Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
και τουριστριες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειστε μελη του συνδικατου των κρος?αν δεν ειστε θα σας βαλουν στην υπογα
Ενωμένες θα νικήσουμε, που λέει κι ο Ψινάκης

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.201
Πόντοι
201
Για τα ποππερς που γράφετε έκανα μια κουβέντα με έναν τύπο εκεί κ μου είπε (δε ξέρω αν όντως ισχύει ) ότι ήταν μια μέρα ένας τύπος που έκανε συνέχεια κ είχε ζαλιστεί κ τον βρήκαν τελείως γεια σου , οπότε απαγορεύτηκαν!
Για το αγόρι με τα εσώρουχα ,αν ήταν αυτό που συνάντησα κ εγώ πάνω με την ωραία κωλαρα Ε δεν ήταν κροςς ,σε καμμία περίπτωση ! Μια στρινγκαρα απλά φορούσε κ τον έσκιζαν

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
56
Πόντοι
0
Για τα ποππερς που γράφετε έκανα μια κουβέντα με έναν τύπο εκεί κ μου είπε (δε ξέρω αν όντως ισχύει ) ότι ήταν μια μέρα ένας τύπος που έκανε συνέχεια κ είχε ζαλιστεί κ τον βρήκαν τελείως γεια σου , οπότε απαγορεύτηκαν!
Για το αγόρι με τα εσώρουχα ,αν ήταν αυτό που συνάντησα κ εγώ πάνω με την ωραία κωλαρα Ε δεν ήταν κροςς ,σε καμμία περίπτωση ! Μια στρινγκαρα απλά φορούσε κ τον έσκιζαν
Χθες έγινε αυτό το σκηνικό, όχι με το ποπερ, με τον τύπο με την στρινγκαρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.022
Πόντοι
456
Ενωμένες θα νικήσουμε, που λέει κι ο Ψινάκης
greece-got.gif

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
366
Πόντοι
20
Προφανώς, δεν μπορούν να ελέγξουν αν κάποιος έχει poppers μαζί του και κάνει εκεί μέσα. Απλώς, το απαγορεύουν για να έχουν καλυμμένο τον κώλο τους σε περίπτωση που γίνει καμιά μαλακία και πάθει κάποιος κάτι από υπερβολική χρήση. Από αυτή την άποψη καλά κάνουν.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.403
Πόντοι
216

Χωρις ζαρτιερες, περουκα, γοβες στιλετο και ισως και κανενα σεξι φορεμα ή μινι φουστα πλισέ, δεν γινεται σωστη δουλεια.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.201
Πόντοι
201
Χωρις ζαρτιερες, περουκα, γοβες στιλετο και ισως και κανενα σεξι φορεμα ή μινι φουστα πλισέ, δεν γινεται σωστη δουλεια.
Καλά μια χαρά το σκίσαμε ! Κωλάρα στημένη με Στρινγκαρα, οπότε έφαγε καλά

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.403
Πόντοι
216
Καλά μια χαρά το σκίσαμε ! Κωλάρα στημένη με Στρινγκαρα, οπότε έφαγε καλά

Τυχερο κροσακι τοτε.... Περιπου ποσες πουτσες λες να εφαγε σε εκεινη την φαση; Εσυ εισαι 20ποντος ή σχεδον;

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
270
Πόντοι
21
Την Παρασκευή 8/5 μετά της 9 υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες ότι θα επισκεφτεί το χώρο γνωστή Κυρία (με το κοντό κόκκινο μαλλί). Όσα ζευγάρια και νέοι (έως 25) επιθυμούν να έχουν επαφές μαζί της να προσέλθουν. Καθαριότητα και προπαντός προφυλάξεις είναι άκρως απαραίτητα. Όσοι κατά ο παρελθόν δεν τήρησαν αυτούς τους κανόνες αποκλείονται. Πληροφορίες σε άτομα που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες δεν θα δοθούν.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.411
Πόντοι
206
Την Παρασκευή 8/5 μετά της 9 υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες ότι θα επισκεφτεί το χώρο γνωστή Κυρία (με το κοντό κόκκινο μαλλί). Όσα ζευγάρια και νέοι (έως 25) επιθυμούν να έχουν επαφές μαζί της να προσέλθουν. Καθαριότητα και προπαντός προφυλάξεις είναι άκρως απαραίτητα. Όσοι κατά ο παρελθόν δεν τήρησαν αυτούς τους κανόνες αποκλείονται. Πληροφορίες σε άτομα που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες δεν θα δοθούν.
Κρίμα γτ είμαι 44αν αρέσκεται μόνο σε νεότερους άνδρες έως 25 μονο μάτι με βλέπω να απολαμβανω

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Εχθές και πάνω και κάτω έγιναν πολύ καλές φάσεις, παρόλο που δεν είχε πολύ κόσμο, έβγαλαν για τα Πόπερ το ταμπελακι που υπήρχε στο ταμείο και μάλλον δεν απαγορεύεται πλέον στα κροσσακια να είναι πάνω , καθώς ήταν ένα.....που έπαιζε με τύπο στους καναπέδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom