Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 242 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ααααχχχχ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Γερμανοί χάσανε! Το δα με φίλους! Η πουτάνα η ζέστη υποχώρησε, και είπα να πάω στις πουτάνες! Έκανα μια μικρή βόλτα, μπήκα Beauty, λέω "εδώ είμαστε"! Είχα καιρό να γαμήσω μαύρη σκύλα Κατσικογάμης Δίνω μπλε παράβολο, περνάω δωμάτιο, τσιτσιδώνομαι, πλένω πουλί και ξαπλάρω κρεβάτι! Στο σαλόνι υπήρχε κίνηση. Δεν άργησε η μαύρη κορασίδα! Ας αρχίσω από πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν τα χε από πιο παλιές μου επισκέψεις...
Προκαταρκτικά δεν μουκανε....
Αρχισε την πίπα και μου πε 2 φορές να μην τελειώσω στο στόμα της! οκ καλή μου κοπέλα το ξέρω το κατάλαβα! Της είπα: "μη φοβάσαι" Απάντησε: "σ αυτή τη δουλειά πάντα φοβάμαι ειδικά με τον covid!
Και στο σημείο αυτό αναρωτιέμαι: Τι φοβάσαι? Αντε και ο άλλος είναι μαλάκας και το κάνει επίτηδες ή απλά δεν κρατηθεί και του φύγουνε...ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ? θα γαστρωθείς από το στόμα? Λίγο listerine, μια αντιβιωτική καραμελίτσα (τόσες υπάρχουνε) και όλα καλά! Αμα φοβάσαι κόψε το ελ στοματικό στο finale!
Μετά...Ενώ το κατέχει το πουτσογλύφτινγκ, το κανε ΤΟΣΟ διστακτικά που της ζήτησα να βάλει καπότα. ΜΟΛΙΣ έβαλε, η πίπα της ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ....
Οκ εδώ τελειώνουν τα κακά! ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΑ. Εβαλα δύναμη και δεν κάνω πλάκα....
Στα 4 για αρχή με τον κώλο της να πάει ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ σαν τρελός, τα βυζόμπαλα να τις χτυπάνε σχεδόν στο πρόσωπο, και εκείνη να με κοιτάζει από τον καθρέφτη και να σκούζει, θα στοιχημάτιζα πως ΧΑΛΑΡΑ θα ακουγόμασταν στο σαλόνι καθώς ήμουν στο δωμάτιο που είναι το κοντινότερο στο σαλόνι. Εβαλε τα χέρια στον τοίχο για να κρατηθεί, μιλάμε την πήγαινα γαμιόντας (τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι σκατά μ έπιασε).
Της άλλαξα στάση με τα πόδια ανοιχτά, τα σήκωσα όσο πιο πολύ μπορούσα και την γάμησα ξανά όσο πιο δυνατά μπορούσα και όσο πιο βαθιά με αυτήν να συνεχίζει να σκούζει και να χει τα μάτια μια κλειστά και μια "γουρλωμένα"! Ετσι τέλειωσα, δεν μπορώ να πω πως πέρασα άσχημα αλλά χαλάστηκα κάπως για την αρχή της "συνεδρίας μας". Οκ δεν κλέβει πάντα χαμογελαστή κτλ αλλά την έχω δει και σε καλύτερες μέρες!
Ειδικά αυτό το "πάντα φοβάμαι σ αυτή τη δουλειά", θυμάμαι ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΚΑΣΕΙ ο γαμημένος ο κόβιντ είχα πετύχει την Beauty σε σκηνικό στο σαλόνι να την λέει/σχεδόν φωνάζει σε 2 πελάτες που "σιχαίνονταν" να χαιρετήσουν/ακουμπήσουν ότι :"τι φοβάστε και έρχεστε βόλτα στα μπουρδέλα"! Και τώρα ανακάλυψε με τη σειρά της...το φόβο! Χαχαχα!
Τι να πω, οκ ίσως να χω όντως καλομάθει με τις πουτάνες, έχω πολλές που "με θέλουν" και όταν πάω δεξιά και αριστερά πάω (λάθος μου) με τις ίδιες προσδοκίες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2021
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
10.118
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 olddog, Νίο, Ntaffy2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού