Xwnakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 8.724
- Πόντοι
- 1.041
Χεσιμο πασαλειμα και όπως είναι για ποτο να μυρίζουνΔασκάλα...
Χεσιμο πασαλειμα και όπως είναι για ποτο να μυρίζουνΔασκάλα...
Πωπω φίλε πολύ θα ήθελα να την χύσω την γυναικούλα σου!!!Μόλις βγήκε από το μπάνιο
![]()
Ποιος έπαιζε??Στην Κρήτη φίλε μου αυτήν την περίοδο όλο πανηγύρια έχουμε.
Ναύτης τραβήξω και το σεντόνι να μην έχει τίποτα
Τέλεια εισαστε!!!Εντάξει ήμαστε????
Πρέπει να κάνουμε χρήση του VAR?gohngohn
Σπουδαίος "Φιδεμπορας"
έπρεπε να λέει κανονικά το προφίλ σου ! Όλες οι φωτό κλεμμένες !
ωραια ρωγα
Επίσης η γκόμενα εδώ είναι από αγνό, παρθένο πλαστικό...Ρε κοιτα να δεις κατι πραγματα...πρωτη φορα ξανασυμβαινει
![]()
άλλος ένας δυστυχισμένος που παίρνει φωτογραφίες από το διαδίκτυο και τις πασάρει για δικές του. Για πες μας ρε φουκαρά, πόση δίψα έχεις για αναγνώριση; τι έγινε αν κάποια μέλη πιστέψουν ότι πηδάς τις γυναίκες τις φωτογραφίες των οποίων ποστάρεις και σου βάλουν like; κι άντε, το έκανες μια, σε ανακάλυψαν και σε κράξανε. Γιατί συνεχίζεις;Εντάξει ήμαστε????
Στα ερωτήματα που θέτεις μπορεί να απαντήσει μονο ψυχολόγος-ψυχίατρος.άλλος ένας δυστυχισμένος που παίρνει φωτογραφίες από το διαδίκτυο και τις πασάρει για δικές του. Για πες μας ρε φουκαρά, πόση δίψα έχεις για αναγνώριση; τι έγινε αν κάποια μέλη πιστέψουν ότι πηδάς τις γυναίκες τις φωτογραφίες των οποίων ποστάρεις και σου βάλουν like; κι άντε, το έκανες μια, σε ανακάλυψαν και σε κράξανε. Γιατί συνεχίζεις;
άλλος ένας δυστυχισμένος που παίρνει φωτογραφίες από το διαδίκτυο και τις πασάρει για δικές του. Για πες μας ρε φουκαρά, πόση δίψα έχεις για αναγνώριση; τι έγινε αν κάποια μέλη πιστέψουν ότι πηδάς τις γυναίκες τις φωτογραφίες των οποίων ποστάρεις και σου βάλουν like; κι άντε, το έκανες μια, σε ανακάλυψαν και σε κράξανε. Γιατί συνεχίζεις;
Φιλαράκια μου καλό απόγευμα. Με αφορμή κάτι που παρατήρησα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εδώ και λίγες μέρες είδα ότι οι δύο τελευταίες αναρτήσεις μου έχουν εξαφανιστεί. Θα ήθελα να μάθω τον λόγο αν κάποιος γνωρίζει. Φαντάζομαι ότι εδώ είμαστε για να περνάμε λίγες στιγμές καλά και χαλαρά. Προφανώς όμως αυτό ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Εγώ το καταλαβαίνω, και αν σε κάποιον δημιούργησα πρόβλημα ζητάω συγνώμη.