Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο κοκκαλης ρεαληθεια τουσ δικηγορους Κουγια ,Κατσαντωνη και Δημητρακοπουλο ποιος τους πληρωνει?
γιατι ρε συ εγω τι ειμαι υπερ των φονιαδων?????γιατι κανεις και εσυ το λαθος να πιστευεις οτι οταν λεμε ολα αυτα για τους φονιαδες εχουμε στοχο τον οσφπ?σας το εχουμε πει ολοι οτι ειμαστε εναντιων αυτων των αληταραδων και εκεινων που οπλιζουν τα χερια τους και οχι εναντιων του οσφπ!!!!!εχουμε πει επισης ολοι οτι αν ητανε αντιθετα θα λεγαμε τα ιδια!!!!!!αλλα να σου πω κατι?αν δεν ΒΑΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ εσεις τοτε το προβλημα δυστηχος θα το εχει ο θρυλος....οπως ειπα και ποιο πανω ηδη ενα ματς ειναι κεκλεισμενων στο ch.l. exoyme kai synexia............
χαιρομαι που συμφωνουμε φιλτατε...ο κοκκαλης ρε
το ξερεισ εσυ ε?
εγω να δεις ποσο χαιρομαι...χαιρομαι που συμφωνουμε φιλτατε...
δεν ειπα αυτο!!!!σου ειπα να μην θεωρεις οσα λεμε για τους φονιαδες οτι ειναι επιθεσεις στον οσφπ!!αυτο ειπα!!!γιατι ρε συ εγω τι ειμαι υπερ των φονιαδων?????
ρε νικολα μην λες για τον ταριφα ειδικα..ειδικα για τον ταριφα αστο που σου λεωδεν ειπα αυτο!!!!σου ειπα να μην θεωρεις οσα λεμε για τους φονιαδες οτι ειναι επιθεσεις στον οσφπ!!αυτο ειπα!!!
και να σου πω κατι!!!πολυ φοβαμε οτι αν εχω δικιο στις σκεψεις μου(αμα θες θα σου τις πω κατ ιδιαν η με πμ)οτι το "μαρμαρο" θα το πληρωσουν δυστηχος "αθωοι"φιλαθλοι του οσφπ......
στο σκηνικο πηγανε τρελαμενοι βαζελοι και γαυροι για ξυλο..πηγαν ομως και πακοιοι ετοιμοι για χοντρα πραγματα(διαβασε τι εγραψε στην 13 σελ. ο ψωλαροσαυρος για συνδεσμους...)αν καποιο παλικαρακι κατηγορηθει για φονο τι νομιζεις οτι θα κανει?θα τα ξερασει ολα!!οπως εκανε ο ταριφας ΤΟΥς ΕΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!με ονοματα..
μπραβο!!!εσεις που τα ξερετε πειτε μας!!!(δεν σε ειρωνευομαι)αυτο πρεπει να κανετε να μας ενημερωσετε ωστε να εχουμε καλυτερη γνωμη!!!!2 ατομα μου εστειλαν πμ ενας γαυρος και ενας βαζελος και οι διαφορες για το σηνικο ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ τρεμω για την συνεχια.....ρε νικολα μην λες για τον ταριφα ειδικα..ειδικα για τον ταριφα αστο που σου λεω
τωρα οσον αφορα το αλλο που λες,ημουν ο πρωτος που ελεγα οτι την εχουν ηδη πληρωσει αθωοι..κ πιστεψε με ξερω τι λεω
κια για νατελειωνει το θεμα,καποιοι βρισκουν ευκαιρια να βγαουν το αντιολυμπιακο τους μενος με το σκηνικο στην παιανια
εσυ ΔΕΝ εισαι μεσα σ αυτους,εξαλλου τα εχουμε πει και με πμ
το ξερω πως δεν ειρωνευσε φιλε νικμπραβο!!!εσεις που τα ξερετε πειτε μας!!!(δεν σε ειρωνευομαι)αυτο πρεπει να κανετε να μας ενημερωσετε ωστε να εχουμε καλυτερη γνωμη!!!!2 ατομα μου εστειλαν πμ ενας γαυρος και ενας βαζελος και οι διαφορες για το σηνικο ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ τρεμω για την συνεχια.....
να σου πω την αλήθεια,δεν είμαι Αθήνα και δεν το ξέρω- η μάλλον "ήξερα"-πως έχει εξαφανισθεί ο Τσουκαλάς.αλλά αυτά δεν μπορεί να λέμε πως δεν γίνονται-η ίσως "γίνονταν"-υπό την ανοχή του Κόκκαλη!εκεί είναι οι ευθύνες του!δεν είπε κανείς(ελπίζω)πως....τους έδωσε τα όπλα,αλλά δεν έχει κάνει και τίποτα για να τους κάνει να σταματήσουν.εγώ αυτό λέω.και λέμε συνέχεια για τον Κόκκαλη,όχι επειδή είμαστε Παναθηναικοί η Παοκτζήδες-Αεκτζήδες-Αρειανοί,αλλά επειδή είναι ο μόνος που έχει τους φανατικούς οπαδούς του "από κοντά"!τόσο κοντά,μέχρι που έχει(η μήπως μετά από την εκδίκαση της υπόθεσης "είχε")και άτομο από τους οργανομένους στο Δ.Σ. της ΠΑΕ!!!και αυτά είναι όχι "υποθέσεις" αλλά γεγονότα μόνο στον Ολυμπιακό!αυτές,όπως και να το κάνουμε,είναι διαφορές,συγκριτικά με τις υπόλοιπες ΠΑΕοσο για τον τσουκαλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να περιφερετε κ να βριζει τον μπασινα μεσα στον αγωνιστικο χωρο..
αλλα δεν σου κανει εντυπωση γιατι εχει εξαφανιστει τοσο καιρο??
εξυπνος εισαι,καταλαβαινεις..