Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Εκεί έχει γυναίκες ή πούστηδες και εκεί ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

12€ πλήρωσα ποσό έξτρα είναι για υπόγειο ;
γυναίκα στο σινεμά άμα βρεις πήγαινε μετά και παίξε τζόκερ θα εισαι πολύ τυχερός

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Μηλαμε για αλάνια όχι μαλακίες

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Κάποιοι πάντως αν ενημερώσουν πιστεύουν πως θα χάσουν τη πουτσα που ρίχνουν και τα κρατάνε για πάρτυ τους μη μαθευτεί και γαμισει και κανας άλλος

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
458
Πόντοι
21
Είχε κάμποσα κρος για τα μπάζα και τους γνωστούς θαμώνες που νομίζουν πως είναι μοντέλα και θέλουν να γαμησουν πρωταγωνιστές σε τσόντα. Σε γενικές γραμμές σαβούρες και σαβουρογαμηδες

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Τίποτα όπως μπήκα βγήκα και έφυγα , μόνο πούστηδες έχει
Αυτή η λέξη υπάρχει ακόμα ε ? Το πουστηδες , πόσο χρονών είσαι ρε μάγκα ; 60?
Χθες το βράδυ φιλαράκι που πήγε είχε κ ζευγάρι και κροσσ ωραία και γκέι φουλ ! Είχε κάποιες κροσσ όχι καλές ,αλλά είχε και 2 μουναρες , όλα μετά τις 12:00 που βρέθηκε ο φίλος

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Εκεί έχει γυναίκες ή πούστηδες και εκεί ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

12€ πλήρωσα ποσό έξτρα είναι για υπόγειο ;
Πρέπει να είσαι πολύ τρομπας για να έδωσες 12 ευρώ και να μην έμαθες που ειναι το υπόγειο ! Χαχα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Είχε κάμποσα κρος για τα μπάζα και τους γνωστούς θαμώνες που νομίζουν πως είναι μοντέλα και θέλουν να γαμησουν πρωταγωνιστές σε τσόντα. Σε γενικές γραμμές σαβούρες και σαβουρογαμηδες
Τύπε μηπως έφυγες αγαμητος και κραζεις :confused::confused:. Ο τύπος @Kolobaras35 λέει ότι είχε ωραία κρος και ζευγάρι :confused::confused:

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
373
Πόντοι
21
Παντως γυρω στις 5.30 που περασα απ εξω εμπαινε ζευγαρι 45αρα με καρε μαλλί και μινι φουστα με εναν 55αρη μπαρμπα που της χουφτωνε τον κωλο ηδη απο τον δρομο. Λογικα θα εδωσε παρασταση

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Παντως γυρω στις 5.30 που περασα απ εξω εμπαινε ζευγαρι 45αρα με καρε μαλλί και μινι φουστα με εναν 55αρη μπαρμπα που της χουφτωνε τον κωλο ηδη απο τον δρομο. Λογικα θα εδωσε παρασταση
Πεντέμισι τι τα ξημερώματα?

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
Αφού δεν κάνει κανείς ενημέρωση λοιπόν,ας κάνω εγώ που πήγα και πρώτη φορά ..
Πολύ καλή εντύπωση από τους χώρους,προπάντων με την καθαριότητα ! Τα dungeon μια πααρα πολύ καλά σχεδιασμένη ιδέα,αν και κάποια δωμάτια ήταν κλειστοφοβίκα λίγο ! Πήγα στο σινεμά πρώτα,που με πλησίασε μεγαλουτσικος Τύπος και με ξεναγησε λίγο όταν του είπα πως είμαι πρώτη φορά .. Μετά με πήγε σε καμπίνα που βγάλαμε την μπεμπελη και βγήκαμε .. Άραξα λίγο στους καναπέδες που είχε δροσιά .. Στο δίπλα δωμάτιο,ήταν μια κρος που είχε μόνιμα πάνω από 3 άτομα να γλύφει ! Μιλάμε ούτε σε φεστιβάλ τις ΚΝΕ τόση αναμονή ! Έκατσα λίγο στο τελευταίο δωματιάκι να θαυμάζω την κοσμοσυρροή,και ήρθε ένα παλικάρι με ένα εργαλείο 20 πόντους και παχύ ! Είχε ήδη χύσει αλλά ήθελε λίγη περιποίηση ακόμα ! Επίσης κυκλοφορούσε μια νταρντανα γυναίκα ,με ύφακι αφέντρας,και μου είπαν πως σε κάποιους προσέφερε γλυφομούνι αλλά μέχρι εκεί .. Τώρα αν άρεσα εγώ,δεν θα το κρίνω,ήταν ωραία εμπειρία,είχε αρκετό κόσμο,και νομίζω πως όσοι με γνώρισαν πέρασαν και αυτοί καλά ! Πήγα 12:30 και έφυγα 2:30 ..

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
458
Πόντοι
21
Εγώ πάντως χτες που πήγα γούσταρα έναν τύπο με μπλούζα Nike athens just do it αλλά ήταν κι αυτός παθητικός

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Αφού δεν κάνει κανείς ενημέρωση λοιπόν,ας κάνω εγώ που πήγα και πρώτη φορά ..
Πολύ καλή εντύπωση από τους χώρους,προπάντων με την καθαριότητα ! Τα dungeon μια πααρα πολύ καλά σχεδιασμένη ιδέα,αν και κάποια δωμάτια ήταν κλειστοφοβίκα λίγο ! Πήγα στο σινεμά πρώτα,που με πλησίασε μεγαλουτσικος Τύπος και με ξεναγησε λίγο όταν του είπα πως είμαι πρώτη φορά .. Μετά με πήγε σε καμπίνα που βγάλαμε την μπεμπελη και βγήκαμε .. Άραξα λίγο στους καναπέδες που είχε δροσιά .. Στο δίπλα δωμάτιο,ήταν μια κρος που είχε μόνιμα πάνω από 3 άτομα να γλύφει ! Μιλάμε ούτε σε φεστιβάλ τις ΚΝΕ τόση αναμονή ! Έκατσα λίγο στο τελευταίο δωματιάκι να θαυμάζω την κοσμοσυρροή,και ήρθε ένα παλικάρι με ένα εργαλείο 20 πόντους και παχύ ! Είχε ήδη χύσει αλλά ήθελε λίγη περιποίηση ακόμα ! Επίσης κυκλοφορούσε μια νταρντανα γυναίκα ,με ύφακι αφέντρας,και μου είπαν πως σε κάποιους προσέφερε γλυφομούνι αλλά μέχρι εκεί .. Τώρα αν άρεσα εγώ,δεν θα το κρίνω,ήταν ωραία εμπειρία,είχε αρκετό κόσμο,και νομίζω πως όσοι με γνώρισαν πέρασαν και αυτοί καλά ! Πήγα 12:30 και έφυγα 2:30 ..
Βάλε μας και καμιά φωτό σου.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
΅Εγώ δεν εκτίθεμαι. Και δεν το λέω για κακό. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις γνωριμίες, μία φωτό θα βοηθήσει. Αν δεν σε ενδιαφέρει, απλά προσπερνάς.
Αν με ενδιέφερε να βάλω φωτο,θα είχα βάλει ήδη .. Δεν κάνω διαφήμιση από εδώ . . Δεν εκτίθεσαι αλλά ζητάς από άλλους να εκτεθούν ? Να το κοιτάξεις λίγο αυτό .. Αν δεν σου αρέσει,μην σχολιαζεις ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom