rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.074
- Πόντοι
- 19.321
Ναι, κοντά.Εγώ είμαι, κατά 50%, από τις Οινούσσες! Κοντά είναι!
Ναι, κοντά.Εγώ είμαι, κατά 50%, από τις Οινούσσες! Κοντά είναι!
Τι είναι τα σκάλπΚαι τα σκαλπ θα σας πάρει η εργατική τάξη.
Να μην ακούω μαλακίες
Τι είναι τα σκάλπ![]()
Ενδαφέρον φαίνεται το τρέιλερ της ταινίας, θα την δω !

Δε θέλουμε να χάσουμε τέτοιο στέλεχος. Να το συζητήσουμε.Βλέπω φοβήθηκε ο γόνος της πλουτοκρατίας και κρύφτηκε...
Άκου @Ωρίων , αν δεν δώσετε αύξηση θα μπαρκάρω με κινεζικό γκαζάδικο, θα φορτώσω και 3-4 κινεζούλες που τους περισσεύουν εκεί και θα κάνω ζωάρα.
Εμ!Δε θέλουμε να χάσουμε τέτοιο στέλεχος. Να το συζητήσουμε.
Μίλησα με τον μπαμπά. Είπε να έρθετε στο γραφείο του, τη Δευτέρα, στις 10.00.
Aυτά που κάνουν 500 € το μπουκάλι; Τι διάβολο; Θα γίνουμε ντίρλα στις 10 το πρωί; Τέλος πάντων, εντάξει.Μίλησα με τον μπαμπά. Είπε να έρθετε στο γραφείο του, τη Δευτέρα, στις 10.00.
Καλό είναι να έχετε μαζί σας και κάποιο ουίσκι, από αυτά που αρέσουν στον μπαμπά.
Τσίπουρο; Αύξηση θα επιδιώξετε να πάρετε ή μείωση;Aυτά που κάνουν 500 € το μπουκάλι; Τι διάβολο; Θα γίνουμε ντίρλα στις 10 το πρωί; Τέλος πάντων, εντάξει.
Μήπως θέλει να δοκιμάσει κανένα τσίπουρο; Λέω εγώ τώρα
Δηλαδή αν μου προσφέρει άιρις κόφι να πω όχι;Τσίπουρο; Αύξηση θα επιδιώξετε να πάρετε ή μείωση;
Τέλος πάντων. Για δώρο θα το φέρετε το ουίσκι. Δεν είναι καλό να σας δει να πίνετε τόσο νωρίς ο μπαμπάς. Ακόμα και να σας προσφέρει, να αρνηθείτε.
Δε θα σας προσφέρει κάτι συγκεκριμένο. Απλώς θα σας ρωτήσει τι να σας κεράσει.Δηλαδή αν μου προσφέρει άιρις κόφι να πω όχι;
Τι αυτό πάλι, σαν το σύστημα άιρις που έχει η τράπεζαΔηλαδή αν μου προσφέρει άιρις κόφι να πω όχι;
Τι αυτό πάλι, σαν το σύστημα άιρις που έχει η τράπεζα![]()
Το αφεντικό θα δω ή τον Τουταγχαμών;Δε θα σας προσφέρει κάτι συγκεκριμένο. Απλώς θα σας ρωτήσει τι να σας κεράσει.
Φροντίστε να πείτε αυτό που πρέπει.
Να περιμένουμε ερώτηση ποιος είναι ο Τουταγχαμών;;;Το αφεντικό θα δω ή τον Τουταγχαμών;

Τον μπαμπά μουΤο αφεντικό θα δω ή τον Τουταγχαμών;
Ποιος είναι ο Τουταγαμών;Να περιμένουμε ερώτηση ποιος είναι ο Τουταγχαμών;;;
Έβαλα βίντεο πιο πάνω, ένας Φαραώ 3.000 ετώνΠοιος είναι ο Τουταγαμών;![]()
Ααααα, πολύ παλιός.Έβαλα βίντεο πιο πάνω, ένας Φαραώ 3.000 ετών