Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και νομίζω ότι θα κάνουν και μια γερή κονόμα οι βενζινάδεςκαθηστε κοροιδα στις ουρες, να σας φαει ο ηλιος και η ζεστη, τσακωθητε, χωθητε να παρετε τη σειρα αλλων για να βαλετε 20Ε βενζινη. αφου ρε βλακες σε μια δυο μερες θα ληξει η απεργια, παντα ετσι γινεται γιατι ειστε τοσο μαλακες?
Ίσως έχεις και δίκιο απλά αυτη την φορά υποννοήθηκε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό..ξέρω γω?καθηστε κοροιδα στις ουρες, να σας φαει ο ηλιος και η ζεστη, τσακωθητε, χωθητε να παρετε τη σειρα αλλων για να βαλετε 20Ε βενζινη. αφου ρε βλακες σε μια δυο μερες θα ληξει η απεργια, παντα ετσι γινεται γιατι ειστε τοσο μαλακες?
αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπεςΊσως έχεις και δίκιο απλά αυτη την φορά υποννοήθηκε οτι θα κρατήσει πολύ καιρό..ξέρω γω?![]()
..
κλαϊν μαϊν του παιχτη..
εχω καβατζες..
μεχρι & αεροπορικη μπορω να σου βρω..

και νομίζω ότι θα κάνουν και μια γερή κονόμα οι βενζινάδες
ππυ τόσο καιρό εβλεπαν τις δουλειές τους να πέφτουν
και είδαν κόσμο να τους παρακαλάει εκεί που παρακαλούσανΞεπούλησαν την 100άρα κι έχουν κρατήσει και καβάτζα όλα..
και είδαν κόσμο να τους παρακαλάει εκεί που παρακαλούσαν
ναι γιατι νομισεις σου βαλανε v powerμια ώρα για την κωλοβενζίνα .και V-power...Το σπίτι τους..
Γεμισες εσυ ομως, ή θα πας για Αννότσαρκα ποδαρατος?αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπες
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..Φιλος...θελω ενα πεντολιτρο...μας περνει???![]()
![]()
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..
εγω εντελως κατα τυχη γεμισα και το αμαξι και την μηχανη το σαββατο επειδη ημουνα με λαμπακι αλλιως στα παπαρια μου με το ρημαδι κινουμεΓεμισες εσυ ομως, ή θα πας για Αννότσαρκα ποδαρατος?![]()
![]()
οτι ωρα θελεις αρκει να κατεβεις εσυ ρουφ..κερναω & καφε-ουισκυ..
και γω ετσι πιστευω...αντε τεταρτη να το τραβηξουνε και μετα τελος...και να πω και κατι....κονομισανε οι πουστηδες με το ετσι θελω κανα 20αρικο χιλιαδες το καθε πρατηριο...γιατι οπως και να το κανουμε οταν εφτανες στην ουρα ποτε δε θα πεις βαλε ενα 20 αρικο...γεμισε το θα πεις....αυτα ειναι...βενζινας επρεπε να γινω...αυριο το μεσημερι το πολυ μεθαυριο ολα θα ειναι γεματα παλι ηταν μια ευκαιρια για γερη κονομα πριν φυγουν και οι τελευταιοι για διακοπες
http://[URL unfurl="true"]www.lhinc.net/images/p2_45l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κλάάάάάάψτε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε ρε χυστη φτηνοτερα μου βγαινει το μετρο(ενίοτε και τζαμπε αφου ειμαι λωποδυτης).
Εχω καψει πολλες σολες γαμωτο στο μπουρδελοβαδειν και κοστιζουν!