VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 1.003
- Πόντοι
- 81
Το στεφάνι μπρο θα φτιαχτεί στο υπόγειο τρίτη πόρτα αριστεράΓια ναπιάσουν το Μαγιόξυλο πρώτοι;
Το στεφάνι μπρο θα φτιαχτεί στο υπόγειο τρίτη πόρτα αριστεράΓια ναπιάσουν το Μαγιόξυλο πρώτοι;
Την κουμπάρα ποιός θα την κάνει ??Το στεφάνι μπρο θα φτιαχτεί στο υπόγειο τρίτη πόρτα αριστερά
Τύπε πρόλαβες να γαμηθεις πριν χεστεις απ' την υγρασίαΕίμαι τώρα στημένη στο υπόγειο, γίνεται λίγο παιχνίδι

Τράβα τύπε,έχει εργατική πρωτομαγιά σήμερα και θα μαζευτούν τα κρος στο ίδρυμα να διαδηλώσουν για την μέραΚαλημέρα σε όλο το κόσμο. Σκέφτεται καμία cross ύπαρξη να πάει σήμερα;

Έλα, θα σε περιμένουμε.Τράβα τύπε,έχει εργατική πρωτομαγιά σήμερα και θα μαζευτούν τα κρος στο ίδρυμα να διαδηλώσουν για την μέρα![]()
Μαλλον πολυ πιο μετα, ειναι δεν ειναι 5 ατομα μεσαΜετά τις 19:00 αρχίζουν τα πολύ καλά!?!?!?
Καταρχας έχω φάει πόρτα από τον μπαρμπα-ιδιοκτητη όπως λέω και στην υπογραφή μουΈλα, θα σε περιμένουμε.
. Κατά δεύτερον κάθε καλοκαίρι έβαζε ο μ@λακας τέρμα τον κλιματισμό και ξεπαγιαζαμε εκεί μέσα με αποτέλεσμα να κλάνω ασταμάτητα και να πηγαίνω καθε 20' για κατουρημα-χεσιμο 
. Και τρίτον ήμουν συνέχεια μπες βγες για να κάνω το στριφτό μου. Πουθενά αλλού δεν παίζει τόσο σπάσιμο σε θαμώνες
. Μακριά από μένα τέτοιο κωλοχανειο 

Με ποιο σκεπτικό η πόρτα?Καταρχας έχω φάει πόρτα από τον μπαρμπα-ιδιοκτητη όπως λέω και στην υπογραφή μου. Κατά δεύτερον κάθε καλοκαίρι έβαζε ο μ@λακας τέρμα τον κλιματισμό και ξεπαγιαζαμε εκεί μέσα με αποτέλεσμα να κλάνω ασταμάτητα και να πηγαίνω καθε 20' για κατουρημα-χεσιμο
. Και τρίτον ήμουν συνέχεια μπες βγες για να κάνω το στριφτό μου. Πουθενά αλλού δεν παίζει τόσο σπάσιμο σε θαμώνες
. Μακριά από μένα τέτοιο κωλοχανειο
![]()
Το εξηγει ακριβεστατα.Με ποιο σκεπτικό η πόρτα?
Θα στο γράψω απλά τύπε, ο μπάρμπας προσέλαβε για υπάλληλο μια τύπισσα την οποία είχα ξεφτιλισει εδώ μέσα. Εγώ αν και το είχα διαβάσει συνέχισα να πηγαίνω κανονικά ώσπου ένα βράδι μαζεύτηκαν 5-6 άτομα στην είσοδο μαζί με αυτήν και με απομάκρυναν με λονδρέζικο ύφοςΜε ποιο σκεπτικό η πόρτα?

Εν τω μεταξυ η τυπισσα εκεινη δουλεψε εκει για το πολυ 1 μηνα και ηταν και σπαστικια με υφακιΘα στο γράψω απλά τύπε, ο μπάρμπας προσέλαβε για υπάλληλο μια τύπισσα την οποία είχα ξεφτιλισει εδώ μέσα. Εγώ αν και το είχα διαβάσει συνέχισα να πηγαίνω κανονικά ώσπου ένα βράδι μαζεύτηκαν 5-6 άτομα στην είσοδο μαζί με αυτήν και με απομάκρυναν με λονδρέζικο ύφος. Αυτά τα λίγα για όσους δεν το ήξεραν ή το είχαν ξεχάσει. Απλά να κλείσω λέγοντας ότι ήμουν πελάτης σχεδόν από τα εγκαίνια γράφοντας πάντα αληθινές ενημερώσεις και κριτικές για το ίδρυμα.
και ο μυστης πανιδονιστης ματακιας ανωμαλιστης πανσεξουαλιστης φατσεας ειχε φαει πορτα στο ιδρυμα,τον ειχαν διωξει γιατι επαιρνε πατατακια και χρατσα χρουτσα ενοχλουσε τους θαμωνες,του εκαναν παρατηρηση και σταμητησε αλλα πηρε κομπολοι και συνεχισε να ενοχλει τους θαμωνες οποτε τον πεταξαν εξω οι μαλακεςΜε ποιο σκεπτικό η πόρτα?
ναι αλλα για πες τι εγινε οταν εσκασε μυτη ο κωστακης μαζι με μυστες των ιδρυματωνΕν τω μεταξυ η τυπισσα εκεινη δουλεψε εκει για το πολυ 1 μηνα και ηταν και σπαστικια με υφακι
αυτο με τον κλιματισμο ειναι αληθινο οι χεστρες ειναι σχεδον παντα γεματες απο θαμωνες που τους εχει πιασει χεσιμοΘα στο γράψω απλά τύπε, ο μπάρμπας προσέλαβε για υπάλληλο μια τύπισσα την οποία είχα ξεφτιλισει εδώ μέσα. Εγώ αν και το είχα διαβάσει συνέχισα να πηγαίνω κανονικά ώσπου ένα βράδι μαζεύτηκαν 5-6 άτομα στην είσοδο μαζί με αυτήν και με απομάκρυναν με λονδρέζικο ύφος. Αυτά τα λίγα για όσους δεν το ήξεραν ή το είχαν ξεχάσει. Απλά να κλείσω λέγοντας ότι ήμουν πελάτης σχεδόν από τα εγκαίνια γράφοντας πάντα αληθινές ενημερώσεις και κριτικές για το ίδρυμα.
Μπήκε και μια γκόμενα μόνη της ξεναγηθηκε από την ταμία στα αγγλικά και έφυγεΑρκετό κόσμο
Το πουστρακι πάνω ,κωλαρα γυναικωτη για ξεφτιλισμα