kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 11.915
Εμαθα ότι έγινε ντου από την αστυνομία στο Venus και το έκλεισαν.
Πότε έγινε αυτό ρε φίλε

Εμαθα ότι έγινε ντου από την αστυνομία στο Venus και το έκλεισαν.

Τα προφυλακτικά γιατί τα κατέσχεσαν?![]()
.Θα πληρώσουνε βέβαια κάμποσα ευρά για τις καπουλάρουν αλλά σε 1-2 μέρες θα ξαναρχίσει και πάλι να δουλεύει το μαγαζί
..Η ζημιά όπως καταλαβαίνετε θα μεταφερθεί αυτομάτως σε μας τους πελάτες
.Γαμώ τα στρουμφάκια μου γαμώ 
.Καθόμαστε σε τραπεζάκι και περιμένουμε.Μετά από κανα 5λεπτο σκάει μύτη το πρώτο ντουέτο από τις συνολικά 6 κοπέλες που έχει το μαγαζί την καλοκαιρινή περίοδο
.Οι 4 από αυτές ήταν αρκετά καλές,αλλά ρε γαμώτο με 6 κοπέλες για τόσο μεγάλο μαγαζί δεν γίνεται δουλειά
.Ξενερώνω άμεσα αφού στα επόμενα 10 λεπτά που ήρθαν άλλα 5 άτομα οι κοπέλες πλέον δεν έφταναν για όλους
.Ήπιαμε το ποτάκι μας και αποχωρήσαμε μιας και δεν υπήρχε λόγος να παραμείνουμε περισσότερο
.Οι 3 χωροί που είδα στην (πολύ μεγάλη) πίστα ήταν άνω του μετρίου όπως και τα ποτά μας.ρε παιδιά ,έχει κανείς καμιά ιδέα αν υπάρχουν ακόμα οι extra υπηρεσίες που υπήρχαν παλιά ? αν μπορεί κάποιος να απαντήσει ή να στείλει pm
,αλλά οι επιλογές σου την καλοκαιρινή σεζόν είναι πολύ μετρημένες

wolfakia πες μου ότι ήσουν το σάββατο εκείPP αν ναι ήμουν η παρεα στο κλείσιμο (χαχαχαχαχα) και εχω να συμπληρωσω
2 από τα ξανθά όπως είπεςσ 7 ισως και πάνω...το 1 22 το άλλο 26...το 26χρονο θα έλεγα μέτριο και όχι μικρό στηθος
θα επέλεγα ένα μαυράκι
).Από κόσμο τι έλεγε το κατάστημα???Έπαιζε και κανα μιλφάκι??καλησπέρα συναγωνιστές
μπορεί να δώσει κανένας διεύθυνση του καταστήματος γιατί στο google δεν βρίσκω τίποτα