Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Σήμερα έπαιξε ζευγάρι στις πάνω καμπίνες μια μιλφου, καλό κομμάτι ξεσκιστηκε και κλεισμένων των θυρών από δύο, σύντροφό και τυχερό μυστη!!!!!!

Μάλλον δεν έχεις δει την γατούλα, μια χαρά κωλαρα έχει και προσφέρει τρελό θέαμα στους καναπέδες
Βάλτε ψηφοφορία ποια είναι η καλύτερη κωλαρα !!! Νικολ η γατάκι ;

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.227
Πόντοι
201
Καλά νομίζω δε χωράει συζήτηση και καλύτερη κωλάρα και πολύ προσεκτική σε σχέση με το γατάκι , η μία είναι πεντακάθαρη η άλλη ανάλογα τη μέρα !

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Η Νικόλ έχει πολύ ποιο θυληκο σώμα η Κίττυ έχει κάνει προπόνηση με βάρη % φενεται από εκεί και πέρα γούστα είναι τα υπόλοιπα η Νικόλ ντύνεται πάνω από πέντε χρόνια συνεχόμενα η Κίττυ δεν νομίζω τόσα πολλά νομιΩ ότι η Νικόλ καλύτερη με διάφορα άλλα όλα είναι θέμα εμπειρίας μπορεί η Κίττυ σε λίγο καιρό να γίνει ακόμα καλύτερη και να φτάσει σε επίπεδο Νικόλ αλλά και πάλι είναι το τι θέλουν εκείνες και το τι αρεσυ στον εκάστοτε γαμιά τους

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
407
Πόντοι
300
Η Νικόλ έχει πολύ ποιο θυληκο σώμα η Κίττυ έχει κάνει προπόνηση με βάρη % φενεται από εκεί και πέρα γούστα είναι τα υπόλοιπα η Νικόλ ντύνεται πάνω από πέντε χρόνια συνεχόμενα η Κίττυ δεν νομίζω τόσα πολλά νομιΩ ότι η Νικόλ καλύτερη με διάφορα άλλα όλα είναι θέμα εμπειρίας μπορεί η Κίττυ σε λίγο καιρό να γίνει ακόμα καλύτερη και να φτάσει σε επίπεδο Νικόλ αλλά και πάλι είναι το τι θέλουν εκείνες και το τι αρεσυ στον εκάστοτε γαμιά τους
Η Νικόλ ντύνεται καμιά δεκαετία και. Θυμάμαι παλιά στηνόταν σε καβατζες ή έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Συγγρού και πήγαινες και περίμενες στην σειρά σου να μπεις να τηνν γαμησεις. Ωραίες εποχες

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.243
Πόντοι
1.056
Η Νικόλ ντύνεται καμιά δεκαετία και. Θυμάμαι παλιά στηνόταν σε καβατζες ή έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Συγγρού και πήγαινες και περίμενες στην σειρά σου να μπεις να τηνν γαμησεις. Ωραίες εποχες
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Καμία δεκαριά χρόνια σίγουρα. Θυμάμαι τότε που στηνόταν στη Γλυφάδα. Ωραίες εποχές...

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Καμία δεκαριά χρόνια σίγουρα. Θυμάμαι τότε που στηνόταν στη Γλυφάδα. Ωραίες εποχές...
Ναι ρε φίλε τι να λέμε απίστευτη κωλάρα και γουστάρει πολύ την πουτσα ..δεν παίζεται είναι κορυφή

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.243
Πόντοι
1.056
Μάλλον λείπει ακόμα η κωλάρα , μόλις έρθει θα πέσει στήσιμο Κ ενημέρωση
Δεν θα έχει έρθει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μου είπε. Μάλλον θα κανονιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Δεν θα έχει έρθει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μου είπε. Μάλλον θα κανονιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Ναι φίλε μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει ..αλλά όποτε και να γίνει θα γίνει χαμός όπως πάντα

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Σίγουρα η Νικόλ φαίνεται επαγγελματίας στο είδος και με κωλαρα απίστευτη, κωλομουνο θα έλεγα , παλιό crossaki με εμπειρία ( η γριά κότα έχει το ζουμί) . Η Κίτι όντως πιο γυμνασμενη και γουστάρει πολύ τα παιχνίδια, το ντύσιμο της επίσης προκαλεί και λίγο διαστροφή, αλλάζει συνέχεια στάσεις προσφέροντας συνεχώς εμπειρίες..... προσωπικά περνάω καλά και με τις δύο. Κάθε μια τους έχει τις χάρες της!!!!

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.227
Πόντοι
201
Σίγουρα η Νικόλ φαίνεται επαγγελματίας στο είδος και με κωλαρα απίστευτη, κωλομουνο θα έλεγα , παλιό crossaki με εμπειρία ( η γριά κότα έχει το ζουμί) . Η Κίτι όντως πιο γυμνασμενη και γουστάρει πολύ τα παιχνίδια, το ντύσιμο της επίσης προκαλεί και λίγο διαστροφή, αλλάζει συνέχεια στάσεις προσφέροντας συνεχώς εμπειρίες..... προσωπικά περνάω καλά και με τις δύο. Κάθε μια τους έχει τις χάρες της!!!!
Καλά όχι και γρια η Νικόλ
Χαχα χαχαχαχαχα
Απλά χρόνια στο χώρο
Αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει ας πουν άλλοι μύστες είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή τύπου ανήλικη την όλα φάση χωρίς να ξέρει κανείς κάτι !
Επίσης έχει το σώμα το γυναικείο το τέρμα καυλερο !!! Κ κωλάρα
Το γατάκι που λες όπως είπε και άλλος μύστης κάνει βάρη ,δεν είναι το γυναικείο που γουστάρω εγώ τουλάχιστον
Όπως Κ να το κάνουμε , η γάτα είναι γατάκι μπροστά στην κωλάρα !
Φέρτε την κωλάρα άμεσα Κ μακάρι να μπορούμε να έρθουμε μυστες

• Like
Αντιδράσεις: teo78

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Παιδιά φτάνω Αθήνα κατά τις δύο. Θα λέει τίποτα να περάσω εκείνη την ώρα 'η λόγω καθημερινής θα είναι νεκρά;

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Καλά νομίζω δε χωράει συζήτηση και καλύτερη κωλάρα και πολύ προσεκτική σε σχέση με το γατάκι , η μία είναι πεντακάθαρη η άλλη ανάλογα τη μέρα !
Οκ αλλά πίπα με καπότα δεν γίνεται…

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Βλέπω να κερδίζει η νικολετα με διαφορά στήθους μαλλον

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.227
Πόντοι
201
Οκ αλλά πίπα με καπότα δεν γίνεται…
Για εμένα που είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πχ με ελκύει περισσότερο να μου πάρει πίπα σε τέτοια φάση με καποτα γιατί μου δείχνει ότι προσέχει πολύ !!!
Υπάρχουν πολλές εκεί που παίρνουν χωρίς όλους ,εκεί ας πούμε δε θα τον δώσω ! Κανεις την επιλογή σου ! Όπως κ αυτή , είμαι σίγουρος ότι δε θα επιλέγει αυτούς που της λένε ακαποτα! Και γι'αυτό τη γουστάρουμε οι περισσότεροι γιατί είναι πεντακάθαρη

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Για εμένα που είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πχ με ελκύει περισσότερο να μου πάρει πίπα σε τέτοια φάση με καποτα γιατί μου δείχνει ότι προσέχει πολύ !!!
Υπάρχουν πολλές εκεί που παίρνουν χωρίς όλους ,εκεί ας πούμε δε θα τον δώσω ! Κανεις την επιλογή σου ! Όπως κ αυτή , είμαι σίγουρος ότι δε θα επιλέγει αυτούς που της λένε ακαποτα! Και γι'αυτό τη γουστάρουμε οι περισσότεροι γιατί είναι πεντακάθαρη
Το πεντακάθαρη μπορείς να το πεις μόνο με εξετάσεις …

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.243
Πόντοι
1.056
Μπορείς και να το πεις όταν τη βλέπεις να προσέχει μαινόταν δεν έχεις ενδείξεις για το αντίθετο. Μπορείς να το πεις συγκριτικά με το τι βλέπεις να συμβαίνει γενικά.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.243
Πόντοι
1.056
Γιατί, ξέρεις πολύ καλά πως ένα χαρτί με πεντακάθαρες εξετάσεις μπορεί να μην λέει και τίποτα... Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom