Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Σήμερα θα παίξει τίποτα; Ξέρει κανείς?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
Εγώ ένα πράγμα θα πω για το σκηνικό , ήμουν εκεί όλη την ώρα και δίπλα της κ όχι για να κόβω Κ λίγο κίνηση Κ δεν ήθελα να δουν όλοι ποιος είμαι , είναι δυνατόν να σας λέει κάποια δε μπορεί να πάρει ανάσα Κ να μην ανοίγετε λίγο? Ή να νιώθει άβολα με πολύ μεγαλύτερους και να παρεξηγείστε κιόλας λες και την έχετε πληρώσει και θα σας κάτσει με το έτσι θέλω , ότι ναναι δηλαδή !!!
Εάν δεν την είχα πληρώσει για ραντεβού μαζί μου και να κάτσει να τη δω να ξεσκιζετε μέχρι την ώρα που την είχα κλείσει θα είχε φύγει από το πρώτο 5 λεπτό να ξέρετε , την κράτησα με δυσκολία για να την πείσω με αυτά που είδε διότι τρόμαξε πολύ στην αρχή !!! Τι να πω
Ωραία φάση αλλά μάλλον δεν είναι για ανακοινώσεις εδώ
ειναι μαλακες σε αυτο το ιδρυμα φερτην στον αθηναικον που ειναι κοσμοπολιτες και ευγενεις

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Μάλλον λείπει ακόμα η κωλάρα , μόλις έρθει θα πέσει στήσιμο Κ ενημέρωση

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Σήμερα έπαιξε ζευγάρι στις πάνω καμπίνες μια μιλφου, καλό κομμάτι ξεσκιστηκε και κλεισμένων των θυρών από δύο, σύντροφό και τυχερό μυστη!!!!!!

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Σήμερα έπαιξε ζευγάρι στις πάνω καμπίνες μια μιλφου, καλό κομμάτι ξεσκιστηκε και κλεισμένων των θυρών από δύο, σύντροφό και τυχερό μυστη!!!!!!
Μάλλον δεν έχεις δει την γατούλα, μια χαρά κωλαρα έχει και προσφέρει τρελό θέαμα στους καναπέδες

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
819
Πόντοι
86

Μάλλον δεν έχεις δει την γατούλα, μια χαρά κωλαρα έχει και προσφέρει τρελό θέαμα στους καναπέδες
Βάλτε ψηφοφορία ποια είναι η καλύτερη κωλαρα !!! Νικολ η γατάκι ;

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
262
Πόντοι
20
Καλά νομίζω δε χωράει συζήτηση και καλύτερη κωλάρα και πολύ προσεκτική σε σχέση με το γατάκι , η μία είναι πεντακάθαρη η άλλη ανάλογα τη μέρα !

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Η Νικόλ έχει πολύ ποιο θυληκο σώμα η Κίττυ έχει κάνει προπόνηση με βάρη % φενεται από εκεί και πέρα γούστα είναι τα υπόλοιπα η Νικόλ ντύνεται πάνω από πέντε χρόνια συνεχόμενα η Κίττυ δεν νομίζω τόσα πολλά νομιΩ ότι η Νικόλ καλύτερη με διάφορα άλλα όλα είναι θέμα εμπειρίας μπορεί η Κίττυ σε λίγο καιρό να γίνει ακόμα καλύτερη και να φτάσει σε επίπεδο Νικόλ αλλά και πάλι είναι το τι θέλουν εκείνες και το τι αρεσυ στον εκάστοτε γαμιά τους

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
300
Η Νικόλ έχει πολύ ποιο θυληκο σώμα η Κίττυ έχει κάνει προπόνηση με βάρη % φενεται από εκεί και πέρα γούστα είναι τα υπόλοιπα η Νικόλ ντύνεται πάνω από πέντε χρόνια συνεχόμενα η Κίττυ δεν νομίζω τόσα πολλά νομιΩ ότι η Νικόλ καλύτερη με διάφορα άλλα όλα είναι θέμα εμπειρίας μπορεί η Κίττυ σε λίγο καιρό να γίνει ακόμα καλύτερη και να φτάσει σε επίπεδο Νικόλ αλλά και πάλι είναι το τι θέλουν εκείνες και το τι αρεσυ στον εκάστοτε γαμιά τους
Η Νικόλ ντύνεται καμιά δεκαετία και. Θυμάμαι παλιά στηνόταν σε καβατζες ή έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Συγγρού και πήγαινες και περίμενες στην σειρά σου να μπεις να τηνν γαμησεις. Ωραίες εποχες

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.683
Πόντοι
446
Η Νικόλ ντύνεται καμιά δεκαετία και. Θυμάμαι παλιά στηνόταν σε καβατζες ή έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Συγγρού και πήγαινες και περίμενες στην σειρά σου να μπεις να τηνν γαμησεις. Ωραίες εποχες
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Καμία δεκαριά χρόνια σίγουρα. Θυμάμαι τότε που στηνόταν στη Γλυφάδα. Ωραίες εποχές...

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Καμία δεκαριά χρόνια σίγουρα. Θυμάμαι τότε που στηνόταν στη Γλυφάδα. Ωραίες εποχές...
Ναι ρε φίλε τι να λέμε απίστευτη κωλάρα και γουστάρει πολύ την πουτσα ..δεν παίζεται είναι κορυφή

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.683
Πόντοι
446
Δεν θα έχει έρθει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μου είπε. Μάλλον θα κανονιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Δεν θα έχει έρθει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μου είπε. Μάλλον θα κανονιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Ναι φίλε μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει ..αλλά όποτε και να γίνει θα γίνει χαμός όπως πάντα

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Σίγουρα η Νικόλ φαίνεται επαγγελματίας στο είδος και με κωλαρα απίστευτη, κωλομουνο θα έλεγα , παλιό crossaki με εμπειρία ( η γριά κότα έχει το ζουμί) . Η Κίτι όντως πιο γυμνασμενη και γουστάρει πολύ τα παιχνίδια, το ντύσιμο της επίσης προκαλεί και λίγο διαστροφή, αλλάζει συνέχεια στάσεις προσφέροντας συνεχώς εμπειρίες..... προσωπικά περνάω καλά και με τις δύο. Κάθε μια τους έχει τις χάρες της!!!!

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
262
Πόντοι
20
Σίγουρα η Νικόλ φαίνεται επαγγελματίας στο είδος και με κωλαρα απίστευτη, κωλομουνο θα έλεγα , παλιό crossaki με εμπειρία ( η γριά κότα έχει το ζουμί) . Η Κίτι όντως πιο γυμνασμενη και γουστάρει πολύ τα παιχνίδια, το ντύσιμο της επίσης προκαλεί και λίγο διαστροφή, αλλάζει συνέχεια στάσεις προσφέροντας συνεχώς εμπειρίες..... προσωπικά περνάω καλά και με τις δύο. Κάθε μια τους έχει τις χάρες της!!!!
Καλά όχι και γρια η Νικόλ
Χαχα χαχαχαχαχα
Απλά χρόνια στο χώρο
Αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει ας πουν άλλοι μύστες είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή τύπου ανήλικη την όλα φάση χωρίς να ξέρει κανείς κάτι !
Επίσης έχει το σώμα το γυναικείο το τέρμα καυλερο !!! Κ κωλάρα
Το γατάκι που λες όπως είπε και άλλος μύστης κάνει βάρη ,δεν είναι το γυναικείο που γουστάρω εγώ τουλάχιστον
Όπως Κ να το κάνουμε , η γάτα είναι γατάκι μπροστά στην κωλάρα !
Φέρτε την κωλάρα άμεσα Κ μακάρι να μπορούμε να έρθουμε μυστες

• Like
Αντιδράσεις: teo78

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Παιδιά φτάνω Αθήνα κατά τις δύο. Θα λέει τίποτα να περάσω εκείνη την ώρα 'η λόγω καθημερινής θα είναι νεκρά;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
819
Πόντοι
86
Καλά νομίζω δε χωράει συζήτηση και καλύτερη κωλάρα και πολύ προσεκτική σε σχέση με το γατάκι , η μία είναι πεντακάθαρη η άλλη ανάλογα τη μέρα !
Οκ αλλά πίπα με καπότα δεν γίνεται…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom