Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Εγώ ένα πράγμα θα πω για το σκηνικό , ήμουν εκεί όλη την ώρα και δίπλα της κ όχι για να κόβω Κ λίγο κίνηση Κ δεν ήθελα να δουν όλοι ποιος είμαι , είναι δυνατόν να σας λέει κάποια δε μπορεί να πάρει ανάσα Κ να μην ανοίγετε λίγο? Ή να νιώθει άβολα με πολύ μεγαλύτερους και να παρεξηγείστε κιόλας λες και την έχετε πληρώσει και θα σας κάτσει με το έτσι θέλω , ότι ναναι δηλαδή !!!
Εάν δεν την είχα πληρώσει για ραντεβού μαζί μου και να κάτσει να τη δω να ξεσκιζετε μέχρι την ώρα που την είχα κλείσει θα είχε φύγει από το πρώτο 5 λεπτό να ξέρετε , την κράτησα με δυσκολία για να την πείσω με αυτά που είδε διότι τρόμαξε πολύ στην αρχή !!! Τι να πω
Ωραία φάση αλλά μάλλον δεν είναι για ανακοινώσεις εδώ
Ισχύει λίγοι και καλοί σε κάποια φάση εγώ Έκανα πέρα αρκετά γτ από τις ανάσες του κοσμου είχα σκάσει στη ζέστη είκοσι και άτομα μαζεμένα στις επάνω καμπίνες όχι γενικά αλλα στον διάδρομο με τις καμπίνες συγκεκριμένα βηταν τα είκοσι άτομα

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
413
Πόντοι
21
Ισχύει λίγοι και καλοί σε κάποια φάση εγώ Έκανα πέρα αρκετά γτ από τις ανάσες του κοσμου είχα σκάσει στη ζέστη είκοσι και άτομα μαζεμένα στις επάνω καμπίνες όχι γενικά αλλα στον διάδρομο με τις καμπίνες συγκεκριμένα βηταν τα είκοσι άτομα
Αν είναι έτσι καλύτερα σε club που λέει ο τυπος παραπανω.
Κλιματιστικό δεν παιζει στο χώρο?

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Αν είναι έτσι καλύτερα σε club που λέει ο τυπος παραπανω.
Κλιματιστικό δεν παιζει στο χώρο?
Παίζει αλλά τώρα όχι φυσάβε ξεφυσανε είκοσι άτομα μαζεμένα μέσα σε συγκεκριμένα τμ χωριά οι υπόλοιποι τι να κάνει το κλιματιστικό

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
361
Πόντοι
21

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
546
Πόντοι
86
Εγώ ένα πράγμα θα πω για το σκηνικό , ήμουν εκεί όλη την ώρα και δίπλα της κ όχι για να κόβω Κ λίγο κίνηση Κ δεν ήθελα να δουν όλοι ποιος είμαι , είναι δυνατόν να σας λέει κάποια δε μπορεί να πάρει ανάσα Κ να μην ανοίγετε λίγο? Ή να νιώθει άβολα με πολύ μεγαλύτερους και να παρεξηγείστε κιόλας λες και την έχετε πληρώσει και θα σας κάτσει με το έτσι θέλω , ότι ναναι δηλαδή !!!
Εάν δεν την είχα πληρώσει για ραντεβού μαζί μου και να κάτσει να τη δω να ξεσκιζετε μέχρι την ώρα που την είχα κλείσει θα είχε φύγει από το πρώτο 5 λεπτό να ξέρετε , την κράτησα με δυσκολία για να την πείσω με αυτά που είδε διότι τρόμαξε πολύ στην αρχή !!! Τι να πω
Τώρα το κατάλαβες τι μέρος είναι! Εγώ και να με πλειρωνουν δεν πάω σε τέτοιο ξεφτίλα μέρος!!!

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.185
Πόντοι
206
Αφού τα έχουμε πει ρε φίλε κάποιοι είναι για πολλές κλωτσιές

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Πολύ σπέρμα εχθές στον επάνω όροφο γύρω στις 11:30, όσοι ήταν εκεί είδαν την γατούλα σε μεγάλα κέφια!!!! Δυστυχώς όμως πάλι οι γνωστοί χαλαστροματακηδες δεν καταλάβαιναν το όχι. Δέκα με 15 άτομα γύρω γύρω από την Κίτι ικανοποιήσαμε τις ορέξεις μας. Γενικά η τύπισσα ξέρει να δουλεύει το στόμα και την κωλαρα της απίστευτα. Εκτός όμως από αυτά έχει και έναν ωραίο τρόπο να σε φτιάχνει, ακόμα και στον τύπο που πήγε να την γαμησει ακαποτος του την είπε πολύ ευγενικά χωρίς να ξενερώσει κανέναν μας. Γενικά την βλέπω τακτικά στο χώρο και την έχω ξεχωρίσει μαζί με την Νικόλ και άλλο ένα ξανθό που δεν ξέρω όνομα. Την επόμενη φορά θα την πάρω να πάμε στην κάτω αίθουσα στις glory halls να είμαστε πιο λίγοι μπας και το ευχαριστηθούμε καλύτερα.

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
234
Πόντοι
20
Επίσης αυτό που οργανώνεται σε airbnb με τη Νικόλ προφανώς εχεμυθα με λίγους ,κάποια μέρα μέσα στη βδομάδα προφανώς τους κάνατε να μην έρθουν εκεί λόγω όλων αυτων
Καλά να πάθετε κάποιοι ! Τουλάχιστον εμείς θα πηδάμε χωρίς να έχουμε τους μπαχαλακιδες
Θα την ξεκολιασουμε λίγοι και καλοί

Giorgos69.

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
211
Πόντοι
20
Τώρα στο εν λόγω ίδρυμα οποίος θέλει να περάσουμε ωραία

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
1
Την προηγουμενη Τετάρτη επεσε τρελο ξεσκισμα στις πανω καμπινες μεσω του παραθυρακιου σε στημενο κωλαρακι με κοκκινο στριγκακι. Πηρε αρκετες πουτσες αφου τις ρουφαγε πρωτα. Τα αχ βαχ πηγαινα και ερχονταν ενω οι διαλογοι ηταν καπως αστειοι. Εγώ δυστυχώς δεν προλαβα γιατι μανουριασε με κάποιον που δεν ηθελε καποτα και τελικα σηκωθηκε και έφυγε απο το σινεμα. Όσοι προλαβαν ελεγαν να ξαναρθει

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.464
Πόντοι
201
Την προηγουμενη Τετάρτη επεσε τρελο ξεσκισμα στις πανω καμπινες μεσω του παραθυρακιου σε στημενο κωλαρακι με κοκκινο στριγκακι. Πηρε αρκετες πουτσες αφου τις ρουφαγε πρωτα. Τα αχ βαχ πηγαινα και ερχονταν ενω οι διαλογοι ηταν καπως αστειοι. Εγώ δυστυχώς δεν προλαβα γιατι μανουριασε με κάποιον που δεν ηθελε καποτα και τελικα σηκωθηκε και έφυγε απο το σινεμα. Όσοι προλαβαν ελεγαν να ξαναρθει
Βλέπεις υπάρχουν πάντα και οι μαλακές που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα σε μια φάση!!η το κάνουν εσκεμμένα για να χαλάσουν τη φάση!!

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
234
Πόντοι
20
Βλέπεις υπάρχουν πάντα και οι μαλακές που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα σε μια φάση!!η το κάνουν εσκεμμένα για να χαλάσουν τη φάση!!
Σίγουρα για να τη χαλασουν , απλά αν ξεκινήσουμε εμείς που είμαστε προσεκτικοί και μπορούμε να καταλάβουμε τι γουστάρει αυτή που είναι εκεί Κ τι δεν της αρέσει αν βλέπουμε ότι κάποιοι έρχονται χωρίς να θέλει αυτή πχ ηλικίες που δε θέλει όπως προχθές ,αν επιμένουν αυτοί μπουνιά στη μούρη Κ θα δεις αν θα το συνεχίσουν οι υπόλοιποι ! Γιατί εμείς πάμε συχνά ας πούμε αλλά αυτές έρχονται μια φορά στο τόσο Κ τους τη χαλάνε

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.464
Πόντοι
201
Σίγουρα για να τη χαλασουν , απλά αν ξεκινήσουμε εμείς που είμαστε προσεκτικοί και μπορούμε να καταλάβουμε τι γουστάρει αυτή που είναι εκεί Κ τι δεν της αρέσει αν βλέπουμε ότι κάποιοι έρχονται χωρίς να θέλει αυτή πχ ηλικίες που δε θέλει όπως προχθές ,αν επιμένουν αυτοί μπουνιά στη μούρη Κ θα δεις αν θα το συνεχίσουν οι υπόλοιποι ! Γιατί εμείς πάμε συχνά ας πούμε αλλά αυτές έρχονται μια φορά στο τόσο Κ τους τη χαλάνε
Φιλε αν τολμήσεις να ρίξεις να ρίξεις μπουνιά στη μούρη εκεί μέσα η κάνεις έστω και το τσαμπουκά δεν θα τολμήσεις να περάσεις από τετράγωνο ξανά! Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να απολοκοσεις τον αλλο και όχι με τσαμπουκά. Πολλούς τους απομονώνω όμορφα καταλαβαίνουν και δεν κολλάνε ξανά. Για τους πιο ηλιθιους υπάρχουν αναλαμβάνουν αυτοί του σινεμά

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
234
Πόντοι
20
Φιλε αν τολμήσεις να ρίξεις να ρίξεις μπουνιά στη μούρη εκεί μέσα η κάνεις έστω και το τσαμπουκά δεν θα τολμήσεις να περάσεις από τετράγωνο ξανά! Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να απολοκοσεις τον αλλο και όχι με τσαμπουκά. Πολλούς τους απομονώνω όμορφα καταλαβαίνουν και δεν κολλάνε ξανά. Για τους πιο ηλιθιους υπάρχουν αναλαμβάνουν αυτοί του σινεμά
Καλά τρόπος του λέγειν

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Ναι ισχύει αν αρχίσεις να κάνεις τσαμπουκα στο σινεμά είναι απλό θα τρως πόρτα μέχρι την Δευτέρα παρουσία υπάρχει άνθρωπος που αναλαμβάνει της συστάσεις σε περίπτωση που κάποιος ενοχλεί

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
160
Πόντοι
1
Ισχύει αυτό το σκηνικό, και καλό θα ήταν από όλους σας να συνεχίσουν να τρώνε άκυρα οι ανεύθυνοι και οι βρωμιάρηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom