anatolgami
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.079
- Πόντοι
- 1.106
Για δοκιμασε Βαλερια....Θέλω να ρωτήσω για βυζιά και φαντάζομαι οι περισσότεροι είστε βυζολάγνοι και ξέρετε 5 πράγματα..
Δεν κάνω άγριο σεξ, είμαι προσεκτικός στο τι θέλει η κοπέλα κλπ. Αλλά:
Μου έχουν τύχει καναδυό φάσεις απο σεξεργάτριες που με ξενέρωσαν..
1) 35αρα 2,5 στήθος με ωράιες ρώγες πεταχτές.. (Πάντως ήταν ψιλοξεπέτα. Οσο με έβλεπε που δε "γκάζωνα" τόσο περισσότερο το πήγαινε στην ξεπέτα). Τέσπα: πάω να της το γλύψω, να το πιπιλίσω, μη μου λέει πονάω. Γιατί της λέω, είμαι προσεκτικός. Είχα περίοδο μέχρι χθές μου λέει. Ισχύει αυτό;
2)50αρα, 4αρι στήθος με μεγάλη θηλή, η ρώγα δεν ήταν σηκωμένη. Επίσης πάω να της κάνω τα ίδια, ίδια απάντηση: Είμαι πολύ ευαίσθητη στο στήθος (120kg η κυρία εν τω μεταξύ, φάτσα δε λέω γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά...). Ξεπέτα κι αυτή;
Εν τω μεταξύ είχα γνωρίσει μια ερασιτέχνιδα παλιότερα που μου έλεγε να της τα τραβήξω, να τα ζουπήξω, να τα χύσω, καύλωνε με αυτό μου είχε πεί. Μετα βέβαια σκέφτηκε να βγάζει και το κατιτί της. Αυτή ήταν περιπτωσάρα λέτε; Γεμάτη, BBW μιλάμε...
Τώρα θέλω να δοκιμάσω μια ρωσσίδα με μεγάλα βυζιά και πεταχτές ρώγες (δε ξέρω αν τις είχε τρίψει όπως στις τσόντες απο πριν για να βγεί καυλωμένη στις φωτό...)
Τα ίδια αντιμετωπίζετε κι εσείς; Τι να τα κάνεις τα μεγάλα βυζιά άμα σε ξενερώνει η κοπέλα;; Απείχα πολλά χρόνια απο το άθλημα και τωρα τελευταία επανήλθα...
Ρωσίδα 47- χρονη εμφανισημη ψηλή με καλες αναλογίες για απόλυτη χαλαρωση.
Ρωσίδα 47-χρονη εμφανισημη ψηλή με καλες αναλογίες για απόλυτη χαλαρωση. Αληθινες φοτογραφιες. Τηλεφωνο 6974553994 χωρις απόκρυψη μεχρι 21η ωρα το βράδυ