Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
152
Πόντοι
0

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.308
Πόντοι
456
Γίνεται διεθνές το κατάστημα σιγά σιγά. Που να έρθει και καλοκαίρι!
ειναι κατι παρομοιο σαν τους κραχτες στα βλαχικα μην δινεις σημασια γινεται χρονια αυτο

920ac3e12102a58ddd57-1428191147.jpg

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
152
Πόντοι
0

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.463
Πόντοι
206

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
986
Πόντοι
81
Θα στο γράψω απλά τύπε, ο μπάρμπας προσέλαβε για υπάλληλο μια τύπισσα την οποία είχα ξεφτιλισει εδώ μέσα. Εγώ αν και το είχα διαβάσει συνέχισα να πηγαίνω κανονικά ώσπου ένα βράδι μαζεύτηκαν 5-6 άτομα στην είσοδο μαζί με αυτήν και με απομάκρυναν με λονδρέζικο ύφος :rockon::2funny:. Αυτά τα λίγα για όσους δεν το ήξεραν ή το είχαν ξεχάσει. Απλά να κλείσω λέγοντας ότι ήμουν πελάτης σχεδόν από τα εγκαίνια γράφοντας πάντα αληθινές ενημερώσεις και κριτικές για το ίδρυμα.
Αρα ούτε την περίοδο των Αποκριών μέσα

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ναι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .

Πάντως γενικά έχει χαλάσει το vibe. Είχα πάει την Κυριακή, και συνολικά μου φάνηκε ότι προσπαθούν να το παίξουν αυστηροί με ανούσια πράγματα. Το χειρότερο ήταν ότι ο αγενής χοντρομαλάκας που κάθεται συνέχεια έξω μπαινόβγαινε αρκετά στους χώρους. Επίσης σε ένα σημείο μύριζε κάπως περίεργα (μήπως είχε πάει ο Κωστακης πιο πριν και τα είχε αφήσει;)
Αν είναι έτσι όντως μεγάλη μαλακία. Δεν καταλαβαίνω τις τόσες απαγορεύεσεις. Δεν είμαι ποπεράκιας, αλλά πολλές φορές, ιδίως τελευταία, έχει ο άλλος και μου δίνει και καταλαβαίνω ότι θέλει να παρω. Έχει γίνει πολύ μόδα στο one night stand. Γενικώς κρίμα να απαγορεύονται και τα αθώα φετιχ...

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
280
Πόντοι
21
Αν είναι έτσι όντως μεγάλη μαλακία. Δεν καταλαβαίνω τις τόσες απαγορεύεσεις. Δεν είμαι ποπεράκιας, αλλά πολλές φορές, ιδίως τελευταία, έχει ο άλλος και μου δίνει και καταλαβαίνω ότι θέλει να παρω. Έχει γίνει πολύ μόδα στο one night stand. Γενικώς κρίμα να απαγορεύονται και τα αθώα φετιχ...
Γενικά δε βρίσκω τον λόγο να απαγορεύσεις το popper σε τέτοιους χώρους. Όσο να πεις βοηθάει να χαλαρώσουν οι τρύπες

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
152
Πόντοι
0
Γενικά δε βρίσκω τον λόγο να απαγορεύσεις το popper σε τέτοιους χώρους. Όσο να πεις βοηθάει να χαλαρώσουν οι τρύπες
Πριν λίγες μέρες που πήγα, στο ταμείο δεν έγραφε κάτι για πόπερς. Και η κοπέλα εκεί μου είπε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και το κινητό. Τα κλασικά δηλαδή. Τίποτα άλλο...

ελενακρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
582
Πόντοι
21
Πριν λίγες μέρες που πήγα, στο ταμείο δεν έγραφε κάτι για πόπερς. Και η κοπέλα εκεί μου είπε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και το κινητό. Τα κλασικά δηλαδή. Τίποτα άλλο...
Ούτε για cross πάνω ή κάτω κτλ?

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
152
Πόντοι
0
Ούτε για cross πάνω ή κάτω κτλ?
Να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα. Εγώ πήγα κάτω και ντύθηκα γιατί μ'αρέσει πιο πολύ εκεί για φάσεις. Κάποια στιγμή πήγα επάνω και ήταν ένα αγόρι σε μια καμπίνα, που είχε φορέσει γυναικεία εσώρουχα και καθόταν. Δεν ήταν ακριβώς crossdresser δηλαδή, στο περίπου, καταλαβαίνεις. Δεν του είπε κανένας τίποτα. Εκεί ήταν ακόμα όταν έφυγα.

ελενακρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
582
Πόντοι
21
Να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα. Εγώ πήγα κάτω και ντύθηκα γιατί μ'αρέσει πιο πολύ εκεί για φάσεις. Κάποια στιγμή πήγα επάνω και ήταν ένα αγόρι σε μια καμπίνα, που είχε φορέσει γυναικεία εσώρουχα και καθόταν. Δεν ήταν ακριβώς crossdresser δηλαδή, στο περίπου, καταλαβαίνεις. Δεν του είπε κανένας τίποτα. Εκεί ήταν ακόμα όταν έφυγα.
Οκ... ευχαριστώ πάρα πολύ..

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.308
Πόντοι
456
Γιατί το λες αγάπη, εγώ πέρσι το καλοκαίρι γνώρισα και ξένους τουρίστες εκεί
και τουριστριες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρεπει να κανονισουμε να μαζευτουμε οι κρος να παμε ολες μαζι, να γινει ωραια φαση.
ειστε μελη του συνδικατου των κρος?αν δεν ειστε θα σας βαλουν στην υπογα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom