Sotomayor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2022
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Θες να γίνει;;; Χαχα
Θες να γίνει;;; Χαχα
Ευχαρίστως να βοηθήσω σε αυτόΘες να γίνει;;; Χαχα
Κατουριεται![]()
πως λέτε να ένιωθε????
Γειτόνισσα γειτόνισσα για σένα τον ακόνισα
Καλησπερα φιλε μεγαλη μαιμου ο Τζον..και ακομα πιο βλακες ειναι αυτοι που τον πιστευουν κ βλεπουν τις φωτο του...βαζει αγγελιες σε γνωστο σαιτ για συζητηση και καλα για την γυναικα του που λατρευει το BDSM..μεγαλη μαιμου!gohngohn
Σπουδαίος "Φιδεμπορας"
έπρεπε να λέει κανονικά το προφίλ σου ! Όλες οι φωτό κλεμμένες !
Καλησπερα φιλε μεγαλη μαιμου ο Τζον..και ακομα πιο βλακες ειναι αυτοι που τον πιστευουν κ βλεπουν τις φωτο του...βαζει αγγελιες σε γνωστο σαιτ για συζητηση και καλα για την γυναικα του που λατρευει το BDSM..μεγαλη μαιμου!
Όπως και εσύ ήθελες να τους πάρεις μάτι και όλοι μαςΔέχεστε να σας πάρω μάτι;; Καλησπέρα από Κρήτη
Εγω κοροϊδία στη κοροϊδία του το πήγαινα..τον ξέρω τι μαϊμού είναιΌπως και εσύ ήθελες να τους πάρεις μάτι και όλοι μας
Σορυ φίλε τότε, καλά του έκανεςΕγω κοροϊδία στη κοροϊδία του το πήγαινα..τον ξέρω τι μαϊμού είναι
Για αυτό αυξάνεται ο πληθωρισμός
Φταει ο τιμαριθμος,χαχαΓια αυτό αυξάνεται ο πληθωρισμός
Ωραία βυζιά για ισπανικό και ρουφηγμα
Και εγώ έτσι νιώθω.Είναι Καβλα να έχεις γυναίκα με μεγάλα βυζιά.Θεωρω τον εαυτό μου τυχερό.
ΔΙΚΑΣΕ ΑΡΧΟΝΤΑΟ αλλος εκανε καριερα εδω μεσα ανεβαζοντας φωτο της γυναικας του 4 φορες την ιδια. Την μια αλλαζε το κροπ, την αλλη της εβαζε φιλτρα και μετα σας την εβαζε και μαυροασπρη ετσι για την πουτανια.
4 φορες τον ειχα βγαλει στην σεντρα αλλα εσεις εκει....στοκαδια.
Καυλωνατε που σας ελεγε Μυστες.