jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
θα τη θυμηθω ρε μαλακες και μετα θα σας σκισωτυπε δε παω στα στριπτιζαδικα μη πετυχω καμια συγγενη
θα τη θυμηθω ρε μαλακες και μετα θα σας σκισωτυπε δε παω στα στριπτιζαδικα μη πετυχω καμια συγγενη
χαχαχα...ο φιλος μου κοιμαται και εγω τρεχω κατι αλγοριθμους γαι τη διπλωματικη μου οποτε πρεπει να ειμαι ξυπνια για να αλλαζω δεδομενα...οκ???
ρε τυπε, ελλεηνιδα ειναι, ειναι δυνατο να κανει κατι για καλο?Α ,είναι το αποχαιρετιστηριο δωρο σου !
Θα τον κερασεις γκόμενα και θα του πεις ,αν του άρεσε .Αν πει ΝΑΙ ,θα του πεις να χωρίσετε ,γιατι δεν σε αγαπάει και παει με αλλες και του αρεσει !
ρε μαλακες ο βολτεμορτ ειναι η πουτανα χαχαχαχαχαχαχαχα
ρε τυπε, ελλεηνιδα ειναι, ειναι δυνατο να κανει κατι για καλο?
ολη του τη ζωη θα μετανοιωνει ο τυπας που ειπε ναι στο δωρο της
Α ,είναι το αποχαιρετιστηριο δωρο σου !
Θα τον κερασεις γκόμενα και θα του πεις ,αν του άρεσε .Αν πει ΝΑΙ ,θα του πεις να χωρίσετε ,γιατι δεν σε αγαπάει και παει με αλλες και του αρεσει !
μονο αυτος ο καθυστερημενος γραφει ετσι φιλεΚλώνος του Βόλντεμορτ ?
Δεν είναι απίθανο !
ρε τυπε, ελλεηνιδα ειναι, ειναι δυνατο να κανει κατι για καλο?
ολη του τη ζωη θα μετανοιωνει ο τυπας που ειπε ναι στο δωρο της
Σηκωνει. Το στυλακι ταιριαζει.ρε μαλακες ο βολτεμορτ ειναι η πουτανα χαχαχαχαχαχαχαχα
λες να παιρνει και ψυχοφαρμακα?Μπας και η εμμυ είναι ο Βολντεμορτ ?
Και την ξανθιά την θέλει για τον εαυτό του ?
Εμμυ ,μήπως έχεις και γαστρίτιδα σαν τον Βόλντεμορτ ?
μονο αυτος ο καθυστερημενος γραφει ετσι φιλε
και σιγα μην εμπαινε στο φορουμ γκομενα που κανει διπλωματικη με αλγοριθμους
αργησα, αλλα τον ξεσκεπασα τον πουτανο
φαντασου σκηνικο μετα απο λιγο καιρο....
μονο αυτος ο καθυστερημενος γραφει ετσι φιλε
και σιγα μην εμπαινε στο φορουμ γκομενα που κανει διπλωματικη με αλγοριθμους
αργησα, αλλα τον ξεσκεπασα τον πουτανο
σκασε βλακαΕισαι γατονι ρε φιλε...Να σε χαιρονται οι δικοι σου ! Ενα απλο νευρωνικο δικτυακι δεν ειναι και κατι τραγικο ωστε να μην μποριε μια γκομενα να το "δουλεψει"!
λες να παιρνει και ψυχοφαρμακα?
λες να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα?
χαχαχαχαχαχα
αμα πει ναι ειπε θα το εκτιμησει ρε μεμα!φαντασου σκηνικο μετα απο λιγο καιρο....
μπαινει στο σπιτι ο τυπας και πετυχαινει την εμμυ να τη σκιζουνε 3 στο νυφικο κρεββατι...
τυπας: τι κανεις εδω?
emmy: θυμασαι που σου εφερα μια να σου κανει ισπανικο και ειπες ναι?
τυπας: τι σχεση εχει αυτο?
emmy: επρεπε να πεις οχι
Ενω εσυ Μόρτη, πόσο καμμενος εισαι να φτιαχνεις γυναικεια κλωνονικ για να την βρισκεις να σε κραζουν?αν πει ναι θα τον κρατησω γιατι θα ειναι ειλικρινης, αν πει οχι θα φαει αναποδη και θα τον στειλω πακετακι στην πρωην γυναικα του μετα...
και αλεξ, τελικα εχει πλακα να κραζετε... βλεπω ποσο καμενοι τυποι υπαρχουν που καθονται και σχολιαζουν οτι ναναι...
πςςςςςςς μιλα μας προστυχα....φιαξε μας.....Εισαι γατονι ρε φιλε...Να σε χαιρονται οι δικοι σου ! Ενα απλο νευρωνικο δικτυακι δεν ειναι και κατι τραγικο ωστε να μην μποριε μια γκομενα να το "δουλεψει"!
Ενα σκάλωμα με τον Αλεξ πάντως το έχει όποιος κι αν είναι