You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 201
Φιλαρακι εγιναν πριν γραφτεις στο site.
Έγινε μαστορα. Πριν γραφτώ έγιναν κι όσο διάβαζα σαν επισκέπτης γίνονταν κάποια άλλα κι απλά λείπατε.Φιλαρακι εγιναν πριν γραφτεις στο site.
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 201
Παντα γινονταν και θα γινονται φασεις. Εξυπακουεται οτι ειναι αδυνατον να τις πετυχαινεις ολες εκτος και αν μετακομισεις στο μαγαζι.
Ειναι θεμα τυχης περισσοτερο
Ρε μάστορα έχεις κάνεις δυο ποστ όπου αυθαίρετα θες να πείσεις για τζερτζελο λαού στο μαγαζί και η τελευταία φορά που έχεις μπει ξανά είναι πριν δέκα μέρες περίπου για να υποστηρίξεις πάλι το τζερτζελο κι ότι είχε κόσμο. Αυτά.Παντα γινονταν και θα γινονται φασεις. Εξυπακουεται οτι ειναι αδυνατον να τις πετυχαινεις ολες εκτος και αν μετακομισεις στο μαγαζι.
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 201
Μιλησε αυτος που εκανε εγγραφη την Τριτη που μας περασε
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.596
- Πόντοι
- 206
Πηγαίνετε μαζί αύριο βράδυ παιδιά! Αγάπη μόνο 

sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 201
Εγω φιλε μου απλα εγραψα πριν ημερες τι φαση πετυχα.
Και επεσαν να με φανε οτι προμοταρω και καλα το μαγαζι.
Οποτε οταν ειναι και πετυχω φαση ενημερωνω με πμ επιλεκτικα καποιους απο εδω οπως και αυτοι ενημερωνουν εμενα. Αυτα.
Και επεσαν να με φανε οτι προμοταρω και καλα το μαγαζι.
Οποτε οταν ειναι και πετυχω φαση ενημερωνω με πμ επιλεκτικα καποιους απο εδω οπως και αυτοι ενημερωνουν εμενα. Αυτα.
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.596
- Πόντοι
- 206
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε
Εγώ δεν ξερογλύφομαι να στηρίξω. Το κατάλαβες;Μιλησε αυτος που εκανε εγγραφη την Τριτη που μας περασε
Σας βρήκα λύση για να γίνεστε πιατευτοί. Μόλις θα γίνεται κάτι στο μαγαζί δεδομένου ότι αποκλείεται να διαρκεί λίγα λεπτά, θα το αναφέρετε εδώ έτσι ώστε όσοι το διαβάσουν να πάνε αν θέλουν. Για βάλτε κι όσους είναι έξω γύρω γύρω και θα πάνε αμέσως. Αν πάλι δεν το αναφέρετε, καλά θα κάνετε αλλά μετά μην κλαίγεστε όπως στις τελευταίες 797 σελίδες ότι δεν σας πιστεύουν. Έτσι πάει.
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 456
τυπε χαλια τα νευρα σου!για πες σου φαγαν το μπιφτεκι κ εσενα η σου πατησαν κανα αρχιδι;;Σας βρήκα λύση για να γίνεστε πιατευτοί. Μόλις θα γίνεται κάτι στο μαγαζί δεδομένου ότι αποκλείεται να διαρκεί λίγα λεπτά, θα το αναφέρετε εδώ έτσι ώστε όσοι το διαβάσουν να πάνε αν θέλουν. Για βάλτε κι όσους είναι έξω γύρω γύρω και θα πάνε αμέσως. Αν πάλι δεν το αναφέρετε, καλά θα κάνετε αλλά μετά μην κλαίγεστε όπως στις τελευταίες 797 σελίδες ότι δεν σας πιστεύουν. Έτσι πάει.
γτ οπως σε κοβω πρεπει να τα χεις κ μεγαλα κ να σερνονται!
Cross_Lena
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Έχω πετύχει και εγώ ζευγάρι 2 από τις 3 φορες π πήγα οπότε δεν τα θεωρώ τόσο απίθανα τα σκηνικά
Το ένα ζευγάρι ήταν κάπου τα Χριστούγεννα και η γυναίκα ήταν στη μέση του σινεμά και έπαιρνε τρίο όλους τους θαμώνες και την έπαιζε στον άντρα της
Εγώ δεν έχω καν λόγο να πω ψέματα γιατί δε με ενδιαφέρει καν το γυναικείο φύλο
Το ένα ζευγάρι ήταν κάπου τα Χριστούγεννα και η γυναίκα ήταν στη μέση του σινεμά και έπαιρνε τρίο όλους τους θαμώνες και την έπαιζε στον άντρα της
Εγώ δεν έχω καν λόγο να πω ψέματα γιατί δε με ενδιαφέρει καν το γυναικείο φύλο
Εγώ μια λύση έγραψα. Για να πετάγεσαι κάπου σε ενόχλησε. Παραμυθάς κι εσύ έτσι;τυπε χαλια τα νευρα σου!για πες σου φαγαν το μπιφτεκι κ εσενα η σου πατησαν κανα αρχιδι;;
γτ οπως σε κοβω πρεπει να τα χεις κ μεγαλα κ να σερνονται!
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.284
- Πόντοι
- 3.415
Ειδες φως και μπηκες, τυπε;
Τι να σου προσφερουμε;
Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 728
- Πόντοι
- 81
Θέλει κάποιος να σκίσει κωλαρακι ;
Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 728
- Πόντοι
- 81
Με πήδηξαν και σήμερα ….. πριν λίγο .. ωραία ήταν …
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 456
αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντουΕγώ μια λύση έγραψα. Για να πετάγεσαι κάπου σε ενόχλησε. Παραμυθάς κι εσύ έτσι;
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 75K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις