Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Θεωρείτε ότι τιμάται ανάλογα ο Γέρος του Μωριά;

• Ναι

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 4 80,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
OP
OP
Πιατσοχαλάστρα$
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.578
Πόντοι
3.846
Τα καλά χορτάρια εκεί τα βγάζουν ? :grin:
Στη Νέδα (τον ποταμό) κατά καιρούς τα παλιότερα χρόνια είχαν τσιμπήσει φυτείες, αλλά πλέον έχει ρημάξει εκεί πάνω, βέβαια έχει κι άλλα μέρη προς το εσωτερικό του νομού (προς Ιθώμη το Μαυρομάτι είτε το Ρυζόμυλο προς Πύλο).
Ψήφισα αρνητικά (πιστεύω να το έκανες κι εσύ) διότι θα έπρεπε ο χώρος αυτός να είχε τυπικά μία μόνιμη διμοιρία του Στρατού αλλιώς ας είχαν στο Λιμποβίσι....
Αλλά το γατόσπιτο του μέθυσου κεμαλ, ε ναι να γίνει αναπαλαίωση μην χάσουμε τα βρώμικα χρήματα των δυναστών μας ως πιστοί ραγιάδες...

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Στη Νέδα (τον ποταμό) κατά καιρούς τα παλιότερα χρόνια είχαν τσιμπήσει φυτείες, αλλά πλέον έχει ρημάξει εκεί πάνω, βέβαια έχει κι άλλα μέρη προς το εσωτερικό του νομού (προς Ιθώμη το Μαυρομάτι είτε το Ρυζόμυλο προς Πύλο).
Ψήφισα αρνητικά (πιστεύω να το έκανες κι εσύ) διότι θα έπρεπε ο χώρος αυτός να είχε τυπικά μία μόνιμη διμοιρία του Στρατού αλλιώς ας είχαν στο Λιμποβίσι....
Αλλά το γατόσπιτο του μέθυσου κεμαλ, ε ναι να γίνει αναπαλαίωση μην χάσουμε τα βρώμικα χρήματα των δυναστών μας ως πιστοί ραγιάδες...
Εννοείται αρνητικά!
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια, είχαν φέρει απο εκεί κάτω ένα κομμάτι καλό και εγώ άσχετος εντελώς κάπνισα και έπαθα την πλάκα μου χαχαχα

:globeos-cigar:

OP
OP
Πιατσοχαλάστρα$
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.578
Πόντοι
3.846
Μια φορά δοκίμασα χορτάρι, το έφερε ένας συμφοιτητής που επίσης το πήρε από άλλον, αηδία ήταν και ζαλιζόμασταν (εγώ κάπνιζα συντηρητικά ένα πακέτο κάθε 5μερο - βδομάδα - ο άλλος το είχε σταματήσει.
Ας ανάψω ένα κανονικό τσιγάρο στο αναμμένο τζάκι και να πω μια καληνύχτα στον Πατέρα μας.

Συνημμένα

• VID_20260403_220957.mp4
    20,1 MB · Εμφανίσεις: 0

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Μια φορά δοκίμασα χορτάρι που το έφερε ένας συμφοιτητής που επίσης το πήρε από άλλον, αηδία ήταν και ζαλιζόμασταν (εγώ κάπνιζα συντηρητικά ένα πακέτο κάθε 5μερο - βδομάδα - ο άλλος το είχε σταματήσει.
Ας ανάψω ένα κανονικό τσιγάρο στο αναμμένο τζάκι και να πω μια καληνύχτα στον Πατέρα μας.
Τόσα χρόνια έχουν περάσει, αλλά δυστυχώς το κάπνισμα δεν μπόρεσα να το κόψω...
Σε μια φάση και για περίπου 10 χρόνια είχα πάρει ηλεκτρονικό, αλλά μετά πάλι καπνό!
Βέβαια κάνω περίπου 150-200 χλμ περπάτημα τον μήνα...
Η διατροφή που κάνω είναι μόνο όσπρια, λαχανικά, φρούτα, ψάρια, ταχίνι, ξηροί καρποί κτλ :embarrased:
Επίσης ανεβαίνω με βάρος στην πλάτη...δεκάδες εκατοντάδες σκαλιά κάθε μήνα!

OP
OP
Πιατσοχαλάστρα$
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.578
Πόντοι
3.846
Αν ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες έχω διάφορα πράγματα (κι όχι μόνο) περί διατροφής κλπ
Όμως μπορούμε να τα συζητήσουμε άλλη μέρα, σήμερα λόγω της επαιτείου επιθυμώ να περιορίσουμε τη συζήτηση σε Ιστορία.
Ο Παπαφλέσσας (δυστυχώς) υπήρξε πολέμιος του Κολοκοτρώνη και ως υπουργός Αστυνομίας ήταν αυτός που του έδωσε χάρη αποφυλάκισης μόλις τα πράγματα σκούριναν λόγω Ιμπραήμ.
Εν αντιθέσει, στα Δερβενάκια ο Παπαφλέσσας είχε πολεμήσει σθεναρά στεκόμενος ως πιστός στρατιώτης του Γέρου...

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom