Chris32ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2018
- Like
- 457
- Πόντοι
- 20
Βασική μας προτεραιότητα, άμεσο πλάνο, βραχυπρόθεσμος στόχος, επιθυμία υπό εκκρεμότητα.φιλε ελατε στο αθηναικον που οι θαμωνες ειναι ευγενεις και υψηλου επιπεδου
Βασική μας προτεραιότητα, άμεσο πλάνο, βραχυπρόθεσμος στόχος, επιθυμία υπό εκκρεμότητα.φιλε ελατε στο αθηναικον που οι θαμωνες ειναι ευγενεις και υψηλου επιπεδου
Δεν φταιει κανας Αλλος... ΕΣΥ ! ΦΤΑΙΣ ! που ασχολεισαι και το τραβας , Αστον να παει ! Και που ξερεις? = Μπορει να εχει γερα Αντερα - ΝΑ εχει κανει και κλησμα.... Ωστε να μη Χεστη !!?????Ποιους χρήστες έπιασα ρε τύπε. Την αλήθεια γράφω πάντα εδώ δημόσια να την διαβάσετε όλοι
Άμα θες να δώσεις 12€ και να σε πετάξουν στην υπογα με φουλ υγρασία και να χεστεις δικό σου θέμα,εμένα στ @ρχιδια μου![]()
Τι έγινε τύπε,πέτυχες κανένα δημόσιο υπάλληλο κρος μεσημεριατικα ή τους έπιασαν οι ζέστες και πήγαν παραλίαΓια σημερα μεσημεράκι κανα crossaki θα ναι κει?

Ελα έχει κόσμοΠήγε κανείς downtown το ψήνω πολύ να πάω σήμερα!!
Τι κόσμο για πεςΕλα έχει κόσμο
Ετοιμάζω το κολαρακι μου αξίζει να έρθω!!Τι κόσμο για πες
Αξίζει ναιΕτοιμάζω το κολαρακι μου αξίζει να έρθω!!
Τότε να έρθω λες να φάω πόρτα;;Αξίζει ναι
Γτ να φας πόρτα;Τότε να έρθω λες να φάω πόρτα;;
Γιατί είμαι crossΓτ να φας πόρτα;
Οχι μια χαρά θα μπεις κανένα πρόβλημαΓιατί είμαι cross
Φοράω το αγαπημένο μου κορδονάκι και Έρχομαι! Σε λίγο λογικά!!Οχι μια χαρά θα μπεις κανένα πρόβλημα
Να ρωτήσω εμείς οι cross πάμε και στον πάνω όροφο ή μόνο ύπογειο;Φοράω το αγαπημένο μου κορδονάκι και Έρχομαι! Σε λίγο λογικά!!
Θα σου πουνΦοράω το αγαπημένο μου κορδονάκι και Έρχομαι! Σε λίγο λογικά!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να ρωτήσω εμείς οι cross πάμε και στον πάνω όροφο ή μόνο ύπογειο;
Ευχαριστώ πολύ!!!Θα σου πουν
Λογικά θα με δεις εκείΕυχαριστώ πολύ!!!
Τι κόσμο έχει φίλε μου;Έχει και ζευγάρια;Ελα έχει κόσμο