Νέα

Βυζομάνες σε μασαζερί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 342K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
349
Πόντοι
21

Geo.gak

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
652
Πόντοι
96
Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
ξενόφων κάτω Πατησια,δρακουμελ

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
652
Πόντοι
96
Screenshot 2026-05-14 at 13.35.55.png

Σε ευχαριστω! Το Δρακουμέλ τι ειναι?

αλλά γέρνει λίγο το καράβι

• Like
Αντιδράσεις: Likelg

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
553
Πόντοι
81
ξενόφων κάτω Πατησια,δρακουμελ
Απο την πάνω μεριά της Πατησίων είναι το καφενείο του Μήτσου που τα βράδυα (μόνο) γίνεται κολομπαρο, συχνάζουν αλλοδαπές, τις κερνάς (να πάρει και το μαγαζί), τις χουφτώνεις όσο ισχύει το κέρασμα και άμα λάχει φορτώνεις και καμμιά για το σπίτι (ξενοδοχείο) μετά... Ημιπαραμονής είναι το Xenophon....

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
359
Πόντοι
21
Απο την πάνω μεριά της Πατησίων είναι το καφενείο του Μήτσου που τα βράδυα (μόνο) γίνεται κολομπαρο, συχνάζουν αλλοδαπές, τις κερνάς (να πάρει και το μαγαζί), τις χουφτώνεις όσο ισχύει το κέρασμα και άμα λάχει φορτώνεις και καμμιά για το σπίτι (ξενοδοχείο) μετά... Ημιπαραμονής είναι το Xenophon....
Μηπως εννοεις Αχαρνων και οχι πατησιων?

Fontas1990

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
303
Πόντοι
20
Ρε παίδες η Xenia Deligianni ασχολείται ακόμα με το άθλημα? Που χάθηκε το μωρό? Είχε πολύ ωραίες βυζάρες.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
553
Πόντοι
81
Θέλω να ρωτήσω για βυζιά και φαντάζομαι οι περισσότεροι είστε βυζολάγνοι και ξέρετε 5 πράγματα..
Δεν κάνω άγριο σεξ, είμαι προσεκτικός στο τι θέλει η κοπέλα κλπ. Αλλά:
Μου έχουν τύχει καναδυό φάσεις απο σεξεργάτριες που με ξενέρωσαν..
1) 35αρα 2,5 στήθος με ωράιες ρώγες πεταχτές.. (Πάντως ήταν ψιλοξεπέτα. Οσο με έβλεπε που δε "γκάζωνα" τόσο περισσότερο το πήγαινε στην ξεπέτα). Τέσπα: πάω να της το γλύψω, να το πιπιλίσω, μη μου λέει πονάω. Γιατί της λέω, είμαι προσεκτικός. Είχα περίοδο μέχρι χθές μου λέει. Ισχύει αυτό;
2)50αρα, 4αρι στήθος με μεγάλη θηλή, η ρώγα δεν ήταν σηκωμένη. Επίσης πάω να της κάνω τα ίδια, ίδια απάντηση: Είμαι πολύ ευαίσθητη στο στήθος (120kg η κυρία εν τω μεταξύ, φάτσα δε λέω γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά...). Ξεπέτα κι αυτή;
Εν τω μεταξύ είχα γνωρίσει μια ερασιτέχνιδα παλιότερα που μου έλεγε να της τα τραβήξω, να τα ζουπήξω, να τα χύσω, καύλωνε με αυτό μου είχε πεί. Μετα βέβαια σκέφτηκε να βγάζει και το κατιτί της. Αυτή ήταν περιπτωσάρα λέτε; Γεμάτη, BBW μιλάμε...
Τώρα θέλω να δοκιμάσω μια ρωσσίδα με μεγάλα βυζιά και πεταχτές ρώγες (δε ξέρω αν τις είχε τρίψει όπως στις τσόντες απο πριν για να βγεί καυλωμένη στις φωτό...)
Τα ίδια αντιμετωπίζετε κι εσείς; Τι να τα κάνεις τα μεγάλα βυζιά άμα σε ξενερώνει η κοπέλα;; Απείχα πολλά χρόνια απο το άθλημα και τωρα τελευταία επανήλθα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom