Rene90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2025
- Like
- 2.192
- Πόντοι
- 201
Θηλή όνειρο...
Θηλή όνειρο...
Αμε για ύπνο,μπας και την ονειρευτείς,χαχαΘηλή όνειρο...
Κάθε τι στο χώρο και στο χρόνο του. Εδώ θα σχολιάζω εσένα και αυτά που ανεβάζεις.Σχολίασε κάναν τράβελο εκεί και παράτα τις αναρτήσεις μου τότε...
Κι εγώ έμπαινα...Αν μου γίνει μια καλή πρόταση, γιατί όχι;
Βάλε τα γυαλιά σου πριν μπεις γιατί είσαι και ολίγον ματομπούκαλος...Κι εγώ έμπαινα...
Νωρίς νωρίς ξύπνησες βλέπω. Θα μας τα ζαλίζεις για πολλές ώρες δηλαδή σήμερα. Κάτσε να ξεκινήσω τις αναφορές...Βάλε τα γυαλιά σου πριν μπεις γιατί είσαι και ολίγον ματομπούκαλος...
Είσαι καρπαζοεισπράτορας τελικά..Νωρίς νωρίς ξύπνησες βλέπω. Θα μας τα ζαλίζεις για πολλές ώρες δηλαδή σήμερα. Κάτσε να ξεκινήσω τις αναφορές...
συμφωνω παντως μαζι σου για τα ασχετα..γεμισαμε λιγουριδες κ φακλανες πατσοκοιλιες...η γιαγια μου κρατιοταν καλυτερα σε συγκριση με οτι εχω δει εδω..ευτυχως το σωνει λιγο το ignoreΝωρίς νωρίς ξύπνησες βλέπω. Θα μας τα ζαλίζεις για πολλές ώρες δηλαδή σήμερα. Κάτσε να ξεκινήσω τις αναφορές...
Η ιστορία έχει δείξει πως οι μαλάκες και οι φιδέμποροι σε αυτά τα βήματα κρατάνε λίγο. Οπότε, απόλαυσέ το όσο διαρκεί. Αλλά να θυμάσαι! Δεν βρέχει, σε φτύνουν...Είσαι καρπαζοεισπράτορας τελικά..
Και εσένα σε κατουράνε, ή μήπως αυτό είναι κάτι που σου αρέσει γιατί είσαι και λίγο μαζόχα..Η ιστορία έχει δείξει πως οι μαλάκες και οι φιδέμποροι σε αυτά τα βήματα κρατάνε λίγο. Οπότε, απόλαυσέ το όσο διαρκεί. Αλλά να θυμάσαι! Δεν βρέχει, σε φτύνουν...
Στη θέση σου και πρίν μιλήσω για λιγούρια, φακλάνες & πατσοκοιλιές θα έκανα και λίγη αυτοκριτική...συμφωνω παντως μαζι σου για τα ασχετα..γεμισαμε λιγουριδες κ φακλανες πατσοκοιλιες...η γιαγια μου κρατιοταν καλυτερα σε συγκριση με οτι εχω δει εδω..ευτυχως το σωνει λιγο το ignore
Κ ωραίο σουτιέν το καριολακι!αλλη καυλα
τυπε εσενα ποιος σου μιλησε κ πεταγεσαι σα τη πουτσα μες στα λαχανα;;Στη θέση σου και πρίν μιλήσω για λιγούρια, φακλάνες & πατσοκοιλιές θα έκανα και λίγη αυτοκριτική...
κ επειδη δε προκειται να μπω στο τριπακι να κανω αντιπαραθεση μαζι σου κωλοτρυπιδι σε βαζω απο τωρα αγνοηση κ τραγουδα μονος σουΣτη θέση σου και πρίν μιλήσω για λιγούρια, φακλάνες & πατσοκοιλιές θα έκανα και λίγη αυτοκριτική...
Τώρα άμα πώ ότι σε χέζω και μου κάνεις τα τρία -δύο...κ επειδη δε προκειται να μπω στο τριπακι να κανω αντιπαραθεση μαζι σου κωλοτρυπιδι σε βαζω απο τωρα αγνοηση κ τραγουδα μονος σου
Ποσο ειναι το gilfaki ? Ωραιες ρογες εχει η καβλααλλη καυλα
Απιστευτη η κυρια, για πολλα πολλα γουστα. Το μαλλακι οπως ακριβως πρεπειαλλη καυλα