Νέα

Βυζομάνες σε μασαζερί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
484
Πόντοι
21
Ας πω και εγω την εμπειρια μου με Δρακουμέλ πριν κανα 4μηνο.. Εχοντας παει με αρκετα μπάζα μεταξύ άλλων τόσα χρόνια, έχοντας κάνει τόσα κασκαντεριλίκια, είπα σιγα, ποσο χαλια θα ναι; Για να μην ομως απογοητευτω και να έχω καβλες, πηγα αχυστος γυρω στις 5 μερες. Πηγα σπιτι της στο Χαλάνδρι... Λοιπόν, αρχικά όταν μου ανοιξε την πορτα και με οδήγησε στο δωμάτιο, πήγαινε κουτσένοντας. Ενιωσα λες και πήγα να δωσω τα κοινόχρηστα στην Γριά διαχειρίστρια και πήγαινε κουτσένοντας να μου φερει τα ρέστα. Γδυθηκα, προπληρωσα και ξαπλωσα... λοιπόν ήρθε με ενα στρινγκ και ανεβηκε πανω μου. Ειχα ηδη μετανιωσει οταν την ειδα μονο με τα εσωρουχα. Κωλο δεν ειχα δει ακομα... Εκλεισα ματια και προσπάθησα να μην σκεφτομαι... Πλεον την ειχα πανω μου... διχως λοιπόν να τη βλεπω καθως την ειχα στην πλατη μου αρχισα να καβλωνω με τα αγγιγματα της. Εχοντας πολλες καβλες και διχως καμια οπτικη επαφη μαζι της επαναλαμβανω, αφου ειχε βαλει το χερι της στον πουτσο μου απο κατω, της λεω χυνω με γυριζει να μη λερωσω το σεντονι της και εχυσα στην κοιλια μου.... ε απο εκει και περα αρχιζουν τα δυσκολα.... εχοντας πλεον χυσει και αφου ειχαν φυγει οι καβλες, σηκωνεται να μου φερει χαρτι και τι βλεπω; εναν αθλιο κωλο γριας ο οποίος ειχε ενα τεράστιο χαζαπλαστ, προφανως ειχε σπυρι σπασμενο, που εκανε ακομα πιο αποκρουστικο το θεαμα! Αφου σκουπιστηκα της λεω ευχαριστω και μου λεει, οχι δεν τελειωσαμε... θα συνεχισουμε. Της λεω δεν χρειαζεται και νευριασε... οχι λεει συνεχιζουμε... οκ λεω. Πλεον ειχα οπτικη επαφη, εβγαλε τα βυζομπαλα εξω που οντως αξιζαν, αλλα οση προσπαθεια και να εκανε δεν μπορουσα με τιποτα να καβλωσω. Οσο μου γυριζε τον κωλο να χαιδεψει τα ποδια και εγω εβλεπα το αποκρουστικο θεαμα κωλου - χαζαπλαστ (τυπου εμπλαστρο) τοσο ελεγα "μαλακα εδωσα 50 ευρω;;;;;" .... Αφου ειδε οτι δεν καβλωνα με τιποτα, μετά απο κανα 20λεπτο μου ειπε τελος και ευτυχως τελειωσε το μαρτυριο! Δεν θα ξαναπηγαινα... Δεν το μετανιωσα βεβαια οχι γιατι περασα καλα, αλλα γιατι το κασκαντεριλικι ειναι παντα κασκαντεριλικι, αλλα 50 ευρω για κανεναν λογο! Ταβάνι τα 20 ευρω θα επρεπε.... Αλλα να μας εδινε οχι να της διναμε
Ήρωας, χαράς την αντοχή σου να μείνεις. Μας έσωσες. (Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν θα ζητήσουν τηλ. Πληροφορίες κλπ)

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Μια βυζομανα Άννα που δούλευε στο ethereal spa ειχε παει κανεις φαινόταν βυζομανα...
Πήρα τηλ πριν τις διακοπές για να πάω για τεστντραιβ και μου παν ότι είχε σταματήσει κ καλά για διακοπές....

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
286
Μια βυζομανα Άννα που δούλευε στο ethereal spa ειχε παει κανεις φαινόταν βυζομανα...
Πήρα τηλ πριν τις διακοπές για να πάω για τεστντραιβ και μου παν ότι είχε σταματήσει κ καλά για διακοπές.......
μεγαλη φολα! ειχα δοκιμασει προ κατι μηνων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom