rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.074
- Πόντοι
- 19.321
Έχει βγει και τραγούδι μέταλ 

Πολύ καλό μουσικό κομμάτι Ροντ !!Έχει βγει και τραγούδι μέταλ

ΥπερπαραγωγήΠολύ καλό μουσικό κομμάτι Ροντ !!
Παραθέτω άλλο ένα ακόμα

Είχα πάει και φέτος και πέρυσιΥπερπαραγωγή![]()

Έχουμε παρόμοιες μουσικές προτιμήσεις!!Είχα πάει και φέτος και πέρυσι
Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω παρακολουθήσει !!
Ίσως η μόνη χρήσιμη πράξη που έκανε αυτό το νήμα!Ευτυχώς είδα αυτό το θρεντ και θυμήθηκα ότι έχω κάτι φυστίκια tiger από Γαλαξία στο ντουλάπι να φάω![]()
Μόνο αυτά πήρα από Γαλαξία και είναι πολύ ωραία. Δεν έχω δοκιμάσει άλλους, παίρνω τα Bio farm για υπόλοιπους, αμύγδαλα, καρύδια που τα έχουν όλα τα σουπερμαρκετΊσως η μόνη χρήσιμη πράξη που έκανε αυτό το νήμα!
Έχει καλούς ξηρούς καρπούς ο Γαλαξίας;
O King Diamond μαζί με MetallicaΠολύ καλό μουσικό κομμάτι Ροντ !!

Φυστίκια τίγρης, μάλισταΕυτυχώς είδα αυτό το θρεντ και θυμήθηκα ότι έχω κάτι φυστίκια tiger από Γαλαξία στο ντουλάπι να φάω![]()

Κοχύλι, σε βλέπω να περνάς από Γαλαξία στο σχόλασμα.Φυστίκια τίγρης, μάλιστα![]()
Όχι ακριβώς, θα περάσω από μια κάβα να αγοράσω σαμπάνια για τα Χριστούγεννα και φυσικά ξηρούς καρπούςΚοχύλι, σε βλέπω να περνάς από Γαλαξία στο σχόλασμα.

Κρίμα που έκλεισε το Ξηροκαρπάδικο. Τέτοιες μέρες, θα δίναμε δώρο με κάθε σαμπάνια, ένα panettone με σοκολάτα.Όχι ακριβώς, θα περάσω από μια κάβα να αγοράσω σαμπάνια για τα Χριστούγεννα και φυσικά ξηρούς καρπούς![]()
Συμβαίνουν και αυτάΚρίμα που έκλεισε το Ξηροκαρπάδικο. Τέτοιες μέρες, θα δίναμε δώρο με κάθε σαμπάνια, ένα panettone με σοκολάτα.

Ε, μα του φέρατε τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή και καλά για να τιμήσετε τα ελληνικά προϊόντα, τι περιμένατε να πάρετε; Και σας το είχα πει.Θα σας πάρω εγώ όλων τσίκλες επειδή το αφεντικό μου έδωσε αντίστοιχη αύξηση....
Στον Ωρίωνα θα δώσω μια μασημένη.
Glenfarlarclas του πήγα. Έδωσα όσα η πενιχρή μηνιαία αύξηση που πήρα. Κι εσύ δεν είπες μια καλή κουβέντα για τον ΚαπετάνιοΕ, μα του φέρατε τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή και καλά για να τιμήσετε τα ελληνικά προϊόντα, τι περιμένατε να πάρετε; Και σας το είχα πει.
Ε όχι και πενιχρή αύξηση το 15% στον ήδη παχυλότατο μισθό που παίρνετε.Glenfarlarclas του πήγα. Έδωσα όσα η πενιχρή μηνιαία αύξηση που πήρα. Κι εσύ δεν είπες μια καλή κουβέντα για τον Καπετάνιο
Πολύ καλά τα τσίπουρα ΘεσσαλίαςΕ, μα του φέρατε τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή και καλά για να τιμήσετε τα ελληνικά προϊόντα, τι περιμένατε να πάρετε; Και σας το είχα πει.
Καλά που δεν ήξερες πόσα παίρνω ήδη γιατί θα έλεγες στο μπαμπά για μείωση εσύΕ όχι και πενιχρή αύξηση το 15% στον ήδη παχυλότατο μισθό που παίρνετε.