pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Σήμερα θα παίξει τίποτα; Ξέρει κανείς?
ειναι μαλακες σε αυτο το ιδρυμα φερτην στον αθηναικον που ειναι κοσμοπολιτες και ευγενειςΕγώ ένα πράγμα θα πω για το σκηνικό , ήμουν εκεί όλη την ώρα και δίπλα της κ όχι για να κόβω Κ λίγο κίνηση Κ δεν ήθελα να δουν όλοι ποιος είμαι , είναι δυνατόν να σας λέει κάποια δε μπορεί να πάρει ανάσα Κ να μην ανοίγετε λίγο? Ή να νιώθει άβολα με πολύ μεγαλύτερους και να παρεξηγείστε κιόλας λες και την έχετε πληρώσει και θα σας κάτσει με το έτσι θέλω , ότι ναναι δηλαδή !!!
Εάν δεν την είχα πληρώσει για ραντεβού μαζί μου και να κάτσει να τη δω να ξεσκιζετε μέχρι την ώρα που την είχα κλείσει θα είχε φύγει από το πρώτο 5 λεπτό να ξέρετε , την κράτησα με δυσκολία για να την πείσω με αυτά που είδε διότι τρόμαξε πολύ στην αρχή !!! Τι να πω
Ωραία φάση αλλά μάλλον δεν είναι για ανακοινώσεις εδώ
Σάββατο νομίζω έχει τον καλύτερο κόσμο για κροσακιαΣκέφτομαι να πάω την Παρασκευή το απόγευμα, ελπίζω να έχει καλό κόσμο. Θα ενημερώσω εδώ.
Μάλλον δεν έχεις δει την γατούλα, μια χαρά κωλαρα έχει και προσφέρει τρελό θέαμα στους καναπέδεςΜάλλον λείπει ακόμα η κωλάρα , μόλις έρθει θα πέσει στήσιμο Κ ενημέρωση
Βάλτε ψηφοφορία ποια είναι η καλύτερη κωλαρα !!! Νικολ η γατάκι ;Σήμερα έπαιξε ζευγάρι στις πάνω καμπίνες μια μιλφου, καλό κομμάτι ξεσκιστηκε και κλεισμένων των θυρών από δύο, σύντροφό και τυχερό μυστη!!!!!!
Μάλλον δεν έχεις δει την γατούλα, μια χαρά κωλαρα έχει και προσφέρει τρελό θέαμα στους καναπέδες
Καλά νομίζω δε χωράει συζήτηση και καλύτερη κωλάρα και πολύ προσεκτική σε σχέση με το γατάκι , η μία είναι πεντακάθαρη η άλλη ανάλογα τη μέρα !Βάλτε ψηφοφορία ποια είναι η καλύτερη κωλαρα !!! Νικολ η γατάκι ;
Η Νικόλ έχει πολύ ποιο θυληκο σώμα η Κίττυ έχει κάνει προπόνηση με βάρη % φενεται από εκεί και πέρα γούστα είναι τα υπόλοιπα η Νικόλ ντύνεται πάνω από πέντε χρόνια συνεχόμενα η Κίττυ δεν νομίζω τόσα πολλά νομιΩ ότι η Νικόλ καλύτερη με διάφορα άλλα όλα είναι θέμα εμπειρίας μπορεί η Κίττυ σε λίγο καιρό να γίνει ακόμα καλύτερη και να φτάσει σε επίπεδο Νικόλ αλλά και πάλι είναι το τι θέλουν εκείνες και το τι αρεσυ στον εκάστοτε γαμιά τουςΒάλτε ψηφοφορία ποια είναι η καλύτερη κωλαρα !!! Νικολ η γατάκι ;
Δυστυχώς δε μπορω Σάββατο.Σάββατο νομίζω έχει τον καλύτερο κόσμο για κροσακια
Η Νικόλ ντύνεται καμιά δεκαετία και. Θυμάμαι παλιά στηνόταν σε καβατζες ή έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Συγγρού και πήγαινες και περίμενες στην σειρά σου να μπεις να τηνν γαμησεις. Ωραίες εποχεςΗ Νικόλ έχει πολύ ποιο θυληκο σώμα η Κίττυ έχει κάνει προπόνηση με βάρη % φενεται από εκεί και πέρα γούστα είναι τα υπόλοιπα η Νικόλ ντύνεται πάνω από πέντε χρόνια συνεχόμενα η Κίττυ δεν νομίζω τόσα πολλά νομιΩ ότι η Νικόλ καλύτερη με διάφορα άλλα όλα είναι θέμα εμπειρίας μπορεί η Κίττυ σε λίγο καιρό να γίνει ακόμα καλύτερη και να φτάσει σε επίπεδο Νικόλ αλλά και πάλι είναι το τι θέλουν εκείνες και το τι αρεσυ στον εκάστοτε γαμιά τους
Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Καμία δεκαριά χρόνια σίγουρα. Θυμάμαι τότε που στηνόταν στη Γλυφάδα. Ωραίες εποχές...Η Νικόλ ντύνεται καμιά δεκαετία και. Θυμάμαι παλιά στηνόταν σε καβατζες ή έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Συγγρού και πήγαινες και περίμενες στην σειρά σου να μπεις να τηνν γαμησεις. Ωραίες εποχες
Ναι ρε φίλε τι να λέμε απίστευτη κωλάρα και γουστάρει πολύ την πουτσα ..δεν παίζεται είναι κορυφήΑυτό θα έλεγα κι εγώ. Καμία δεκαριά χρόνια σίγουρα. Θυμάμαι τότε που στηνόταν στη Γλυφάδα. Ωραίες εποχές...
Δεν θα έχει έρθει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μου είπε. Μάλλον θα κανονιστεί για την επόμενη εβδομάδα.Μάλλον λείπει ακόμα η κωλάρα , μόλις έρθει θα πέσει στήσιμο Κ ενημέρωση
Ναι φίλε μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει ..αλλά όποτε και να γίνει θα γίνει χαμός όπως πάνταΔεν θα έχει έρθει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μου είπε. Μάλλον θα κανονιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Σίγουρα η Νικόλ φαίνεται επαγγελματίας στο είδος και με κωλαρα απίστευτη, κωλομουνο θα έλεγα , παλιό crossaki με εμπειρία ( η γριά κότα έχει το ζουμί) . Η Κίτι όντως πιο γυμνασμενη και γουστάρει πολύ τα παιχνίδια, το ντύσιμο της επίσης προκαλεί και λίγο διαστροφή, αλλάζει συνέχεια στάσεις προσφέροντας συνεχώς εμπειρίες..... προσωπικά περνάω καλά και με τις δύο. Κάθε μια τους έχει τις χάρες της!!!!Βάλτε ψηφοφορία ποια είναι η καλύτερη κωλαρα !!! Νικολ η γατάκι ;
Καλά όχι και γρια η ΝικόλΣίγουρα η Νικόλ φαίνεται επαγγελματίας στο είδος και με κωλαρα απίστευτη, κωλομουνο θα έλεγα , παλιό crossaki με εμπειρία ( η γριά κότα έχει το ζουμί) . Η Κίτι όντως πιο γυμνασμενη και γουστάρει πολύ τα παιχνίδια, το ντύσιμο της επίσης προκαλεί και λίγο διαστροφή, αλλάζει συνέχεια στάσεις προσφέροντας συνεχώς εμπειρίες..... προσωπικά περνάω καλά και με τις δύο. Κάθε μια τους έχει τις χάρες της!!!!
Οκ αλλά πίπα με καπότα δεν γίνεται…Καλά νομίζω δε χωράει συζήτηση και καλύτερη κωλάρα και πολύ προσεκτική σε σχέση με το γατάκι , η μία είναι πεντακάθαρη η άλλη ανάλογα τη μέρα !