Νέα

Βυζομάνες σε μασαζερί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ntinos678

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
428
Πόντοι
20
Κατεβαίνω Αθήνα αύριο και θα ήθελα μασαζακι από μια βυζαρου που να κάνει καλό τσιμπουκι έχετε να προτείνετε τίποτα;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.237
Πόντοι
506

aquaglory

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα , σαν νέος και εγώ εδώ στο μπου και με βιτσια σε γκιλφαρες , είχα πάει στο Δρακουμέλ πριν 2-3 χρόνια σε ένα δωμάτιο-αποθήκη και γούσταρα τη φάση. Είδα κυκλοφόρησε ένα βίντεο αλλά δε το πρόλαβα άμα κάποιος μύστης το έχει και μπορεί να το μεταλαμπαδεύσει θα είμαι ευγνώμων
αν σε ενδοιαφερουν γυμνα της συγκεκριμενης, αν και νομιζω οτι ειναι παλια πηγαινε εδω Requests - Manolaki

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
998
Πόντοι
81
Δυστυχώς δεν προσελκύει βυζαρουδες το επάγγελμα πλέον… μεγάλη απογοήτευση αν ακόμη μιλάμε για Δρακουμέλ

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Αλινα από diamond spa φοβερές βυζάρες!!

Συνημμένα

• 14ad80df-75af-44f8-9a0a-79a4e43b58e9.jpg_thumb.png
    14ad80df-75af-44f8-9a0a-79a4e43b58e9.jpg_thumb.png
    515,8 KB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Ως δημιουργός του νήματος εχω να δηλώσω ότι ευρέθη βυζομανα 5αρα Βικτωρία Σουλίου 4 στην γνωστή μας Κατερίνα
Η Βικτωρία έτριβε κ παλαιότερα εκει
Η μεγαλύτερη βυζομανα που κυκλοφορεί τώρα στα μασαζ
Καλο μασαζ δεν βαριετέ το μασαζ .
πολυ καλο 2 μέρος την προτείνω με τα χίλια
Βυζανιαρικα ορμάτε να χορτασετε
Ατού τα λερ...

..

..

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
998
Πόντοι
81
Ως δημιουργός του νήματος εχω να δηλώσω ότι ευρέθη βυζομανα 5αρα Βικτωρία Σουλίου 4 στην γνωστή μας Κατερίνα
Ατού τα λερ...

..

..
Είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
934
Πόντοι
81
Ατού τα λερ...

..

..
ποσο πηγε το μαλλι...παει μπριζολα φουλ?

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή;
Όχι Κυριακές κλειστσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποσο πηγε το μαλλι...παει μπριζολα φουλ?
1 ωρα προγκραμ
Φουλ μπριζόλα ακα μπουκι μασαζ χορταστικό
1 πράσινο εδωκα
Μάλλον κάναν αύξηση απο 80 το πήγαν στα 100
Αλλά οκ αξιζε

• Like
Αντιδράσεις: jimis

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
0
Όχι Κυριακές κλειστσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1 ωρα προγκραμ
Φουλ μπριζόλα ακα μπουκι μασαζ χορταστικό
1 πράσινο εδωκα
Μάλλον κάναν αύξηση απο 80 το πήγαν στα 100
Αλλά οκ αξιζε
Πεντάρια βυζιά είναι κατηγορία αγελάδας, αν κάνει βυζοσκάμπηλα ......πας ενταντική λόγω σοβαρών κακώσεων.

• Like
Αντιδράσεις: FROID

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.005
Πόντοι
81
Ας πω και εγω την εμπειρια μου με Δρακουμέλ πριν κανα 4μηνο.. Εχοντας παει με αρκετα μπάζα μεταξύ άλλων τόσα χρόνια, έχοντας κάνει τόσα κασκαντεριλίκια, είπα σιγα, ποσο χαλια θα ναι; Για να μην ομως απογοητευτω και να έχω καβλες, πηγα αχυστος γυρω στις 5 μερες. Πηγα σπιτι της στο Χαλάνδρι... Λοιπόν, αρχικά όταν μου ανοιξε την πορτα και με οδήγησε στο δωμάτιο, πήγαινε κουτσένοντας. Ενιωσα λες και πήγα να δωσω τα κοινόχρηστα στην Γριά διαχειρίστρια και πήγαινε κουτσένοντας να μου φερει τα ρέστα. Γδυθηκα, προπληρωσα και ξαπλωσα... λοιπόν ήρθε με ενα στρινγκ και ανεβηκε πανω μου. Ειχα ηδη μετανιωσει οταν την ειδα μονο με τα εσωρουχα. Κωλο δεν ειχα δει ακομα... Εκλεισα ματια και προσπάθησα να μην σκεφτομαι... Πλεον την ειχα πανω μου... διχως λοιπόν να τη βλεπω καθως την ειχα στην πλατη μου αρχισα να καβλωνω με τα αγγιγματα της. Εχοντας πολλες καβλες και διχως καμια οπτικη επαφη μαζι της επαναλαμβανω, αφου ειχε βαλει το χερι της στον πουτσο μου απο κατω, της λεω χυνω με γυριζει να μη λερωσω το σεντονι της και εχυσα στην κοιλια μου.... ε απο εκει και περα αρχιζουν τα δυσκολα.... εχοντας πλεον χυσει και αφου ειχαν φυγει οι καβλες, σηκωνεται να μου φερει χαρτι και τι βλεπω; εναν αθλιο κωλο γριας ο οποίος ειχε ενα τεράστιο χαζαπλαστ, προφανως ειχε σπυρι σπασμενο, που εκανε ακομα πιο αποκρουστικο το θεαμα! Αφου σκουπιστηκα της λεω ευχαριστω και μου λεει, οχι δεν τελειωσαμε... θα συνεχισουμε. Της λεω δεν χρειαζεται και νευριασε... οχι λεει συνεχιζουμε... οκ λεω. Πλεον ειχα οπτικη επαφη, εβγαλε τα βυζομπαλα εξω που οντως αξιζαν, αλλα οση προσπαθεια και να εκανε δεν μπορουσα με τιποτα να καβλωσω. Οσο μου γυριζε τον κωλο να χαιδεψει τα ποδια και εγω εβλεπα το αποκρουστικο θεαμα κωλου - χαζαπλαστ (τυπου εμπλαστρο) τοσο ελεγα "μαλακα εδωσα 50 ευρω;;;;;" .... Αφου ειδε οτι δεν καβλωνα με τιποτα, μετά απο κανα 20λεπτο μου ειπε τελος και ευτυχως τελειωσε το μαρτυριο! Δεν θα ξαναπηγαινα... Δεν το μετανιωσα βεβαια οχι γιατι περασα καλα, αλλα γιατι το κασκαντεριλικι ειναι παντα κασκαντεριλικι, αλλα 50 ευρω για κανεναν λογο! Ταβάνι τα 20 ευρω θα επρεπε.... Αλλα να μας εδινε οχι να της διναμε

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Ας πω και εγω την εμπειρια μου με Δρακουμέλ πριν κανα 4μηνο.. Εχοντας παει με αρκετα μπάζα μεταξύ άλλων τόσα χρόνια, έχοντας κάνει τόσα κασκαντεριλίκια, είπα σιγα, ποσο χαλια θα ναι; Για να μην ομως απογοητευτω και να έχω καβλες, πηγα αχυστος γυρω στις 5 μερες. Πηγα σπιτι της στο Χαλάνδρι... Λοιπόν, αρχικά όταν μου ανοιξε την πορτα και με οδήγησε στο δωμάτιο, πήγαινε κουτσένοντας. Ενιωσα λες και πήγα να δωσω τα κοινόχρηστα στην Γριά διαχειρίστρια και πήγαινε κουτσένοντας να μου φερει τα ρέστα. Γδυθηκα, προπληρωσα και ξαπλωσα... λοιπόν ήρθε με ενα στρινγκ και ανεβηκε πανω μου. Ειχα ηδη μετανιωσει οταν την ειδα μονο με τα εσωρουχα. Κωλο δεν ειχα δει ακομα... Εκλεισα ματια και προσπάθησα να μην σκεφτομαι... Πλεον την ειχα πανω μου... διχως λοιπόν να τη βλεπω καθως την ειχα στην πλατη μου αρχισα να καβλωνω με τα αγγιγματα της. Εχοντας πολλες καβλες και διχως καμια οπτικη επαφη μαζι της επαναλαμβανω, αφου ειχε βαλει το χερι της στον πουτσο μου απο κατω, της λεω χυνω με γυριζει να μη λερωσω το σεντονι της και εχυσα στην κοιλια μου.... ε απο εκει και περα αρχιζουν τα δυσκολα.... εχοντας πλεον χυσει και αφου ειχαν φυγει οι καβλες, σηκωνεται να μου φερει χαρτι και τι βλεπω; εναν αθλιο κωλο γριας ο οποίος ειχε ενα τεράστιο χαζαπλαστ, προφανως ειχε σπυρι σπασμενο, που εκανε ακομα πιο αποκρουστικο το θεαμα! Αφου σκουπιστηκα της λεω ευχαριστω και μου λεει, οχι δεν τελειωσαμε... θα συνεχισουμε. Της λεω δεν χρειαζεται και νευριασε... οχι λεει συνεχιζουμε... οκ λεω. Πλεον ειχα οπτικη επαφη, εβγαλε τα βυζομπαλα εξω που οντως αξιζαν, αλλα οση προσπαθεια και να εκανε δεν μπορουσα με τιποτα να καβλωσω. Οσο μου γυριζε τον κωλο να χαιδεψει τα ποδια και εγω εβλεπα το αποκρουστικο θεαμα κωλου - χαζαπλαστ (τυπου εμπλαστρο) τοσο ελεγα "μαλακα εδωσα 50 ευρω;;;;;" .... Αφου ειδε οτι δεν καβλωνα με τιποτα, μετά απο κανα 20λεπτο μου ειπε τελος και ευτυχως τελειωσε το μαρτυριο! Δεν θα ξαναπηγαινα... Δεν το μετανιωσα βεβαια οχι γιατι περασα καλα, αλλα γιατι το κασκαντεριλικι ειναι παντα κασκαντεριλικι, αλλα 50 ευρω για κανεναν λογο! Ταβάνι τα 20 ευρω θα επρεπε.... Αλλα να μας εδινε οχι να της διναμε
Εγώ έφυγα μόλις γύρισε κ άρχισε να κουτσαίνει
τσαντιστηκε αλλά στα @@ μου
Λούης!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom