Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.233
- Πόντοι
- 201
Μας ξελαφρωνει όλους ,τι είναι αυτή ρε μαλακαΖευγάρι τώρα γύρω στα 60
Μας ξελαφρωνει όλους ,τι είναι αυτή ρε μαλακαΖευγάρι τώρα γύρω στα 60
Αδειάστε φουλ!Μας ξελαφρωνει όλους ,τι είναι αυτή ρε μαλακα
Ωραία γκόμενα το πουρο να έρθω;Αδειάστε φουλ!
Για να το λέει ο kolobaras, θα στραγγίζει... Πήγαινε ;)Ωραία γκόμενα το πουρο να έρθω;
Κατάλαβα μουφα εγώ είμαι να παίξω με γυναίκα όχι με πουστρακιαΓια να το λέει ο kolobaras, θα στραγγίζει... Πήγαινε ;)
Αντίληψη μηδέν, ρε φίλε;Κατάλαβα μουφα εγώ είμαι να παίξω με γυναίκα όχι με πουστρακια
Τύπε λες να έλεγε μ@λακιες ο κολομπαράς και να ήταν γυναίκα με πουλάκιΚατάλαβα μουφα εγώ είμαι να παίξω με γυναίκα όχι με πουστρακια
Tι του απαντας του βλάκα ρεΑντίληψη μηδέν, ρε φίλε;
Γυναίκα είναι η τύπισσα...
Ζευγάρι, λέει, έχει πάει...
Στους δρόμους εννοείς;;;Κέντρο γίνεται χαμός και χαλασμένοι σηματοδοτες στην ΑλεξανδραςΚαλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει καθόλου κίνηση?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ντροπή σου τρολΣτους δρόμους εννοείς;;;Κέντρο γίνεται χαμός και χαλασμένοι σηματοδοτες στην Αλεξανδρας
Ναι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .είναι αλήθεια ότι απογορεύονται τα ποππερς;
Πολύ θα ήθελα να πάω και τους ξαναχεσω τύπεΝαι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .
Πάντως γενικά έχει χαλάσει το vibe. Είχα πάει την Κυριακή, και συνολικά μου φάνηκε ότι προσπαθούν να το παίξουν αυστηροί με ανούσια πράγματα. Το χειρότερο ήταν ότι ο αγενής χοντρομαλάκας που κάθεται συνέχεια έξω μπαινόβγαινε αρκετά στους χώρους. Επίσης σε ένα σημείο μύριζε κάπως περίεργα (μήπως είχε πάει ο Κωστακης πιο πριν και τα είχε αφήσει;)

γενικα ειναι για πολυ χεσιμο ο ιδρυμαΝαι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .
Πάντως γενικά έχει χαλάσει το vibe. Είχα πάει την Κυριακή, και συνολικά μου φάνηκε ότι προσπαθούν να το παίξουν αυστηροί με ανούσια πράγματα. Το χειρότερο ήταν ότι ο αγενής χοντρομαλάκας που κάθεται συνέχεια έξω μπαινόβγαινε αρκετά στους χώρους. Επίσης σε ένα σημείο μύριζε κάπως περίεργα (μήπως είχε πάει ο Κωστακης πιο πριν και τα είχε αφήσει;)
Για ναπιάσουν το Μαγιόξυλο πρώτοι;Λογικά σήμερα βράδυ εν όψη πρωτομαγιάς πρέπει να χει κόσμο