Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το φελινα μαγκα ειναι ο ναος του σεξ μιλαμε με 80 εβροπουλακια γαμας θεομουνα που ουτε τα ct εχουν και μεσα υποδοχει σε αριστο χωρο οπου ο καθενας πελατης μπαινει σε ενα πριβε χωρο και μπαινουν 10-15 κοπελες και σε χαιρεαταν μια μια αφου σε φιλησουν και σου συστηνονται καθως και στο τελος διαλεγεις κοπελα αφου πρωτα εχεις καβλωσει απο τοσες που εχεις δει!!το Felina τι στυλάκι είναι και αν ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν.
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο ιδανικα στο Felina οσο περιγραφει.Πηγα πριν απο λιγες μερες Κυριακη 06/06/13 σε βαζουν σε ενα δωματιακι 3χ4(χωραει 1 κρεβατι 2 κομοδινα 1 καρεκλα 1 ντουζερια και 1 χεστρα) αν εισαι κλειστοφοβικος την εκατσες.Στο δωματιακι αυτο (γαμας) ερχονται οι κοπελες ,καποιες σε φιλανε και σου λενε ονομα και καποιες αλλες σου λενε ενα γεια ειμαι η ταδε.Στην δικη μου περιπτωση ενω ο ιστοχωρος του Felina ειχε σε βραδινη υπηρεσια 15-20 κοπελες σε μενα ηρθαν μονο 4.Απο αυτες οι 3 ηρθαν με εσωρουχα και η 4η με φορεμα.Οι 2 πρωτες δεν βλεποντουσαν και πολυ ενω στην τριτη που πληρουσε καποια κριτηρια με χαλασε ο κωλος της και οτι ηταν κρυα οταν ηρθε.Ετσι διαλεξα την 4η με το φορεμα (μου αρεσε το προσωπο της) και την πατησα(μολις εβγαλε το φορεμα πηρα την πρωτη κρυαδα,οταν βλεπετε φορεμα υποψιαστειτε).Υποτιθεται ηταν Βραζιλιανα περασε προφυλακτικο σε πεσμενο πεος,πιπα για κλαματα και γαμησι αθλιο για να μην πολυλογω δεν καταφερα να τελειωσω.Τα 30 λεπτα πανε 80 ευρω τα 45 δεν θυμαμαι και 1ωρα 150.Αρκετες απο τις κοπελες δεν μιλανε αγγλικα η μιλανε ελαχιστα πραγμα το οποιο δυσκολευει την ολη κατασταση για οσους δεν μιλανε την γλωσσα.Στα συν οτι σε κερνανε ποτο και οτι η κοπελα κανει ενα μπανιο μαζι σου και σε καθε πελατη στρωνουν αλλο σεντονι και τελος εκει κοντα ειναι και το καμπ νου της Μπαρτσα.Το στουντιο εχει γυρω στις 10 πορτες οι οποιες οδηγουν σε μαλλον αντιστοιχα δωματιακια.το φελινα μαγκα ειναι ο ναος του σεξ μιλαμε με 80 εβροπουλακια γαμας θεομουνα που ουτε τα ct εχουν και μεσα υποδοχει σε αριστο χωρο οπου ο καθενας πελατης μπαινει σε ενα πριβε χωρο και μπαινουν 10-15 κοπελες και σε χαιρεαταν μια μια αφου σε φιλησουν και σου συστηνονται καθως και στο τελος διαλεγεις κοπελα αφου πρωτα εχεις καβλωσει απο τοσες που εχεις δει!!
απο περιποιηση αφου μπηκαμε τρια ατομα και οι τρεισ βγηκαμε με ενα χμογελο σαν πιτσιρικιου!!!!!μπανακι με το μωρο πιπα οπως θες και μεσα ολες οι φυλες τουιακωβ ανατολικο μπλοκ δυτικο ευρωπαιες λατινες αφρικανες οτι θες!!!!!!
τελεια επιλογη και διπλα στο καμπ νου της μπαρτσελονας δυο σπορ συο γηπεδα δυο ναοι!!!!!!!!!!!
φιλε εκπλυτομαι με αυτα που διαβαζωΤα πραγματα δεν ειναι τοσο ιδανικα στο Felina οσο περιγραφει.Πηγα πριν απο λιγες μερες Κυριακη 06/06/13 σε βαζουν σε ενα δωματιακι 3χ4(χωραει 1 κρεβατι 2 κομοδινα 1 καρεκλα 1 ντουζερια και 1 χεστρα) αν εισαι κλειστοφοβικος την εκατσες.Στο δωματιακι αυτο (γαμας) ερχονται οι κοπελες ,καποιες σε φιλανε και σου λενε ονομα και καποιες αλλες σου λενε ενα γεια ειμαι η ταδε.Στην δικη μου περιπτωση ενω ο ιστοχωρος του Felina ειχε σε βραδινη υπηρεσια 15-20 κοπελες σε μενα ηρθαν μονο 4.Απο αυτες οι 3 ηρθαν με εσωρουχα και η 4η με φορεμα.Οι 2 πρωτες δεν βλεποντουσαν και πολυ ενω στην τριτη που πληρουσε καποια κριτηρια με χαλασε ο κωλος της και οτι ηταν κρυα οταν ηρθε.Ετσι διαλεξα την 4η με το φορεμα (μου αρεσε το προσωπο της) και την πατησα(μολις εβγαλε το φορεμα πηρα την πρωτη κρυαδα,οταν βλεπετε φορεμα υποψιαστειτε).Υποτιθεται ηταν Βραζιλιανα περασε προφυλακτικο σε πεσμενο πεος,πιπα για κλαματα και γαμησι αθλιο για να μην πολυλογω δεν καταφερα να τελειωσω.Τα 30 λεπτα πανε 80 ευρω τα 45 δεν θυμαμαι και 1ωρα 150.Αρκετες απο τις κοπελες δεν μιλανε αγγλικα η μιλανε ελαχιστα πραγμα το οποιο δυσκολευει την ολη κατασταση για οσους δεν μιλανε την γλωσσα.Στα συν οτι σε κερνανε ποτο και οτι η κοπελα κανει ενα μπανιο μαζι σου και σε καθε πελατη στρωνουν αλλο σεντονι και τελος εκει κοντα ειναι και το καμπ νου της Μπαρτσα.Το στουντιο εχει γυρω στις 10 πορτες οι οποιες οδηγουν σε μαλλον αντιστοιχα δωματιακια.
εχει σημασια το οτι δεν μιλανε αγγλικα γιατι ωσπου να συννενοηθεις θα σου πεσει ο που τσος (μου συνεβει) ακομα και αυτη την εποχη ειχε πολλους τουριστες.Κατι ακομα οι φωτο στον ιστοχωρο τους ηταν επεξεργασμενες δυστυχως.Οχι η τσα2 ηταν μια 55-60 λατινα οπως και οι 3 απο τις 4 κοπελες απ'οσο καταλαβα απο τα χαρακτηριστικα τουςφιλε εκπλυτομαι με αυτα που διαβαζω
οταν ειχα παει ειχε τουλαχιστον 15 κοπελες αλλα ηταν κια καλοκαιρι και φουλ τουρισμος
ολες ταν πανεμορφες και οι περισσοτερες λατινες οσο για το οτι δεν ηξεραν αγγλικα συμφωνω αλλα τι σε νοιαζει ας μιλανε καυλιαρικα ισπανικα ;) ;)
τα δωματιαα ητανκανονικα τουλαχιστον στα μεσα που ηταν στο βαθος και αριστερα αλλα το πρωτο αριστερα ηταν οντως μικρο και στενο=εκει γαμησε ο φιλος μου!!
στα μειον η ακριβη τιμη των 80 ευρω το μισαωρο αλλα οι κοπελες τουλαχιστον το καλοκαιρι ηαν απο αλλο πλανητη και τουλαχιστον ηταν επαγγελματιες!!!!
ισως παιζει ρολο σεζον που πας εκει καθωςχειμωνα δεν εχει κινηση η βαρκελωνη
η τσατσα ηταν μια καυλιαρα κλασσικη ισπανιδη στα 35 κοντα με σγουρο σπαστο καστανο μαλλι????????????????

σιγουρα το φελινα διπλα στο νουεβο καμπσε 10 μερες θα ειμαι βαρκελωνη θελω να κανω 2 ερωτησεις;;![]()
![]()
ενα club la riviera που διαβασα σε πιο παλιο ποστ λειτουργει και αν λειτουργει πειτε λιγο ωραρια και τιμες;;;
και αν ειναι δυνατον ενα τοπ 3 για το ποια μαγαζια πρεπει να επισκευτω θα μου ηταν πολυ χρησιμο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()