Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
815
Πόντοι
86
Βλέπω να κερδίζει η νικολετα με διαφορά στήθους μαλλον

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
256
Πόντοι
20
Οκ αλλά πίπα με καπότα δεν γίνεται…
Για εμένα που είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πχ με ελκύει περισσότερο να μου πάρει πίπα σε τέτοια φάση με καποτα γιατί μου δείχνει ότι προσέχει πολύ !!!
Υπάρχουν πολλές εκεί που παίρνουν χωρίς όλους ,εκεί ας πούμε δε θα τον δώσω ! Κανεις την επιλογή σου ! Όπως κ αυτή , είμαι σίγουρος ότι δε θα επιλέγει αυτούς που της λένε ακαποτα! Και γι'αυτό τη γουστάρουμε οι περισσότεροι γιατί είναι πεντακάθαρη

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
815
Πόντοι
86
Για εμένα που είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πχ με ελκύει περισσότερο να μου πάρει πίπα σε τέτοια φάση με καποτα γιατί μου δείχνει ότι προσέχει πολύ !!!
Υπάρχουν πολλές εκεί που παίρνουν χωρίς όλους ,εκεί ας πούμε δε θα τον δώσω ! Κανεις την επιλογή σου ! Όπως κ αυτή , είμαι σίγουρος ότι δε θα επιλέγει αυτούς που της λένε ακαποτα! Και γι'αυτό τη γουστάρουμε οι περισσότεροι γιατί είναι πεντακάθαρη
Το πεντακάθαρη μπορείς να το πεις μόνο με εξετάσεις …

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.647
Πόντοι
446
Μπορείς και να το πεις όταν τη βλέπεις να προσέχει μαινόταν δεν έχεις ενδείξεις για το αντίθετο. Μπορείς να το πεις συγκριτικά με το τι βλέπεις να συμβαίνει γενικά.

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.647
Πόντοι
446
Γιατί, ξέρεις πολύ καλά πως ένα χαρτί με πεντακάθαρες εξετάσεις μπορεί να μην λέει και τίποτα... Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
815
Πόντοι
86
Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
256
Πόντοι
20
Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι
Καλά εγώ το ανέφερα το πεντακάθαρη σε σχέση με τι έχω δει , ειδικά στη νύχτα κ εκεί μέσα , όταν η άλλη βάζει καποτα κ στην πίπα όπως λες ,τότε σίγουρα καθαρή μπορείς να την πεις ! Μειώνονται οι πιθανότητες για να έχει κάτι όταν κάποια προσέχει τόσο πολύ !!

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Καλά εγώ το ανέφερα το πεντακάθαρη σε σχέση με τι έχω δει , ειδικά στη νύχτα κ εκεί μέσα , όταν η άλλη βάζει καποτα κ στην πίπα όπως λες ,τότε σίγουρα καθαρή μπορείς να την πεις ! Μειώνονται οι πιθανότητες για να έχει κάτι όταν κάποια προσέχει τόσο πολύ !!
Όταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμία

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.647
Πόντοι
446
Έτσι γενικά, ναι, έχεις ένα δίκιο. Για αυτό και η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Οπότε, πόντος στη @Nikol που προσέχει, σε σχέση με άλλες...

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
815
Πόντοι
86
Όταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμία
Ακριβώς επειδή χαρτί δεν μπορεί να ζητήσει κανείς βάζε καπότα και βάρα γιατί έχω τύχει πολλές φορές να πέφτουν ακαποτα και από πίσω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Τη. Ξανθιά Κρος στο υπόγειο λες ?

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Όσοι δίνετε ακαπ πιπα ξερετε οτι είναι εξίσου επικίνδυνο με ακαπ απο κωλο? Δεν έχετε ιδεα απο σμν κ γελάνε όσοι ξέρουν με αυτά που γράφετε

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
815
Πόντοι
86
Όσοι δίνετε ακαπ πιπα ξερετε οτι είναι εξίσου επικίνδυνο με ακαπ απο κωλο? Δεν έχετε ιδεα απο σμν κ γελάνε όσοι ξέρουν με αυτά που γράφετε
Από ποσοστό επικινδυνότητας δεν είναι το ίδιο !!! Οτι μπορεί κολλήσεις και από πίπα πολλά ναι σίγουρα

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
256
Πόντοι
20
Από ποσοστό επικινδυνότητας δεν είναι το ίδιο !!! Οτι μπορεί κολλήσεις και από πίπα πολλά ναι σίγουρα
Άρα ρε φίλε τι σχολιαζεις αρνητικά την άλλη που βάζει καποτα Κ εκεί ; Χαχα

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
815
Πόντοι
86
Άρα ρε φίλε τι σχολιαζεις αρνητικά την άλλη που βάζει καποτα Κ εκεί ; Χαχα
Δεν σχολίασα αρνητικά πολύ καλά κάνει ειδικά όταν παίρνει καμία τριανταριά πουτσες σε κάθε εμφάνιση της που γίνεται χαμός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom