Καταχθόνιος εκδικητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Μαρια δειξε λιγο βυζαρα να ανεβουμε.
Βρες κάνα φράγκο για ψυχανάλυση γιατί το μπου δεν το σηκώνεις.Καλά,μας επεισες.Αντε γεια και πολύ αξία σου έδωσα και μόνο που σου απαντάω
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή και την γνώμη σου.Οτι λαμβάνω ,εκπέμπω στα σχόλια που κάνω .Λαμβάνω ειρωνεία,απαντώ ανάλογα.Ολοι φυσικά έχουμε την άποψη να σχολιάζουμε κι ούτε γίνεται να αρέσουν όλοι σε όλους.Αλλα σε ορισμένους ο μισογυνισμός έχει ξεπεραστεί.Κατα τ' αλλά εδώ όλοι αγαπούν το γυναικείο φύλο.Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Έχεις ποστ που βγάζουν μια κάποια ένταση, και κάποια σχόλια με ειρωνεία, πιστεύω αχρείαστα. Συμφωνώ μαζί σου ότι κάποια ποστ που σε αναφέρουν είναι αγενή. Όμως το σάιτ στο οποίο συμμετέχεις, σχολιάζεις, ανεβάζεις φωτογραφίες κλπ είναι το μπου, ούτε το Χάρβαρντ ούτε η Καθημερινή. Αυτό νομίζω ότι εννοούσε και ο φίλος πιο πάνω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το σχόλιό μου είναι καλοπροαίρετο και όχι δηκτικό.
Πάλι ασχολησαι μαζί μου; Να πας εσύ για ψυχανάλυση.Εκτος κι αν είσαι ψυχολόγος και ψάχνεις πελατεία με το κυαλι.Βρες κάνα φράγκο για ψυχανάλυση γιατί το μπου δεν το σηκώνεις.
Ελα,ντε.Αυτο ξαναπες το.Ετσι ακριβώς.Πραγματικά διαβάζοντας τα διάφορα post δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κόντρα. Δεν γουστάρεις κάποιον, του το λες και δεν ξαναασχολήσαι. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, απο το να είμαστε πάνω απο το πληκτρολόγιο για κοντρίτσες????
που ειναι η τσοντα της;Ρε θείτσα δεν ηρεμείς λίγο με τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό να πούμε για τα νέα κορίτσια. Επειδή έκανες μία κάτω του μετρίου τσόντα και πετάς κάνα βυζί εδώ στον απόπατο, δεν σημαίνει πως είσαι και το κέντρο του κόσμου ούτε πορνοστάρ. Από τη στιγμή που βγαίνεις και εκθέτεις δημόσια σώμα και κυρίως απόψεις και την κριτική σου θα δεχτείς και τους θαυμαστές θα βρεις. Έλα ηρέμισε να πούμε που σε βλέπουμε να πετάγεσαι σε κάθε νήμα και προσπαθείς να μονοπωλήσεις με κάτι μπαρούφες μπας και βρεθεί ο πολυπόθητος γκόμενος, πνευματικός, προμότορας, χορηγός και σωτήρας. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να σου πως πως δεν ξέρεις να γράφεις; Ούτε το συντακτικό χρησιμοποιείς σωστά, ούτε και τα σημεία στίξης.
Μήπως γιατί είναι περισσότερα κιλά από εσένα;Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Μαγικά τα στήθια αυτά φίλε , να τα χαίρεσαι και να τα απολαμβάνεις κάθε μέρα που περνάει να έχετε την υγεία σας !!!Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Δεν είχα ποτέ θέματα με τα περισσότερα κιλά από μένα....Μήπως γιατί είναι περισσότερα κιλά από εσένα;
Και εγώ σκίζω μία βυζαρου, όμως προτιμώ ένα πλήρες πακέτο σε σχέση μία γυναίκα που έχει ένα δυνατό σημείο.Δεν είχα ποτέ θέματα με τα περισσότερα κιλά από μένα....
Καλωσορίζουμε το νέο συναγωνιστή.Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Σωστή επισήμανση...δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.Και εγώ σκίζω μία βυζαρου, όμως προτιμώ ένα πλήρες πακέτο σε σχέση μία γυναίκα που έχει ένα δυνατό σημείο.
κατι αλλο θα εχουν οι εκδιδομενες μαλλον τωρα τι ειναι εσυ ξερεις παντος οντος πολυ μπυραυλος η δικια σουΚαι κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Ίσως γιατί κάποιες εκδιδόμενες τα παίρνουν στο στόμα, εν αντιθέσει με τη δικιά μουκατι αλλο θα εχουν οι εκδιδομενες μαλλον τωρα τι ειναι εσυ ξερεις παντος οντος πολυ μπυραυλος η δικια σου
Ρε μαλακα μετά από 22 χρόνια γάμου και μουναρα γυναίκα να είχα θα γαμουσα αλλού. Εδώ το κάνω ενώ είμαι σε σχέση 1 μήναΣωστή επισήμανση...δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.
Όμως μετά από 22 χρόνια γάμου κάπου πρέπει να επικεντρώνεις στα δυνατά σημεία της γυναίκας που έχεις δίπλα σου
Ωραίος!!!!Ρε μαλακα μετά από 22 χρόνια γάμου και μουναρα γυναίκα να είχα θα γαμουσα αλλού. Εδώ το κάνω ενώ είμαι σε σχέση 1 μήνα