Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.185
Πόντοι
206

Eaton2025

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Πάντως εγώ που πήγα την Τετάρτη στο άνοιγμα είχε καμιά δεκαριά παλικάρια που ξαλαφρωσαμε μεταξύ μας. Μετά ήρθε μια κρος όχι πολύ νέα η οποία πήρε έναν μυστη κεκλεισμένων των θυρών.

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
470
Πόντοι
21
Πλησιάζει ο καιρός που θα επισκεφτώ ξανά τον σινεμά
Messenger_creation_848268D7-AB48-42EB-864D-1CBD3DA32ECA.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

Valia69

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Είναι κανείς τώρα μέσα στο σινεμά να μας πει αν έχει κίνηση και τι παίζει;

• Like
Αντιδράσεις: leon23

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Είναι κανείς τώρα μέσα στο σινεμά να μας πει αν έχει κίνηση και τι παίζει;
Έχει ντέρμπι σήμερα 9:00 και δεν θα έχει πολύ κόσμο, αργά μπορεί να παίξει τίποτα............

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Ωραία και σήμερα, μετά την ισοπαλία του ντέρμπι είπα να κατηφορίσω στο στέκι, πήγα έφαγα ένα βρώμικο και μετά βουρ στον πατσά. Δεν είχε πολύ κόσμο , ένα ζευγάρι σε μια καμπίνα με ανοιχτό το πορτακι πρόσφερε θέαμα και ένας απ' έξω με μάσκα που τον έπαιζε, εγώ μετά κατεβηκα στο υπόγειο στις glory hole όπου εκεί ήταν μια ξανθιά με απίστευτο κωλαρακι. Έδωσα μια πίπα και μετά τίμησα την μικρή κωλοτρυπιδα της. Τελείωσα στα μούτρα της περνοντας και την τελευταία σταγόνα. Για Κυριακή μια χαρά....

PartouzakiasXXL

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Γεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
Γεια σου φίλε μου ελα pm να τα πούμε

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Τώρα live 5 άτομα , για να δούμε θα έχει τίποτα καλό την Δευτέρα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Δευτέρα βράδυ θα πάω μαζί με την κοπέλα μου
Πηγές? Τι έγινε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
Να το φέρνεις το κορίτσι και όλες οι προσφορές καλοδεχούμενες είτε μάτι είτε και να την πείσεις να παίξετε και με άλλους ίσως κουβέντιασε την

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
127
Πόντοι
0
Ωραία και σήμερα, μετά την ισοπαλία του ντέρμπι είπα να κατηφορίσω στο στέκι, πήγα έφαγα ένα βρώμικο και μετά βουρ στον πατσά. Δεν είχε πολύ κόσμο , ένα ζευγάρι σε μια καμπίνα με ανοιχτό το πορτακι πρόσφερε θέαμα και ένας απ' έξω με μάσκα που τον έπαιζε, εγώ μετά κατεβηκα στο υπόγειο στις glory hole όπου εκεί ήταν μια ξανθιά με απίστευτο κωλαρακι. Έδωσα μια πίπα και μετά τίμησα την μικρή κωλοτρυπιδα της. Τελείωσα στα μούτρα της περνοντας και την τελευταία σταγόνα. Για Κυριακή μια χαρά....
Αναφέρεσαι σε κανονική γυναίκα, ή αυτούς τους περίεργους νεοτερισμους που αρέσκονται πολλοί θαμώνες του συγκεκριμένου μέρους;

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.185
Πόντοι
206
Κροσσακι φιλε;

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
240
Πόντοι
21
Στο υπόγειο παίζουν φάσεις;
Μια φορά που πήγα το καλοκαίρι ήταν άδειο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom