι της σε πόρτα, γι'αυτό και την προσλαβανε μέσω ΑΣΕΠ σε αυτήν την θέση. Όμως είναι καταδικασμένη...
Εχω απειλήσει τσατσαδες στο παρελθόν, ότι αν μου στείλουν φόλα, θα δείρω αυτές και τα παιδιά τους. Εδώ δεν μίλησα, ήμουν ευγενής και μετρημένος.
_"Βεβαίως και θα περασω! Είμαστε για βόλτες τώρα, αφού έρχομαι χρόνια εδώ και πάντα περναω καλά! (Ψ..ψψψ...ψ...ψευτης) Ορίστε 20 για την κοπέλα και 20 για εσένα που δεν αναγνωρίζει κανείς τους κόπους σου. Θα δώσω εγώ χαρτζιλίκι στην κοπέλα μέσα"
Της έριξα τόσο καλά το δόλωμα του 20€ που ενώ κάτι μυριστηκε, το ισάξιο άμεσο κέρδος των 10 πελατών έγινε κοκτέιλ με την αφραγκια και την αναδουλεια , που την έκαναν να καταπιει με πάθος το καλυμμένο αγκιστρι μου. Ένα αγκιστρι που θα την κράταγε βιδωμένη στην καρέκλα της, ότι και αν άκουγε, για το εικοσάλεπτο που χρειαζόταν...
Και ναι! Η πολυ όμορφη, ψηλή,μελαχρινη μουνάρα με την κολάρα ΑΑΑ και μέσα στην τσαχπινιά, πολλά υποσχόμενη κυρία, πριν μπει στο δωμάτιο, μάλλον χτυπησε δυό σφηνάκια ξυδι με λεμόνι...
Με κρεμασμένη μούρη, ήταν μάλλον τσαντισμένη ότι έπρεπε κάποιος να την γαμήσει αφού την πλήρωσε! Έχουν όντως στο μυαλό τους κάποιες, ότι πληρωνουμε μόνο για να τις δουμε!

Ιάσωνα, λέω, ξεκίνα με γκόλ από τα αποδυτήρια!
Και κάπου εδώ, να ζητήσω να αποχωρήσουν οι ρομαντικοί αγαπουληδες, οι λιστερινακηδες, οι υπέρμαχοι δικαιωματιστες και λοιποί ανθρωπιστές.
Ορμάω επιθετικά.
"Τι μωρό πανέμορφο είσαι εσύ? "
Κίνηση απλά για φιλί στο μάγουλο, αλλά με προλαβαινει με τάκλιν και γυρνάει την μούρη λέγοντας "έλα... ξάπλωσε.. Αυτό δεν θα το βγάλεις? " δείχνοντας το μποξεράκι μου.
Με αργές τελετουργικές κινήσεις το βγάζω και ακόμα πιο αργά το διπλωνω.
"Τι κάνεις? " Φανερά εκνευρισμένη, σκατοψυχη.
"Είναι πολυ σπάνιο και πολύτιμο" απαντώ με σοβαρότητα διαγγελματος πρωθυπουργου.
Ψαρωνει!
"Εδώ βάζω τις μπάλες μου" της λέω.
Σουφρωνει μούρη και μου δείχνει το κρεβάτι.
Άθλια πίπα με προφυλακτικό (χωρις ερώτηση και κατά παραβιαση των υποσχεσεων - ανακοινώσεων της τσα2, σε πλαϊνή εμβρυακή στάση). Δεν μπορώ να φτάσω να ακουμπήσω οτιδήποτε από το σώμα της.
Όμως είμαι έτοιμος, έχω φτιαχτεί με το σενάριο μου. Επιβεβαιώνει της διαβεβαιώσεις των συναγωνιστων, είναι όντως απατεωνισα και κλέφτρα.
"Έλα sex" μου λέει και στήνεται στα 4.
Τον βάζω και αυτό δεν το περίμενα! Στις 10 πουτσιες, με παροτρυνει να χυσω, χρόνος ουτε 5'. Αχ κακομοίρα μου...

Part 2... Το δέλεαρ...

Τον βγάζω και τον κάνω πινέλο στη κωλοτρυπίδα της με εμφανές διαθέσεις να τις τον μπήξω.
Έξαλλη τώρα: "Μα τι κάνεις εκεί? Είπαμε τίποτα τέτοιο? Δεν κάνω κώλο. Τελείωνε! "
Στημένη στα 4 αυτή ,εγώ πετάγομαι και πιάνω το LV τσαντάκι μου, επιδεικτικά το φέρνω μπροστά μου και το στηρίζω στην καυλωμένη πουτσα μου. Το ανοίγω και αρχίζω. Τραβάω το πρωτο...
Σε θέλω, της λέω και το τσαλακωνω, ασήμαντο χαρτί και της το πετάω.
Σε θέλω πολυ... Τσαλακωνω και πεταω και δευτερο και τρίτο.
Θέλω τώρα τον κώλο σου...
Τέταρτο... Πέμπτο.....
Με κοιτάει σαν ηλίθια, δεν έχει παρει χαμπάρι τίποτα, ουτε τι της πεταω και είναι έτοιμη να εκραγεί!
Έκτο... Έβδομο...
Τι λες, λοιπόν? Και τις κάνω νόημα να κοιτάξει γύρω της. Κάθετε και το ξετυλίγει...
Πενηντάρικο!
Όγδοο... Ένατο...
Πάρτα δικά σου όλα, σε θέλω!

Δίνεις το σώμα σου, αλλά όχι τίμια πορνιδιο. Τώρα θα ξεσκίσω και την ψυχή σου με μερικά ευρώ, εκδίκηση για τις φόλες που σερβιρες σε συναγωνιστές. Σε παιδιά, σε εργάτες που δουλεψαν 8ωρες και δεν πηραν το 10 λεπτό τους. Τους έκλεψες!

Πενηνταρικα, τα ξετυλίγει και τα μαζευει λαίμαργη! Δεν το πιστεύει! Άλλη μούρη τώρα, παιδική. Συμπεριφορά πανικου, θριάμβου, αβεβαιότητας.
Συνεχίζω.. Δέκατο... Ενδέκατο!
Τα πιάνει, τα φέρνει κοντά στα μάτια της να βεβαιωθεί, τα σηκώνει στο φώς να δει αν είναι αληθινά!
Πετάω το δωδέκατο....
Θα φέρεις κάποιο λιπαντικό? Δεν θέλω να σε πονεσω κοριτσάρα μου. Θα κάνω αργά, ευγενικά....

Part 3... Η τιμωρία.
Κρατάει ένα μικρό πακέτο με πενηνταρικα στο χέρι της. Την βλέπω, κάνει υπολογισμούς. Τι έχει και τι εχει να χάσει. Και τι θα κερδίσει!
Κάθεται στα λυγισμένα γόνατα της και με μια κίνηση, οριζοντιονεται μπροστά, πέφτει μπρούμυτα και κάνει δυο βαρελάκια προς την άκρη του κρεβατιού.
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, συγκινήθηκε βλέποντας την τούμπα - πέταγμα που έκανε από το κρεβάτι.
Ο Γιουσεϊν, δάκρυσε βλέποντας την εκκίνηση που έκανε (ξυπόλητη) προς την κουζίνα.
Εγώ είμαι κυριολεκτικά με την πουτσα στο χέρι. Μαλάκα μου, σκέφτομαι, σκέψου να τα πάρει και να φύγει τρέχοντας?
Πριν με πιάσει πανικός, μπαίνει με μουτράκι γλυκό, θριαμβευτικό και κράτα κάτι σαν μικρό σπρέι στο χέρι της.
Τρίποντο ,ανάποδο ψαλίδι και καλώς τα 3-0...

Παίρνει θέση, λιπαινει το γκροβερ και ο Πινόκιο της υπόσχεται ότι θα είναι φρόνιμος. Χαααρακας....
Είναι όντως πολυ σφιχτή. Ακόμα και η μικρούλα μου η Πέπη, που της είχα πρωτογαμησει εγώ το κωλαράκι της στο γυμνάσιο, ήταν πιο χαλαρό.
Εχω να το κάνω πολλά χρόνια, θα μου εξομολογηθεί...
Οοοοοοοοχι καργιολάκι, τώρα θα τον φας αναδρομικά!
Αρχίζω και πιστοναρω άγρια, πιο άγρια και πιο δυνατά. Έχω σηκωθεί σε στάση πελαργος και γαμάω αλυπητα. Αυτή σκουζει ακριβώς σαν γουρουνι και εγώ της σκίζω τον κώλο. Έχει κουρμπαρει από τον πόνο και σκουζει.
Έχει σκυψει σαν το γουρουνι που προσπαθει να μην κλάσει. Σκυβει.... Σκυβει... και τελικά κλάνει.
Οι παλάμες μου έχουν φτάσει στους προσαγωγούς της και πλέον γαμάω σίγουρα σαν λυσασμενος κάνα 5λεπτο. Έχω μπει στο φάσμα του σαδισμού. Τα πενηνταρικα την κρατούν φυλακισμένη. Δεν περίμενε τέτοιο πράγμα, δεν είχε νιώσει τέτοιο πόνο. Έπνιγε το τσιριχτο της μέσα στο στρώμα και τα σεντόνια τα έκανε μπάλα μπροστά από το στόμα της.
Και τα αρχίδια μου δεν αντέχουν τώρα άλλο, αλλά και η καρδιά μου διαμαρτύρεται έντονα.
"Μαλακακο μου, πρωτοσέλιδο στην εσπρέσο, καρδιακή προσβολή στο μπουρδέλο, και η Κοσιώνη να εκφωνεί την είδηση και να υγραινεται κρυφά...!
Βγαίνω και ΝΑΙ! Οι κόποι μου δεν πάνε χαμένοι. Η καπότα σκατομενη, την πιάνω από την βάση, την βγάζω και την πετάω στην πλατη της. Σηκώνομαι και αυτή σχεδόν κλαίγοντας στηρίζεται στο ένα χέρι της και το άλλο στο κώλο της, μάλλον προσπαθεί να βάλει το κωλαντερο παλι μέσα.
Ευκαιρία! Έρχομαι μπροστά. Της πιανω τον σβέρκο και το λαιμό και της τον μπηγω στο στόμα. Δεν μπορεί να αμυνθεί! Η θα πεσει η θα αφήσει το κώλο της. Τώρα αισθάνομαι το λαρυγγι της. Το γαμάω δυνατά και χυνω σε 5-6 δευτερόλεπτα.
Την αμολαω σαν το σακί και πέφτει πλάγια, έχει τεντώσει σαν σανίδα και πιάνει το κώλο της. Η φάτσα της μαρτυρά ότι ο πόνος είναι μεγάλος. Το σπέρμα μου κυλάει από το στόμα της και φτύνει. Στα σεντόνια, στο πάτωμα, όπου να'ναι. Δεν σηκώνετε να πάει στον νιπτήρα. Σκορπάει απονα τα παιδιά μου στο πάτωμα του μπουρδέλου. Πρωτεϊνούχο ρόφημα και το σπαταλάς έτσι?
"Γλυκό μου κορίτσι, δεν σε πόνεσα ε?
Της χαιδεψα τα μαλλιά, στοργικά, πατρικά.
Πιο μανιασμένα δεν έχω γαμήσει κώλο. Ίσως καταθέσει αύριο, για αναπηρική σύνταξη στο ΙΚΑ, δεν ξέρω...
Σέρνεται και φεύγει. Δεν φοράει ουτε τα τακούνια της. Τώρα σκέφτομαι τι θα μπορουσα να κανω με αυτά τα τακουνια...!
Εγώ απ'την άλλη, δεν έχω πουτσο. Εχω μια όμορφη πρησμένη παπαρούνα που μοιάζει για πουτσο!

Τρέχουμε!
Ντύνομαι όσο πιο γρήγορα μπορώ. Η τσατσά βγαίνει σαλόνι και ανακοινώνει: Η κοπέλα είναι κουρασμένη, παιδιά. Δεν θα δουλέψει άλλο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ!
Φοβάμαι, ότι από στιγμή σε στιγμή, θα μπουκάρουν μέσα κάνα δυο Βοϊδοσβερκηδες συγχαρητήριοι για εξηγήσεις. Πως να τους εξηγήσω, ότι η τετραγωνική ρίζα του Χ στο άπειρο, είναι το ίδιο το άπειρο....??? Ξέρουν μαθηματικά? Δεν ξέρουν!
Τελική πινελιά.
Βγάζω το Proctosynalar, και το αφήνω βοήθημα για τις δύσκολες επόμενες μέρες, στο κρεβάτι. Ααα, δεν με λένε τυχαία Sir!
Ανοίγω την πόρτα και φεύγω σαν πραγματικός τίγρης από το μπουρδέλο!
Δηλαδή, ήσυχα και γρήγορα, αθόρυβα να μην με ακούσουν!
Μην πεταχτεί καμία πορδή και πει: Ρε λακαμα, έδωσες 650€ για να γαμήσεις κώλο?
Να του απαντήσω ότι είχα να παω μπουρδελο από τον Μάρτιο, όπου με τον συναγωνιστή Fat Bastard κάναμε μια ωραία παρτουζα!
Να του απαντήσω ότι έχω πολυ περισότερο χρήμα από εσένα, αλλά είσαι πολυ πιο πλουσιος από εμένα. And if you know, you know Bro!
Οι επιθυμίες σεβαστές και τα βίτσια πληρώνονται, όπως προείπα.
Γι'αυτό και εγώ, το έκοψα με το πόδι και πηγα
στην "Ήπειρο" για πατσά. Ψιλοκομμένο, ποδι- κοιλιά, με σκορδοστούμπι και έριξα μέσα και ένα ντεπόν αναβράζον. Και μισό κιλό κρασί.
Θα μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα!
Ζητώ συγνώμη ταπεινά εάν κουρασα. Κάντε μου μηνύσεις και αναφορές.
Να πάτε να γαμηθειτε, σας αγαπώ και εάν δεν κλωτσησω τον κουβά, θα ήθελα να πιω μια μπυρα με κάποιους από εσάς...
Over and out.
ΥΓ.
Για τους λίγους, εκλεκτούς που με ξέρουν.
Είναι πολυ δυσκολος ο αγώνας μου. Δεν ξέρω αν θα με κρατήσουν τα λάστιχα μου και σε αυτή την στροφή. Δεν θέλω όμως να πληρώσω για να φάνε την ψαρόσουπα μου, αντιπαθείς τριτοξαδερφα.
Θέλω σε ένα ευρύχωρο μπουρδελακι, να κάνω πάρτι, με ποτα, με φαγιά και με πουτανες.
Έτσι να χαιρετίσω.
Κάποια στιγμή θα ζητήσω με pm τις γνώσεις σας για βοήθεια επί του θέματος και την βοήθεια του admin.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2023
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Procto-synalarN
SirJason
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
1.845
Πόντοι:
480
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 johnko, Tzonis13, skart και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (10) |
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Σάββατο βράδυ με την παρέα καυλωμένοι και οι 3 παίρνουμε ένα ένα τα σπίτια να βρούμε το μουνί που θα μας καυλώσει να μπούμε να εκτονωθουμε. Έχοντας κουραστεί και χωρίς να έχω βρει κάτι καλύτερο αποφασίζω να πάρω τη Σιμόνα.Ψηλη, μελαχρινή με τρομερό πάτο και μεσαίο στήθος. ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. Μου περνάει άρον άρον καποτα τον γλείφει ένα λεπτό Μαξ και πάει να στηθεί στα 4( για να με κάνει να χύσω κατευθείαν).Την κόβω και της λέω καβαλα με. Αρχίζει κουνιέται πάνω στον Αρχιμήδη μου και μετά από 2 λεπτά στήνεται πάλι στα 4 και μου ζητάει να χύσω. Έτσι και έκανα έχυσα στα 4 μέσα της. Μεγάλη καριολα σε βλέπει μόνο σαν πορνοαντιτιμο. Μεγάλη φόλα η πρώτη μετά από καιρό.Μην σας ξεγελάσει η κωλαρα της. Καλή συνέχεια μάγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2023
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
120
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mistis2008, giorgiodelafuentes2, The Keeper και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα,
Πηγα και εγω για την βραδυνη μου τσαρκα στα στενα της Φυλης και μπηκα στη Σιμονα.
Τι το ηθελα ο βλακας.
Ολο τραγουδαγε, μου ελεγε χυσε χυσε απο γαμησι αστεριας και συνεχεια τελειωνε.
Εεε απλα τον επαιξα μπροστα της και εχυσα.
Μακρια αδελφια!
Να βαλει μυαλο γιατι ειναι ωραια γκομενα αλλα νομιζει οτι κανει αγκαρεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
153
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Accountant, giorgiodelafuentes2 και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά το πέταμα της ψήφου και μετά απο καιρό άχυστος μια βόλτα απο Φυλής ήταν ότι έπρεπε , πέρασα με την Μπιούτι η οποια ηταν μια επιλογή κασκαντεριλίκι , δεν ήθελα να γαμήσω οπότε της είπα να με τελειώσει με πίπα. ΣΟΚ , μετά απο Αλιόνα πιστεύω ότι είναι απο τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στην Φυλής, η μόνη που το χει κατεβάσει όλο μέχρι λαρύγγι και ένα ψιλο-mouthfuck. Δεν της το χα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2023
Όνομα κοπέλας
Μπιούτυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Νοε 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
39
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 livaja
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χαιρετώ όλους τους μυστες και ελπίζω να ρίξατε πολλά γαμησα το 3μερο!!
Βολταρω καυλωμένος σήμερα στα γνωστά στενάκια της αμαρτίας ψάχνοντας κάτι διαφορετικό με βυζάρες και πιασίματα. Μετά από αρκετή ώρα αναζήτησης μόλις είχε ανοίξει το φ65 και λέω η τελευταία μου ευκαιρία!! Ο Τσάτσος μέσα ήταν ένα παππουλης ασπρομαλης με το κομπολογακι του πολύ μάγκας και ωραίος!! Ανακοινώνει 2 κοπέλες από την Κολομβία (εδώ είμαστε λέω ) και περιμένω να δω η κωλαρες η βυζάρες!!! Μάγκες όντως τέτοιους κώλους πραγματικά δεν είχα ξαναδεί ? η Γουέντι είχε βυζάρες (2.5+) ξανθιά ,κοντοπουτανο με πιασίματα,πορνοφατσα μεγάλο κωλο και η άλλη η κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα ) την κωλαρα στον Θεό με 1.5-2 βυζάρες μελαχρινή κοντή και αυτή! Το πρόγραμμα και των δύο ήταν απλό ενώ ο Τσάτσος ανακοίνωσε και παρτουζα λέγοντας 40€ άμα τις καλοπιασω λέει και με 30€ θέλεις το κανονίζω στο 30αρι! Παίρνω την Γουέντι λοιπόν η κοπέλα ευδιάθετη όσο έπρεπε δεν μιλούσε γρι αγγλικά συνεννοούμαστε με νοήματα . Πλησιάζει δείχνουμε τα τατου μας καθος εγώ χουφτωνα την κωλαρα και τις βυζάρες της. Σε αφήνει να γλύψεις να χουφτωσεις κλπ!! Πίπα με προφυλακτικό μέτρια με 2 προσπάθειες καλες για dp throat. Ακολούθησε cowgirl με εμένα να έχω χωθεί στις βυζάρες μιας και είμαι λάτρης στην συνέχεια ιεραποστολικό αφήνοντας με να γλύψω λίγο τις πουτουσιτσες της (γενικός ήταν πεντακάθαρη η κοπέλα) και τελειώνω εκεί!!
Σε γενικές γραμμές ήταν τόσο όσο. Πολύ καλή εμπειρία για να πάει κάποιος με λατίνα γιατί έχει τον κατάλληλο σωματότυπο (αν εξερεσεις ότι έχει έντονες ραγαδες στην κοιλιά)
Αυτά από εμένα αλάνια μου να περνάτε καλά !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2022
Όνομα κοπέλας
Γουέντι
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Morty love Jessica
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
731
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 kopsos, Ημεδαπος , ThE και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από χρόνια αποχής από οίκους μιας και ειχα αράξει στα cg και μιας και έχει πέσει μεγάλη ξηρασία σε βυζαρες , άρχισα να σκαλίζω το νημα που έκανα τα πρώτα μου βήματα.

Και η μοίρα με έριξε στην Μπιουτι … μετά από δυο αποτυχημένες επισκέψεις στον οίκο καθώς έχει Δευτέρα και Τρίτη ρεπό όπως δήλωσε η ίδια κατάφερα και την πέτυχα Πέμπτη βράδυ.
Ο,τι έχουν περιγράψει οι συνάδελφοι , νταρντανα γυναίκα με ωραίες βυζαρες . Κωλος επίσης καλός , σφιχτός και μπόλικος. Το μαλλί με χάλασε πολύ αλλά αυτό είναι δικιά μου παραξενιά.
Ευγενέστατη και στο σαλόνι και μέσα στο δωμάτιο.
Ρώτησε αν θέλω ελεύθερο ή με σκουφάκι και μου ανακοίνωσε χωρίς να την ρωτήσω ότι δεν κάνει 69 και τελειωτικό στο στόμα. Ξεκίνησε μια πιπουλα χωρίς κάποια ιδιαίτερη γεύση ή κάτι που να σε τραβάει και εγώ έπαιζα με τις βυζαρες της , που ήταν και ο λόγος που μπηκα.
Σε κάποια φάση από δίκη νου προτροπή γύρισε στα τέσσερα.
Εκεί είναι πραγματικά απόλαυση η κωλαρα της. Ήταν πολύ ωραίος ο ήχος που κάνανε τα κορμια μας με τα έντονα καρφώματα. Το ευχαριστιόμουν χωρίς να έχω την αίσθηση ότι θα χύσω ,ώσπου έκανε μια μαγική κίνηση από μόνη της. Έπιασε το ένα χέρι μου και το έβαλε στο βυζι της…λες και με διάβασε . Μόλις ένιωσα την βυζαρα της στα χέρια μου κάτι άλλαξε στον εγκέφαλο μου…αμέσως αισθανόμουν ότι θα μου φύγουν και σε μισό λεπτό έχυσα. Θα την ξαναδώ σίγουρα παρόλο που ένιωσα λίγο περίεργα με την επίσκεψη σε μπουρδελακι μετά από μια δεκαετία σχεδόν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2022
Όνομα κοπέλας
Μπιούτι
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Naruto
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.300
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tepes, n.smirni76, Bonecrusher και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ααααχχχχ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Γερμανοί χάσανε! Το δα με φίλους! Η πουτάνα η ζέστη υποχώρησε, και είπα να πάω στις πουτάνες! Έκανα μια μικρή βόλτα, μπήκα Beauty, λέω "εδώ είμαστε"! Είχα καιρό να γαμήσω μαύρη σκύλα Κατσικογάμης Δίνω μπλε παράβολο, περνάω δωμάτιο, τσιτσιδώνομαι, πλένω πουλί και ξαπλάρω κρεβάτι! Στο σαλόνι υπήρχε κίνηση. Δεν άργησε η μαύρη κορασίδα! Ας αρχίσω από πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν τα χε από πιο παλιές μου επισκέψεις...
Προκαταρκτικά δεν μουκανε....
Αρχισε την πίπα και μου πε 2 φορές να μην τελειώσω στο στόμα της! οκ καλή μου κοπέλα το ξέρω το κατάλαβα! Της είπα: "μη φοβάσαι" Απάντησε: "σ αυτή τη δουλειά πάντα φοβάμαι ειδικά με τον covid!
Και στο σημείο αυτό αναρωτιέμαι: Τι φοβάσαι? Αντε και ο άλλος είναι μαλάκας και το κάνει επίτηδες ή απλά δεν κρατηθεί και του φύγουνε...ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ? θα γαστρωθείς από το στόμα? Λίγο listerine, μια αντιβιωτική καραμελίτσα (τόσες υπάρχουνε) και όλα καλά! Αμα φοβάσαι κόψε το ελ στοματικό στο finale!
Μετά...Ενώ το κατέχει το πουτσογλύφτινγκ, το κανε ΤΟΣΟ διστακτικά που της ζήτησα να βάλει καπότα. ΜΟΛΙΣ έβαλε, η πίπα της ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ....
Οκ εδώ τελειώνουν τα κακά! ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΑ. Εβαλα δύναμη και δεν κάνω πλάκα....
Στα 4 για αρχή με τον κώλο της να πάει ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ σαν τρελός, τα βυζόμπαλα να τις χτυπάνε σχεδόν στο πρόσωπο, και εκείνη να με κοιτάζει από τον καθρέφτη και να σκούζει, θα στοιχημάτιζα πως ΧΑΛΑΡΑ θα ακουγόμασταν στο σαλόνι καθώς ήμουν στο δωμάτιο που είναι το κοντινότερο στο σαλόνι. Εβαλε τα χέρια στον τοίχο για να κρατηθεί, μιλάμε την πήγαινα γαμιόντας (τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι σκατά μ έπιασε).
Της άλλαξα στάση με τα πόδια ανοιχτά, τα σήκωσα όσο πιο πολύ μπορούσα και την γάμησα ξανά όσο πιο δυνατά μπορούσα και όσο πιο βαθιά με αυτήν να συνεχίζει να σκούζει και να χει τα μάτια μια κλειστά και μια "γουρλωμένα"! Ετσι τέλειωσα, δεν μπορώ να πω πως πέρασα άσχημα αλλά χαλάστηκα κάπως για την αρχή της "συνεδρίας μας". Οκ δεν κλέβει πάντα χαμογελαστή κτλ αλλά την έχω δει και σε καλύτερες μέρες!
Ειδικά αυτό το "πάντα φοβάμαι σ αυτή τη δουλειά", θυμάμαι ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΚΑΣΕΙ ο γαμημένος ο κόβιντ είχα πετύχει την Beauty σε σκηνικό στο σαλόνι να την λέει/σχεδόν φωνάζει σε 2 πελάτες που "σιχαίνονταν" να χαιρετήσουν/ακουμπήσουν ότι :"τι φοβάστε και έρχεστε βόλτα στα μπουρδέλα"! Και τώρα ανακάλυψε με τη σειρά της...το φόβο! Χαχαχα!
Τι να πω, οκ ίσως να χω όντως καλομάθει με τις πουτάνες, έχω πολλές που "με θέλουν" και όταν πάω δεξιά και αριστερά πάω (λάθος μου) με τις ίδιες προσδοκίες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2021
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
10.279
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 olddog, Νίο, Ntaffy2 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7