You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
WASP4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 558
- Πόντοι
- 301
Με διαφορά κώλου, πες καλύτεραΒλέπω να κερδίζει η νικολετα με διαφορά στήθους μαλλον
Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Για εμένα που είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πχ με ελκύει περισσότερο να μου πάρει πίπα σε τέτοια φάση με καποτα γιατί μου δείχνει ότι προσέχει πολύ !!!Οκ αλλά πίπα με καπότα δεν γίνεται…
Υπάρχουν πολλές εκεί που παίρνουν χωρίς όλους ,εκεί ας πούμε δε θα τον δώσω ! Κανεις την επιλογή σου ! Όπως κ αυτή , είμαι σίγουρος ότι δε θα επιλέγει αυτούς που της λένε ακαποτα! Και γι'αυτό τη γουστάρουμε οι περισσότεροι γιατί είναι πεντακάθαρη
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 815
- Πόντοι
- 86
Το πεντακάθαρη μπορείς να το πεις μόνο με εξετάσεις …Για εμένα που είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πχ με ελκύει περισσότερο να μου πάρει πίπα σε τέτοια φάση με καποτα γιατί μου δείχνει ότι προσέχει πολύ !!!
Υπάρχουν πολλές εκεί που παίρνουν χωρίς όλους ,εκεί ας πούμε δε θα τον δώσω ! Κανεις την επιλογή σου ! Όπως κ αυτή , είμαι σίγουρος ότι δε θα επιλέγει αυτούς που της λένε ακαποτα! Και γι'αυτό τη γουστάρουμε οι περισσότεροι γιατί είναι πεντακάθαρη
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 446
Μπορείς και να το πεις όταν τη βλέπεις να προσέχει μαινόταν δεν έχεις ενδείξεις για το αντίθετο. Μπορείς να το πεις συγκριτικά με το τι βλέπεις να συμβαίνει γενικά.Το πεντακάθαρη μπορείς να το πεις μόνο με εξετάσεις …
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 446
Γιατί, ξέρεις πολύ καλά πως ένα χαρτί με πεντακάθαρες εξετάσεις μπορεί να μην λέει και τίποτα... Καταλαβαίνεις τι εννοώ.Το πεντακάθαρη μπορείς να το πεις μόνο με εξετάσεις …
Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Καλά εγώ το ανέφερα το πεντακάθαρη σε σχέση με τι έχω δει , ειδικά στη νύχτα κ εκεί μέσα , όταν η άλλη βάζει καποτα κ στην πίπα όπως λες ,τότε σίγουρα καθαρή μπορείς να την πεις ! Μειώνονται οι πιθανότητες για να έχει κάτι όταν κάποια προσέχει τόσο πολύ !!Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Όταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμίαΚαλά εγώ το ανέφερα το πεντακάθαρη σε σχέση με τι έχω δει , ειδικά στη νύχτα κ εκεί μέσα , όταν η άλλη βάζει καποτα κ στην πίπα όπως λες ,τότε σίγουρα καθαρή μπορείς να την πεις ! Μειώνονται οι πιθανότητες για να έχει κάτι όταν κάποια προσέχει τόσο πολύ !!
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 446
Έτσι γενικά, ναι, έχεις ένα δίκιο. Για αυτό και η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Οπότε, πόντος στη @Nikol που προσέχει, σε σχέση με άλλες...Συμφωνώ απόλυτα απλός δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος και να λες εντάξει καθαρή είναι … γενικά το λέω έτσι
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 815
- Πόντοι
- 86
Ακριβώς επειδή χαρτί δεν μπορεί να ζητήσει κανείς βάζε καπότα και βάρα γιατί έχω τύχει πολλές φορές να πέφτουν ακαποτα και από πίσωΌταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμία
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Τη. Ξανθιά Κρος στο υπόγειο λες ?Όταν έρθει η ξανθιά που γουστάρει τα σπέρματα στο στόμα, να της πεις να κάνει τρυπιτσες στην καποτα!!!! Πίπα με καποτα;;;;;;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι . Για την πίσω είσοδο ούτε κουβέντα εννοείται χωρίς. Η Κίτι μοσχοβολαει πάντως όταν την χύνω και έχω δει πολλές φορές που στέλνει ακαποτους από τον κύκλο. Χαρτί όμως δεν έχω ζητήσει από καμία
Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Όταν βλέπω ακα πάντως εμένα μου πέφτει Κ φεύγω !
Cross_Lena
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2023
- Like
- 149
- Πόντοι
- 0
Όσοι δίνετε ακαπ πιπα ξερετε οτι είναι εξίσου επικίνδυνο με ακαπ απο κωλο? Δεν έχετε ιδεα απο σμν κ γελάνε όσοι ξέρουν με αυτά που γράφετε
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 815
- Πόντοι
- 86
Από ποσοστό επικινδυνότητας δεν είναι το ίδιο !!! Οτι μπορεί κολλήσεις και από πίπα πολλά ναι σίγουραΌσοι δίνετε ακαπ πιπα ξερετε οτι είναι εξίσου επικίνδυνο με ακαπ απο κωλο? Δεν έχετε ιδεα απο σμν κ γελάνε όσοι ξέρουν με αυτά που γράφετε
Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Άρα ρε φίλε τι σχολιαζεις αρνητικά την άλλη που βάζει καποτα Κ εκεί ; ΧαχαΑπό ποσοστό επικινδυνότητας δεν είναι το ίδιο !!! Οτι μπορεί κολλήσεις και από πίπα πολλά ναι σίγουρα
Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Οργανωθείτε να γαμησουμε τίποτα καλό !!
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 815
- Πόντοι
- 86
Δεν σχολίασα αρνητικά πολύ καλά κάνει ειδικά όταν παίρνει καμία τριανταριά πουτσες σε κάθε εμφάνιση της που γίνεται χαμόςΆρα ρε φίλε τι σχολιαζεις αρνητικά την άλλη που βάζει καποτα Κ εκεί ; Χαχα
pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Όχι,γυναίκα ξανθιά που έρχεται καμία φορά με έναν χοντρό, και κερνάμε καμία πίπα γύρο......Τη. Ξανθιά Κρος στο υπόγειο λες ?
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 446
ΥπομονήΟργανωθείτε να γαμησουμε τίποτα καλό !!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις