Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 234
- Πόντοι
- 20
Έχεις κάτι στα σκαριά? Αν ναι προετοίμασε μεΥπομονή
Κ εύχομαι να μπορώ να παρευρεθώ
Έχεις κάτι στα σκαριά? Αν ναι προετοίμασε μεΥπομονή
Πάντα υπάρχει κάτι στα σκαριά και πολύ σύντομα μάλισταΈχεις κάτι στα σκαριά? Αν ναι προετοίμασε με
Κ εύχομαι να μπορώ να παρευρεθώ
6 άντρες μόνοι τους.Είναι κανείς τώρα μέσα στο σινεμά να μας πει αν έχει κίνηση και τι παίζει;
Έχει ντέρμπι σήμερα 9:00 και δεν θα έχει πολύ κόσμο, αργά μπορεί να παίξει τίποτα............Είναι κανείς τώρα μέσα στο σινεμά να μας πει αν έχει κίνηση και τι παίζει;
Γεια σου φίλε μου ελα pm να τα πούμεΓεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
Πηγές? Τι έγινε?Δευτέρα βράδυ θα πάω μαζί με την κοπέλα μου
Να το φέρνεις το κορίτσι και όλες οι προσφορές καλοδεχούμενες είτε μάτι είτε και να την πείσεις να παίξετε και με άλλους ίσως κουβέντιασε τηνΓεια σας έχουμε έρθει κάνα 3 φορές με την κοπέλα μου τις αρέσει πολύ εκεί και μου ζητάει μόνη τις να ξαναπαμε ωστόσο δεν κάνει κάτι με άλλον την πηδάω μέσα στην καμπίνα και ανοίγω το παράθυρο για μάτι δεν έχει θέμα με αυτό αλλά θα ήθελα να γλύψει και άλλη πούτσα αλλά δεν ξέρω πως
Αναφέρεσαι σε κανονική γυναίκα, ή αυτούς τους περίεργους νεοτερισμους που αρέσκονται πολλοί θαμώνες του συγκεκριμένου μέρους;Ωραία και σήμερα, μετά την ισοπαλία του ντέρμπι είπα να κατηφορίσω στο στέκι, πήγα έφαγα ένα βρώμικο και μετά βουρ στον πατσά. Δεν είχε πολύ κόσμο , ένα ζευγάρι σε μια καμπίνα με ανοιχτό το πορτακι πρόσφερε θέαμα και ένας απ' έξω με μάσκα που τον έπαιζε, εγώ μετά κατεβηκα στο υπόγειο στις glory hole όπου εκεί ήταν μια ξανθιά με απίστευτο κωλαρακι. Έδωσα μια πίπα και μετά τίμησα την μικρή κωλοτρυπιδα της. Τελείωσα στα μούτρα της περνοντας και την τελευταία σταγόνα. Για Κυριακή μια χαρά....
Κροσσακι φιλε;Ωραία και σήμερα, μετά την ισοπαλία του ντέρμπι είπα να κατηφορίσω στο στέκι, πήγα έφαγα ένα βρώμικο και μετά βουρ στον πατσά. Δεν είχε πολύ κόσμο , ένα ζευγάρι σε μια καμπίνα με ανοιχτό το πορτακι πρόσφερε θέαμα και ένας απ' έξω με μάσκα που τον έπαιζε, εγώ μετά κατεβηκα στο υπόγειο στις glory hole όπου εκεί ήταν μια ξανθιά με απίστευτο κωλαρακι. Έδωσα μια πίπα και μετά τίμησα την μικρή κωλοτρυπιδα της. Τελείωσα στα μούτρα της περνοντας και την τελευταία σταγόνα. Για Κυριακή μια χαρά....
Όχι ο χοντρός με την ξανθιά την γκόμενα.......Κροσσακι φιλε;