Ξανθιά_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2026
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Γίνεται διεθνές το κατάστημα σιγά σιγά. Που να έρθει και καλοκαίρι!Μπήκε και μια γκόμενα μόνη της ξεναγηθηκε από την ταμία στα αγγλικά και έφυγε
Γίνεται διεθνές το κατάστημα σιγά σιγά. Που να έρθει και καλοκαίρι!Μπήκε και μια γκόμενα μόνη της ξεναγηθηκε από την ταμία στα αγγλικά και έφυγε
ειναι κατι παρομοιο σαν τους κραχτες στα βλαχικα μην δινεις σημασια γινεται χρονια αυτοΓίνεται διεθνές το κατάστημα σιγά σιγά. Που να έρθει και καλοκαίρι!
Γιατί το λες αγάπη, εγώ πέρσι το καλοκαίρι γνώρισα και ξένους τουρίστες εκείειναι κατι παρομοιο σαν τους κραχτες στα βλαχικα μην δινεις σημασια γινεται χρονια αυτο
![]()
Ναι ισχύει και τουρίστριες crossΓιατί το λες αγάπη, εγώ πέρσι το καλοκαίρι γνώρισα και ξένους τουρίστες εκεί
Αρα ούτε την περίοδο των Αποκριών μέσαΘα στο γράψω απλά τύπε, ο μπάρμπας προσέλαβε για υπάλληλο μια τύπισσα την οποία είχα ξεφτιλισει εδώ μέσα. Εγώ αν και το είχα διαβάσει συνέχισα να πηγαίνω κανονικά ώσπου ένα βράδι μαζεύτηκαν 5-6 άτομα στην είσοδο μαζί με αυτήν και με απομάκρυναν με λονδρέζικο ύφος. Αυτά τα λίγα για όσους δεν το ήξεραν ή το είχαν ξεχάσει. Απλά να κλείσω λέγοντας ότι ήμουν πελάτης σχεδόν από τα εγκαίνια γράφοντας πάντα αληθινές ενημερώσεις και κριτικές για το ίδρυμα.
η μόνη σοβαρή ενημέρωση μέσα στο χάος του thread , ευχαριστούμε σύντροφεΑρκετό κόσμο
Το πουστρακι πάνω ,κωλαρα γυναικωτη για ξεφτιλισμα
Αν είναι έτσι όντως μεγάλη μαλακία. Δεν καταλαβαίνω τις τόσες απαγορεύεσεις. Δεν είμαι ποπεράκιας, αλλά πολλές φορές, ιδίως τελευταία, έχει ο άλλος και μου δίνει και καταλαβαίνω ότι θέλει να παρω. Έχει γίνει πολύ μόδα στο one night stand. Γενικώς κρίμα να απαγορεύονται και τα αθώα φετιχ...Ναι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .
Πάντως γενικά έχει χαλάσει το vibe. Είχα πάει την Κυριακή, και συνολικά μου φάνηκε ότι προσπαθούν να το παίξουν αυστηροί με ανούσια πράγματα. Το χειρότερο ήταν ότι ο αγενής χοντρομαλάκας που κάθεται συνέχεια έξω μπαινόβγαινε αρκετά στους χώρους. Επίσης σε ένα σημείο μύριζε κάπως περίεργα (μήπως είχε πάει ο Κωστακης πιο πριν και τα είχε αφήσει;)
Γενικά δε βρίσκω τον λόγο να απαγορεύσεις το popper σε τέτοιους χώρους. Όσο να πεις βοηθάει να χαλαρώσουν οι τρύπεςΑν είναι έτσι όντως μεγάλη μαλακία. Δεν καταλαβαίνω τις τόσες απαγορεύεσεις. Δεν είμαι ποπεράκιας, αλλά πολλές φορές, ιδίως τελευταία, έχει ο άλλος και μου δίνει και καταλαβαίνω ότι θέλει να παρω. Έχει γίνει πολύ μόδα στο one night stand. Γενικώς κρίμα να απαγορεύονται και τα αθώα φετιχ...
Πριν λίγες μέρες που πήγα, στο ταμείο δεν έγραφε κάτι για πόπερς. Και η κοπέλα εκεί μου είπε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και το κινητό. Τα κλασικά δηλαδή. Τίποτα άλλο...Γενικά δε βρίσκω τον λόγο να απαγορεύσεις το popper σε τέτοιους χώρους. Όσο να πεις βοηθάει να χαλαρώσουν οι τρύπες
Ούτε για cross πάνω ή κάτω κτλ?Πριν λίγες μέρες που πήγα, στο ταμείο δεν έγραφε κάτι για πόπερς. Και η κοπέλα εκεί μου είπε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και το κινητό. Τα κλασικά δηλαδή. Τίποτα άλλο...
Να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα. Εγώ πήγα κάτω και ντύθηκα γιατί μ'αρέσει πιο πολύ εκεί για φάσεις. Κάποια στιγμή πήγα επάνω και ήταν ένα αγόρι σε μια καμπίνα, που είχε φορέσει γυναικεία εσώρουχα και καθόταν. Δεν ήταν ακριβώς crossdresser δηλαδή, στο περίπου, καταλαβαίνεις. Δεν του είπε κανένας τίποτα. Εκεί ήταν ακόμα όταν έφυγα.Ούτε για cross πάνω ή κάτω κτλ?
Οκ... ευχαριστώ πάρα πολύ..Να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα. Εγώ πήγα κάτω και ντύθηκα γιατί μ'αρέσει πιο πολύ εκεί για φάσεις. Κάποια στιγμή πήγα επάνω και ήταν ένα αγόρι σε μια καμπίνα, που είχε φορέσει γυναικεία εσώρουχα και καθόταν. Δεν ήταν ακριβώς crossdresser δηλαδή, στο περίπου, καταλαβαίνεις. Δεν του είπε κανένας τίποτα. Εκεί ήταν ακόμα όταν έφυγα.
Πολύ καλή ιδέα αλλά δύσκολο..Πρεπει να κανονισουμε να μαζευτουμε οι κρος να παμε ολες μαζι, να γινει ωραια φαση.
Γιατι;Πολύ καλή ιδέα αλλά δύσκολο..
Συννενόηση περισσότερο..αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο ..Γιατι;
Ναι αξιζει τον κοπο.Συννενόηση περισσότερο..αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο ..
και τουριστριες?Γιατί το λες αγάπη, εγώ πέρσι το καλοκαίρι γνώρισα και ξένους τουρίστες εκεί
ειστε μελη του συνδικατου των κρος?αν δεν ειστε θα σας βαλουν στην υπογαΠρεπει να κανονισουμε να μαζευτουμε οι κρος να παμε ολες μαζι, να γινει ωραια φαση.
σημερα εχει πλει οφ πρωταθληματος ρε φιλε ισως πανε μετα τις 12shmera tha katevei kana cross ?