Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
2.120
Πόντοι
201
1000020297.jpg
Θηλή όνειρο...

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.647
Πόντοι
446
Βάλε τα γυαλιά σου πριν μπεις γιατί είσαι και ολίγον ματομπούκαλος...
Νωρίς νωρίς ξύπνησες βλέπω. Θα μας τα ζαλίζεις για πολλές ώρες δηλαδή σήμερα. Κάτσε να ξεκινήσω τις αναφορές...

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Νωρίς νωρίς ξύπνησες βλέπω. Θα μας τα ζαλίζεις για πολλές ώρες δηλαδή σήμερα. Κάτσε να ξεκινήσω τις αναφορές...
συμφωνω παντως μαζι σου για τα ασχετα..γεμισαμε λιγουριδες κ φακλανες πατσοκοιλιες...η γιαγια μου κρατιοταν καλυτερα σε συγκριση με οτι εχω δει εδω..ευτυχως το σωνει λιγο το ignore

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.647
Πόντοι
446
Είσαι καρπαζοεισπράτορας τελικά..
Η ιστορία έχει δείξει πως οι μαλάκες και οι φιδέμποροι σε αυτά τα βήματα κρατάνε λίγο. Οπότε, απόλαυσέ το όσο διαρκεί. Αλλά να θυμάσαι! Δεν βρέχει, σε φτύνουν...

leontal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.264
Πόντοι
480
Η ιστορία έχει δείξει πως οι μαλάκες και οι φιδέμποροι σε αυτά τα βήματα κρατάνε λίγο. Οπότε, απόλαυσέ το όσο διαρκεί. Αλλά να θυμάσαι! Δεν βρέχει, σε φτύνουν...
Και εσένα σε κατουράνε, ή μήπως αυτό είναι κάτι που σου αρέσει γιατί είσαι και λίγο μαζόχα..

leontal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.264
Πόντοι
480
συμφωνω παντως μαζι σου για τα ασχετα..γεμισαμε λιγουριδες κ φακλανες πατσοκοιλιες...η γιαγια μου κρατιοταν καλυτερα σε συγκριση με οτι εχω δει εδω..ευτυχως το σωνει λιγο το ignore
Στη θέση σου και πρίν μιλήσω για λιγούρια, φακλάνες & πατσοκοιλιές θα έκανα και λίγη αυτοκριτική...

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Στη θέση σου και πρίν μιλήσω για λιγούρια, φακλάνες & πατσοκοιλιές θα έκανα και λίγη αυτοκριτική...
τυπε εσενα ποιος σου μιλησε κ πεταγεσαι σα τη πουτσα μες στα λαχανα;;
μια λοιπον κ το θιγεις εχω κανει την αυτοκριτικη μου προ πολλου πιτσιρικο γαματος δε ειμαι αλλα κατι τρυπες σα κ εσενα σας γαμαω κ σας παταω κατω,βγαζετε το χρονο οσο κανει το προχειρο ρολοι μου κ απο τη πολυ τσοντα εχετε μπερδεψει το βυζι με το μπουζι!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
κ επειδη δε προκειται να μπω στο τριπακι να κανω αντιπαραθεση μαζι σου κωλοτρυπιδι σε βαζω απο τωρα αγνοηση κ τραγουδα μονος σου

leontal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.264
Πόντοι
480
κ επειδη δε προκειται να μπω στο τριπακι να κανω αντιπαραθεση μαζι σου κωλοτρυπιδι σε βαζω απο τωρα αγνοηση κ τραγουδα μονος σου
Τώρα άμα πώ ότι σε χέζω και μου κάνεις τα τρία -δύο...

DimKon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6.586
Πόντοι
1.041
Μιας και έχουμε μήνες να ανεβάσουμε με την νοσηλεύτρια αράζω με τον Μύστη γιό και καθώς χαζεύουμε το νήμα τον ρωτάω τι είναι αυτά και μου απαντάει "Γάγα" Καλή συνέχεια σε όλους αλάνια

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.752
Πόντοι
2.596
Υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για ανταλλαγή συντρόφων, same room sex ; Έχουμε σχετική εμπειρία 45+, καλή φυσική κατάσταση, περιοχή Αθήνα κέντρο σε ημιδιαμονης μεσοβδόμαδα μόνο την επόμενη βδομάδα. Ξέρω ότι θα πέσει τρολαρισμα αλλά ακούμε :) Υγ. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος νήμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει ζευγάρι εδώ που να ψάχνεται για τέτοια φάση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom