Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 229 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χαιρετώ όλους τους μυστες και ελπίζω να ρίξατε πολλά γαμησα το 3μερο!!
Βολταρω καυλωμένος σήμερα στα γνωστά στενάκια της αμαρτίας ψάχνοντας κάτι διαφορετικό με βυζάρες και πιασίματα. Μετά από αρκετή ώρα αναζήτησης μόλις είχε ανοίξει το φ65 και λέω η τελευταία μου ευκαιρία!! Ο Τσάτσος μέσα ήταν ένα παππουλης ασπρομαλης με το κομπολογακι του πολύ μάγκας και ωραίος!! Ανακοινώνει 2 κοπέλες από την Κολομβία (εδώ είμαστε λέω ) και περιμένω να δω η κωλαρες η βυζάρες!!! Μάγκες όντως τέτοιους κώλους πραγματικά δεν είχα ξαναδεί ? η Γουέντι είχε βυζάρες (2.5+) ξανθιά ,κοντοπουτανο με πιασίματα,πορνοφατσα μεγάλο κωλο και η άλλη η κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα ) την κωλαρα στον Θεό με 1.5-2 βυζάρες μελαχρινή κοντή και αυτή! Το πρόγραμμα και των δύο ήταν απλό ενώ ο Τσάτσος ανακοίνωσε και παρτουζα λέγοντας 40€ άμα τις καλοπιασω λέει και με 30€ θέλεις το κανονίζω στο 30αρι! Παίρνω την Γουέντι λοιπόν η κοπέλα ευδιάθετη όσο έπρεπε δεν μιλούσε γρι αγγλικά συνεννοούμαστε με νοήματα . Πλησιάζει δείχνουμε τα τατου μας καθος εγώ χουφτωνα την κωλαρα και τις βυζάρες της. Σε αφήνει να γλύψεις να χουφτωσεις κλπ!! Πίπα με προφυλακτικό μέτρια με 2 προσπάθειες καλες για dp throat. Ακολούθησε cowgirl με εμένα να έχω χωθεί στις βυζάρες μιας και είμαι λάτρης στην συνέχεια ιεραποστολικό αφήνοντας με να γλύψω λίγο τις πουτουσιτσες της (γενικός ήταν πεντακάθαρη η κοπέλα) και τελειώνω εκεί!!
Σε γενικές γραμμές ήταν τόσο όσο. Πολύ καλή εμπειρία για να πάει κάποιος με λατίνα γιατί έχει τον κατάλληλο σωματότυπο (αν εξερεσεις ότι έχει έντονες ραγαδες στην κοιλιά)
Αυτά από εμένα αλάνια μου να περνάτε καλά !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2022
Όνομα κοπέλας
Γουέντι
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Morty love Jessica
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
650
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 kopsos, Ημεδαπος , ThE και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2022
Να φανταστώ ξεκινάνε τρίτη βάρδια;
02 Νοεμβρίου, 2022
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό γιατί σκέψου ότι ρώτησα τον Τσάτσο μισή ώρα πριν ανοίξουν και δεν ήξερε ποια κορίτσια θα έρθουν
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2