Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Έχεις ποστ που βγάζουν μια κάποια ένταση, και κάποια σχόλια με ειρωνεία, πιστεύω αχρείαστα. Συμφωνώ μαζί σου ότι κάποια ποστ που σε αναφέρουν είναι αγενή. Όμως το σάιτ στο οποίο συμμετέχεις, σχολιάζεις, ανεβάζεις φωτογραφίες κλπ είναι το μπου, ούτε το Χάρβαρντ ούτε η Καθημερινή. Αυτό νομίζω ότι εννοούσε και ο φίλος πιο πάνω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το σχόλιό μου είναι καλοπροαίρετο και όχι δηκτικό.
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή και την γνώμη σου.Οτι λαμβάνω ,εκπέμπω στα σχόλια που κάνω .Λαμβάνω ειρωνεία,απαντώ ανάλογα.Ολοι φυσικά έχουμε την άποψη να σχολιάζουμε κι ούτε γίνεται να αρέσουν όλοι σε όλους.Αλλα σε ορισμένους ο μισογυνισμός έχει ξεπεραστεί.Κατα τ' αλλά εδώ όλοι αγαπούν το γυναικείο φύλο.
Υγ Είμαι ειλικρινής και δεν μου αρέσει ούτε να νιαουρισω για να το παίξω η συμπαθής γατούλα.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Βρες κάνα φράγκο για ψυχανάλυση γιατί το μπου δεν το σηκώνεις.
Πάλι ασχολησαι μαζί μου; Να πας εσύ για ψυχανάλυση.Εκτος κι αν είσαι ψυχολόγος και ψάχνεις πελατεία με το κυαλι.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.975
Πόντοι
3.506
Πραγματικά διαβάζοντας τα διάφορα post δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κόντρα. Δεν γουστάρεις κάποιον, του το λες και δεν ξαναασχολήσαι. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, απο το να είμαστε πάνω απο το πληκτρολόγιο για κοντρίτσες????

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Πραγματικά διαβάζοντας τα διάφορα post δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κόντρα. Δεν γουστάρεις κάποιον, του το λες και δεν ξαναασχολήσαι. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, απο το να είμαστε πάνω απο το πληκτρολόγιο για κοντρίτσες????
Ελα,ντε.Αυτο ξαναπες το.Ετσι ακριβώς.

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
3.259
Πόντοι
446
Ρε θείτσα δεν ηρεμείς λίγο με τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό να πούμε για τα νέα κορίτσια. Επειδή έκανες μία κάτω του μετρίου τσόντα και πετάς κάνα βυζί εδώ στον απόπατο, δεν σημαίνει πως είσαι και το κέντρο του κόσμου ούτε πορνοστάρ. Από τη στιγμή που βγαίνεις και εκθέτεις δημόσια σώμα και κυρίως απόψεις και την κριτική σου θα δεχτείς και τους θαυμαστές θα βρεις. Έλα ηρέμισε να πούμε που σε βλέπουμε να πετάγεσαι σε κάθε νήμα και προσπαθείς να μονοπωλήσεις με κάτι μπαρούφες μπας και βρεθεί ο πολυπόθητος γκόμενος, πνευματικός, προμότορας, χορηγός και σωτήρας. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να σου πως πως δεν ξέρεις να γράφεις; Ούτε το συντακτικό χρησιμοποιείς σωστά, ούτε και τα σημεία στίξης.
που ειναι η τσοντα της;

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
457
Πόντοι
20
Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;

Συνημμένα

• 20250913_212710.jpg
    20250913_212710.jpg
    521,6 KB · Εμφανίσεις: 68

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.981
Πόντοι
4.936
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Μήπως γιατί είναι περισσότερα κιλά από εσένα;

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
2.174
Πόντοι
201
Μαγικά τα στήθια αυτά φίλε , να τα χαίρεσαι και να τα απολαμβάνεις κάθε μέρα που περνάει να έχετε την υγεία σας !!!

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.981
Πόντοι
4.936
Δεν είχα ποτέ θέματα με τα περισσότερα κιλά από μένα....
Και εγώ σκίζω μία βυζαρου, όμως προτιμώ ένα πλήρες πακέτο σε σχέση μία γυναίκα που έχει ένα δυνατό σημείο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Καλωσορίζουμε το νέο συναγωνιστή.

Υπάρχει σχετικό νήμα "γιατί οι άντρες πληρώνουμε για το σεξ"

Παίκτη οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί:
Βαρέθηκες κάθε μέρα φιλέτο ,θες και λίγο γύρο.
Δεν σε καυλώνει η δικιά σου, όπως σε καύλωνε στην αρχή της σχέσης
Δεν είσαι μονογαμικός
Δε σου κάνει τα γούστα που θέλεις η δική σου

Και άλλα που εσύ τα ξέρεις. Να ξέρεις πολλοί άνθρωποι έχουμε βρεθεί στη θέση σου.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Dimi O

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
457
Πόντοι
20
Και εγώ σκίζω μία βυζαρου, όμως προτιμώ ένα πλήρες πακέτο σε σχέση μία γυναίκα που έχει ένα δυνατό σημείο.
Σωστή επισήμανση...δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.
Όμως μετά από 22 χρόνια γάμου κάπου πρέπει να επικεντρώνεις στα δυνατά σημεία της γυναίκας που έχεις δίπλα σου

pa28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2022
Like
2.505
Πόντοι
456
κατι αλλο θα εχουν οι εκδιδομενες μαλλον τωρα τι ειναι εσυ ξερεις παντος οντος πολυ μπυραυλος η δικια σου

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
457
Πόντοι
20
κατι αλλο θα εχουν οι εκδιδομενες μαλλον τωρα τι ειναι εσυ ξερεις παντος οντος πολυ μπυραυλος η δικια σου
Ίσως γιατί κάποιες εκδιδόμενες τα παίρνουν στο στόμα, εν αντιθέσει με τη δικιά μου

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.981
Πόντοι
4.936
Σωστή επισήμανση...δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.
Όμως μετά από 22 χρόνια γάμου κάπου πρέπει να επικεντρώνεις στα δυνατά σημεία της γυναίκας που έχεις δίπλα σου
Ρε μαλακα μετά από 22 χρόνια γάμου και μουναρα γυναίκα να είχα θα γαμουσα αλλού. Εδώ το κάνω ενώ είμαι σε σχέση 1 μήνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom