ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – παρακαλώ διαβάστε
(όσοι ενδιαφέρεστε να τα πούμε, να κλείσουμε ραντεβού ή μου έχετε στείλει σε social media και δεν σας έχω ήδη απαντήσει)
Καλησπέρα αγόρια και σε όσους με παρακολουθείτε εδώ
Με βάση την παρακάτω εικόνα μου
Θα ήθελα λίγη κατανόηση μετά από όλο αυτόν τον χαμό, καθώς μέσα σε μία μόνο μέρα είναι πραγματικά αδύνατο να προλάβω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Ζητώ συγγνώμη αν κάποιο μήνυμά σας δεν έχει απαντηθεί ακόμη· προσπαθώ καθημερινά, μέχρι το τέλος της ημέρας, να απαντώ τουλάχιστον 30 μηνύματα, όμως επειδή θέλω να είμαι σωστή και δίκαιη με όλους, δεν μπορώ να χάνω χρόνο σε άσκοπες ή προσβλητικές συνομιλίες, καθώς έτσι αδικούνται όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για ραντεβού.
Για σήμερα, 6/01/2021, από αυτή τη στιγμή μέχρι τις 20.40, θα απαντάω και τηλεφωνικώς, εφόσον κάποιος το επιθυμεί, αποκλειστικά για κλείσιμο ραντεβού ή παροχή πληροφοριών.
Αν θέλετε άμεση απάντηση, ενώ δεν πρόλαβα να σηκώσω κληση μπορείτε να μου στείλετε SMS με τη λέξη «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» και, αν προλάβω μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα σας καλέσω εγώ. Αν επιθυμείτε να σας καλέσω συγκεκριμένη ώρα (κάτι απολύτως λογικό, καθώς δεν είναι πάντα εφικτό να χτυπάει το κινητό), γράψτε μου την επιθυμητή ώρα που μπορείτε σήμερα ή αύριο και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας.
Υπαρχει μικρή διαθεσιμότητα και για σήμερα, πέρα από τις επόμενες μέρες. Για να μπορέσω να σας εξυπηρετήσω σωστά και οργανωμένα, θα ήταν ιδανικό να επικοινωνούμε τουλάχιστον 1,5–2 ώρες πριν την επιθυμητή ώρα σημερινής συναντισης, ώστε είτε να δω αν υπάρχει κενό στην ώρα που σας αρεσει είτε να προετοιμαστώ σωστά έως και τις 4:00 ξημερώματα τις επόμενης μέρας.
Θα επανέλθω αργότερα μέσα στη μέρα με νέο post για τις ώρες που θα μπορείτε να με καλέσετε πλέον όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, μέχρι να φύγω για Θεσσαλονίκη, ώστε να μην χάνονται μηνύματα και να μπορέσω να σας εξυπηρετήσω όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσοι ενδιαφέρεστε για ραντεβού στο tour της Αθήνας, παρακαλώ γράψτε απλά «ΡΑΝΤΕΒΟΥ – ΑΘΗΝΑ» για να προλάβουμε πριν την αναχώρησή μου.
Να σημειώσω επίσης κάτι πολύ σημαντικό: τα μηνύματα στο Viber απαντιούνται κατά 90% από τα παλαιότερα προς τα νεότερα. Αν έχετε στείλει πριν 2–3 μέρες και στέλνετε συνεχόμενα μηνύματα λέγοντας ότι δεν απαντάω, αυτό δυστυχώς δεν σας βάζει σε προτεραιότητα. Λίγη υπομονή βοηθά όλους μας
Όσοι με καλέσετε τηλεφωνικά, θα ήθελα να σεβαστείτε εμένα και τους ‘’συναδέλφους’’ σας, να μην με ρωτάτε πράγματα που έχουν ήδη γραφτεί ή απαντηθεί εδώ και να μην με πιέζετε για υπηρεσίες που δεν προσφέρω. Αν νιώσω άβολα και, παρότι σας εξηγώ ευγενικά ότι κάτι δεν συζητιέται ή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, συνεχίσετε να επιμένετε, τότε θα τερματίζω την κλήση και θα προχωρώ σε block. Αν υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές, μπορούμε πραγματικά να περάσουμε όλοι υπέροχα.
SOS, για κάθε νέο ραντεβού και καινούργια γνωριμία, είναι απαραίτητη η ανταλλαγή φωτογραφιών. Μπορείτε φυσικά να μου ζητήσετε να σας στείλω τις δικές μου, όμως θα χρειαστώ τουλάχιστον μία δική σας, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά.
Ευχαριστώ πραγματικά όσους με σέβεστε για την κατανόηση και την επιλογή σας να κλείσετε ραντεβού μαζί μου