Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (2 μέλη και 75 επισκέπτες)

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.229
Πόντοι
201
Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι
Καλά εγώ το ανέφερα το πεντακάθαρη σε σχέση με τι έχω δει , ειδικά στη νύχτα κ εκεί μέσα , όταν η άλλη βάζει καποτα κ στην πίπα όπως λες ,τότε σίγουρα καθαρή μπορείς να την πεις ! Μειώνονται οι πιθανότητες για να έχει κάτι όταν κάποια προσέχει τόσο πολύ !!

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Καλά εγώ το ανέφερα το πεντακάθαρη σε σχέση με τι έχω δει , ειδικά στη νύχτα κ εκεί μέσα , όταν η άλλη βάζει καποτα κ στην πίπα όπως λες ,τότε σίγουρα καθαρή μπορείς να την πεις ! Μειώνονται οι πιθανότητες για να έχει κάτι όταν κάποια προσέχει τόσο πολύ !!
Όταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμία

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.245
Πόντοι
1.056
Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι
Έτσι γενικά, ναι, έχεις ένα δίκιο. Για αυτό και η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Οπότε, πόντος στη @Nikol που προσέχει, σε σχέση με άλλες...

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Όταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμία
Ακριβώς επειδή χαρτί δεν μπορεί να ζητήσει κανείς βάζε καπότα και βάρα γιατί έχω τύχει πολλές φορές να πέφτουν ακαποτα και από πίσω

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Τη. Ξανθιά Κρος στο υπόγειο λες ?

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
232
Πόντοι
21
Όσοι δίνετε ακαπ πιπα ξερετε οτι είναι εξίσου επικίνδυνο με ακαπ απο κωλο? Δεν έχετε ιδεα απο σμν κ γελάνε όσοι ξέρουν με αυτά που γράφετε

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Όσοι δίνετε ακαπ πιπα ξερετε οτι είναι εξίσου επικίνδυνο με ακαπ απο κωλο? Δεν έχετε ιδεα απο σμν κ γελάνε όσοι ξέρουν με αυτά που γράφετε
Από ποσοστό επικινδυνότητας δεν είναι το ίδιο !!! Οτι μπορεί κολλήσεις και από πίπα πολλά ναι σίγουρα

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.229
Πόντοι
201
Από ποσοστό επικινδυνότητας δεν είναι το ίδιο !!! Οτι μπορεί κολλήσεις και από πίπα πολλά ναι σίγουρα
Άρα ρε φίλε τι σχολιαζεις αρνητικά την άλλη που βάζει καποτα Κ εκεί ; Χαχα

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.229
Πόντοι
201
Οργανωθείτε να γαμησουμε τίποτα καλό !!

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Άρα ρε φίλε τι σχολιαζεις αρνητικά την άλλη που βάζει καποτα Κ εκεί ; Χαχα
Δεν σχολίασα αρνητικά πολύ καλά κάνει ειδικά όταν παίρνει καμία τριανταριά πουτσες σε κάθε εμφάνιση της που γίνεται χαμός

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206

Eaton2025

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Πάντως εγώ που πήγα την Τετάρτη στο άνοιγμα είχε καμιά δεκαριά παλικάρια που ξαλαφρωσαμε μεταξύ μας. Μετά ήρθε μια κρος όχι πολύ νέα η οποία πήρε έναν μυστη κεκλεισμένων των θυρών.

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Πλησιάζει ο καιρός που θα επισκεφτώ ξανά τον σινεμά
Messenger_creation_848268D7-AB48-42EB-864D-1CBD3DA32ECA.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

Valia69

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Είναι κανείς τώρα μέσα στο σινεμά να μας πει αν έχει κίνηση και τι παίζει;

• Like
Αντιδράσεις: leon23

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Είναι κανείς τώρα μέσα στο σινεμά να μας πει αν έχει κίνηση και τι παίζει;
Έχει ντέρμπι σήμερα 9:00 και δεν θα έχει πολύ κόσμο, αργά μπορεί να παίξει τίποτα............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom