HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.789
- Πόντοι
- 456
αφου ειναι ΄΄στα παπαρια΄΄ σου ρε μεγαλε ...τοτε γιατι μπηκες στο νημα να σχολιασεις; ΑΡΑ σε ενδιαφερει το θεμα...σε απασχολει! Ποσο πονο σας εχω μοιρασει ρε προμοτορες και νταβατζηδες της φακης...
Την τρίτη φορά θα σου πούμε στο καλό......
Τί πόνο να μοιράσεις ρε σαχλαμάρα, attention whore είσαι, δεύτερη φορά που μας χαιρετάς επειδή σε πολεμάνε το κατεστημένο και οι νταβατζήδες, άντε στο καλό και να προσέχεις.αφου ειναι ΄΄στα παπαρια΄΄ σου ρε μεγαλε ...τοτε γιατι μπηκες στο νημα να σχολιασεις; ΑΡΑ σε ενδιαφερει το θεμα...σε απασχολει! Ποσο πονο σας εχω μοιρασει ρε προμοτορες και νταβατζηδες της φακης...
Για να ασχολεισαι μαζι μου κατι σου εκανα...Επειδη δεν γαμαω αγορακια ομως...τοτε καπως αλλιως σε εχω πονεσει και πολυ μαλιστα.Τί πόνο να μοιράσεις ρε σαχλαμάρα, attention whore είσαι, δεύτερη φορά που μας χαιρετάς επειδή σε πολεμάνε το κατεστημένο και οι νταβατζήδες, άντε στο καλό και να προσέχεις.
Έλα μωρέ τρολ με τις μαλακίες σου, πες μας ποιός σε πείραξε ανοιχτά και άσε τις αερολογίες.Για να ασχολεισαι μαζι μου κατι σου εκανα...Επειδη δεν γαμαω αγορακια ομως...τοτε καπως αλλιως σε εχω πονεσει και πολυ μαλιστα.
ειδες λοιπον οτι με επιβεβαιωνεις οτι ασχολεισαι μαζι μου....ΤΡΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΈλα μωρέ τρολ με τις μαλακίες σου, πες μας ποιός σε πείραξε ανοιχτά και άσε τις αερολογίες.

Θα πεις ποιός σε απείλησε; Είναι μαζί στο δωμάτιο τώρα;ειδες λοιπον οτι με επιβεβαιωνεις οτι ασχολεισαι μαζι μου....ΤΡΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ![]()
Ειδες επισης λοιπον οτι εισαι ασοβαρος και λες εμενα τρολ; Παρε ενα ντεπον και πεσε για υπνο...Θα πεις ποιός σε απείλησε; Είναι μαζί στο δωμάτιο τώρα;

εισαι ψυχοπονιαρης ρε φιλε..αμεσως να βοηθησεις τον πλησιον σουΚαλέ μου φίλε @Μέγας Παπατζής ποιος σε ενόχλησε ??? Ποιος σε πείραξε???Ποιος είναι η αιτία όπου θες να αποχωρήσεις??? Βγαλτον στη σέντρα να του κάνουμε μπουλινγκ..![]()
Τους φίλους τους αγαπάμε καλέ μου φίλε,, άσχετα με τα ελαττώματα τους...εισαι ψυχοπονιαρης ρε φιλε..αμεσως να βοηθησεις τον πλησιον σου

αν ειναι στην εγγυηση να παραγγειλουμε το ελαττωματικο εξαρτημαΤους φίλους τους αγαπάμε καλέ μου φίλε,, άσχετα με τα ελαττώματα τους...![]()

Παπατζης ο Γιωργάκης???????Να αυτός εδώ!
![]()
τυπε μου κανεις για ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΠαπατζης ο Γιωργάκης???????

Άσε μωρή Κουφαλιτσα..... Εμάς βρήκες..... Χαχαχαχατυπε μου κανεις για ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ![]()
καλα τοτε θα δουλεψεις καθολου βρε ΣΚΕΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΆσε μωρή Κουφαλιτσα..... Εμάς βρήκες..... Χαχαχαχα