Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
22
Πόντοι
0
είναι αλήθεια ότι απογορεύονται τα ποππερς;

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
943
Πόντοι
361
Εύγε παιδιά, δώστε της να καταλάβει, έτσι θέλουν οι γυναίκες, σπέρμα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915

johnydiver

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει καθόλου κίνηση?

Nio

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
0

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
279
Πόντοι
21
είναι αλήθεια ότι απογορεύονται τα ποππερς;
Ναι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .

Πάντως γενικά έχει χαλάσει το vibe. Είχα πάει την Κυριακή, και συνολικά μου φάνηκε ότι προσπαθούν να το παίξουν αυστηροί με ανούσια πράγματα. Το χειρότερο ήταν ότι ο αγενής χοντρομαλάκας που κάθεται συνέχεια έξω μπαινόβγαινε αρκετά στους χώρους. Επίσης σε ένα σημείο μύριζε κάπως περίεργα (μήπως είχε πάει ο Κωστακης πιο πριν και τα είχε αφήσει;)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Ναι! Το γράφει στο ταμείο. Και ο τύπος που είναι στην είσοδο μου το τόνισε κιόλας .

Πάντως γενικά έχει χαλάσει το vibe. Είχα πάει την Κυριακή, και συνολικά μου φάνηκε ότι προσπαθούν να το παίξουν αυστηροί με ανούσια πράγματα. Το χειρότερο ήταν ότι ο αγενής χοντρομαλάκας που κάθεται συνέχεια έξω μπαινόβγαινε αρκετά στους χώρους. Επίσης σε ένα σημείο μύριζε κάπως περίεργα (μήπως είχε πάει ο Κωστακης πιο πριν και τα είχε αφήσει;)
Πολύ θα ήθελα να πάω και τους ξαναχεσω τύπε :rockon::2funny:
Δεν θέλει και πολύ πάντως, με τόση υγρασία εκεί μέσα και τον κλιματισμό που βάζει τέρμα ο κωλογερος πανευκολα τους χέζεις σε διαδρόμους,τοίχους, καναπέδες και γενικά όπου βρεις :2funny::2funny::rockon::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.184
Πόντοι
456

γενικα ειναι για πολυ χεσιμο ο ιδρυμα

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
1.003
Πόντοι
81
Λογικά σήμερα βράδυ εν όψη πρωτομαγιάς πρέπει να χει κόσμο

Stories

Νέο!